B&T Bikestore - Bike & Travel Reviews

4,3

B&T Bikestore is het adres voor de gepassioneerde wielerliefhebber! Hier worden Italiaanse dromen werkelijkheid. Jij bent altijd welkom in de winkel en wordt meteen geholpen bij vragen of problemen... Toon meer

Altijd een top belevenis bij Hans en Sonja in Losser. Zeer service gericht, denken met je mee, zoeken naar oplossingen, nemen de tijd voor je. Enorm veel product kennis en ervaring omdat zijzelf ook f... Toon meer

Ruim een maand gewacht op een bestelling. Pas een update over langere levertijd nadat ik hier zelf naar informeerde na ruim twee weken, bestelling bleek onjuist verwerkt door de winkel. Vervolgens is... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom in onze nieuwe online store!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top zaak!

Super geholpen! Perfecte uitleg van een echte liefhebber voor fietsen. Mooie speciaalzaak voor racefiets en mountainbike met veel kleding, accessoires etc. Aanrader!

26 februari 2019

B&T - Betrokken & Teamwork

Bij elke aankoop denken ze mee met je eigen wensen en komen dan met adviezen en/of alternatieven. Spreken vanuit eigen sportervaring en passie rondom de fiets en wielerkleding

12 december 2018

uitstekende service

uitstekende service, wordt tijd voor je genomen, en naar je wensen geluisterd en met je meegedacht over het juiste product. Super goede mensen, goed advies, al met al een superzaak

19 november 2018

Erg jammer dat men je review gelijk te…

Erg jammer dat men je review gelijk ter discussie stelt bij Trustpilot. Gelukkig heeft Trustpilot het wel geaccepteeerd. In plaats van het boetekleed aan te trekken en hun fouten erkennen gaat men in de verdediging. Wederom jammer. Als er iets fout gaat wees dan open en eerlijk....

19 november 2018
Logo B&T Bikestore - Bike & Travel

Antwoord van B&T Bikestore - Bike & Travel

Beste MH,

Bedankt voor je bericht. Helaas ben je anoniem en kunnen we niet reageren. Wellicht kun je je bestelnummer of naam even achterlaten? Dan gaan we e.e.a. voor je nakijken. Je zult begrijpen dat we geen enkel belang hebben bij boze en/of ontevreden klanten en we doen er dan ook alles aan om iedereen goed verder te helpen. En ja, ook bij ons gaat er wel eens wat verkeerd.....we zijn immers gewoon mensen. De reden dat je review even weg was, was omdat we via trustpilot hebben geprobeerd te achterhalen wie je bent, dat praat immers wat makkelijker.
Je bent dan ook van harte welkom in onze winkel om e.e.a. te bespreken. Mailen kan ook naar info@bikeandtravel.nl, bellen kan naar 0541 551155. Omdat we geen gegevens hebben en dus niet weten wie je bent, kunnen/konden we geen contact met je opnemen.

Met sportieve groet,
B&T Bikestore

Update21-11-2019: Tot op heden geen naam, telefoonnummer, bestelnummer of email adres ontvangen... Kan je deze spv doorgeven info@bikeandtravel.nl of bellen met 0541 55 11 55

De BikeAndTravel is de beste wielershop…

De BikeAndTravel is de beste wielershop die ik ken in Nederland. De collectie met wielerkleding is werkelijk verbluffend! Tevens kun je hier jou perfecte MTB of wielerfiets krijgen. Gewoon er langs gaan en zelf ervaren wat een prachtige winkel dit is. Koffie staat in ieder geval altijd klaar. Veel plezier met uw bezoek. M. Aaftink

2 november 2018

Plezier verkopen in plaats van een product

Het is fijn hoe er tijd voor je gemaakt wordt als klant. Het advies is er niet om maar iets te verkopen, maar om er voor te zorgen dat je plezier gaat beleven in dat wat je gaat kopen.
Met budget wordt rekening gehouden en er worden goede oplossingen gezocht.
Zelfs een testrit van een uur op een fiets was geen probleem.
Zeer tevreden met de service en superblij met m'n nieuwe fiets. Nu lekker meters maken.

1 oktober 2018

An unfair Advantage! ;-)

Voel me altijd onwijs welkom bij Sonja en Hans in de winkel en wordt altijd super netjes geholpen. Ze zitten er niet enkel en alleen om spullen te verkopen maar ook om jou een betere fietser te maken en je verder te helpen in de hobby! Persoonlijk en netjes advies en ze weten echt waar ze over praten!

29 september 2018

Vakkundige mensen en mooie kleding

Vakkundige mensen en mooie kleding. Goed geadviseerd in de winkel. Goed en snel geïnformeerd via e-mail over bestellingen. Toegezegde leverdata werden waargemaakt. Prima!

28 september 2018

2 sterren, we kregen de verkeerde wieltas opgestuurd, de afgebeeldde tas bleek niet beschikbaar, en dus willen wij graag ons geld terug.

Daar zitten we nu, ondanks diverse mails waar je wel antwoord op kijgt dat het geregeld wordt, al 3 weken op te wachten.

27 september 2018
Logo B&T Bikestore - Bike & Travel

Antwoord van B&T Bikestore - Bike & Travel

Beste Ajeetje, geld is gisteren met Ideal terug geboekt, bedankt voor de feedback.... Gr Hans B&T Bikestore