Wij zijn heel blij met de service! Voorheen moesten we altijd iemand voor de telefoon hebben zitten op kantoor, met vakanties of vrij vragen met collega's moest dit allemaal afgestemd worden. Dat is... Toon meer

Uitstekende telefoondienst: professioneel en persoonlijk Wij maken inmiddels gebruik van deze dienst voor onze zakelijke telefoontjes en zijn zeer tevreden. De telefonisten nemen de telefoon... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

"Sterke start van een veelbelovende samenwerking"

Wij zijn onlangs gestart met onze samenwerking met BizziPhone en de eerste indruk is bijzonder positief. Vanaf het eerste contactmoment straalt hun werkwijze rust, structuur en professionaliteit uit. Het team werkt efficiënt, communiceert helder en denkt actief mee, wat direct vertrouwen geeft in een langdurige en succesvolle samenwerking.

Wat opvalt is de persoonlijke benadering en de aandacht voor kwaliteit. BizziPhone voelt als een verlengstuk van onze eigen organisatie — precies wat wij zochten in een antwoordservice.

Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en bevelen BizziPhone van harte aan aan iedere ondernemer die op zoek is naar bereikbaarheid én betrouwbaarheid.

27 mei 2025

Uitstekende telefoondienst

Uitstekende telefoondienst: professioneel en persoonlijk

Wij maken inmiddels gebruik van deze dienst voor onze zakelijke telefoontjes en zijn zeer tevreden. De telefonisten nemen de telefoon op een professionele en vriendelijke manier aan, volledig namens ons bedrijf. Binnen een minuut ontvangen we altijd een duidelijke en verzorgde telefoonnotitie – erg efficiënt!

Wat ons vooral opviel, is de complete aanpak: alles is van A tot Z keurig geregeld. Ze denken actief met je mee, schakelen snel, en de service is uitstekend. Na een vraag of wijziging nemen ze zelfs nog contact op om te checken of alles goed werkt. Dat is echte betrokkenheid.

Als kers op de taart ontvingen we zelfs een handgeschreven welkomstkaart per post – een warm gebaar dat je tegenwoordig nog maar zelden ziet.

Kortom: een zeer betrouwbare en klantgerichte dienst die ik van harte aanbeveel aan andere ondernemers en zakelijke relaties in de regio.

13 mei 2025

Bizziphone ondersteunt ons al jaren succesvol

Bizziphone ondersteunt ons al jaren in het afhandelen van telefoontjes aan ons centrale nummer. Dat scheelt een boel tijd verspillen aan onnodige calls van commerciele partijen die je weer iets verkopen willen. Doorvragen op de afgehandelde telefoontjes kan prima, zeker als er iets niet helemaal duidelijk is en als er ooit echt een onduidelijke boodschap uitkomt dan neemt men feedback hierop ter harte. Chapeau!

24 april 2025

Wij zijn heel blij met de service!

Wij zijn heel blij met de service!
Voorheen moesten we altijd iemand voor de telefoon hebben zitten op kantoor, met vakanties of vrij vragen met collega's moest dit allemaal afgestemd worden. Dat is nu geen probleem meer. Als we zelf niet in stata zijn de telefoon op te nemen gaat hij automatisch naar BizzyPhone, en sturen hun ons via de mail het terugbelverzoek die we dan weer doormailen naar de juiste collega. Ideaal en goedkoper dan iemand aan te nemen voor de telefoon.

24 april 2025

Review BizziPhone

Wij zijn enorm tevreden met de service van Bizziphone! Ze schakelen razendsnel en alles werkt ontzettend eenvoudig. Het systeem is gebruiksvriendelijk en efficiënt, waardoor wij ons volledig kunnen focussen op onze eigen werkzaamheden. De communicatie verloopt vlekkeloos en professioneel.

Kortom, Bizziphone is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle telefoonservice!

11 maart 2025

Een langdurige en blijvend positieve ervaring.

Als organisatie hebben wij met de dienstverlening van Bizziphone een betrouwbare partner die uiterst correct en serieus zijn taken uitvoert. Wij krijgen regelmatig de terugkoppeling van onze relaties, die daar op complimenterende wijze over spreken. Wij ervaren het als een rijk gekleurd "uithangbord" voor onze organisatie, die ik u van harte aanbeveel.

1 maart 2025

Meedenkend

Meedenkend, duidelijk en vriendelijk. Met een gerust hart schakelen we de telefoon door en weten we dat onze klanten goed te woord gestaan worden.

28 februari 2025

Prima service

Prima service! En goed aanspreekbaar voor verbeterpunten! Complimenten voor jullie allemaal op deze Nationale Complimenten Dag!

25 februari 2025