Zamówiłam fototapetę do sypialni i efekt przeszedł moje oczekiwania. Zdjęcia na stronie są piękne, ale w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej. Tapeta całkowicie odmieniła wnętrze – stworzyła spoko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Zakupilem obraz w wersji premium i to byla pomylka, obraz w swietle dziennym od strony okna blyszczy sie, malo widac to co na obrazie. Wina lezy w tym zelu. Nie polecam tej opcji.To porazka Nie mogle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kupilam w Bimago fototapete. Produkt przyszedł szybko. Kolory i jakość nie odpowiadały mi. Zdecydowałam się zwrócić tapete i tu zaczeły się problemy. Kontakt e-mailowy zerowy, nie odpisują na wiadomoś... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Szybko, sprawnie, zamówione, zapłacone, szybko dotarło, idealnie zapakowane, bardzo dobra jakość zamówionych obrazów. Wybrałem opcje premium druku i faktycznie obrazy wyglądają jak malowane pędzlem.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bimago.pl to sklep internetowy, który od ponad dekady specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych dekoracji ścian.Nasza oferta obejmuje ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie, plakaty, fototapety oraz parawany , które są nie tylko dowodem najwyższej jakości, ale również wyrazem dobrego gustu. Współpracujemy z utalentowanymi artystami, którzy dbają o to, by każdy wzór był oryginalny i intrygujący. W Bimago przykładamy wielką wagę do kontroli procesu produkcji.Od początku do końca każdy etap jest starannie nadzorowany, aby zapewnić, że nasze dekoracje ścienne są perfekcyjnie dopracowane. Dzięki temu możemy zagwarantować, że każdy produkt, który opuszcza naszą halę produkcyjną, spełnia najwyższe standardy. Nasza strona internetowa oferuje szeroką gamę inspiracji dla różnorodnych wnętrz. Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłów na dekorację salonu, sypialni, czy kuchni, znajdziesz u nas coś dla siebie. Zachęcamy również do odwiedzenia naszej strony na Facebooku, gdzie regularnie publikujemy nowe pomysły i inspiracje, które mogą pomóc Ci przemienić Twój dom w miejsce wyjątkowe i stylowe. Zapraszamy do Bimago, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od swojego gustu i potrzeb. Odkryj z nami, jak piękne mogą być Twoje ściany! Bimago - odkryj unikatowe dekoracje ścian! Ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie i więcej. Perfekcyjne wykonanie, oryginalne wzory. Inspiracje do każdego wnętrza czekają na Ciebie!
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tapety są słabej jakości - druk jest niewyraźny, jakby rozmazany. Wyglądają jak zdjęcie w bardzo słabej rozdzielczości. Powinny cieszyć, a jednak od patrzenia na nie - bolą oczy.
Niestety zamówienie zostało odebrane przez ekipę budowlaną, a montaż tapet odbył się przez pracownika, bez mojej weryfikacji. W związku z tym reklamacja nie jest możliwa. W przeciwnym razie, na pewno reklamowałabym towar.
Na plus - termin dostawy. Zamówienie zostało zrealizowane szybko.
Nr zamówienia: BGH-300175423

Antwoord van Bimago
Wzór dokładnie taki jak na zdjęciu, bardzo dobre nasycenie kolorów, Materiał też wygląda porządnie, więc liczę, że poleży i nie straci nic na uroku. Informacja i dostawa bez zarzutu.

Antwoord van Bimago
Polecam z całego serca - szybka dostawa , parawan najwyższej jakości śliczne, żywe kolory dla dziecka.

Antwoord van Bimago
Dobra jakość Mapy Świata. 150x105 Tylko nie wiedziałam że będzie z 3 części. Trochę pobawiłam się z przyklejanie, ale w końcu przepięknie wygląda!

Antwoord van Bimago
Jestem bardzo zadowolona. Szybką odpowiedź na email. Bardzo szybko zrealizowano zamówienie. dokładnie odpowiada zdjęcią na stronie internetowej. Po prostu perfekt.

Antwoord van Bimago
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, obraz idealnie pasuje do mojego salonu,polecam innym osobom Państwa stronę internetową.

Antwoord van Bimago
Świetna jakość, przesylka zapakowana jak uran! Polecam!!!

Antwoord van Bimago
Zamówienie zgodne z opisem i zdjęciem, kolory takie same. Pięknie prezentuje się na ścianie. Bardzo szybka przesyłka, obraz dobrze zapakowany i zabezpieczony. Polecam.

Antwoord van Bimago
bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem

Antwoord van Bimago
Dostawa zgodnie z opisem w zamówieniu, obraz dobrze zabezpieczony, pieknie wygląda,
wyraziste kolory, polecam

Antwoord van Bimago
Szybka wysyłka. Tapeta “lewitujace piękno” bardzo ładna. Jak na zdjęciach.
Jedyne do czego można się “przyczepić”, to przy zamówieniu fototapety na flizelinie,w największym rozmiarze (500cm szerokości, za ponad 800zl),spodziewałabym się lepszej jakości. Wydruk ściera się od najlżejszego zadrapania/zarysowania. Przetarcie mokrą szmatką (jak polecane w instrukcji) i tak zmazuje wzór :(
“Patrz na mnie, nie rusz mnie”
Całościowo jednak robi pozytywne wrażenie.

Antwoord van Bimago
Wydruk na płótnie z opcją premium wygląda autentycznie jak obraz. Ma piękne kolory, świetna rozdzielczość i cudownie wygląda na ścianie. Bardzo polecam!

Antwoord van Bimago
Towar super jakości i piękny (parawan japoński), zgodny z opisem i zdjęciami, znakomity kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa. Polecam!

Antwoord van Bimago
Jakość wydruku OK. Materiał Ok. Wszystko zgodne z opisem.
3 gwiazdki daję za rozczarowanie jeśli chodzi o komunikację i czas dostawy. Podczas zamawiania podaja 2 dni na realizację. W praktyce w najlepszym wariancie to 2 dni na wyprodukowanie, 3 dnia wysyłka i kolejne 2 dni na dostrawę na adres. Więc jeśli zamówisz produkt do niedzieli masz szanse że towar dostaniesz w piątek. Niestety informację o przybliżonym czasie dostawy otrzymujesz dopiero w momencie gdy paczka rusza w drogę.

Antwoord van Bimago
Dobra jakość obrazów, szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt.

Antwoord van Bimago
Zamówiłem fototapetę jednak jestem trochę rozczarowany bo okazała się tak cienka że widać łączenia płyt kartongips. Za taką cenę spodziewałem się lepszej jakości

Antwoord van Bimago
Miło zaskoczyła mnie metaliczna poświata na plakacie. Wydruk i papier są naprawdę wysokiej jakości. Dostawa do Holandii bardzo szybka, bezporblemowa.

Antwoord van Bimago
Lees meer over geverifieerde reviews.