Merkloos Pantoffels - Dames en Heren Fluffy Open Sloffen - Met Pluche Voering Antislip Zool - Binnen en Buiten Draagbaar - Grijs - Maat 38/39 (geschikt voor 37/38). Ik kreeg deze op 28 oktober, maar... Toon meer

Mijn dure pakket is door DHL bezorger in een andere gebouw achtergelaten. Ik zou mijn pakket nooit vinden want ik loop daar nooit langs. Mijn pakket zou ook door voorbijgangers meegenomen kunnen... Toon meer

Bestelling van 9 pakken koffiefilters Melitta. Levering voorzien door Partner van Bol Huis Croonen NL. Slechts één pak wordt geleverd. Bij navraag verwijst Croonen naar Bol. Nadien voorstel om het ge... Toon meer

Eergisteren een droogrek gekocht (en betaald) voor eur 54. Gisteren van zelfde bedrijf (Bol) een aanbieding voor zelfde artikel ontvangen voor eur 44. Uiteraard voelde ik me bekocht. Ik bel klantenser... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Wat een slechte firma

Wat een slecht bedrijf.
Tosti ijzer bestelt van €80
Nog steeds niet geleverd.
Klantenservice onbereikbaar altijd druk.
Vraag me dus af of iedereen klachten heeft.
Kijken of ik mijn geld terug kan krijgen

10 juli 2023

incasso ???

incasso
Out of the bleu een brief van een incassobureau ontvangen voor bol.
blijkbaar kan je op bol een item kopen en laten leveren zonder te betalen. Het noemt achteraf betalen. Ik heb dus zonder dat ik er erg in had op die knop gedrukt. Bol heeft herinneringsmails voor betalen gestuurd naar een mailadres dat niet meer werkzaam is, met alle gevolgen van dien. Na die brief van dat incasso (met uiteraard een aanzienlijk bedrag aan boete) gebeld met bol, die verwijzen naar het incasso, gebeld met incasso, die dan beloven dat als ik het hoofdbedrag betaal , ze wel met bol iets zullen regelen. Uiteraard een week later mail dat ik toch de boete moet betalen. Terug gebeld naar bol, die mij vragen alle mailverkeer te sturen en weer vanalles beloven, om dan uiteindelijk geen enkele reactie te krijgen. Dit heeft mij zoveel negatieve energie gekost.

3 juli 2023

Top!

Zo'n fijn bedrijf, ze hebben een super klantenservice en terugbetalingen snel afgehandeld. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

6 juli 2023

Laatste keer dat ik hier bestel!

BOL.COM is niet de winkel van ons. Het is een oplichting Wat een verschrikkelijk slechte service van bol.com.zeer onbeschofte klantenservice , laten de klanten in de kou staan en hebben 0 begrip sommige leggen zelfs af.Ik heb een item betaald voor het opgestuurd werd. Enkele weken kreeg een aanmaning en heb een kopie van de betaling teruggestuurd. Nu krijg ik een laatste aanmaning. Ik ben van plan het dan maar te betalen omdat het een klein bedrag is. Denk niet met de klant mee en laat de klant zelf een oplossing bedenken vreselijk!!!!!! Zeer slechte klantenservice van deze firma. Verschillende werknemers via de chat met verschillende antwoorden en het enige dat ze kunnen antwoorden is dat je moet wachten. Hun site heeft betaalproblemen dan moet je maar wachten. Je tegoed geblokkeerd door deze problemen dan moet je maar wachten. En wanneer je dan vraagt om een alternatieve oplossing dan word je gewoon op een degoutante manier afgekapt en wordt de chat beëindigd.

15 juni 2023

Wehelpennietdesk

Contact gehad met een medewerker nadat ik eerst langs die bolle kwal moest. Bol is inderdaad gedaald tot hetzelfde niveau als vele andere webshops, vergelijkbaar met die Chinese club. Zolang de daad bij het woord gevoegd wordt is alles prima, maar ja………
Bestelling is verzonden maar niemand weet waar het is. We leven in 2023, niet in 1923.
De klantenservice kan opgedoekt want het effect van deze, ongetwijfeld aardige, groep is NUL.

