Vi havde en helt igennem skøn oplevelse med Mark Emil og hans ugle “Paka”. Mark Emil er en utrolig rolig og behagelig formidler med en meget stor viden som giver gåturen en helhedsoplevelse. At kunne... Toon meer
Vi havde booket en tur med Mark Emil og uglen parka, som en ekstra julegave til vores drenge. Drengene fik lov til at gå med parka i skoven, imens formidlede Mark på fineste vis natur fortællinger... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
På årets sidste dag gik mine børn og jeg en tur med Paka i Hareskoven. Børnene gik 30 min hver med Paka, mens Mark Emil gjorde os klogere på ugler. Tiden fløj afsted. Da vi satte os i bilen var vi al... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk og nærværende dyreshow. Mark Emil er en helt utrolig formidler der formår at fange både børn og voksne. Han havde flere forskellige dyr med, hele tiden havde han øje for at hans dyr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Jeg leverer formidling af eksotiske dyr i børnehøjde. Jeg kører ud til jer, hvor i er. Om det er børnehaver, plejehjem, biblioteker, børnefødselsdage m.m Det eneste i skal gøre, er at være klar når jeg kommer. F. eks. - Ud kørende fugleshow fra forår 2024 i hele landet. - Flyv med en ugle i skoven sammen med mig. - Pelspleje med kaniner på plejehjem. - En evolutionsfortælling med levende eksotiske dyr, der hjælper med, at forstå 500 millioner års udvikling fra encellet organismer til pattedyrene, som er den sidste gruppe af dyr, der er kommet til - fortalt med dyr, leg og i et let forståeligt sprog. ————————————————————— Hvem er bag facaden? Jeg hedder Mark Emil Christensen og er ejer af firmaet. Jeg er 33 år og bosat i Ballerup, med min lille familie. Jeg er uddannet dyrepasser og falkoner med snart 10 års professionel erfaring med dyr og har arbejdet i forskellige brancher såsom zoo, forsøgsdyr, landbrug, hest og en bred vifte af eksotiske dyr. Jeg lever og ånder for, at gøre dyrenes verden spændende og lærerig, på en sjov og fascinerende måde! Dyrene er trænet og kommer tæt på. Jeg tror på, at man lærer bedre, ved at se, høre og røre. Det kan man heldigvis også her. Næsten alle dyr kan nemlig holdes eller røres ved, da det er en af mine læringsmetoder. www.birdnerd.dk Dyrenes Fantastiske Rejse Terapidyr Underholdende læring Tæt på ugler, kæmpe frøer og slanger Vi har mange dyregrupper der kan vælges dyr fra: Insekter, padder, krybdyr, fugle, pattedyr og mange andre spændende dyr!
Gl skolevej 11 1 tv, 2750, Ballerup , Denemarken
- Kontakt@birdnerd.dk
- www.birdnerd.dk
Indlevende og inspirerende viden helt tæt på dyrene
Vi var en lille gruppe voksne kvinder, som gerne ville udfordre os selv til at være tæt på “vilde” dyr.
Det var derfor en skøn oplevelse at møde Mark Emil, der på fornemmeste vis balancer læring og underholdning.
Han er utrolig god til at skabe et trygt og roligt rum, der gør det til en berigende oplevelse at lære “farlige” dyr at kende.
Mark Emils ro gør, at man staks føler sig tryg - og hans begejstring for viden og respekt for de dyr han arbejder med er så
inspirerende.
Vi følte os meget klogere og sejere efter oplevelsen med Mark Emils dyr.

Birdnerd
Forestil dig en stue, summende af forventning. Luften er tyk af spænding, for her er næsten 40 mennesker – 19 nysgerrige børn i alderen 4-8 år og lige så mange voksne. Pladsen er trang, men stemningen er i top. Ind træder Mark fra Birdnerd, med en naturlig ro og et smittende engagement fanger han alles opmærksomhed.
Med en blanding af humor, viden og en dyb respekt for de dyr, han har medbragt, forvandler han den tætpakkede stue til et lille stykke levende natur. Mark fortæller, forklarer, lader børnene (og de modige voksne) mærke - imens Mark sikrer, at både dyr og mennesker er trygge.
Mark formår at bygge bro mellem den menneskelige verden og dyrenes hemmelighedsfulde rige - og børnene får indsigt.
Og så uglen! Med sine store, orange øjne og bløde fjerdragt er den et majestætisk syn. Mark deler ud af sin viden om dens jagtteknikker, dens lydløse flugt og dens plads i naturen. Han taler ikke ned til børnene, men til dem – og til de voksne – på et niveau, hvor alle lærer noget nyt og spændende.
Det mest imponerende er, hvordan Mark balancerer underholdning og læring. Børnene hænger ved hvert et ord, stiller ivrige spørgsmål og suger viden til sig om dyrenes adfærd og natur.
En oplevelse, der fortjener den varmeste anbefaling. Tak for en uforglemmelig dag, Mark!

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Mark Emil er en virkelig god formidler og et rart menneske at være sammen med. Vi håber drømmen om dit eget sted går i opfyldelse.
En stor anbefaling her fra.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi har fløjet med Atlas og man bliver bare så forelsket i den sjove ugle.
Og så blev vi beriget med en masse viden af Mark Emil.
Kan varmt anbefale, 10 ⭐️herfra.
Tak for oplevelsen

Kæmpe oplevelse!
Kæmpe oplevelse og det hele værd!
Vi var ude og træne en Afrikansk Hornugle ved navn Atlas, så smuk og dejlig en ugle. Turen var både sjov, hyggelig og informativ!
Kan varmt anbefales til andre.

