BESTSECRET Reviews

13.212
TrustScore 4 uit 5

4,2

Al vele jaren ben ik een regelmatige klant bij Best Secret. Via een vriendin een account aangemaakt en ben er zo blij mee! Interessante, mooie merken en zeer uiteenlopend, vind er altijd iets naar mij... Toon meer

Ik heb nu een paar bestellingen bij Best Secret gedaan. Het wordt altijd snel en zorgvuldig geleverd. Tot het laatste, een jurk, die toch wel lang onderweg was dacht ik. Contact gehad met de klante... Toon meer

New Balance schoenen teruggestuurd. Kon nergens een rotourmelding maken zowel bij Bestsecret niet en ook niet bij NB. Via post.nl geen verzendbewijs ontvangen. Wel het bijgevoegde retourlabel gebruikt... Toon meer

Al meermaals besteld bij Best Secret, de service is altijd in orde, wanneer er vertraging is, wordt je goed op de hoogte gehouden. Producten altijd in orde, netjes verpakt. Ook de terugstuur proc... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Kinderkleding
  4. Modehuis
  5. Herenmode
  6. Damesmodewinkel

Over BESTSECRET

BESTSECRET is one of Europe’s premier destinations for off-price premium and luxury fashion.

Thanks to partnerships with some of the world’s most sought-after brands, we offer a high-end shopping experience like no other. From womenswear, menswear, and kidswear to beauty, home décor, and accessories, our customers enjoy access to discounted prices not available anywhere else.

In addition to our online platform, BESTSECRET operates members-only retail locations in Munich, Dornach, and Vienna — together forming a private community where style meets exclusivity.

Goed

TrustScore 4 uit 5

13K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(13.212)

4.897 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top service!

17 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear that you enjoyed your shopping experience.

Zeer correct

Zeer correct, op tijd alle bestellingen ontvangen zo hèb ik het graag .

17 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de correcte en tijdige levering van uw bestellingen. We waarderen uw positieve feedback enorm!

You are the best!

Mooi aanbod voor ieders beurs. Prima afhandeling van bestelling tot levering en eventuele retour.

13 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat ons aanbod en de afhandeling van bestelling tot levering en retour naar wens zijn. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we hopen u snel weer te zien!

prijs / kwaliteit

prijs / kwaliteit - zeer goed

10 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor uw feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding. Bij BestSecret streven we er altijd naar om onze klanten de beste waarde en kwaliteit te bieden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Team BESTSECRET

Een niet tevreden klant ivm levering en service

Had een bestelling geplaatst en zou op 27 november geleverd zijn.
Ik heb dit artikel niet ontvangen.heb dan klacht ingediend en een week nadien een mail gedaan met de vraag,of jullie mijn artikel hebben getraceerd.krijg geen antwoord meer.
Heb datzelfde artikel opnieuw besteld,omdat ik dat nodig had op8 december,dus,2 x betaald voor 1 artikel te ontvangen.
Ben een trouwe klant,maar denk na dat het de laatste keer gaat zijn van bestelling.
De na service is niet oké.

9 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw bericht en uw trouw als klant. Het spijt ons zeer dat u deze ervaring heeft gehad en tot nu toe geen reactie heeft ontvangen. Dit is niet in lijn met onze service-standaard.
Wij zullen het incident onmiddellijk onderzoeken en zo snel mogelijk contact met u opnemen om een oplossing te vinden. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om dit probleem op te lossen en u tegemoet te komen.
Bedankt voor uw geduld en begrip.

Beste prijs en veel keuzes

Beste prijs en veel keuzes

6 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij dat u onze prijzen en ruime keuze waardeert. We blijven ons inzetten om u een aantrekkelijk assortiment te bieden. Fijn dat u tevreden bent!

Alles hier is perfect

Alles hier is perfect, zeer ruime keus tegen een lage prijs, vriendelijke begeleiding en informatie, 5 sterren zeker

5 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze ruime keuze, lage prijzen en vriendelijke service. Uw waardering van 5 sterren betekent veel voor ons. We hopen u snel weer te zien!

Super aanbiedingen

Super aanbiedingen. Geweldige site

4 december 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze aanbiedingen en onze website. We blijven ons inzetten om u een uitstekende winkelervaring te bieden. Fijn dat u deel uitmaakt van onze community!

TOP!🥰

TOP!🥰
Uitstekende service en super deals!

29 november 2025

Antwoord van BESTSECRET

Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte! Wir freuen uns sehr, dass Ihnen Ihr Einkaufserlebnis gefallen hat und Sie unsere Preise attraktiv fanden.

Team BESTSECRET

Leuke site met hoge kortingen op merken

Een goede site met heel veel korting en verschillende merken. Hoge kortingen. Je moet wel vooraf betalen. Artikelen terugsturen gaat heel vlot, terugbetaling ook.

27 november 2025

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw winkelervaring en onze prijzen aantrekkelijk vond.

kwaliteit en goede service

kwaliteit en goede service

14 november 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze service. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen!

Altijd leuke items

Altijd leuke items, vlotte levering

10 november 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en de levering. Uw tevredenheid betekent veel voor ons en we hopen u snel weer terug te zien in onze shop.

Loopschoenen niet nieuw

Heb loopschoenen besteld. Toen ze thuis aankwamen bleek dat ze al gedragen waren.

6 november 2025

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat u gebruikte schoenen heeft ontvangen – dat mag uiteraard niet gebeuren. Wij nemen dit serieus en zullen dit intern onderzoeken.
Neem alstublieft contact op met onze klantenservice zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.

