Dag Malon Je zou mij een privé bericht sturen Maar weer niets ontvangen. Heb twee dingen terug gestuurd en één ding gehouden Mijn order nummer en klantnummer staat in de review . Wil graag de r... Toon meer
Ongelooflijke en ongekende goede klantenservice! Ik had een vraag en binnen een uur had ik een vriendelijk en professioneel antwoord. Waar vindt je dat nog?? En nee, geen AI, maar een persoon. Top... Toon meer
Storing bij Bonprix zorgde dat in eerste instantie de bestelling niet doorgekomen was in het systeem maar de betaling was wel afgeschreven bij mij. Vervolgens is wel de bestelling doorgekomen maar... Toon meer
Chez bonprix, vous trouverez de la mode femme, homme & enfant. Nous déclinons les dernières tendances dans une mode inspirante et accessible, pour tous les styles & toutes les occasions. Nous souhaitons proposer à chaque femme le look qui lui convient afin qu‘elle puisse affirmer avec assurance : bonprix, it‘s me!
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hier ook bestelling in de wacht. Telefonisch niemand bereikbaar, whats app ook niet. Heb zelfs gebeld naar het hoofdkantoor in Hamburg. Nadat ze 2 x opgooide stond 1 dame me te woord. Ik moest maar bellen of mailen zij kon niks voor me doen. Dit is waardeloos, geen idee wat gaande is. Maar het feit dat ze klanten niet te woord staan of op de hoogte brengen baart mij zorgen. Ik heb ook melding gemaakt van oplichting. Want hier klopt iets echt niet.

Wat een slechte service!
In december kocht ik een spijkerbroek. Deze was na 1x dragen al kapot bij de achterzakken. Via de app allerlei dingen aangegeven, foto’s e.d. Elke keer kreeg ik de reactie dat het erg druk was en dat het soms wat lang duurt. Het duurde zo lang dat ze zelfs mijn berichten kwijt waren. Echt meerdere keren contact gezocht. Maar tot op heden nog steeds niets van ze gehoord.

Antwoord van bonprix
Ik ben al vier dagen bezig om contact te krijgen met BonPrix, drie maal telefooncontact verbroken, de laatste twee dagen krijg je als je belt te horen dat er technische storingen zijn en via de website lees je dat ze de website aan het vernieuwen zijn.
Rare praktijken voor, wat ik dacht, een gerenommeerd bedrijf.

Antwoord van bonprix
Website en klantenservice onbereikbaar, wat een verschrikkelijk bedrijf, dus maar afwachten of en wanneer ik mijn geld van de retourzending terug krijg……

Hallo.
Ik mail jullie over bonprix.
Ik heb gister daar twee mooie winter jassen besteld.echter kreeg ik vandaag een mail dat vooruit betalen niet mogelijk meer was voor mij maar wel ideal.
Ik deze jassen vandaag besteld met ideal dus al betaald echter kreeg ik een mail dat ik schuld heb wat niet klopt.ze doen er niks aan.

Antwoord van bonprix
Via de app krijg ik geen antwoord op mijn vraag (al een week probeer ik contact te krijgen) en wanneer ik bel wordt elke keer de verbinding verbroken. Erg slechte klantenservice.

Antwoord van bonprix
Probeer al diverse malen klantenservice te bereiken maar verbinding wordt telkens verbroken. Ook geen antwoord op mijn mails. Zou graag een reactie willen.

Antwoord van bonprix
Rond de kerstdagen wat besteld, het is nog altijd niet aangekomen weken later. Bonprix blijft het opnieuw versturen maar het komt nooit bij post nl aan.

Antwoord van bonprix
Normaal altijd snelle levering. 14 december bestelling geplaatst, nog steeds niet ontvangen. "Ik moet geduld hebben", ook al zeiden ze tot 7 werkdagen leveringstijd. Ik koos de optie betaling achteraf, intussen herinnering gekregen om te betalen. 😡

Antwoord van bonprix
Terug betaling laat erg lang op zich wachten
Net als aan de telefoon ,belofte als u de tweede mail heeft ontvangen wordt t geld gestort nou niet dus
Nee ben hier niet blij mee !

Antwoord van bonprix
Ik heb iets besteld met achteraf betalen wat ik ook meteen gedaan heb. Nu krijg ik steeds aanmaningen waarop ik gebeld heb en ze zouden het in orde maken maar niet dus. Nu weer contactformulier ingevuld en hopelijk opgelost maar ben het helemaal zat!!!!

Antwoord van bonprix
Na herhaaldelijke keren bellen en mailen kreeg ik van bon prix bevestiging dat ik bestelling twee maal heb betaald en dat ze 59,87 gingen terugstorten . Na enkele dagen kreeg ik mail dat het niet ging om terug te betalen . Heb toen telefonisch gesprek gehad en kwam erop neer dat ik rekeningnummer via mail moest doorsturen ,heb dat gedaan en sindsdien niks meer gehoord van bon prix,dus ben zwaar teleurgesteld in hen . Vraag me af wat ze daar aan telefoon eigenlijk doen want enige antwoord is altijd dat ge via mail moet doen

Antwoord van bonprix
Op 24-8 een bestelling geplaatst tot op heden nog steeds niks binnen. Dan bel je naar de klantenservice en wordt er leuk gezegt dat je moet wachten tot 5 september. Vandaag een mail ontvangen dat er iets mis is gegaan vanuit hun kant. Dan bel je weer op, de eerste die je spreek hangt gewoon de telefoon op. De andere die je spreek zegt niks voor te kunnen betekenen en dat je maar moet wachten tot 11 september. Wat een belachelijke klantenservice. De levertijd van 2-3 werkdagen kunnen zie niet eens nakomen. Ik bestel hier nooit meer!

