Klantenservice is verschrikkelijk! Ik probeer te retourneren maar het lukt niet en ik krijg alleen maar van die kansloze chat bots. Niet bestellen want de maten kloppen ook niet en de kwaliteit is nie... Toon meer

Ik lees veel gemixte en vooral slechte recensies. Toch maar geprobeert en het bevalt me zo goed. Ik ga zeker vaker bestellen. 1 dag wachttijd en hele goede kwaliteit
Bestelling van bijna €300 nooit ontvangen (pakketten verkeerd bezorgd). Inmiddels meer dan 13 verschillende medewerkers/bots gesproken in 2 maanden tijd. Ik heb alle verklaringen al getekend en 8... Toon meer
Servicebots en medewerkers zijn onduidelijk. Return process is meer dan MEGA onduidelijk. Men spreekt over dat er geen retour kosten worden gemaakt maar je moet zelf betalen voor de return (anders k... Toon meer
Over BOOHOOMAN
BOOHOOMAN was born in 2013 with one goal: to shake up the menswear game. Built on boldness, confidence and self-expression, we're a global online fashion destination creating trend-led collections for the modern man who isn't afraid to stand out.
At BOOHOOMAN, product is everything. We drop fresh collections every week, from everyday streetwear essentials and signature tracksuits to statement pieces and weekend-ready fits. Inspired by global street style, music, sport and culture, we move at the speed of fashion, delivering the latest looks that help you own your style with confidence.
We're constantly evolving, reacting to what's happening in fashion and looking ahead to what's next. Our fast-moving design teams introduce new styles throughout the season, combining trend-driven design with attention to detail to create collections that feel fresh, relevant and wearable.
Today, BOOHOOMAN delivers men's clothing, footwear and accessories to customers around the world. With accessible fashion, uncompromising style and a commitment to creativity, we continue to redefine modern menswear for a generation that doesn't just follow trends - it sets them. At BOOHOOMAN, playing it safe has never been part of the plan.
Verenigd Koninkrijk
- www.boohooman.com

Unmissable Deals
Slechte service
Inmiddels afgehandeld na vele mailtjes. Zie origineel bericht hieronder
Ik zie dat ik niet de enige ben. Enkele producten retour gestuurd.. Mijn retour is al twee weken geleden bezorgd. Zojuist geïnformeerd naar de status van mijn retour, wordt er aangegeven dat mijn ordernummer en e-mailadres niet kloppen. Vreemd want ik stuur een screenshot van de bestelbevestiging mee.
Vervolgens geven ze aan dat ze niets kunnen vinden.
Bestel hier niet!!!
Ordernummer: MEU106550404

Antwoord van BOOHOOMAN
Geen contact of order nummer
Nu (28 januari) mijn geld gelukkig terug gekregen. Tip voor iedereen. Blijf pushen voor een reactie. Ik heb erg vaak contact gehad via de mail en watchapp en gelukkig na 1 maand mijn geld terug gehad.
Helaas geen order nummer of een e-mail gehad. Wel geld van mijn bank afgenomen. Klantenservice is amper te bereiken. Ik zou graag mijn bestelling of mijn geld terug willen. Anders ga ik aangifte doen tegen het bedrijf. Dit is helaas geen manier van zaken doen.

Bestel hier niet!
Wat een slechte service! Mijn retour is al drie weken geleden bezorgd. Zojuist geïnformeerd naar de status van mijn retour, wordt er aangegeven dat mijn ordernummer en e-mailadres niet kloppen. Vreemd want ik stuur een screenshot van de bestelbevestiging mee. Maar zo te lezen ben ik niet de enige met deze ervaring… bestel hier dus niet!
Ordernummer MEU106507606

