Na eerst bij een andere rijschool te hebben gelest, ben ik overgestapt naar Jack. Dat was echt de beste keuze! Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en kreeg ik veel meer vertrouwen achter het... Toon meer
Jack, een rij instructeur die vanaf het eerste moment geloof in mij had dat ik mijn rijbewijs zou halen ondanks mijn handicap. Hij die rustig en duidelijke uitleg geeft en op een positieve manier... Toon meer
Lessen BijJack was een feest, tijdens elke les veel plezier gehad en natuurlijk veel geleerd. Hij is heel geduldig en legt altijd op een duidelijke manier uit wat je goed doet of de volgende keer b... Toon meer
Jack was altijd positief, enthousiast, betrokken en geduldig. Ik heb goede tips gehad en er was ruimte de dingen extra te oefenen die voor mij moeilijk waren. Daarbij was het altijd gezellig; ik heb... Toon meer
jhr hugo van berckellaan 1, 5671 ch, nuenen, Nederland
- 06-41404599
- www.bij-jack.nl
- www.bij-jack.nl
hele vriendelijke en geruststellende…
hele vriendelijke en geruststellende instructeur. altijd behulpzaam en met veel geduld. ook bereid om met je mee te denken. mega tevreden over jack
Top rijschool!!
Hele leuke en leerzame lessen gehad. Met uiteindelijk als resultaat dat ik geslaagd was. Jack zorgt ervoor dat je op je gemak bent en zelfverzekerd het examen in gaat. Hij gaat er 100% voor! Alleen maar lof!
Ben jij van plan om je motor rijbewijs tehalem op jou tempo
Ben jij van plan om je motor rijbewijs tehalen dan raad ik je aan om bij jack les tenemen. Je leert veel met plezier. Hier en daar een grapje.
Je leert motor rijden op jou tempo vind je het spannend dan neemt jack de tijd tot de spanning weg is en je zelf vertrouwen hebt Ben je een persoon die snel leert dan vlieg je er met vaart door heen.
Wacht daarom niet langer en bel jack voor een proef rit. Doe hem dan ook meteen de groetjes van Bart v
Veel succes en vooral plezier met het lessen
Top rijschool !
27 juli op geweest voor mijn examen in 1 keer geslaagd dankzei Jack top instructeur fijne sfeer altijd vrolijk legt alles goed uit men anderen woorden kijk niet verder en schrijf je in bij-Jack bedank!
Ik heb hier super fijn mijn motor…
Ik heb hier super fijn mijn motor rijlessen kunnen beoefenen. Jack is een geduldige man met veel rij ervaring. Hij weet je bij de les te houden en blijft rustig als je fouten maakt. Hier leer je van zegt jack dan. Jack Dankje wel voor de fijne rijlessen.
Over jack
Hele fijne vent die zich makelijk aanpast en vooral eerlijk is zegt waar het op staat op een normale manier en geeft natuurlijk goed les dus top!!!!!
Superfijne man
Superfijne man, rustig en geduldig en leert je écht autorijden.
Mijn zoon is in 1 keer geslaagd, Jack dankjewel. Ik raad je bij iedereen aan.
Jack is een topper!
Jack was heel duidelijk, motiveerde me, gaf me een echte boost! Een hele lieve man, die veel geduld heeft en er voor 100% voor gaat. Waar ik eerder niet ben geslaagd, heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in de pocket heb. Ik ben hem super dankbaar en zou iedereen aanbevelen bij Jack te lessen.
Fijne rijschool fijne vent kende goed…
Fijne rijschool fijne vent kende goed mee praten en lachen haalt je rijbewijs als je naar hem luistert
Aanrader!
Raad Jack bij iedereen aan. Hij heeft altijd geduld en wordt nooit boos, wat ik persoonlijk super fijn vind. Hij is ook altijd op de minuut op tijd tijdens het ophalen. Super genoten van de rijlessen en binnen een jaar geslaagd.
Rijlessen bij Jack
Jack geeft fijne variërende rijlessen. Ik heb niet alleen rondom het CBR gereden maar ook lastige plekken waar ik zelf kan komen met de auto. Ik ben in een keer geslaagd en ik raad iedereen aan om ook te gaan lessen bij Jack!
Top rijschool!
Na veel lessen schakel rijden bleek dat het teveel was. Vervolgens overgestapt naar automaat bij “bij-jack”. Dat was een hele goede keuze. Jack blijft altijd rustig en geeft duidelijke aanwijzingen op een prettige manier. Fouten maken mag en daar leer je bij Jack ook echt van. Jack heeft heel veel geduld en dit helpt enorm als je wat onzeker bent. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd in automaat! En niet te vergeten, lessen bij jack is ook nog eens super gezellig. Als je een goede rijschool zoekt, raadt ik deze heel erg aan.
Beste Rijschool ooit!
Ik kwam bij Jack aan als iemand die wel onzeker was, want ik had bij een anderen rijschool 40 lessen schakel gedaan maar kwam niet vooruit met mijn verkeersinzicht en had teveel stress en al. maar toen ik bij Jack de eerste keer Automaat deed. voelde ik me al meer op me gemak in de auto en minder onzeker omdat Jack je rustig aanspreekt je aanwijzingen geeft en rustig blijft ondanks of je fouten maakt. en ook is Automaat rustiger en fijner om te rijden vind ik natuurlijk. maar ik heb bij Jack 12 lessen gereden en bij les 6 heb ik tussen tijdse toets gedaan en had meteen gehaald. toen na 6 lessen verder had ik op 8 Februari ook mijn Praktijkexamen voor Automaat gehaald. dus ik was erg blij ermee en vooral de goede intructie's van jack en ik raad deze rijschool zeker aan iedereen aan met onzekerheid, angst voor falen en of iemand die teveel zijn best wil doen. want Jack helpt je hier 100% mee. dus Dankuwel jack nogmaals voor de fijne rijlessen en ervaring.
In 1x geslaagd
De lessen bij Jack zijn altijd fijn en leerzaam. Jack is een rustige instructeur die graag een praatje maakt, grijpt optijd in wanneer het nodig is. Maar het belangrijkste van alles is dat hij altijd rustig uitleg geeft. Hij raakt niet geïrriteerd, maar legt het nog een keer uit.
Kortom, twijfel je over het kiezen van een rijschool. Dan is Bij-Jack de rijschool voor jou!
Geen betere als bij-Jack
Mijn ervaring bij jack was super!
Jack is een rustige instructeur, hij zorgt dat je op je gemak op de weg rijd. Wanneer je fouten maakt, wordt hij niet boos en legt hij het op een rustige manier uit.
Zeker een aanrader om bij te lessen, kan me geen betere instructeur voorstellen. Mijn ervaring bij jack was super!
Heel tevreden
Ik heb Jack ervaren als een heel positieve, empathische persoon met veel mensenkennis en passie voor wat hij doet. En desondanks dat Jack je veel kan leren, kan je ook veel met hem lachen. Dat vond ik zelf heel prettig, zo heb ik na 60 uur rijles nogsteeds altijd met plezier bij hem in de auto gezeten. Ik zou rijles bij Jack aan iedereen aanraden
Jack is een topper!
Flexibel in les tijden, geeft je zelfvertrouwen tijdens het (motor) lessen maar bovenal gezellig! Dankjewel!
Lessen bij Jack
De lessen zijn zowel leerzaam als een leuke ervaring. Jack wil je op een rustige maar leerzame manier les geven. Je voelt je snel op je gemak bij hem. Jack let ook goed op het proces dat je maakt. Naar mijn ervaring is hij echt een fijne rij instructeur!
Altijd fijne rijlessen gehad bij Jack
Altijd fijne rijlessen gehad bij Jack, nooit met tegen zin gaan lessen. Aanradertje👍🏻
Ben vandaag geslaagd bij Jack super…
Ben vandaag geslaagd bij Jack super fijnen lessen gehad en altijd op me gemak gevoeld wat een top rijschool aanrader voor iedereen