Merkloos Pantoffels - Dames en Heren Fluffy Open Sloffen - Met Pluche Voering Antislip Zool - Binnen en Buiten Draagbaar - Grijs - Maat 38/39 (geschikt voor 37/38). Ik kreeg deze op 28 oktober, maar... Toon meer

Mijn dure pakket is door DHL bezorger in een andere gebouw achtergelaten. Ik zou mijn pakket nooit vinden want ik loop daar nooit langs. Mijn pakket zou ook door voorbijgangers meegenomen kunnen... Toon meer

Bestelling van 9 pakken koffiefilters Melitta. Levering voorzien door Partner van Bol Huis Croonen NL. Slechts één pak wordt geleverd. Bij navraag verwijst Croonen naar Bol. Nadien voorstel om het ge... Toon meer

Eergisteren een droogrek gekocht (en betaald) voor eur 54. Gisteren van zelfde bedrijf (Bol) een aanbieding voor zelfde artikel ontvangen voor eur 44. Uiteraard voelde ik me bekocht. Ik bel klantenser... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Ps5 game besteld

Ps5 game besteld , betaald en dan krijg je bericht van postnl is in de brievenbus gestopt ( NEE DUS ) , contact opgenomen met bol , nee u moet nu 5 dagen wachten en dan kijken we naar een oplossing WTF

29 oktober 2025

Dolblij ben ik met Bol.com

Dolblij ben ik met Bol.com,
snelle leveringen en vooral een uiterst vriendelijke klantenservice, alles wordt wanneer nodig perfect opgelost.
( niet met Billie dan wordt het chaos.)
Juist daarom bestel ik graag bij Bol. mocht er iets fout of traag gaan kan ik vlot communiceren.
Wat ik lees in andere reviews dat de prijzen hoger zijn, dat klopt soms maar vergelijken moet je denk ik zowiezo doen, overal en altijd.

16 september 2025

Product gekocht en betaald bij BOL, maar niet geleverd!

Product gekocht en betaald bij BOL. Mijns inziens zijn die dan ook verantwoordelijk.
Pakket gewoon niet bezorgd!!!!!!!!!!! Na klagen de volgende dag een bezorger van DHL aan de deur , die verhaal kwam halen. Hij had het pakket in de lift van de flat gezet en zelf voor ontvangst getekend! Nou moet je weten dat ik in een flat woon van 11 hoog. Ondanks dit alles krijg ik alleen als antwoord op mijn klacht dat het pakket geleverd is en iemand er voor getekend heeft. Dit klopt wel, want dat was de bezorger volgens eigen zeggen van de bezorger.
Nu komt het klagen bij DHL helpt niet, in zoverre de verzender moet de klacht indienen. Mijns inziens BOL dus. Echter deze verwijst naar hun partner. Dit blijkt een bedrijf in Duitsland te zijn, die de klacht mijns inziens door taalproblemen niet goed kan omschrijven/oplossen met DHL!
Gevolg is dat mijn pakket dat ik bestelde en betaalde op 25-9 nu op 18-10 nog steeds niet ontvangen heb! Wordt echt van het kastje naar de muur gestuurd.
Klantenservice BOL is alleen via de chat bereikbaar en komen niet met een oplossing, maar verbreken gewoon de verbinding!

18 oktober 2025

misleiding en oneerlijke handelspraktijken op bol.com

Na voorafgaand contact met de klantenservice omtrent de volledigheid van een geadverteerd product op bol.com bestelde ik het product dat volgens hun bevestiging identiek zou zijn aan de afbeeldingen en beschrijving. Wat geleverd werd, was een totaal ander en onbruikbaar product. Ik heb na een discussie per mail met de vraag mij het juiste product toe te sturen dan maar het product geretourneerd, maar na 15 dagen blijft het wachten op mijn centen. Mijn klachten hierover worden afgewimpeld. Voor mij is dit een duidelijke vorm van misleiding. Ik raad bij aankopen op bol.com aan bijzonder goed op te letten en zeer kritisch te blijven. Ik voel mij misleid en ben van mening dat er sprake is van oneerlijke handelspraktijken.