Antwoord van bonprix
Zo hard teleurgesteld in bonprix!
Ik wilde mijn bestelling retourneren! Nooit meer, echt nooit meer. Je krijgt een bijgevoegde brief waarin staat de retoursticker op het pakket te kleven. Geen retoursticker zichtbaar! Gewoon een lege witte sticker. (Kan gebeuren)
- 1ste contact (30 cent per minuut btw) : we sturen u een mail met een barcode die u kan afdrukken. Ik kreeg een lege mail teruggestuurd.
- 2de contact (alweer 30 cent per minuut - en denk maar niet dat je meteen aan de lijn hangt) : Je moet helemaal geen barcode hebben de post komt dit groot pakket (pakt 30 cm - hoezo groot?) ophalen. Maar Prima! Postbode aan de deur.. ‘we nemen dit pakket niet mee omdat er geen barcode op zit.’
- 3de contact (alweer 30 cent per minuut):
‘Oh ja nee er moet echt een barcode op, we bellen naar de it’er en die zal u morgen een barcode bezorgen.’ De volgende dag opnieuw een lege mail. :)
- 4de contact (ik val in herhaling maar alweer 30 cent per minuut) : ‘Er moet inderdaad een barcode op, ik contacteer een collega en die neemt zo spoedig mogelijk contact op met u.’ Op hoop van zegen nu! Ik kreeg inderdaad een mail.. waarin stond dat ik ‘blijkbaar’ een vraag had ivm de retour. Deze ging als volgt: ‘Ik begrijp dat je een vraag hebt over de verwerking van je retour. Onze retourzendingen worden naar ons magazijn in het buitenland gestuurd. Wanneer je ziet dat bonprix je pakket heeft ontvangen, betekent dit nog niet dat de retour al volledig verwerkt is. Zodra we je retour hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. In de tussentijd kun je, indien nodig, alvast de behouden artikelen betalen. IK HEB HET PAKKET NOG NIET EENS RETOUR KUNNEN STUREN!!
- 5de contact (en alweer 30 cent per minuut): ‘u heeft geen barcode nodig de post komt het ophalen want het is een ‘groot pakket.’” - Mijn Zalando dozen zijn vaak nog groter, please! - Ben benieuwd… morgen komt de post alweer. Retour is gratis, lol! Volgens mij heb ik en de retour en de helft van mijn bestelling al betaald door aan de lijn te hangen. Verschrikkelijk dit!

Antwoord van bonprix
Bestellingen blijven heel lang weg !!!!!!

Antwoord van bonprix
Op 31/10/2023 een aantal artikelen van een grotere bestelling teruggestuurd. Tot op vandaag 27/11/2023 hebben ze dit blijkbaar nog niet verwerkt. Betaaling via Paypal, retour gaat over meer dan 50 EUR. Ik begrijp niet dat de afhandeling van een retour zolang moet duren. Twee keer nadenken voor ik nog iets bestel, of ik moet heel zeker zijn van de kwaliteit, maat, ...

Antwoord van bonprix
Ik wacht al 5 weken op teruggave van geld. Ik heb een artikel geretourneerd en is "kwijt" geraakt. Dit is na veel gedoe afgeboekt. Gelukkig had ik het verzendbewijs om aan te tonen dat het echt terug is gestuurd. Nu geven zij aan dat het is teruggestort maar heb niks ontvangen. Een bewijs van teruggave krijg ik ook niet in te zien. Iedere 5 minuten heb je een andere persoon via de chat die je verwijst naar je persoonlijke pagina. Die heb ik ondertussen ook al wel uitgespeeld.

Antwoord van bonprix
Ik bestel niks meer bij bonprix. Wat een bagger service als het gaat om retouren. 3 weken moeten wachten op de mail dat ze mijn retour hebben ontvangen terwijl op de website word aangegeven dat je uiterlijk 2 weken na je retour je geld terug krijgt. In de mail staat alleen het saldo van je account en niks over een terugbetaling. Er word in "mijn bonprix" aangegeven dat je het saldo kunt besteden in de webshop of kunt kiezen voor een uitbetaling in je account. Dat laatste is helemaal niet mogelijk. Heel jammer dat een terugbetaling zo moeizaam gaat. Hierdoor was dit mijn laatste bestelling bij bonprix

Antwoord van bonprix
Niet te vertrouwen. Sturen de verkeerde spullen. Vervolgens is het artikel uitverkocht dus kan je weken wachten. Dit was voor mij de laatste keer dat ik hier iets kocht.

Klantenservice met een hoofdletter
Na een misverstand betreffende betaling hebben ze dat netjes opgelost en zelfs coulance toegepast waar dat nog niet eens nodig was. Een top reactie en actie van de klantenservice.