Bimago Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam fototapetę do sypialni i efekt przeszedł moje oczekiwania. Zdjęcia na stronie są piękne, ale w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej. Tapeta całkowicie odmieniła wnętrze – stworzyła spoko... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Zakupilem obraz w wersji premium i to byla pomylka, obraz w swietle dziennym od strony okna blyszczy sie, malo widac to co na obrazie. Wina lezy w tym zelu. Nie polecam tej opcji.To porazka Nie mogle... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kupilam w Bimago fototapete. Produkt przyszedł szybko. Kolory i jakość nie odpowiadały mi. Zdecydowałam się zwrócić tapete i tu zaczeły się problemy. Kontakt e-mailowy zerowy, nie odpisują na wiadomoś... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko, sprawnie, zamówione, zapłacone, szybko dotarło, idealnie zapakowane, bardzo dobra jakość zamówionych obrazów. Wybrałem opcje premium druku i faktycznie obrazy wyglądają jak malowane pędzlem.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect
  2. Gordijnwinkel
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Schilderijenwinkel
  5. Posterwinkel
  6. Behangwinkel

Geschreven door het bedrijf

Bimago.pl to sklep internetowy, który od ponad dekady specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych dekoracji ścian.Nasza oferta obejmuje ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie, plakaty, fototapety oraz parawany , które są nie tylko dowodem najwyższej jakości, ale również wyrazem dobrego gustu. Współpracujemy z utalentowanymi artystami, którzy dbają o to, by każdy wzór był oryginalny i intrygujący. W Bimago przykładamy wielką wagę do kontroli procesu produkcji.Od początku do końca każdy etap jest starannie nadzorowany, aby zapewnić, że nasze dekoracje ścienne są perfekcyjnie dopracowane. Dzięki temu możemy zagwarantować, że każdy produkt, który opuszcza naszą halę produkcyjną, spełnia najwyższe standardy. Nasza strona internetowa oferuje szeroką gamę inspiracji dla różnorodnych wnętrz. Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłów na dekorację salonu, sypialni, czy kuchni, znajdziesz u nas coś dla siebie. Zachęcamy również do odwiedzenia naszej strony na Facebooku, gdzie regularnie publikujemy nowe pomysły i inspiracje, które mogą pomóc Ci przemienić Twój dom w miejsce wyjątkowe i stylowe. Zapraszamy do Bimago, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od swojego gustu i potrzeb. Odkryj z nami, jak piękne mogą być Twoje ściany! Bimago - odkryj unikatowe dekoracje ścian! Ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie i więcej. Perfekcyjne wykonanie, oryginalne wzory. Inspiracje do każdego wnętrza czekają na Ciebie!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

55 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Polecam, świetna jakość

Obraz XXL zrobił na mnie ogromne wrażenie. Bałam się samodzielnego montażu, ale instrukcja jest na tyle prosta i czytelna, że nie miałam żadnego problemu.

10 oktober 2025

Antwoord van Bimago

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że obraz spełnił oczekiwania i że montaż okazał się prosty. Życzymy, aby zdobił wnętrze przez długi czas i codziennie cieszył oko.

Zdecydowanie polecam. Piękna tapeta

Tapeta do pokoju córki wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach, a wysyłka była ekspresowa. Efekt jest zachwycający, więc zdecydowanie polecam!

27 oktober 2025

Antwoord van Bimago

Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że tapeta dobrze się prezentuje i szybko dotarła.

Dobra jakość

Dobra jakość, ładne kolory, dobrze zapakowany i zabezpieczony obraz podczas wysyłki

14 oktober 2025

Antwoord van Bimago

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Cieszymy się, że obraz spełnił Pani oczekiwania

Wszystko OK

Parawan jest piekny, bardzo dobra jakość, dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka.

Antwoord van Bimago

Dziękujemy za pozytywną opinię. Zapraszamy ponownie

Po wystąpieniu problemu

Po wystąpieniu problemu szybko i skutecznie został rozwiązany pełna stysfakcja

Antwoord van Bimago

Bardzo się cieszymy, że problem został szybko rozwiązany. Zawsze służymy pomocą.

Zadowolenie w 100%

Sceptycznie podchodziłem do zakupu obrazu XXL i jego formy składanej. Samo złożenie okazało się niezbyt wymagające. Instrukcja jest jasna i klarowna. Wszystko odpowiednio spasowane, a płótno odpowiednio naciągnięte. Efekt końcowy spełnił moje oczekiwania w 100%. Obraz prezentuje się zacnie.

19 oktober 2025

Antwoord van Bimago

Dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się bardzo, że udało się bezproblemowo złożyć obraz. Zapraszamy ponownie :)

Piękny obraz

Zamówiony obraz jest zgodny z opisem, solidnie wykonany i spełnia moje oczekiwania. Dodatkowo szybka dostawa. Szczerze polecam

10 oktober 2025

Antwoord van Bimago

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że obraz spełnił Twoje oczekiwania i że dostawa była szybka. Bardzo dziękujemy za polecenie!

Dobra jakość

Dobra jakość, dobra cena, wysyłka ekspres

21 oktober 2025

Dziękujemy za opinię :) Zapraszamy ponownie

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Attention si vous retournez un article

J'ai commandé un paravent environ 135€, et j'ai souhaité le retourner à mes frais.
Ils ne font rien, pas d'étiquette de retour même à nos frais.
On doit se débrouiller pour trouver un transporteur.
Le retour pour la Pologne coûte plus cher que le produit!!
C'est la première fois que je vois ça !!

