Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en helt igennem skøn oplevelse med Mark Emil og hans ugle “Paka”. Mark Emil er en utrolig rolig og behagelig formidler med en meget stor viden som giver gåturen en helhedsoplevelse. At kunne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde booket en tur med Mark Emil og uglen parka, som en ekstra julegave til vores drenge. Drengene fik lov til at gå med parka i skoven, imens formidlede Mark på fineste vis natur fortællinger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På årets sidste dag gik mine børn og jeg en tur med Paka i Hareskoven. Børnene gik 30 min hver med Paka, mens Mark Emil gjorde os klogere på ugler. Tiden fløj afsted. Da vi satte os i bilen var vi al... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk og nærværende dyreshow. Mark Emil er en helt utrolig formidler der formår at fange både børn og voksne. Han havde flere forskellige dyr med, hele tiden havde han øje for at hans dyr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huisdierentrainer
  2. Kinderbibliotheek
  3. Kinderfeestjes
  4. Impresario
  5. Outdooractiviteitenplanner
  6. Dierenopvang

Geschreven door het bedrijf

Jeg leverer formidling af eksotiske dyr i børnehøjde. Jeg kører ud til jer, hvor i er. Om det er børnehaver, plejehjem, biblioteker, børnefødselsdage m.m Det eneste i skal gøre, er at være klar når jeg kommer. F. eks. - Ud kørende fugleshow fra forår 2024 i hele landet. - Flyv med en ugle i skoven sammen med mig. - Pelspleje med kaniner på plejehjem. - En evolutionsfortælling med levende eksotiske dyr, der hjælper med, at forstå 500 millioner års udvikling fra encellet organismer til pattedyrene, som er den sidste gruppe af dyr, der er kommet til - fortalt med dyr, leg og i et let forståeligt sprog. ————————————————————— Hvem er bag facaden? Jeg hedder Mark Emil Christensen og er ejer af firmaet. Jeg er 33 år og bosat i Ballerup, med min lille familie. Jeg er uddannet dyrepasser og falkoner med snart 10 års professionel erfaring med dyr og har arbejdet i forskellige brancher såsom zoo, forsøgsdyr, landbrug, hest og en bred vifte af eksotiske dyr. Jeg lever og ånder for, at gøre dyrenes verden spændende og lærerig, på en sjov og fascinerende måde! Dyrene er trænet og kommer tæt på. Jeg tror på, at man lærer bedre, ved at se, høre og røre. Det kan man heldigvis også her. Næsten alle dyr kan nemlig holdes eller røres ved, da det er en af mine læringsmetoder. www.birdnerd.dk Dyrenes Fantastiske Rejse Terapidyr Underholdende læring Tæt på ugler, kæmpe frøer og slanger Vi har mange dyregrupper der kan vælges dyr fra: Insekter, padder, krybdyr, fugle, pattedyr og mange andre spændende dyr!

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft mange gode oplevelser med…

Vi har haft mange gode oplevelser med Mark og hans fantastiske dyr . Især uglerne er en oplevelse for børn og voksne . Vi giver ham de bedste anbefalinger herfra .

10 mei 2023

Antwoord van Birdnerd

Tusinde tak for din besked Irene, det betyder meget og jeg er glad for, at det har givet gode oplevelser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mark Emil er fantisk til at formidle

Mark Emil er fantisk til at formidle, så både børn og voksne forstår det, og gør det til en rigtig god iplevelse

6 augustus 2023

Antwoord van Birdnerd

Tusinde tak for din besked, det er netop også det jeg går efter, at kunne give viden videre om dyrene, så alle kan være med og forstå.

Fremragende!!

Fremragende!!
Dejligt at se en mand som behandler og holder dyr på bedst mulig måde👌🏼👌🏼

5 augustus 2023

Antwoord van Birdnerd

Tusinde tak for din besked og tak for din udtagelse om mine dyr. For at kunne bruge dyrene og give mennesker en god oplevelse, er det et must at dyrene har det de har brug for.

Flyvetur med uglen Bubie

Vi var en tur ude i skoven og flyve med uglen Bubie - sikke en fantastisk og unik oplevelse, som klart kan anbefales!
Mark Emil er en utrolig god og passioneret formidler med hjertet på det rette sted, når det kommer til dyrene og naturen.

7 mei 2023

Antwoord van Birdnerd

Hej Camilla - tusinde tak for den fine anmeldelse. Jeg er så glad for, at i havde en god oplevelse og hvor var det fedt vi både så rød glente, tårnfalk, musvåge, skovfirben og en død spidsmus!

Tak for denne gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et must see for dyre fans!

Vi var i Avedøre og se Mark Emils show.
Børnene var underholdt og jeg ligeså. 🦎
Mark er enormt dygtig til formidle i børnehøjde og han formår at få publikum med hele vejen rundt. Det var fagligt på højt et niveau, så både børn og voksne lærte noget nyt hele tiden. Der findes intet bedre end at lytte på folk, som deler ud af deres passion. Ham her er passioneret og det smittede af 💪🏻.. Vi gik derfra og kunne snildt have lyttet til Mark en time mere.
Malou, Magnus og Far giver Birdnerd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️..
Er man vild med dyr, så er hans show et must see 🦅

22 april 2023

Antwoord van Birdnerd

Tusinde tak for din fine besked, det gør mig utroligt glad! Jeg er glad for, at dig og dine børn har haft en god oplevelse og det er dét, som gør det fedt at stå op og tage på arbejde, når arbejdet også er ens hobby!

