Banner for BOOHOOMAN

BOOHOOMAN Reviews

14.006
TrustScore 2 uit 5

2,2

Klantenservice is verschrikkelijk! Ik probeer te retourneren maar het lukt niet en ik krijg alleen maar van die kansloze chat bots. Niet bestellen want de maten kloppen ook niet en de kwaliteit is nie... Toon meer

Ik lees veel gemixte en vooral slechte recensies. Toch maar geprobeert en het bevalt me zo goed. Ik ga zeker vaker bestellen. 1 dag wachttijd en hele goede kwaliteit

Bestelling van bijna €300 nooit ontvangen (pakketten verkeerd bezorgd). Inmiddels meer dan 13 verschillende medewerkers/bots gesproken in 2 maanden tijd. Ik heb alle verklaringen al getekend en 8... Toon meer

Servicebots en medewerkers zijn onduidelijk. Return process is meer dan MEGA onduidelijk. Men spreekt over dat er geen retour kosten worden gemaakt maar je moet zelf betalen voor de return (anders k... Toon meer

1. Herenmode
  2. ook in
  3. Kledingwinkel
  4. Online marktplaats
  5. Streetwearwinkel

Over BOOHOOMAN

BOOHOOMAN was born in 2013 with one goal: to shake up the menswear game. Built on boldness, confidence and self-expression, we're a global online fashion destination creating trend-led collections for the modern man who isn't afraid to stand out.

At BOOHOOMAN, product is everything. We drop fresh collections every week, from everyday streetwear essentials and signature tracksuits to statement pieces and weekend-ready fits. Inspired by global street style, music, sport and culture, we move at the speed of fashion, delivering the latest looks that help you own your style with confidence.

We're constantly evolving, reacting to what's happening in fashion and looking ahead to what's next. Our fast-moving design teams introduce new styles throughout the season, combining trend-driven design with attention to detail to create collections that feel fresh, relevant and wearable.

Today, BOOHOOMAN delivers men's clothing, footwear and accessories to customers around the world. With accessible fashion, uncompromising style and a commitment to creativity, we continue to redefine modern menswear for a generation that doesn't just follow trends - it sets them. At BOOHOOMAN, playing it safe has never been part of the plan.

Promotion box for BOOHOOMAN

Unmissable Deals

Shop exclusive offers on 1000's of styles. New products dropped daily!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

14K reviews

Alle reviews

(14.006)

1.447 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer teleurstellende klantenservice en slechte afhandeling van retouren.

Ik heb mijn volledige BoohooMAN-bestelling (MEU110191706) geretourneerd, maar slechts een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen. Eén artikel — de “Regular Rigid Denim Jorts” — werd door hun systeem onterecht gemarkeerd als “niet-retourneerbaar”, terwijl het gewoon een normaal kledingstuk betreft en nog binnen de wettelijke retourtermijn viel.

Na meerdere e-mails erkende de klantenservice het probleem en gaf aan dat de retour handmatig zou worden verwerkt. Omdat de retourdeadline naderde, heb ik vervolgens de volledige bestelling in één pakket teruggestuurd met het bestaande retourlabel. BoohooMAN is hierover vooraf geïnformeerd.

Daarna stopte de communicatie vanuit hun kant voordat het probleem volledig was opgelost. Later ontving ik een bevestiging van terugbetaling, waarbij het ontbrekende artikel volledig werd uitgesloten, ondanks dat het samen met de rest van de bestelling is teruggestuurd.

Daarnaast klopt de maattabel voor geen meter; daardoor is alles uiteindelijk te groot besteld.

Zeer teleurstellende klantenservice en slechte afhandeling van retouren.

21 april 2026

Oplichters!

Kleding besteld en betaald 7 dagen geleden. Geld is van de rekening af maar er is geen ordernummer of bestelling te zien in mijn account en ik heb geen mails ontvangen.
Op de mail krijg ik geen antwoord en met de chatbot kom je niet verder.
Zie in de reviews dat ik niet de enige ben waarbij dit is gebeurd.

Waardeloos bedrijf ik ga proberen mijn geld via de bank terug te krijgen.

10 mei 2026

Zeer slechte ervaring met boohooMAN

Zeer slechte ervaring met boohooMAN. Bestel hier zeker niet.

Ik heb mijn bestelling op 11 april geretourneerd en moest vervolgens wachten tot 12 mei op mijn refund. Het is nu voorbij die datum en ik heb mijn geld nog steeds niet terug, terwijl in hun eigen retourportaal staat bevestigd dat mijn retour is ontvangen en dat ik €42 terug moet krijgen.

Daarnaast moest ik zelf €14 retourkosten betalen en werd er ook nog eens onterecht €18 afgeschreven via Global Collect Services BV.

Ik heb meerdere keren bewijs gestuurd en uiteindelijk reageert de klantenservice gewoon niet meer. Is gewoon soort van oplichterij

Echt een verschrikkelijke klantenservice en een zeer frustrerende ervaring.

24 april 2026

Order

Wat een bedrijf ik probeer een week lang al contact te krijgen met een normaal persoon maar krijg allee maar van de chat bots die de zelfde vraag stellen qls iemand hiervoor een oplossing weet lmk want heb een order gedaan van 100 euro en vind t zonde van mn geld

5 mei 2026

Zeer slechte ervaring!

Zeer slechte ervaring!
Besteld: Hoodie met 95% katoen.
Geleverd: Hoodie met 95% polyester ( zo statisch)!
Geschil via de berichten box gestart…..78 berichten verder waar bij je geen stap verder komt. Ik weiger retour kosten te betalen krijg een retour label ( tot4x toe met verzendkosten!!!) vandaar deze slechte recensie. Klachten worden niet opgelost!

11 mei 2026

Ze hebben mujn pakket op verkeerde…

Ze hebben mujn pakket op verkeerde adres laten bezorgen. Ik probeet al 10 dagen contact met ze te krijgen,maar je krijgt niemand te pakjen. Alleen een chatbud die telkens als je contact probeer te zoeken hetzelfde zegt. Je komt geen stap verder. Het lijkt een beetje op oplichting.

8 mei 2026

Gescammed door boohooman

Ik ben nu al 2 weken bezig omdat mijn bestelling blijkbaar niet is doorgekomen terwijl ik wel meer dan 30 euro heb betaald. Er word elke keer gereageerd met dat ik mijn ordernummer moet doorsturen maar die heb ik niet. Ik ben dus gewoon ‘gescammed’ door boohooman. Er word steeds gezegt dat mijn geld binnen 5 dagen terug gestort zou worden maar dat zeggen ze dus al 2 weken lang. Ik raad het zeker af om hier te kopen

27 april 2026

Slechte kwaliteit

Op de site staat dat de trui die ik heb besteld 95% katoen is maar dat is hij zeker niet in het label in de trui staat 95% polyester en 5% elestaan

23 april 2026

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We streven ernaar al onze klanten uitstekende service te bieden, maar het lijkt erop dat we daar dit keer niet in zijn geslaagd.

Je feedback is ontzettend waardevol voor ons, omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren. We nemen dit serieus en zijn vastbesloten om het beter te doen.

Mocht het probleem nog niet zijn opgelost, dan raad ik je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Je kunt ze bereiken via de volgende link:

Bedankt en het beste.

Rob

Een bestelling van €110 gedaan via…

Een bestelling van €110 gedaan via ideal, Geld weg en geen bestelling. Er is onmogelijk contact te krijgen met BoohooMan. Aleen maar een nutteloze AI chatbot die blijft vragen om een Email adres of OrderNummer. DIE ZIJN ER NIET! Nu is mijn geld verdwenen en zijn we ondertussen al 48 uur verder!!!!!

20 april 2026

Hallo Bernardo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons oprecht dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We streven ernaar om al onze klanten een uitstekende service te bieden, en het lijkt erop dat we daar deze keer niet in geslaagd zijn.

Je feedback is ontzettend waardevol voor ons, omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren. We nemen dit serieus en doen er alles aan om het in de toekomst beter te doen.

Mocht het probleem nog steeds niet opgelost zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Je kunt hen bereiken via de volgende link:

Rob

Koop hier niks heb er 5 werktruien…

Koop hier niks heb er 5 werktruien besteld weer teruggestuurd moest ik alsnog even 25 euro afrekenen voor verzending belachelijk

1 maart 2026

Hallo Mario,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar om al onze klanten een uitstekende service te bieden, en het lijkt erop dat we daar deze keer niet in geslaagd zijn.

Uw feedback is ontzettend waardevol voor ons, omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren. We nemen dit serieus en doen er alles aan om het in de toekomst beter te doen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Onprofessioneel

Ik heb lang gemaild met de klantenservice (duurde in totaal een maand vanwege de lange wachttijd) om te vragen of het mogelijk is een pakket terug te sturen omdat dit wegens bepaalde reden langer duurde dan de retourtermijn. Via de mail akkoord gekregen dat er een uitzondering gemaakt kon worden, vervolgens 2 weken krijg ik te horen van een andere collega dat het niet mogelijk is. Ik vind dit erg onprofessioneel & niet netjes gezien er al akkoord was gegeven. Ook het contact per mail loopt traag en stroef.