Antwoord van Birdnerd
Flyvetur: fantastisk oplevelse for både store og små
Jeg gav min mand en flyvetur i gave, som jeg selv fik lov at dele. Vores søn på 1,5 år var også med, og selvom han ikke deltog aktivt, var han virkelig fascineret og optaget af den majestætiske afrikanske hornugle, Atlas.
Det var en uforglemmelig oplevelse med Atlas og hans passionerede ejer Mark Emil. Ud over at få lov til at prøve at være falkonér, fik vi masser af spændende viden om dansk natur og ugler specifikt. Mark Emil formidler sin kærlighed til naturen og dyrene på en inspirerende måde, der smitter af.
Jeg har allerede anbefalet oplevelsen til et par veninder, og det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bestiller en tur hos Mark Emil. Tusind tak for en fantastisk dag!

Ugleflyvning
Fantastisk og uforglemmelig oplevelse at få lov at flyve med den smukke og imponerende savannehornugle, Atlas, alt imens ejer/dyrepasser Mark Emil fortalte om egne ugler såvel som ugler i Danmark.
Varm anbefaling herfra!

Fantastisk formiddag
Fantastisk formiddag med Mark Emils gode formidling og træning med den smukke hornugle Atlas.

Fantastik tur med Atlas.
Super fed oplevelse som vi gav min mor i gave. Vi trænede en Afrikansk Hornugle ved navn Atlas som var utrolig flot og venlig. Man fik lært rigtig meget og vores guide var super sød og virkelig dygtig. Jeg anbefaler det rigtig meget! <3

Ugle tur
Mark Emil er super god til at formidle og gav mig en unik oplevelse med ugle-træning.

Falkonér for en dag
Jeg har haft fornøjelsen af at være falkonér for en dag med Mark Emil og hans fantastisk flotte ørkenhornugle Bubbi. Jeg har fået en oplevelse for livet og jeg smiler stadig dagen efter.
Mark Emil er en super flink, fantastisk, rolig og passioneret ildsjæl som gladeligt deler ud af sin viden på en virkelig god og forståelig måde. Jeg har allerede skrevet endnu en oplevelse med Mark Emil på min ønskeseddel :)
Tak og vi ses helt sikkert igen!

Virkelig god oplevelse
Super oplevelse at flyve med din ugle Bubie,
med de smukkeste orange øjne 😃
Du forstår at formidle din store viden på en begejstret måde og dejligt at mærke og se du passer godt på dine dyr.
Tak for en rigtig god oplevelse.

Ude og flyve med ugle
Ude og flyve med ugle. Superfin tur med masser af info fra Mark Emil. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Birdnerd
Autentisk, magisk, respektfuldt og fantastisk!
Havde den mest fantastiske mulighed i lørdags, for at være i selskab med Mark Emil og flyve hans smukke Ugle Bubie 🦉 Det var magisk at være i selskab med Mark Emil- den viden han delte om hans dyr, naturen mv . Jeg var få taknemmelig for den oplevelse. Mark Emil er virkelig en ægte Bird Nerd, og det er for fedt! Han giver sig 200% for sine dyr, hans viden, respekten for dyrenes vilde liv. Det er ikke sidste gang jeg bestiller en oplevelse hos BirdNerd! Det var magisk! Perfekt oplevelse 🦉♥️ Tak!! Absolut vente tiden værd!

Fantastisk naturformidler
Min søn havde en fantastisk oplevelse. Han er meget betaget af dyr, og Mark Emil forstår bare at formidle for alle aldre og størrelser. Hans dyr har det godt og det er klart en stor anbefaling herfra.

Antwoord van Birdnerd
Fantastiske dyr og spændende formidling
Mark var på besøg i vores legegruppe (0-6 år) med de sejeste og sødeste dyr! Han var bare super sej til at fortælle om dyrene, så både børn og voksne lærte noget nyt. Børnene blev inddraget på en rigtig god måde - lytte, samtale, ae dyrene, prøve at fodre og holde dyrene. Det er bare noget helt særligt at være så tæt på dyrene, og Mark er en fantastisk dygtig og vidende formidler!

Virkelig anbefalelsesværdig oplevelse 👏
Virkelig anbefalelsesværdig oplevelse 👏
Lærerigt og sjovt 👏🤠

Formidling i særklasse
Vi havde besøg af Birdnerd på 3.årgang på Skovshoved skole. Vi oplevede formidling i særklasse og en særlig nærværenhed overfor børnene, som var fanget fra start til slut. Det var tydeligt, at Mark-Emil gør sig umage med sit arbejde, og ved hvad han laver.
Vi kan på alle måder anbefale et besøg af Mark-Emil i forbindelse med skoleundervisning. Det var en oplevelse, som vores unger sent vil glemme!

Antwoord van Birdnerd
Fantastisk til vores ældre beboer på…
Fantastisk til vores ældre beboer på Ældrecentret Æblehaven - Brøndby kommune
Vi havde en fuldstændig formiddag i selskab med Mark Emil og hans søde kaniner og hans ugle.
Vores beboer blev helt rolige og kunne holde fokus i al den tid han var hos os.
Vi kan på det varmest anbefale Birdnerd til brug på ældrecentre og især til de svært demente. Mark Emil har en fantastisk tilgang til beboerne og er god til at spore sig ind på hvad de har brug for.

Antwoord van Birdnerd
Lees meer over geverifieerde reviews.