24 september 2025

NOOIT MEER EEN CADEAUBON

Vandaag geprobeerd een cadeaubon in te zetten voor mijn aankoop. Nergens op de kaart staat de aankoopdatum. Bij loshalen van het plakkertje over de pincode wordt deze mee getrokken en onleesbaar. Dus gebeld, gaat om 35 euro dus best veel geld.
Hele lieve medewerker aan de lijn die voor me gaat uitzoeken. Blijkt dat de kaart net vorige maand verlopen is..... weg geld!!!! En geen kan op restitutie ofzo .... jeetje ik heb toch geen geldboom maar zo loopt Bol.Com wel binnen!!!!
De medewerkster was erg aardig maar mijn cadeau heeft Bol.Com opgeslokt en daar is niks aan te doen!!!! Bah Bah Bah IK KOOP NOOIT MEER EEN BOL.COM CADEAUKAART vind deze praktijk eigenlijk stelen..... waarom het geld niet teruggeven of coulance in de tijd want dat geld houdt toch zijn waarde....ben zeer teleurgesteld!

14 oktober 2025

verwarrende info

Twee artikelen besteld.(met keuze achteraf betalen, totaal € 30,15). Ik had echter nog een tegoed cadeaukaart (€ 20,00) welke reeds in mindering was gebracht derhalve nog te betalen : € 10,15. Bij melding(mail) dat eerste artikel geleverd gaat worden, wordt gezegd dat ik eventueel de kosten hiervan (€ 14,99) kan/mag betalen. Ik beantwoord de mail en leg uit dat hun bericht niet correct is. Ik krijg echter een automatisch antwoord dat de mail niet gelezen gaat worden omdat hun e mail adres alleen wordt gebruikt voor het verzenden van hun e mails. Er wordt vervolgens o.a. verwezen naar een e mail welke echter niet te openen is (oeps, sorry we kunnen pagina niet meer vinden) ! Als ik daarna binnen "mijn bol" naar betreffende factuur kijk staat dat ik het geleverde artikel reeds betaald heb met cadeaubon ! Niet erg inzichtelijk allemaal; BOL had het betaalverzoek m.i. achterwege moeten laten.
Ik ga er vooralsnog vanuit dat na de 2e levering het geheel correct afgewerkt gaat worden zoals ik meestal gewend ben van BOL.

13 oktober 2025

Waardeloos.

Waardeloos.
Mandoline1895 | 70+ jaar | Leiden
Matige kwaliteit
Anders dan besteld.
Ten eerste wordt je op de site misleid met gratis bezorging wat niet waar is. Ten tweede krijg je een ander als dat je hebt besteld, ik bestelde een 15 delig apparaat maar kreeg een 16 delig apparaat van een andere leverancier. Ten derde als je contact opneemt met de klantenservice wordt je met een kluitje in het riet gestuurd. Nooit meer Bol!

19 september 2025

Bol is echt hard achteruit gegaan

Hele slechte service die ik totaal niet gewend was van bol. Ik ben gestopt met hier te bestellen. Slechte afhandeling van de klantenservice. Ik heb echt het idee dat er mensen werken die totaal geen verstand van zaken hebben.

12 september 2025

Bol.nl is een onbetrouwbare webshop

Bol.nl is een onbetrouwbare webshop, komen afspraken niet na en als daarop gewezen wordt zijn ze onbeschoft, dagen lang bezig geweest om bestelling alsnog te kunnen krijgen

18 augustus 2025

Koop nooit iets bij Bol.com …

Koop nooit iets bij Bol.com vandaag wederom kontact gehad met klanten service ,zijn ronduit onbeschoft ,weten niks ,kunnen niet helpen het hoofdkantoor neemt contakt op wanneer helaas dat weten ze niet ..mijn garantie waar ik zelf mail van heb van het merk waar het over gaat ..doen ze niks mee ,het is een waardeloos bedrijf als er problemen zijn, en met bij de klantenservice hebben ze nog nooit van service gehoord ze gedragen zich onbeschoft ,weten niks kunnen niks !!dus daar kom je niet verder mee ja ik hoor iedere 2 dagen u krijgt mail of word terug gebeld met 2 dagen /helaas van alles niks !!

