Zamówiłam fototapetę do sypialni i efekt przeszedł moje oczekiwania. Zdjęcia na stronie są piękne, ale w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej. Tapeta całkowicie odmieniła wnętrze – stworzyła spoko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Zakupilem obraz w wersji premium i to byla pomylka, obraz w swietle dziennym od strony okna blyszczy sie, malo widac to co na obrazie. Wina lezy w tym zelu. Nie polecam tej opcji.To porazka Nie mogle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kupilam w Bimago fototapete. Produkt przyszedł szybko. Kolory i jakość nie odpowiadały mi. Zdecydowałam się zwrócić tapete i tu zaczeły się problemy. Kontakt e-mailowy zerowy, nie odpisują na wiadomoś... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Szybko, sprawnie, zamówione, zapłacone, szybko dotarło, idealnie zapakowane, bardzo dobra jakość zamówionych obrazów. Wybrałem opcje premium druku i faktycznie obrazy wyglądają jak malowane pędzlem.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bimago.pl to sklep internetowy, który od ponad dekady specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych dekoracji ścian.Nasza oferta obejmuje ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie, plakaty, fototapety oraz parawany , które są nie tylko dowodem najwyższej jakości, ale również wyrazem dobrego gustu. Współpracujemy z utalentowanymi artystami, którzy dbają o to, by każdy wzór był oryginalny i intrygujący. W Bimago przykładamy wielką wagę do kontroli procesu produkcji.Od początku do końca każdy etap jest starannie nadzorowany, aby zapewnić, że nasze dekoracje ścienne są perfekcyjnie dopracowane. Dzięki temu możemy zagwarantować, że każdy produkt, który opuszcza naszą halę produkcyjną, spełnia najwyższe standardy. Nasza strona internetowa oferuje szeroką gamę inspiracji dla różnorodnych wnętrz. Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłów na dekorację salonu, sypialni, czy kuchni, znajdziesz u nas coś dla siebie. Zachęcamy również do odwiedzenia naszej strony na Facebooku, gdzie regularnie publikujemy nowe pomysły i inspiracje, które mogą pomóc Ci przemienić Twój dom w miejsce wyjątkowe i stylowe. Zapraszamy do Bimago, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od swojego gustu i potrzeb. Odkryj z nami, jak piękne mogą być Twoje ściany! Bimago - odkryj unikatowe dekoracje ścian! Ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie i więcej. Perfekcyjne wykonanie, oryginalne wzory. Inspiracje do każdego wnętrza czekają na Ciebie!
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Towar bez uszkodzeń taki sam jak na zdjęciu

Antwoord van Bimago
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia

Antwoord van Bimago
Ordered wall mural, cost over £200, delivery free over £100 or £8.94 if not….after payment was taken got an email from UPS…shipping was £59 approx extra on delivery, I was fuming, company is based in Poland?? Never knew that neither, refused parcel & emailed company for a full refund, also disputed with my bank, the parcel that turned up was so small it would never have been enough to cover my full living room wall, got no idea what they sent, absolute scammers….want my well earned money back, thank you

Antwoord van Bimago
Zamówilam foto tapetę,jakość bardzo kiepska ,do tego stopnia ,że nie widać co na niej jest ,kolor brzydki bez wyrazu ( na przykładzie wyglądało to ciekawie) jedyny plus to ,że łatwo się kładzie.efekt końcowy,pokój oszpecony.

Antwoord van Bimago
Bardzo dziękuję za przepiękną fototapetę. W rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza.

Antwoord van Bimago
Fototapeta bardzo ładna troszki cienka wysyłka bardzo szybka Ocena byla by 5 jakby nie mała skaza lecz nie przeszkadza mi poniewaz znajduje sie na samym dole i jest zakryta. Polecam

Antwoord van Bimago
Produkty dobrej jakości, cena do zaakceptowania i krótki termin oczekiwania na przesyłkę. Jestem zadowolona z zakupu i usługi.

Antwoord van Bimago
Obrazy na płótnie - świetna jakość wydruku, piękny wzór. Produkt dobrze zapakowany. Polecam

Antwoord van Bimago
Kupiłam plakat i malowanie po numerach - super jakość, szybka realizacja. Dobrze odwzorowane kolory. Malowanka dodatkowo ma dobrej jakości pędzelki i farby - świetna zabawa, relaks i całkiem ciekawa ozdoba na ścianie w jednym :) Zdecydowanie polecam.

