Naar aanleiding van een advertentie ben ik een kijkje gaan nemen in hun winkel. Breed aanbod, en hele scherpe prijzen. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de puch crunch. Ik twijfelde nog maar zo... Toon meer
Home - Bikesplaza staat voor prettige service, hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen.
C. van Eerdenstraat 53, 2712VL, Zoetermeer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Fietsen op de webpagina zijn zeker niet allemaal leverbaar al zegt de website van wel. Na de betaling gedaan te hebben geen bestelbevestiging. Telefonisch niet bereikbaar en slechte reactie op de email. Eerst een deel terug gestort gekregen en na vraag om uitleg het tweede deel. Geen zaken mee doen met dit soort winkels die niet telefonisch bereikbaar zijn. Geen zuivere business.

Antwoord van Bikesplaza
Helaas is de winkel in Zoetermeer gesloten. Op de website is alleen een mailadres en telefoonnummer in Zoetermeer terug te vinden. Deze wordt niet beantwoord (alleen via antwoordapparaat). Volgens de eigenaar zitten ze niet meer in Zoetermeer.
En dat is jammer aangezien ik daar altijd wel goed geholpen ben. Ik heb in Zoetermeer een E-Bike gekocht. Prima service gekregen altijd. Nu moet ik dus een andere fietsenhandelaar zoeken.
Super service, snel gehandeld en goed meegedacht door het personeel in Zoetermeer.
Wij hebben 2 kinderfietsen gekocht voor onze tweeling, 1 van de jongens vond het toch eng op een wat grotere fiets. Bikeplaza terug gebeld en de fiets mocht omgeruild worden. Echt super service! Mijn kind helemaal blij en fiets graag op zijn nieuwe fiets.
De medewerkers van Bikeplaza zijn langer opengebleven zodat ik mijn fiets voor reparatie kon langsbrengen. Toen het nog later werd omdat ik in de file stond zijn ze ook gebleven en de volgende dag voor 12 uur was mijn achterwiel weer gerepareerd. Top service en hartelijk bedankt
Ik heb mijn fiets laten maken door de fietsenmaker Mark.
Top service door deze beste man gekregen.
Mijn fiets had een kleine slag in het wiel en is eruit gehaald plus mijn remkabel laten vervangen, remblokken laten vervangen, twee spaken terug laten zetten en een servicebeurt gekozen.
In de tussentijd dat mijn fiets gemaakt werd kreeg ik een Gazelle leenfiets mee naar huis.
Wat ik ook een goede service vind van deze winkel is de SMS service.
Ik kreeg een dag later een sms van dat mijn fiets klaar stond.
Alles was goed schoongemaakt en nagekeken.
ook de nabehandeling / aftersale is goed gegaan, ik had namelijk nog steeds het gevoel dat mijn achterwiel nog niet helemaal lekker liep.
Ik voelde toch nog een soort van kleine hobbel in het achterwiel.
Ben na 3 dagen toch terug gegaan, Mark heeft er naar gekeken en mij uitgelegd dat mijn band niet helemaal meer goed in het frame van het wiel zat (i.v.m. ouderdom, 8 jaar) maar heeft toch de band weer geprobeerd goed te zetten.
Uiteindelijk is het toch grotendeels gelukt!
De fiets rijd weer als vanouds.
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling.
Bedankt Mark van BikesPlaza! Wat een topservice!
Ik kom zeker weer terug als het nodig is.
Deze winkel is zeker een aanrader voor advies en fietsproblemen.
De bezorgtermijn op de website kwamen ze niet helemaal na, daarna ging er nog wat mis in de communicatie. Maar uiteindelijk hebben ze het goed gemaakt door dezelfde avond nog de vervangende fiets thuis af te leveren. Heel blij mee!
We hebben hier nu voor de vierde keer een fiets gekocht. Altijd goede en vriendelijke service, of je nou via internet bestelt of in de winkel. Ook achteraf. Ik had een keer een te kleine framemaat besteld (had er ook al op gefietst want ik dacht eerst dat het wel meeviel) maar werd gewoon geruild. Top zaak!
Op afspraak mijn fiets op 7-4 gebracht. Zou een week gaan duren. Vandaag 3-5 contact opgenomen. Was nog niets aan gedaan. Zware onder bezetting. Kunnen het werk niet aan. Ik ga morgen mijn fiets ophalen en kijken of ik een snellere service kan vinden in Zoetermeer. Erg teleurgesteld. Heb deze fiets bij bikeplaza gekocht dus dacht dat het slim zou zijn hier ook de reparatie en onderhoud te laten doen. Dit verdient minder dan 1 ster.
Liesbeth Knotter
Ging nogal wat mis bij bestelling en levering op "service locatie ". Op deze laatste kon ik uitsluitend in het Engels communiceren, was niets bekend en na veel heen en weer gebel bleek de fiets daar toch te staan. Aanwezige Engelstalige werkneemster was niet in staat de fiets op mijn lengte af te stemmen. Zadel scheef en fiets loopt ergens aan. Teruggaan heeft weinig nut, geen reparateur aanwezig. De door de verkoper aangeboden attentie ter compensatie van de gang van zaken nimmer ontvangen. Spijt van de aankoop bij Bikesplaza!
Zeer vriendelijke en snelle service, goede uitleg - zal graag terugkomen!
Erg klantvriendelijk. Had wat problemen met de levering doordat er een verkeerde fiets door hun was besteld. Belde hiervoor netjes op en lossen het ook snel op.
Goede service!
Niets dan lof voor deze winkel! Ze zijn goudeerlijk met een prima service!
De koop van mijn fiets verliep zonder problemen! Snelle service. Ook over het bedrijf dat mijn fiets leverde ben ik te spreken, aardige en flexibele mensen.
goede website, snelle levering, fijne klantenservice. Alleen moest ik 3 uur thuis wachten voor de bezorging van mijn fiets, omdat ze geen precies tijd konden aangewen.
Persoonlijke reactie aan de telefoon, prima en snelle afhandeling van de bestelling.
Zo'n goede service lang niet meer meegemaakt, van aankoop tot eerste servicebeurt.
Daarbij een prima prijs en prima levering, precies zoals we hadden gehoopt !
De fiets was er snel en lijkt helemaal in orde. Kleine miscommunicatie: ik had betaald voor verzending en ik kreeg een mail dat ik de fiets kon komen ophalen. Dit was met een mailtje heen en weer opgelost. We zijn erg tevreden!