Altijd een top belevenis bij Hans en Sonja in Losser. Zeer service gericht, denken met je mee, zoeken naar oplossingen, nemen de tijd voor je. Enorm veel product kennis en ervaring omdat zijzelf ook f... Toon meer
Ruim een maand gewacht op een bestelling. Pas een update over langere levertijd nadat ik hier zelf naar informeerde na ruim twee weken, bestelling bleek onjuist verwerkt door de winkel. Vervolgens is... Toon meer
De BikeAndTravel is de beste wielershop die ik ken in Nederland. De collectie met wielerkleding is werkelijk verbluffend! Tevens kun je hier jou perfecte MTB of wielerfiets krijgen. Gewoon er langs ga... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom in onze nieuwe online store!
Nederland
- www.bikeandtravel.nl
B&T Bikestore
B&T Bikestore - Bike & Travel biedt topservice! Professioneel advies, uitstekende communicatie en klantgerichte service. Bedankt, Hans! 🌟🌟🌟🌟
Alleen maar lovende woorden
Alleen maar lovende woorden. Top!!! Zéér correcte en snelle comunicatie, advies en verzendinformatie/ verzending. Een absolute aanrader!!!
Niels
Product niet op voorraad, maar een geweldige oplossing
Een paar verwarmde handschoenen besteld, kort na het plaatsen gebeld dat de betreffende handschoen in de bestelde maat helaas niet op voorraad was, maar dat ze mij zonder bijbetaling een duurdere variant wilden leveren. Wat een geweldige service.
Een aanrader!
Fijne winkel waar ze echt de tijd voor je nemen met eerlijk en goed advies. Wat mij betreft in het oosten van het land de beste in wielerkleding! Maar ook de fietsen zijn van topkwaliteit!
Super winkel!
B&T Bikestore is het adres voor de gepassioneerde wielerliefhebber! Hier worden Italiaanse dromen werkelijkheid. Jij bent altijd welkom in de winkel en wordt meteen geholpen bij vragen of problemen. Producten testen kan natuurlijk ook. De service is uitstekend, jij bent meer dan een gewone klant.
Benieuwd? Ga er zelfs eens kijken en ontdek het bijzondere DNA van B&T Bikestore, koffie staat altijd klaar.
Groetjes uit Duitsland
Na verschillende keren in de winkel…
Na verschillende keren in de winkel geweest te zijn voor nieuwe kleding en schoenen en dergelijke voelde ik mij hier al snel thuis .Door deskundig advies en goede vragen te stellen heb ik daar in September mijn nieuwe Bianchi Oltre xr3 cv gekocht. Door een goede bikemeeting heeft Hans mij goed op de fiets gezet. Afgelopen week een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt voor mijn gravelracer waar een nieuw voorblad, ketting, onderhoud bracket, balhoofd. Aangezien ik toch voor een retourtje 80 km moest fietsen kon ik hier op wachten onder het genot van een kopje koffie. Ik ben er keurig geholpen door Hans en Sonja wat betreft nieuwe fiets,kleding en onderhoud van de fietsen. Topbedrijf. Groetjes Leo.
B&T Bikestore.. The place to be!
B&T Bikestore is the place to be! Het is een fijne en overzichtelijke winkel maar wat ik persoonlijk nog belangrijker vind is de vriendelijkheid en kundigheid van het winkelpersoneel. Ik voel mij daar altijd welkom. Van mij een 10+ voor Hans en Sonja
De zoektocht naar een nieuwe racer.
Wegens de zoektocht naar een nieuwe racefiets op advies van vrienden naar B&T gegaan.
De eerste indrukken: Mooie, strakke knusse winkel.
Waar ik eerst een leuk en goed gesprek had (waarin mijn wensen, ervaringen, verwachtingen en budget werden besproken).
Samen met Hans diverse opties bekeken. Het resultaat: Een erg dik aangekleede in Celeste (uiteraard) kleur Bianchi Aria !
Na afronding van de bestelling moest ik helaas (door de leveringsproblematiek in de fietswereld en COVID-19) bijna een half jaar wachten, maar ik ben keurig op de hoogte gehouden over de mogelijke levertijd.
Een koffiestop bezoek tijdens een ritje met mijn oude racer (Die Hans ook even wilde zien bleek dat ik ook erg goed op een andere maat te passen die onlangs was binnen gekomen (ik zat tussen twee maten in). In de week na de testrit is Hans direct begonnen met de ombouw van de fiets.
Van de vorderingen wordt je op leuke wijze op de hoogte gehouden.
Na de levering staan ze open voor vragen en geven goede tips, dit alles uiteraard onder het genot van leuke wielerpraat en een lekkere kop koffie.
Goed advies met als gevolg een…
Goed advies met als gevolg een racefiets gekocht waar ik ontzettend aan gehecht ben in zeer korte tijd. Nog nooit zulke lange afstanden gereden in een korte tijd
Onderhoudsbeurt van mijn Focus door B &…
Onderhoudsbeurt van mijn Focus door B & T was uitstekend. Advies gekregen voor een nieuw zadel die ik vrijblijvend mocht testen. Fiets is voor de beurt gehaald en gebracht. Alles is naar wens verlopen. Vakkundig en vriendelijk, wat een service, wat wil je nog meer!
Altijd vriendelijk en prachtige…
Altijd vriendelijk en prachtige producten! Super winkel.
Geweldige service
Geweldige service! Toen mijn maat schoenen niet op voorraad waren, mocht ik de schoenen die ik wilde bestellen, lenen van de eigenaresse, zodat ik in het weekend toch kon fietsen en de schoenen kon uitproberen. Daarnaast was het advies top! Kortom: fantastische winkel met fantastische mensen.
Mooie winkel voor iedereen die van…
Mooie winkel voor iedereen die van fietsen houdt. Leuke en enthousiaste hulp gekregen.
Aanrader
Goede, persoonlijke service. Laagdrempelig. Luisteren goed naar de klantvraag. Deze liefhebbers zitten zelf ook veel op de fiets, en hebben veel ervaring met de producten in de winkel.
Hans en Sonja zijn spontane personen…
Hans en Sonja zijn spontane personen met passie voor hun werk en het assortiment is groot
Zeer tevreden
Nette service, mooie collectie, vriendelijk, goed bereikbaar en goede kwaliteit.
Top bedrijf
Top bedrijf, super betrokken en weten waar ze het over hebben.
Leuke winkel voor al je fiets…
Leuke winkel voor al je fiets behoeften. Technische kennis op hoog niveau en een (zeer) uitgebreid assortiment fiets kleding.
De winkel heeft een heel mooie…sortering and prachtige merkartikelen.
De winkel heeft een heel mooie sortering, fietsen, accessoires etc. De bediening door Sonja en Hans is prettig en zeer professioneel. De webwinkel is zeer uitgebreid, geeft veel product informatie en is gebruikersvriendelijk. Tijdens de Corona crisis werden producten regelmatig bij ons thuis afgeleverd; dat noem ik klantenbinding. Bestellingen, indien op voorraad, zijn snel binnen.