Team BESTSECRET

Paar jaar bij dit bedrijf goed gekocht…

Paar jaar bij dit bedrijf goed gekocht mensen aangedragen. Maar omdat ik veel terug stuur wat niet past of goed zit ben ik niet meer welkom. Zo gaan ze dus met klandizie om.

6 november 2025

Antwoord van BESTSECRET

We begrijpen dat deze beslissing teleurstellend voor u is. Helaas kan bepaald bestel- en retourgedrag leiden tot onevenredig hoge kosten, wat het moeilijk maakt om alle leden blijvend de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
Wij vragen om uw begrip dat wij geen individuele detailanalyses kunnen verstrekken.

Team BESTSECRET

Is steeds correct zelfs al een artikel…

Is steeds correct zelfs al een artikel na enkele weken mogen retourneren omdat ik toen pas een fout in de stof ontdekte

30 oktober 2025

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je hebt genoten van je winkelervaring en dat je onze prijzen aantrekkelijk vond.

Team BESTSECRET

Ik bestel al jaren bij BestSecret en…

Ik bestel al jaren bij BestSecret en ben altijd zeer tevreden. Levering is snel en retourneren gaat probleemloos. Zodra mijn retour verwerkt is, staat het aankoopbedrag binnen twee weken weer op mijn rekening. Een betrouwbare webshop met mooie merken en goede prijzen.

8 oktober 2025

Pakket nooit ontvangen

Pakket nooit ontvangen – Best Secret neemt geen verantwoordelijkheid

Ik wacht inmiddels al een maand op mijn pakket dat volgens de tracking zou zijn afgeleverd bij een PostNL-punt. Toen ik daar naartoe ging, kreeg ik te horen dat het pakket daar nooit is aangekomen.

Ik heb meerdere keren contact opgenomen, maar Best Secret neemt geen enkele verantwoordelijkheid en schuift alles af op PostNL. Terwijl zij als verzender verantwoordelijk zijn voor de levering van het pakket, niet ik en niet PostNL. Een week geleden heb ik nog een e-mail gestuurd, maar daar is tot op heden geen reactie op gekomen. Wanneer ik wel een reactie krijg, wordt er steeds alleen maar gevraagd om nog meer geduld, zonder enige concrete oplossing.

Ik krijg sterk de indruk dat ze expres niets meer laten horen in de hoop dat de klant het uiteindelijk vergeet. Dit is frustrerend en onacceptabel. Slechte service, slechte communicatie en geen enkele bereidheid om het probleem echt op te lossen. Ik zou Best Secret ten zeerste afraden.

Reactie:
Bedankt voor uw reactie, maar helaas biedt dit nog steeds geen enkele duidelijkheid over waar mijn pakket is gebleven of wanneer ik het kan verwachten. Ik word opnieuw alleen bedankt voor mijn geduld, terwijl ik inmiddels al een maand wacht zonder enige concrete oplossing.

Er wordt steeds om begrip gevraagd, maar er verandert niets. Ik heb inmiddels meer dan genoeg geduld gehad en verwacht nu eindelijk daadwerkelijke actie en duidelijkheid, niet alleen standaardreacties.

17 oktober 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat u uw pakket nog steeds niet heeft ontvangen en dat uw ervaring met onze klantenservice niet aan uw verwachtingen voldoet.
Wij begrijpen hoe frustrerend deze situatie voor u moet zijn. Hoewel PostNL verantwoordelijk is voor de fysieke levering, nemen wij als verzender uiteraard ook onze verantwoordelijkheid serieus. Wij willen dit graag verder onderzoeken en samen met u tot een oplossing komen.
Wij streven ernaar om elke klant een betrouwbare en transparante service te bieden, en uw feedback helpt ons om beter te worden.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Team BESTSECRET

Bestsecret: betrouwbaar, stijlvol en verslavend goed! 🛍️✨

Sinds ik BestSecret heb ontdekt, bestel ik nergens anders meer. Elke keer weer voelt het alsof ik een cadeautje open — van de mooie verpakking tot de perfecte kwaliteit. Wat ik geweldig vind, is dat je echte designermerken kunt kopen voor prijzen die normaal alleen in uitverkoopperiodes te vinden zijn.
De Flex-betalingsoptie is een lifesaver; zo kan ik zonder stress bestellen wat ik leuk vind en rustig afrekenen.
De service is top, retouren zijn eenvoudig, en ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad.
Eerlijk? BestSecret maakt shoppen weer leuk, betrouwbaar en luxe tegelijk. 🖤

16 oktober 2025

Antwoord van BESTSECRET

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Het doet ons veel plezier om te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij BestSecret. Wij streven er elke dag naar om winkelen speciaal, stressvrij en stijlvol te maken — en uw woorden bevestigen dat we op de goede weg zijn.
Wij waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u ook in de toekomst te blijven verrassen. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens!

Bestellen onbezorgbaar

Al een aantal dagen wachtte ik op een update van mijn bestelde item. Krijg ik ineens een melding te zien “onbezorgbaar”. Transactie is daarmee wel geannuleerd. Vervolgens kijk ik of het product uitverkocht is, en nee. Het product heb ik opnieuw kunnen bestellen. Hopelijk ga ik het nu wel krijgen, want ik snap hier niks meer van.

13 oktober 2025

Antwoord van BESTSECRET

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Het spijt ons dat er verwarring is ontstaan rond je bestelling.
Voor een gedetailleerde controle van je bestelling en verdere ondersteuning vragen we je vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice via service@bestsecret.nl.
Ons team helpt je daar graag verder.

top service

12 oktober 2025

Antwoord van BESTSECRET

Thank you so much for your great feedback! We're thrilled to hear that you're happy with our service.
We look forward to welcoming you back again soon!