Topkarakter til Birdnerd!

Vi har været heldige at møde Birdnerd Mark flere gange. Hver gang er en kæmpe oplevelse for både børn og voksne.

Første oplevelse var omkring min datters 7 års fødselsdag. Mark var fleksibel omkring ændring af dato da noget sygdom kom i vejen, så det var super god service. Da vi så kom til dagen, så henvendte Mark sig til mine børn på 5 år og 7 år på en måde, hvor de var trygge og følte de var mega seje.

Når Mark fortæller om dyrene er det i øjenhøjde med publikum, om det så er små børn, store børn eller voksne, så rammer han plet med sin store viden og entusiasme.

Vi giver alle de stjerner der kan gives og en god indikator på succesen er, at mine børn udelukkende ønsker oplevelsesgaver, så de kan møde dyrene og Mark endnu en gang.

12 februari 2023

Hej Birgitte,

Tusinde tak for den fine anmeldelse, det betyder utrolig meget at høre, at dine børn er så vilde med disse oplevelser og at de kun ønsker sig dette! Det gør mig glad.
Det er nemlig det, der gør at jeg brænder for at lære børn om dyr og natur, når jeg får sådanne ting at vide.

Vh Mark Emil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fantastisk eftermiddag

Tak for en fantastisk eftermiddag. Ja timen "fløj" afsted ligesom visse andre ;-)
Fed oplevelse at møde dig dyrene og se dem så tæt på. Fantastik oplevelse der kan anbefales til alle.
Ser frem til næste uge når mit kontor står til at opleve en time "flyve" afsted.

4 januari 2023

Antwoord van Birdnerd

Tak for de fine ord. Jeg er glad for at du både kunne lide oplevelsen privat og på dit kontor! Jeg er super glad for at kunne give dine børn en god oplevelse, men også at give et sjovt og underholdende oplæg for dine ansatte på kontoret!

Vh Mark Emil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fin en oplevelse for store og små

Så fin en oplevelse for store og små!
Jeg var så heldig at være én af de voksne i en børnehave, hvor Mark kom og viste nogle af sine dyr frem.

Der var fuld fokus fra børnene, som var i alderen 3 - 5 år.

At se Marks ugle gå rundt blandt børnene, med sine store vingerr, var helt fantastisk. Det var både vildt og skræmmende for nogen.. På den gode og lærerige måde!

Jeg har nu booket Mark til min søns 7 års fødselsdag her i foråret 2022, hvor Mark igen kan komme og lære en masse fra sig omkring evolutionen og de spændende dyr.

7 februari 2022

Antwoord van Birdnerd

Tusinde tak for de fine ord! Det betyder meget, for mit virke, i at blive en større virksomhed. Jeg er glad for at jeg må besøge jer igen!

Fantastisk show

Jeg har af flere omgange set Mark lave de mest fantastiske dyreshows. Det har været med dyr lige fra kæmpe store tusindben, fugleedderkopper, mange forskellige slags fugle, slanger, kaniner osv.
Mark er virkelig dygtig til at formidle og han gør oplevelsen både sjov og lærerig.
Både som voksen og som barn bliver man gjort klogere på en masse ny viden omkring de forskellige dyr og han tager sig god tid til at komme hele vejen rundt til alle og svare på spørgsmål.
Det er virkelig tydeligt at Mark giver sine dyr de aller bedste betingelser. De har det godt!
Det er helt sikkert et show der er alle pengene værd 😊

3 februari 2022

Antwoord van Birdnerd

Tusinde tak. Jeg er glad for, at jeg har sat et indtryk, der gør du bliver ved med at nyde mine shows!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig et fantastisk show og…

Virkelig et fantastisk show og oplevelse, Mark er ikke bare dygtig til formidling af dyr men super rolig og opmærksom på alle børn bliver hørt og set samt får lov, at komme tæt på dyrene.

Det kan til en hver tid anbefales 😁

30 januari 2022

Antwoord van Birdnerd

Tak! Det er det, som jeg synes er vigtigt. Børn skal lære ved at føle og bruge alle sanserne. Det at se en ugle dybt i øjnene, samt få lov til at holde den, gør en stor forskel for at lære.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klart ambefalings- og gentagelsesværdigt!

Mark lavede et show om evolutionem for pigerne i min datters 0'e klasse..
Det endte med, at blive en både lærerig og grænseoverskridende dag for både børn og voksne.. En dag fyldt med grin.. Og en dag der er blevet talt om med glæde og stolthed efterfølgende..

30 januari 2022

Antwoord van Birdnerd

Tusinde tak. Det gør mig glad - at der både nydes og flyttes grænser, på en positiv måde.

Lees meer over geverifieerde reviews.