19 augustus 2025

Liebherr Koel/vriescombinatie gekocht geen! extra 6 jaar Garantie

Liebherr Koel/vriescombinatie gekocht bij Bol.com waar normaal 2+6 jaar standaard garantie op zit na registratie op Liebherr website,het blijkt dat zowel Bol.com /als Baluro Partner geen officiele dealers te zijn en gebruik maken van Parallel/Grijze import van witgoed deze kun je dus niet registreren omdat liebherr en ander fabrikanten deze serienummers niet accepteren voor de extra 6 Jaar garantie, deze extra garantie ben ik dus kwijt en Bol.com neemt niet even de tijd om dit te bespreken of even terug te bellen zelfs via chat werd ik weggedrukt krijg de indruk dat ze betrapt zijn, P.S deze koel-vriescombinatie koste mij 1100 euro,- als ik alleen al extra 3 jaar garantie zou willen dus in totaal 5 jaar 2 jaar standaard wettelijke garantie+3 jaar die ik zelf moet regelen kost het mij 300 euro extra die ik extern moet afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij, Zeer slechte service van Bol.com /en Baluro ze dekken elkaar.

P.S op Bol.com word hier helemaal niets over gemeld dus je mag als klant toch verwachten dat Bol.com /Baluro hier transparant in zijn en dit bij deze producten vermeld dit lijkt dus echt op misleiding en vraag me af of dit wettelijk is toegestaan.

21 juni 2025

Ik verdenk Bol van stiekeme dingen

Ik verdenk Bol van stiekeme dingen. Ik had een fles shampoo besteld op 9 juli 2025, kosten: € 10.65.
Een maand later, 10 augustus, is de prijs verhoogd naar € 12,95. Maar liefst 22% wordt er in één maand bovenop gegooid. Even zoeken op internet: flessen van €7,92 per stuk gevonden.
Soms is Bol redelijk in prijs met een actie. Maar blijf opletten op akelige "stiekemigheidjes".

10 augustus 2025

PAS OP-NIET BESTELLEN

PAS OP-NIET BESTELLEN
Klantenservice ontbreekt. Geloof 70.000 ‘partners’, op platform maar bol neemt hier geen enkele verantwoordelijkheid voor. Heb iets besteld van zo’n partner-blijkt bedrijf in India te zijn & failliet dus heb niks ontvangen & moet nu maar zien hoe ik geld terugkrijg. Als je al contact krijgt met bol zeggen ze ‘we nemen contact op met partner, 24-48 uur’ maar niks na 2 weken. Het is daar gewoon een zooitje

25 juli 2025

Na bijna 3 weken pas geregeld

Jongstleden vrijdag, 13 juni, meldde ik mijn TV aan ter thuisreparatie. Ik zou binnen 48 uur een telefoontje krijgen om een afspraak te maken voor deze thuisreparatie. Wat er ook gebeurde er kwam geen telefoontje of mailtje voor deze afspraak. Vervolgens heb ik bijna iedere dag met de klantenservice contact gehad via billie met een echte medewerker. En ik kreeg het gevoel dat ik aan het lijntje werd gehouden. Men nam geen initiatief om de reparatie-afdeling telefonisch te benaderen. De reparatie-afdeling nam tot nu toe geen actie.
Op vrijdagavond laat, kreeg ik een mailtje binnen, om een statusupdate geven. Die heb ik zaterdagmorgen 21 juni jl. gegeven, nl. dat de reperateur nog geen contact met mij had gezocht.
Ondertussen heb ik geapped met Samsung en zij vertelden mij op zaterdag 21 juni dat zij niets wisten van een reparatie aan mijn TV-toestel. Ik heb daarom naar 2 keer spontane beëindigingen van de chat op zondag 22 juni en daarna in een nieuwe chat onbevredigend en beschuldigend werd aangesproken deze review geplaatst.
De vraag blijft waarom heeft maandag/dinsdag 16/17 juni niemand mij gebeld of ge-e-maild voor een reparatieafspraak, waarom kan de klantenservice niet direct contact hebben met de reparatie-afdeling?

Graag een (re)actie van bol.com gewenst!

