Al vele jaren ben ik een regelmatige klant bij Best Secret. Via een vriendin een account aangemaakt en ben er zo blij mee! Interessante, mooie merken en zeer uiteenlopend, vind er altijd iets naar mij... Toon meer
Ik heb nu een paar bestellingen bij Best Secret gedaan. Het wordt altijd snel en zorgvuldig geleverd. Tot het laatste, een jurk, die toch wel lang onderweg was dacht ik. Contact gehad met de klante... Toon meer
New Balance schoenen teruggestuurd. Kon nergens een rotourmelding maken zowel bij Bestsecret niet en ook niet bij NB. Via post.nl geen verzendbewijs ontvangen. Wel het bijgevoegde retourlabel gebruikt... Toon meer
Al meermaals besteld bij Best Secret, de service is altijd in orde, wanneer er vertraging is, wordt je goed op de hoogte gehouden. Producten altijd in orde, netjes verpakt. Ook de terugstuur proc... Toon meer
Margaretha-Ley-Ring 10, 85609, München, Duitsland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van BESTSECRET
Een retour van je artikelen versturen en vervolgens is de retour verwerkt maar het bedrag blijft er staan wat resulteert in herinneringen van betaling en verhoging van te laat betalen.
Mail verstuurd dat dit niet klopt maar krijg geen antwoord
Alle gegevens aangeleverd benieuwd naar de oplossing verder

Antwoord van BESTSECRET
Prachtige kwaliteit en korte leveringstijd
Kan gewoon je pakje volgen tot bij de deur
Bestsecret is top zeker een aanrader

Antwoord van BESTSECRET
Mooie kleding maar soms als er iets , dat niet past wordt teruggestuurd , duurt het heel lang tot het bedrag wordt teruggestort (zeker tot 3 à 4 weken )

Antwoord van BESTSECRET
Al verschillende keren besteld en tot nu toe is alles vlotjes verlopen.

Antwoord van BESTSECRET
relatief snelle leveringen, nooit problemen gehad bij retourzendingen, altijd behulpzaam bij vragen/problemen

Antwoord van BESTSECRET
Mooie betaalbare kleding met superhoge korting.Kleding van Goede kwaliteit en een Klantvriendelijke ,Super Fijne Klantenservice,Geweldig.Alles wat je kan en mag wensen,daar staat Best Secret voor ,gewoon TOP!

Antwoord van BESTSECRET
Altijd ben ik een tevreden klant geweest. Tevens familie en vrienden ook verteld wat voor een goede webshop het is. Daarbij hun ook uitgenodigd om eens een kijkje te nemen.
Helaas kan ik sinds een paar weken niet meer inloggen op mijn account. Na 2 mails met de klantenservice geen reactie meer gekregen en lijkt het ze niks te boeien.
Nooit gedacht dat dit zo zou gebeuren. BESTSECRET is helaas een zware teleurstelling…..
Zelfs na nogmaals contact wegens deze review wordt er medegedeeld dat het account geblokkeerd is. Dit met een verzonnen reden. Zeer triest dat zo’n bedrijf eerst via mij klanten voor zich probeert te winnen en daarna uit dank zomaar het account blokkeert.

Antwoord van BESTSECRET
Ik schrijf normaal nooit een review. Ik voel mij zwaar in de maling genomen (opgelicht). De levering duurde al langer als gepland, maar oke daar ga ik mee akkoord. Nu heb ik precies 3 uur na de levering het pakketje retour gedaan, aangezien de schoenen te klein waren. Nu wacht ik al langer als 1 maand op mijn geld. Ze geven aan dat het geld al teruggestort is. Maar nee! Voor mij nooit en nooit meer

Antwoord van BESTSECRET
Super mooie aanbiedingen, heb er vaker besteld, maar nu zegt de postbezorger dat het pakket geleverd is op 3jan 2026 Heb camerabeelden dat hij niet aan de deur is geweest. En hii heeft zelf een handtekening vervals want ik heb niks getekend sta allemaal op beeld. Heb toen post.nl gebeld die kunnen er niks doen beetje vreemd. Ze,zeiden dat ik contact moest opnemen metBest secret.
Gedaan stuurde mij een document die ik in moest vullen via de email maar dat lukte niet en opnieuw contact gezocht maar niks meer gehoord
Hoop dat ze mn jas nog kunnen uitzoeken en tranceren.
Maar zal toch ook eigenlijk aangifte moeten doen bij de politie van die valse handtekening van de postbezorger heb daar ook bewijs van

Antwoord van BESTSECRET
Ik ben ontzettend teleurgesteld in de service van BestSecret. Er wordt totaal niet gereageerd op mijn e-mails, mijn account is zonder uitleg uit de database verwijderd en ze kunnen mij niet eens een bestelbevestiging sturen. Daarnaast is mijn bestelling nooit geleverd. Dit is onacceptabel en zeker niet wat je verwacht van een betrouwbaar bedrijf.

Ik heb horloge besteld 4 januari
Nogsteeds geen bevestiging
Al betaald natuurlijk
Heb costumer service gemeld
En antwoord gekregen dat het niks besteld en mij email adres niet kan vinden terwijl ik met zelfde email adres heb besteld
Daarna heb ik bewijs van ING dat ik al betaald heb gestuurd
En ze reageren niet
Ik ga blijven zeuren tot dat ik mijn geld terug krijg

Antwoord van BESTSECRET
Eerste ervaring: al 11 dagen sinds bestelling en geen levering in zicht... Duurt wel heel lang.

Antwoord van BESTSECRET
Producten altijd in orde, netjes verpakt.
Ook de terugstuur procedure is heel makkelijk!
Geld wordt altijd netjes teruggestort binnen de 14 dagen.
Nog nooit problemen ondervonden!
Best Secret is nu onze favoriete online winkel voor het ganse gezin.

Antwoord van BESTSECRET
Ik heb drie keer een jas besteld bij BestSecret en drie keer is de bestelling niet geleverd. Elke keer werd ik wekenlang aan het lijntje gehouden met lange levertijden, om uiteindelijk alleen een terugbetaling te krijgen.
Het is werkelijk onacceptabel dat je drie identieke bestellingen plaatst en geen enkele keer het product ontvangt. Dit wijst op een ernstig probleem in de logistiek en klantenservice. Excuses en terugstortingen lossen dit niet op — ik wilde gewoon het product dat ik besteld had.
Voor mij staat BestSecret inmiddels gelijk aan onbetrouwbaarheid. Na drie mislukte pogingen is het vertrouwen volledig verdwenen. Dit is geen service die je van een serieuze webshop mag verwachten.

Antwoord van BESTSECRET
Al jaren klant en alle bestellingen tot volle tevredenheid afgehandeld, helaas moet er een enkele keer een item worden geretourneerd maar óók dit is nagenoeg geen issue voor BestSecret !

Antwoord van BESTSECRET
Ik heb een bestelling gedaan echter heb ik de bestelling niet ontvangen. Contact opgezocht, antwoord gekregen met daarin dat ik een formulier moet aanleveren. Formulier gestuurd echter geen reactie tot heden. Ik heb zoveel e-mail gestuurd, maar tot heden geen reactie. Absurd!!!!!! Zo gaan klanten dus weg!!!!

Antwoord van BESTSECRET
Twee keer besteld de eerste keer kwam er geen pakketje aan en de tweede keer 2 items die niet besteld waren. De klantenservice lost het ook niet goed op als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan.