Bij Jack Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Jack, een rij instructeur die vanaf het eerste moment geloof in mij had dat ik mijn rijbewijs zou halen ondanks mijn handicap. Hij die rustig en duidelijke uitleg geeft en op een positieve manier... Toon meer

Lessen BijJack was een feest, tijdens elke les veel plezier gehad en natuurlijk veel geleerd. Hij is heel geduldig en legt altijd op een duidelijke manier uit wat je goed doet of de volgende keer b... Toon meer

Jack was altijd positief, enthousiast, betrokken en geduldig. Ik heb goede tips gehad en er was ruimte de dingen extra te oefenen die voor mij moeilijk waren. Daarbij was het altijd gezellig; ik heb... Toon meer

Rijlessen met Jack waren altijd een pleziertje. Uitleg van situaties in het verkeer deed hij altijd heel goed en duidelijk. Bij foutjes reageerde hij altijd heel rustig en legde daarna duidelijk uit w... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toplessen bij Jack!

Zojuist mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij de superlessen van Jack! Ik raad iedereen van de omgeving om bij hem te lessen! En voor jou Jack, super erg bedankt voor alles (vooral het geduld).. groetjes Jaël

11 oktober 2021

Super toffe en zeer leerzame rijlessen!

Zojuist geslaagd voor mijn automaat-rijbewijs met super toffe hulp van Jack!
Bizar om te realiseren dat de gezellige en zeer leerzame lessen nu ineens over zijn!
Meteen vanaf het begin merkte ik al dat Jack niet alleen erg vriendelijk is, maar ook goed duidelijk met de instructies en tegen de tijd dat ik examen (en 1x herexamen) had ook uitstekende tips waar een examinator naar kijkt en wat vooral dan wel en niet te doen.
Lang verhaal kort; wil je rijlessen, twijfel dan niet of je bij Jack goed zit, een betere rij-instructeur had ik me niet kunnen wensen!

23 september 2021

Top rijschool

Met behulp van Jack in 1x kunnen slagen. Echt een goede instructeur, weet alle lessen leuk te maken, maakt grapjes tussendoor etc. Had geen betere instructeur kunnen wensen, bedankt Jack!

16 september 2021

Mijn ervaring bij jack was top!

Mijn ervaring bij jack was top!
Jack is de rust hemzelf, hij zorgt dat je op je gemak op de weg rijd. Wanneer je fouten maakt word hij niet boos, Hij zegt gewoon rustig wat je volgende keer beter moet doen.
Hij is een hele goede leermeester! 👍
Zeker een aanrader om bij te lessen, kan me geen betere instructeur voorstellen.

16 september 2021

Jack is een top rij instructeur

Jack is een top rij instructeur. Altijd gezellig en streng als het moet. Heel geduldig en heeft de motivatie om jou auto te leren rijden. Top uitgelegd en uiteindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. Dankjewel voor de rijlessen

18 augustus 2021

Geweldige rijschool

Met veel plezier gelest. Jack heeft veel geduld en geeft duidelijk les met goede aanwijzingen. Al met al geen slecht woord over te zeggen

5 juli 2021

Jack is een topper!

Altijd met plezier rijles gehad bij Jack. Hij heeft veel geduld, is altijd vriendelijk, maar geeft ook de nodige feedback waar je veel van leert. Al met al gewoon geen slecht woord over te zeggen :)

30 juni 2021

Jack is een fijne en gezellige…

Jack is een fijne en gezellige instructeur, die alles rustig uitlegt en altijd rustig blijft bij bepaalde situaties. Ik heb altijd met plezier bij hem gelest en heb alles in 1x gehaald. Ik raad Bij Jack zeker aan!

14 juni 2021

Super.

Jack is super vriendelijk en altijd duidelijk. Je stapt nooit met een slecht gevoel uit de auto, maar wel met het idee dat je weer iets geleerd hebt. Hij heeft oog voor zijn studenten en heeft ook een handig online systeem voor het inplannen van lessen. Alles wat je zoekt in een goede rijschool!

11 juni 2021

Bij Jack zit je zeker goed

Bij Jack zit je zeker goed! Ik zat eerder bij een andere rijschool maar ik had niet echt het gevoel dat ik daar goed zat. Mijn eerste les bij Jack was al meteen zo veel rustiger. Hij leert je alles wat hij weet en zorgt dat je je thuis gaat voelen op de weg. Als je twijfeld over welke rijschool je moet kiezen dan is dit in ieder geval een goede keuze :)

14 april 2021

Jack topper

Lessen bij Jack is zeker wat je moet doen, hij is echt een top rij-instructeur. Hij is heel duidelijk en heeft een hele fijne auto om in te leren rijden. Ik heb het er echt heel erg naar m’n zin gehad.

13 april 2021

Top rijschool met een top instructeur!

Een super goede keuze om bij Jack te gaan lessen! Een hele lieve en vooral geduldige man waar je zowel serieuze als grappige gesprekken tussendoor mee kan maken. Hij bouwt de lessen heel fijn en rustig op. Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald en ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoeld. Hij geeft je een vertrouwd gevoel achter het stuur en alles is goed geregeld bij hem. Jack, bedankt voor alles en heel veel succes verder met je volgende leerlingen! :)

6 april 2021

Top rijschool

Top rijschool! Jack legt alles duidelijk uit, heeft geduld en past zijn lesprogramma aan op jouw niveau. Ik heb alles in één keer gehaald!

28 maart 2021

Jack is een Topper!

Wat een top instructeur is jack! Legt alles super relaxt en goed uit en geeft je alle vertrouwen! De lessen zijn gezellig, leerzaam en energie vol! Echt een aanrader !!

23 maart 2021

Hele fijne rijschool

Hele fijne rijschool! Erg lieve en geduldige man die gezellig een praatje kan maken! Tijdens de rijlessen kan je nooit iets fout doen en je kan vaak al snel op voor je examen! Bedankt voor alles jack!!

12 december 2020