Antwoord van Bimago
Mniej niz zero. Po raz pierwszy w życiu będę zwracać zamówienie , dodatek negatywne doświadczenie w podejściu do klienta. Kompletnie co innego dostałam niż zamawiałam. Tło kompletnie innego koloru niż na stronie ( na stronie czarne , otrzymałam tło brązowe niegładkie , nawet nie ciemny brąz ) . Zrobiłam zdjęcie I wysłałam maila , ( wcześniej pokazując kilku osobom, pytając o różnicę , wszyscy mieli identyczne zdanie - kolor tła). Otrzymałam wiadomość , że odczyt koloru zależy od ustawień. Oczywiście, że tak no ale chyba raczej odcień, a nie totalnie dwa różne kolory. Otrzymałam zwrotne zdjęcie, na którym widać całą maszynę ( jej nie kupowałam) i w oddali fragment mojego drukowanego zamówienia , na którym nawet z tak daleka widać , że kolor tła nie jest nawet zbliżony do tego co prezentowane jest na stronie. Ale sprzedawca upiera się, że tak nie jest. Zdjęcie strzał w kolano. Potwierdziło tylko , że firma nie chce przyznać się do błędu. Szkoda maja fajne rzeczy , ale czy będę ryzykować aby kolejny raz dostać coś innego ? Nie . Dam szanse innym.

Antwoord van Bimago
Zamówiłem fototapetę z sklepu internetowego Bimago ,,Ciemne skrzyżowanie" ,niestety początkowo wystąpił problem z wadliwym produktem. Skontaktowałem się z ww. sklepem w celu uzyskania pomocy i obsługa klienta zachowała się bardzo profesjonalnie proponując mi idealne alternatywy rozwiązania tego problemu.

Antwoord van Bimago
Niemalże tydzień czasu usiłuję zrealizować zamówienie, w przypadku którego termin realizacji miał zająć 2-4 dni roboczych. W tym czasie maile, na które nikt z Bimago nie udzielał informacji zwrotnej. Wcześniej udało się ubłagać ekipę na montaż przedmiotowej tapety.
Wobec powyższej sytuacji ( w rozmowie telefonicznej, bo na odp mailową nie mogłam liczyć) prośby o odbiór osobisty, nadanie własnego kuriera lub adnotacja do firmy kurierskiej z prośbą o kontakt, aby móc zdążyć z odbiorem tapety do umówionego terminu montażu z montażystami - na wszystko odpowiedź NIE.
Zero jakiejkolwiek intencji, żeby pomóc klientowi, który znalazł się w niezręcznej sytuacji, nie ze swojej winy...
ODRADZAM

Antwoord van Bimago
Bardzo profesjonalne i szybkie podejście do klienta. Propozycja wymiany lub zwrot kosztów. Reklamacja załatwiona błyskawicznie. Mimo wady polecam sklep oraz bardzo miłą obsługę! Pozdrawiam Alicja

Antwoord van Bimago
To mój drugi zakup.Obraz na płótnie jest efektowny i stanowi ozdobę pokoju.Polecam zakupy w Bimago.

Antwoord van Bimago
Płótno grube, krosno bardzo stabilne, porządne. W zestawie mocowanie. Druk wyraźny, na najwyższym poziomie. Piękna głębia kolorów bez widocznych pojedynczych pikseli. Fantastyczna ozdoba ścian. Szybka realizacja. Polecam.

Antwoord van Bimago
przesłałam bimago zdjęcia swojego pokoju i dostałam kilka propozycji różnych obrazów i jakby wyglądały w moim pokoju. zdecydowałam się na jeden i nie żałuję :-) bardzo podoba się moim znajomym!

Antwoord van Bimago
troche czekałam zanim moj obraz bedzie gotowy, ale warto było bo wygląda super.

Antwoord van Bimago
obraz świetnie się prezentuje i podoba się wszystkim moim znajomym. polecam.

Antwoord van Bimago
Lees meer over geverifieerde reviews.