Antwoord van BOOHOOMAN
Ik heb 10 december een bestelling…
Ik heb 10 december een bestelling binnengekregen. Dit waren 3 producten. Hiervan heb ik 2 netjes geretourneerd via het retourlabel dat ik heb teruggekregen vanuit BoohooMAN. Dit heb ik afgegeven bij een postnl pakketpunt. Nu een maand verder heb ik nog steeds geen mail van bevestiging dat het binnen is gekomen en wilt Klarna graag het geld hebben van de bestelling die ik heb gedaan, maar dus geretourneerd. Ik heb meerdere malen gemaild, maar nog steeds geen fatsoenlijk antwoord. Zodra ik het track en trace nummer invul bij BoohooMAN vindt die niks en bij postnl ook niet, omdat die al in het buitenland kan zijn en postnl het dus niet meer kan zien.
Ordernummer: MEU106508529

Niets geleverd!
Besteld op 30november. Niks ontvangen, krijg als reactie uw pakket is te laat. Er komt een medewerker, maar hoor niets meer daarna

Antwoord van BOOHOOMAN
Hele slechte service,geen normaal…
Hele slechte service,geen normaal kontakt te krijgen.
Kleding besteld, terug gestuurd maar krijg mijn geld niet terug en div keren via mail geprobeerd maar ze reageren slecht,en als ze reageren vragen ze steeds om hetzelfde,wat is je mail , en gegevens en retourbewijs,nu alles al zéker 5 keer naar hun verzonden.
Heel slecht,gaat om veel geld!!!

Bestelling gedaan + retour
Bestelling gedaan. Ontvangen en wat ik heb behouden is prima! Jammer dat ik heb grootste gedeelte retour heb gestuurd en nooit iets terug heb gezien. Pakket is onvindbaar en klantenservice (laat gerust het woord service weg) reageert niet.

Nooit meer BoohooMan
Bestelling gedaan en de items die binnen zijn gekomen komen totaal niet overeen met de bestelling die ik heb gedaan. Meerdere jeans in het pakket die ik niet heb gekocht en wat ik heb gekocht dat zit er niet in. Ook zou een bestelling afgeleverd zijn op 17 december volgens de site, maar de track en trace in mijn mail heeft aan dat het nog geleverd moet worden. Veel items gaan terug, omdat het materiaal ook nog eens waardeloos is. Ik moet veel terugsturen en ook kleding wat ik niet heb besteld en ook niet op de retour ticket kan worden aangevinkt. Nooit meer BoohooMan.

Bestelling is nooit aangekomen
Bestelling is nooit aangekomen. Hun bewijs was een tracker die zei dat het wel zo was en hebben er verder niks aan gedaan. De Klantenservice is een bot die je een mailtje stuurt met dezelfde 5 punten en verder niet helpt.

Wat een K bedrijf
Wat een K bedrijf. Al weken lang contact proberen op te zoeken maar telkens sturen ze me van de ene chatbot naar de andere chatbot. Ik heb mijn artikel al 3 weken geleden geretourneerd en is al 2,5 week geleden ontvangen. Nog altijd niks geupdate van retour is ontvangen. Moet nog altijd betalen.

Antwoord van BOOHOOMAN
Incompleet geleverd, geen enkele reactie.
Op 1-12 bestelling gedaan van 5 broeken. Werden op 13 December afgeleverd maar zaten maar 2 broeken in. Waarschijnlijk een fout bij inpakken want de verpakking was intact en het gewicht op de pakketbon 1,2 kg, veel te weinig voor 5 spijkerbroeken.
Diverse malen contact gezocht, geen enkele reactie. Belabberde service. Gaat om ordernr: MEU106543854. Het lijkt erop dat ik mijn geld kwijt ben wat erop neerkomt dat deze website onbetrouwbaar is en mensen oplicht. Wegblijven!