9 juni 2023

Cadeaubon gebruikt en retourneren

Deze week heb ik twee verschillende koffers besteld. Met een cadeaubon een deel blijkbaar betaald. Nu wilde ik een koffer retourneren maar dit is dan niet mogelijk om de andere koffer te betalen met de bon.

'''chat met medewerker''

Ik zie inderdaad dat de kadobon voor die ene koffer is gebruikt. Het is niet handig om alles te betalen, omdat je dan alsnog bij de retourverwerking het geld terug krijgt op je kadobon + deels op je rekening. Daarnaast kan je ook niet een factuur af betalen met de kadobon helaas. Ik zou deze situatie gewoon accepteren en de bon eventueel voor een latere bestelling gebruiken. :D

Bij de bestelling zijn twee facturen aangemaakt en 1 factuur is deels al afbetaald met de kadobon. Dat bedrag krijg jij terug bij de retourverwerking. Die andere factuur blijft openstaan en wanneer je die koffer houdt dan kan je dat openstaand bedrag afbetalen via een rekening.

Ik vind het ook apart dat je de bon niet kan gebruiken voor openstaande facturen hoor. Een kadobon is ook een betaalmethoden in principe. Ik heb alleen als individu geen invloed hier op en heeft het ook niet zin om dit door te zetten, omdat Bol erg eigenwijs kan zijn en niet vaak wilt luisteren

Het enigste wat je kan doen is een klacht indienen op de website van Consumentenbond of Trustpilot. Dat is wat wij wel lezen

----------------

De medewerker was gelijk ook in de houding dat ik het maar moest accepteren en hier een review moest gaan schrijven.

het vreemde is omdat ik de bestelling in één keer had gedaan maar ik toch twee losse facturen hebtgekregen.

oplossing is om het bedrag/verschil van de bon te handmatig te storten.

8 juni 2023

Super service

Enorm goed geholpen via de chat door Myron. Goede service en veel duidelijkheid gekregen over de levertijd van een product!

6 juni 2023

Verdwenen pakketten of nooit verzonden.

Nooit eerder problemen gehad met Bol.com
Ze schijnen een nieuwe bezorgdienst in de arm te hebben genomen Budbee. Een waarschuwing aan iedereen bestel niets meer hier. ik heb twee keer dezelfde bestelling gedaan twee keer niets aangekomen ik vraag me zelfs
af of het nep bedrijven zijn die niet bestaan. Je bestelt iets er wordt niets verzonden behalve op papier er valt niets te verzenden behalve op papier er komt niets aan en de
bedrijven geven elkaar hiervan de schuld. De een zegt we hebben niets ontvangen en daarom kunnen we niet bezorgen. De ander zegt we hebben geleverd maar de bezorger heeft vertraging. De klant mag wel een retour aanmelden en opnieuw bestellen dat is sneller! fijn gaan we doen dus opnieuw besteld maar er is niets geleverd dus hoe moet ik pakket 1 retourneren?
Helaas nu bij de tweede keer exact hetzelfde probleem. Dus straks 2 zakken lucht retourneren maar waar?
En wat als er niets retour komt? wie gaat de fake bestelling betalen?
Het is afwachten maar grote kans dat er dan wel iemand wakker is om het geheel te innen.

24 mei 2023

Bol enabled Aliexpress doorverkoop

Ooit kon je er bij Bol op vertrouwen dat je kwaliteit goederen kon kopen. Tegenwoordig is het een mijnenveld van spul wat van Aliexpress komt.

Het feit dat ik als ik bij Bol wil shoppen, eerst Aliexpress moet checken of ik niet genaaid word is echt gestoord.

Heb er al eens over geklaagt nadat ik er eens ben ingestonken, maar het antwoord dat ik kreeg was: "Sorry, dat kunnen we niet controleren"

Ik koop m'n spullen tegenwoordig wel op een andere manier.

7 juni 2023

Geen levering bij op tijd vooruit bestellen

Waardeloos, een boek besteld ruim voor deze uitkwam en nu word het niet geleverd omdat bol er meer heeft verkocht dan ze kunnen leveren. .
Wel staat er bij de bestelling .... word bezorgd. Jaja ik moet het maar annuleren en ik heb dus pech volgens de klantenservice en kan voorlopig fluiten naar het boek omdat het is uitverkocht. Absoluut geen goede service en duidelijk naar de klant. Als bol zo doorgaat is het totaal onbetrouwbaar om iets te bestellen

5 juni 2023

Heb meer dan 500 bestellingen gedaan…

Heb meer dan 500 bestellingen gedaan intussen door de jaren heen. Het gaat niet altijd vlekkeloos maar er wordt echt gewerkt aan een oplossing voor ieder probleem. Dit kost soms wat moeite maar over het algemeen zeer tevreden.

4 mei 2023

Spulletjes besteld bij Bol

Spulletjes besteld bij Bol, zouden morgen (vandaag) bezorgd worden.
Vandaag vrij genomen om de spullen te ontvangen, blijken de spullen nog niet eens aangeboden te zijn, het is nu 19:45 uur!!!!
Echt de laatste keer dat ik iets bij deze onbetrouwbare toko bestel. Dan is Wish nog beter in zijn afspraken nakomen. Raad iedereen aan om rechtstreeks of via een andere weg
dan Bol iets te kopen. Wat een waardeloze graaiers zijn dat zeg!!!!

31 mei 2023

Bol is enorm achteruit gegaan

Bol is enorm achteruit gegaan. Postnl krijgt altijd de schuld en je wordt voorgelogen bij de klantenservice. 'Dan heeft mijn collega u verkeerd voorgelicht'. Lekker makkelijk. Klachten moeten met briefpost opeens, om het je moeilijk te maken. Gewoon weer lokaal kopen.

30 mei 2023

Bol.com laat het afweten!

Via een "partner" van bol.com een blender gekocht. Ding was gelijk stuk. "Partner" verwijst naar Bol.com en omgekeerd. Na half jaar nog steeds geen oplossing. Bah, Bol was een goed bedrijf, ook veel besteld altijd. Nu halen ze alleen hun schouders op en sturen de aan hun gerichte mails door naar de partner die al heeft aangegeven niks voor mij te willen doen!

1 april 2023

Boxspring besteld via Bol.com

Boxspring besteld via Bol.com, bij Complete bed. Adverteren te leveren binnen 2 weken. CompleetBed heeft nu gepland te leveren met een levertermijn van 6 weken. 10 Mei 2023 besteld, leverdatum gepland 16 Juni 2023. Als dat geen misleidende reclame is.
22 Mei telefonisch contact gehad met een kreunende en hijgende medewerkster van Bol.com (bleek kramp te hebben) Zouden 23 Mei terugbellen. Is niet gebeurt. Beide bedrijven komen hun beloftes niet na. Voel mij hier geen klant.

CompleetBed zou komen leveren vrijdag 16 Juni 2023. Snipperdag hiervoor genomen. Op de dag zelf bellen ze dan omstreeks 10:30 uur af. Ze komen niet leveren en weten nog niet wanneer. De collega die over de planning gaat is met vakantie. Planning wordt blijkbaar niet door iemand anders overgenomen.

Maandag 19 Juni, CompleetBed stuurt een mail met excuus maar kunnen nog niet aangeven wanneer ze nu wel komen leveren.
De reclame “leveren binnen 2 weken” is echt wel misleidende reclame. Hoop dat ze binnen 2 maanden leveren.

Vandaag, 21 Augustus, heeft Bol.com het keurig opgelost en is ons tegemoet gekomen met een tegoedbon. Bedankt voor de oplossing!

10 mei 2023

ik vind het een fijn platform.

ik vind het een fijn platform.
je bestel wel eens waar van verschillende bedrijven.
maar heb wel 1 aan spreek punt.
het is fijn dat je het gelijk naar een ophaal punt kunt sturen. en mocht er dan toch een keer iets mis gaan lossen ze het goed en adequaat op!
als het ergens anders een paar euro goed koper is zou ik het toch hier bestellen.
tip ze zouden wel kunnen melden welke koeriers dienst de verzender het mee verzend. aangezien ik zelf erg fan ben van post NL.

15 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?