20 april 2026

Hallo Luka,

niks kopen hier

Slechte ervaring met boohooMAN.

Ik wilde een artikel retourneren en koos per ongeluk “NL self post”, maar er werd nergens duidelijk uitgelegd dat ik dan zelf de verzending moet regelen en betalen. Het label dat ik kreeg zegt alleen “shipping not paid”, wat totaal onduidelijk is.

Hierdoor kon ik mijn retour niet normaal afronden en moest ik zelf uitzoeken wat ik moest doen. De hele retourprocedure is verwarrend en niet gebruiksvriendelijk.

Zou dit niet aanraden als je van plan bent om iets eventueel terug te sturen.

Hallo Önder,

Tot 5 dagen pakketje in huis😂

Er staat op de site 5 dagen tot levering, maar ik wacht ondertussen al bijna 2weken. Ik heb een mail gestuurd om te vragen hoe het zit en na 3 dagen kreeg ik pas reactie. Ik krijg nu te horen dat het nog een week kan duren, het zal me niks verbazen als het nog een paar weken duurt. Bestel hier alleen als je bereid bent een lange tijd te wachten op je pakketje.

Hallo Nicky,

Rob

Veel later geleverd als wat er bij…

Veel later geleverd als wat er bij stond ma de broek was van topkwaliteit super blij mee

Hallo Willem,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review achter te laten!

We zijn erg blij om te horen dat je een geweldige winkelervaring hebt gehad bij BoohooMAN. We stellen je feedback zeer op prijs en blijven ons best doen om je de beste producten en service te bieden.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Nogmaals bedankt dat je voor BoohooMAN hebt gekozen!

Rob

Duurde heel erg labg vage mails en lage…

Duurde heel erg lang vage mails en lage kwaliteit

14 april 2026

Hallo Scott,

Dieven

Nu al meerdere malen meegemaakt dat de retouren niet goed worden verwerkt. Ze zeggen het niet meer terug te kunnen halen. Dus hoe dan ook moet je alles alsnog betalen. Terwijl de items zijn geretourneerd. Het zijn gewoon dieven. Ik Bestel hier niet meer!

14 april 2026

Hallo Jayhen,

Rob

Ik dacht eerst dat mijn bestelling lang…

Ik dacht eerst dat mijn bestelling lang zal duren, maar heb via de vraag dingen in de website gevonden hoe je contact op kan nemen via sms en heb daar vragen gesteld en Kai heeft mij heel erg geholpen. Heel erg bedankt.

13 april 2026

Hallo Eyoub,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review achter te laten!

We zijn erg blij te horen dat je een geweldige winkelervaring hebt gehad bij BoohooMAN. We stellen je feedback zeer op prijs en blijven ons inzetten om je de beste producten en service te bieden.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Nogmaals bedankt dat je voor BoohooMAN hebt gekozen!

Rob

Je moet heel vaak lang wachten op je bestelling

Het komt omdat mijn pakket gisteren binnen zou komen maar hij is er nog steeds niet

10 april 2026

Hallo Erwin,

Rob

niet aangekomen en geen antwoord

ik bestelde een lange tijd geleden enkele kledingstukken bij Boohooman maar heb deze nooit aangekregen. Ook hebben ze op geen enkel van mails geantwoord in al deze tijd.
Bestelnummer: MEU103778958

5 april 2025

Hallo Joseph,

Bedankt voor je feedback over je recente ervaring. Het spijt me echt te horen dat je problemen hebt ondervonden met je bestelling.

Ik zie dat onze klantenservice het probleem al heeft aangepakt, maar ik zal je feedback zeker doorgeven zodat we onze service verder kunnen verbeteren.

Nogmaals bedankt en tot ziens.

Totaal geen service

Totaal geen service! İk heb een trui besteld voor mijn zoon maar die had hij ook besteld dus wil er 1 terug sturen maar ik heb een verkeerd retourlabel geprint waardoor ik een bedrag voor verzending moet betalen die bijna net zo hoog is als de item zelf. Contact gehad met de klantenservice (na veel moeite want de site werkt niet altijd), krijg ik te horen dat ze dit niet kunnen veranderen! Belachelijk! Totaal geen service! Zal niets meer bestellen bij ze!

30 maart 2026

Hallo Hatice,