Antwoord van BOOHOOMAN
Pakketje besteld te groot breng ik het…
Pakketje besteld te groot breng ik het terug retour dus krijg helemaal niks terug ik wil zo snel mogelijk een oplossing
Ordurnummer MEU1BABSCVII9KA

Antwoord van BOOHOOMAN
Ik las recensies nadat ik besteld had
Ik las recensies nadat ik besteld had. Mjjn hoop was dat ik niet al betaald had maar via klarna besteld had. Alsnog zijn de spullen voor de aamgekondigde tijd binnen gekomen. Heel mooie spijkerbroeken en eem tracksuit. Mijn zoon is super blij. En wij aanfenaam verrast. Kleine prijsjes en super kleding!

simpelweg teleurstellend bedrijf
simpelweg teleurstellend bedrijf. Ik heb ik het verleden twee maal eerder kleding besteld voor samen rond de €100, alles kwam altijd netjes keurig aan zonder problemen. Tijdens black Friday besloot ik twee verschillende keren te bestellen, 1 grote bestelling, die kennelijk verdwenen is samen met mijn geld, en een kleine bestelling van een paar shirts die wel zijn weg naar mijn huis gevonden heeft.
Mijn ervaring hiervoor was meestal goed, dus ik denk geen probleem, kwestie van customer service mailtje en dan wordt het wel opgelost.
We zijn een week verder, na meerdere manieren te hebben geprobeerd, moet ik helaas opgeven contact te zoeken met de klantenservice.
Voor zover ik kan zien hebben ze maximaal zo’n 3 medewerkers en een chatbot die ze zo’n 2 uur hebben getraind, ongelofelijk.
€108 kwijt, bankafschrift met een order nummer dat voor hun niet bestaat, en zelfs een screenshot van de inhoud van mijn bestelling, lekker waardeloos als je geen mens kan spreken.
Tenzij er magisch een doos met mijn bestelling binnen nu en over een uur voor mijn deur ligt, zal ik hier dus niet meer bestellen, jammer want ik vond de kleren wel mooi.

Kleding niet ontvangen
Kleding besteld. Track and tracé ontvangen. Wordt pakket geleverd door post nl en blijkt hier 3 verzendstickers op te zitten. 2 stickers met andere naam en adres en 1 sticker van mij. Het pakket is van een hele andere firma en dus niet voor mij. Nu is de vraag waar is mijn pakket? Post nl doet nie en Boohoo man international reageren niet op mail of Facebook. Bestel hier echt niet. Geld weg en een producten

Scammen de boel
Scammen de boel. Order geplaatst maand geleden nooit bevestiging gehad of order nummer. Reageren niet op mail of Facebook

Pakketje wordt niet verzonden
Pakketje wordt niet verzonden, wel betaald maar geen bestel bevestiging gekregen, en als je de klanten service probeert te spreken krijg je een chatbot die er niks van snapt.

Antwoord van BOOHOOMAN
Nooit een ordernummer gekregen ook geen…
Nooit een ordernummer gekregen ook geen bevestigingsmail, geen verassing dat ik dus ook nooit de kleding ontvangen heb. Daarbij is er ook geen contact te krijgen, nog nooit zo’n frustrerend bedrijf meegemaakt.

Antwoord van BOOHOOMAN
UPDATE: Opgelost! Volledige Terugbetaling (€144,99) Ontvangen dankzij Medewerker Rebecca!
Dit is een belangrijke update op mijn eerdere negatieve recensie over de vermiste bestelling MEU106237402 en de onbegrijpelijke radiostilte van meer dan drie maanden.
Ik ben zeer opgelucht en blij te melden dat dit geschil nu volledig is opgelost!
Na lang wachten en veel frustratie is het dossier opgepakt door de juiste persoon. Ik wil mijn dank uitspreken aan de klantenservicemedewerker Rebecca, die ervoor heeft gezorgd dat er eindelijk actie werd ondernomen.
Dankzij haar hulp heb ik afgelopen vrijdag op 5 december 2025, de volledige €144,99 teruggestort gekregen.
Hoewel het jammer is dat de situatie zo ver heeft moeten escaleren, bewijst Rebecca's inzet dat BoohooMan wel degelijk in staat is om problemen op te lossen. Zij heeft de zaak professioneel en snel afgehandeld.
Mijn oprechte dank aan Rebecca voor het rechtzetten van dit probleem!

Aanrader
Bestelling kwam binnen een paar dagen aan, alles super goedkoop besteld en echt van top kwaliteit👌