UPDATE 23-06-2025:
Bol.com heeft na 10 dagen ge-e-maild en de TV wordt niet gerepareerd, maar teruggestuurd en krijg mijn geld terug.
UPDATE 26-06-2025 16.33 uur:
TV is opgehaald DynaLogic nu wachten op de terugbetaling door bol.com
UPDATE 26-06-2025:
Gechat met bol.com en uiteindelijk zal mijn terugbetaling er rond 15 juli zijn. Dat is ruim een maand na de melding van de kapotte TV aan bol.com.
UPDATE 01-07-2025:
Retour is verwerkt. In afwachting van de retourbetaling (max. 5 werkdagen).
Ook de retourbetaling is vandaag naar een aantal uur gedaan.

13 juni 2025

Selectoptie is wassen neus

Ik betaal voor Select; 2 jaar geleden €7,99, maar inmiddels €13,99 (75% prijsstijging!)
Voornaamste reden om voor Select te kiezen was en is dat je de bezorgdag en tijd kunt kiezen. Echter dat is alleen voor spullen van Bol.com zelf en niet voor de partners. Ze hebben meer dan 70.000 partners dus zeer grote kans dat je niet kunt kiezen. Ze maken grote reclame met de Select optie en de keuzen die je hebt. In de kleine lettertjes zal ongetwijfeld staan dat het alleen geldt voor spullen van Bol.com zelf. Juridisch klopt het, maar ik noem dit misleiding.

22 mei 2025

Mijn eerste ervaring met Bol was… Verschrikkelijk

Mijn eerste ervaring met Bol was verschrikkelijk. Ik kocht een ijsblokjesmachine, maar wat ik ontving waren babyluiers. Ze bezorgden deze niet bij mij thuis, maar op een andere plaats. Ik heb ze gecontacteerd om het pakket te retourneren, maar ze vertelden me dat er een probleem was. Ik heb het pakket geretourneerd en mijn geld teruggevraagd. Ze wilden me niet helpen en stuurden het pakket terug met de mededeling dat ze geen luiers verkochten en dat het niet overeenkwam met het gewicht waarop ik het had ontvangen. Ik heb gebeld en gezegd dat ik mijn geld terug wilde, maar de Klanservice vertelde me dat ze me niet konden helpen en hing op. Daarom is het een diefstal en kunnen ze de bezorgers niets verwijten. Ik heb ze opnieuw gecontacteerd en ze vertelden me hetzelfde. Ze beantwoordden mijn e-mails ook niet meer. Dus wat moet ik met luiers doen als ik helemaal geen kinderen heb? Het is een enorme schande en ik koop hier nooit meer iets, want het zijn dieven die me niet eens vertellen dat ze mijn ijsmachine, die zo duur was, teruggeven. Uiteindelijk houden zij het geld en kan ik er niks aan doen. Koop hier niets, het zijn oplichters!!!

14 mei 2025

Smoby driewielers: bij problemen geen reparatie en geen garantie.

Een jaar geleden bij Bol.com voor de tweeling 2 identieke Smoby driewielers gekocht. Na een half jaar trapten bij het ene fietsje de trappers door, 2 maanden later gebeurde hetzelfde bij het andere fietsje. Bij Bol de schade gemeld en een beroep gedaan op de wettelijke garantie. De medewerker zei dat de fietsjes zouden worden vervangen. De volgende dag werd dit ontkend door een andere medewerker die zei dat dit duidelijk gebruiksschade was. (op de door mij naar Bol gestuurde foto's was geen schade te zien, die zat immers binnen in het trapmechanisme). Weer contact met de 1e medewerker, zij zou de zaak weer opnemen. Dit had geen resultaat: aan reparatie deed Bol niet en er was geen garantie. Ik vind dit een gang van zaken waar men zich bij Bol voor zou moeten schamen!

25 maart 2025

Het is nog steeds geen goede webshop er…

Het is nog steeds geen goede webshop er wordt steeds een pakket vermist dat bij hun is gekocht en er wordt bij de bezorgers niet goed op gelet tevens is het niet goed om artikelen bij buren achter te laten dit is geen goede optie !!! Ook het inschakelen van incasso bedrijven is vervelend bol moet een klant op een andere manier bericht geven dat de betaling achter loopt mensen die alleen wonen en in het ziekenhuis liggen moeten een optie hebben om tijdig te reageren op een aangestelde manier want e-mails kunnen ook fout gaan ....

10 april 2025

Is dit jouw bedrijf?