13 oktober 2025

Bonjour,
Nous sommes sincèrement désolés que votre expérience n’ait pas été à la hauteur de vos attentes. Nous comprenons parfaitement votre déception concernant le retour du produit.

Notre équipe reste à votre entière disposition pour vous aider à organiser le retour de votre commande dans les meilleures conditions possibles. N’hésitez pas à nous recontacter — nous serons ravis de vous accompagner pas à pas dans cette démarche.

Cordialement,
L’équipe du service client

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Très déçu par cette enseigne pour leur…

Très déçu par cette enseigne pour leur toile décorative. Le résultat ne correspond pas du tout aux photos du site, le résultat est tres sombre, très noir, ce n'est pas jolie.

29 september 2025

Bonjour,
Nous sommes sincèrement désolés que votre première impression concernant notre toile décorative n’ait pas été à la hauteur de vos attentes.
Nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous contacter et de nous avoir permis d’examiner la situation ensemble. Après vérification et échanges, nous sommes heureux d’avoir trouvé une solution qui vous convienne.
Votre compréhension et votre confiance sont très appréciées — elles nous encouragent à continuer d’améliorer nos produits et nos services.
Merci encore pour votre collaboration et votre gentillesse.

Bien à vous,
L’équipe du Service Client

Really poor quality

Really poor quality. The whole roll weighs about the same as a twin pack toilet roll.

Image is not sharp and even from a distance looks blurry.

Pay a bit extra and use a different company.

Hello,
We’re very sorry to hear about your experience. Please contact our Customer Service by email or phone so we can find the best solution. We’re committed to resolving any issues.
Best regards,
The Bimago Team

Dramat!!

Dramat!!! Zamówienie z 31 sierpnia nadal do nas nie dotarło a informacja na stronie że realizacja 5 dni robocze. Brak kontaktu!!! Różne numery listow przewozowych- nadane ale nic nie wysłane. Nie polecam !!!

31 augustus 2025

Szanowny Kliencie,

bardzo dziękujemy za przesłanie opinii i szczerze przepraszamy za wszelkie niedogodności, których Państwo doświadczyli.

Zależy nam na transparentnej komunikacji i jak najwyższej jakości obsługi, dlatego jest nam niezwykle przykro, że kontakt z nami był utrudniony. Informujemy, że występujące wcześniej problemy techniczne zostały już usunięte.

Chcielibyśmy również uprzejmie poinformować, że przesyłka została doręczona 15.09.

Jeśli mimo to mają Państwo jakiekolwiek pytania lub coś budzi wątpliwości, zachęcamy do kontaktu – z przyjemnością pomożemy i wszystko wyjaśnimy.

Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy za cierpliwość.

Z wyrazami szacunku,
Zespół bimago

PARAWAN

Parawan wybrałam od Bimago i nie żałuję, przyszedł kurierem , bardzo dobrze zapakowany, a po rozpakowaniu byłam zachwycona wyglądem i solidnością wykonania , po prostu piękny. Chętnie wstawiłabym zdjęcia tylko nie widzę takiej opcji.

7 mei 2025

Szanowna Pani,
dziękujemy za pozytywną opinię na temat parawanu, który Państwo zakupili. Jesteśmy szczęśliwi, że produkt spełnia Państwa oczekiwania i zapraszamy ponownie do zakupów w naszym sklepie internetowym bimago.pl.

Serwis Klienta

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super!

Super!
L'étoile en moins c'est uniquement à cause du livreur qui a livré les cadres cassés.
L'équipe après-vente à super bien géré cela : " Nous allons donc vous rembourser. Vous n'êtes pas obligé de nous renvoyer les produits abîmés. (...). Dans un souci de préservation de l’environnement, nous souhaitons éviter des émissions inutiles de gaz d’échappement."
BRAVO!

27 februari 2025

Cher Client,
Nous vous remercions sincèrement d’avoir laissé un avis sur notre boutique. Nous sommes ravis d’avoir pu répondre positivement à votre demande. Nous restons à votre entière disposition et serions heureux de vous accueillir à nouveau sur notre boutique en ligne.

Cordialement,
Customer Service

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Terminowo i dobra jakość wykonania.

30 oktober 2024

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią z innymi klientami. Zapraszamy ponownie do dokonania zakupów na naszej stronie internetowej bimago.pl.

Serwis Klienta Bimago

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiony towar zgodny z opisem

Zamówiony towar zgodny z opisem, darmowa dostawa, rabaty. Towar dostarczony zgodnie z umową.

28 oktober 2024

Dzień dobry,

Serwis Klienta Bimago

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opinia o plakacie w ramce

Bardzo dobrej jakości wydruk. Dobra rama. Łatwy montaż. Porysowana płyta pleksi mimo zabezpieczenia folią ochronną.

28 oktober 2024

Szanowny Panie,
dziękujemy za podzielenie się opinią z innymi klientami i wystawienie wysokiej oceny zakupionego produktu. Jeśli którakolwiek część plakatu okazała się być uszkodzona, uprzejmie prosimy o kontakt drogą mailową info@bimago.pl i wysłanie nam zdjęć. Pragniemy zweryfikować co mogło być przyczyną uszkodzenia i zaproponować odpowiednie, najbardziej satysfakcjonujące dla Państwa rozwiązanie.

Serwis Klienta

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.