Banner for BOOHOOMAN

BOOHOOMAN Reviews

14.006
TrustScore 2 uit 5

2,2

Klantenservice is verschrikkelijk! Ik probeer te retourneren maar het lukt niet en ik krijg alleen maar van die kansloze chat bots. Niet bestellen want de maten kloppen ook niet en de kwaliteit is nie... Toon meer

Ik lees veel gemixte en vooral slechte recensies. Toch maar geprobeert en het bevalt me zo goed. Ik ga zeker vaker bestellen. 1 dag wachttijd en hele goede kwaliteit

Bestelling van bijna €300 nooit ontvangen (pakketten verkeerd bezorgd). Inmiddels meer dan 13 verschillende medewerkers/bots gesproken in 2 maanden tijd. Ik heb alle verklaringen al getekend en 8... Toon meer

Servicebots en medewerkers zijn onduidelijk. Return process is meer dan MEGA onduidelijk. Men spreekt over dat er geen retour kosten worden gemaakt maar je moet zelf betalen voor de return (anders k... Toon meer

1. Herenmode
  2. ook in
  3. Kledingwinkel
  4. Online marktplaats
  5. Streetwearwinkel

Over BOOHOOMAN

BOOHOOMAN was born in 2013 with one goal: to shake up the menswear game. Built on boldness, confidence and self-expression, we're a global online fashion destination creating trend-led collections for the modern man who isn't afraid to stand out.

At BOOHOOMAN, product is everything. We drop fresh collections every week, from everyday streetwear essentials and signature tracksuits to statement pieces and weekend-ready fits. Inspired by global street style, music, sport and culture, we move at the speed of fashion, delivering the latest looks that help you own your style with confidence.

We're constantly evolving, reacting to what's happening in fashion and looking ahead to what's next. Our fast-moving design teams introduce new styles throughout the season, combining trend-driven design with attention to detail to create collections that feel fresh, relevant and wearable.

Today, BOOHOOMAN delivers men's clothing, footwear and accessories to customers around the world. With accessible fashion, uncompromising style and a commitment to creativity, we continue to redefine modern menswear for a generation that doesn't just follow trends - it sets them. At BOOHOOMAN, playing it safe has never been part of the plan.

Promotion box for BOOHOOMAN

Unmissable Deals

Shop exclusive offers on 1000's of styles. New products dropped daily!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

14K reviews

Alle reviews

(14.006)

1.449 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geld niet terug gekregen

Mijn pakketje kwam snel binnen, maar toen ik hem terugstuurde kreeg ik niet mijn geld terug.
Ordernummer:MEU106480445

6 december 2025

Hallo Chiel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie te schrijven over uw recente ervaring. Het spijt ons zeer te horen over de problemen met uw bestelling.

We stellen uw feedback zeer op prijs, vooral omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren.

Uw terugbetaling is op 30 december verwerkt.

Rob

Retour kosten was 6,99 maar hebben…

Retour kosten was 6,99 maar hebben 2x12.99€ berekend ik heb contact opgenomen maar ze doen als of ze dat niet begrijpen deze bedrijf is een oplichter ze verkopen kleding van super slechte kwaliteit en maten zijn veelste groot je stuurt t terug en dat kunnen ze niet hebben dat je t terug stuurt dan moet je soort van boeten wat een klantonvriendelijk winkel ik raad iedereen aan om niks hier te kopen

15 november 2025

Hallo Mari,

Als dit probleem nog steeds niet is opgelost, raad ik u aan contact op te nemen met de klantenservice voor een update.

Oplichters!

Oplichters!! Geen ordernummer bij je bestelling, ideal betaling gebruikt, ziet er allemaal erg professioneel uit, helaas zijn het scammers.
Aangifte gedaan bij de politie.
Op politie.nl geeft hij deze website nog niet als oplichtingsite aan omdat er nog te weinig aangiftes tegen deze site lopen. Dus mensen doe aangifte ookal doen ze er niks mee, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2!!

18 november 2025

Hallo Dame,

Rob

Lang geduurd voordat ik geld terug kreeg

Ik had een probleem waarbij de bestelling niet was geplaatst maar ik wel had betaald. Ik kreeg geen mail en geen order nummer.

Hierdoor veel moeizaam contact proberen op te nemen en na 3 maanden heb ik eindelijk mijn geld terug.

19 november 2025

Hallo Mike,

Rob

ik heb 1maand geleden besteld nog…

ik heb 1maand geleden besteld nog steeds niks ik heb met hun AI gesprokken die niet een reageert wat moet ik nu doen ik heb geen email gekregen niks

23 november 2025

Hallo Omar,

Rob

Snelle levering en goeie kwaliteit niks…

Snelle levering en goeie kwaliteit niks op aan te merken

22 november 2025

Hoi Wout,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een 5* beoordeling te geven! Ik ben erg blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit van je artikel. Positieve feedback is geweldig om te horen en we waarderen je vriendelijke woorden.

Bedankt en zorg goed voor jezelf.

Postieve review, eindelijk..

We bestelden voor het eerst bij BoohooMan een heel leuk overhemd met apart design. Na de betaling keek ik pas op Trustpilot en schrok me rot. Ik was al bang dat ik mijn geld kwijt was, of slechte kwaliteit zou krijgen.
Maar niks van dat alles. Na de betaling bleef ik goed op de hoogte van de status. De levering duurde ongeveer een week, zoals verwacht. Het overhemd is precies zoals op het plaatje. De maat is goed. We hebben wel gekozen voor XL ipv L omdat er bij stond dat het kleiner viel. Het materiaal is ook goed en de afwerking lijkt ook goed. Dus tot zover geen klachten. Ik hou 1 ster achter om te zien hoe het na een draag en wasbeurt houdt.

21 november 2025

Hoi Sandy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een 4* beoordeling te geven! Ik ben zo blij te horen dat je tevreden bent met je recente aankoop. Positieve feedback is geweldig om te horen, en we waarderen je vriendelijke woorden.

Dank je en zorg goed voor jezelf.

!LET OP!

!LET OP!
!OPLICHTER ALERT!
Ongeveer een maand geleden een bestelling geplaatst, betaald maar nooit een bevestigings-mail gekregen en ook nooit kleren ontvangen.. Na talloze berichten en mails nog steeds geen reactie gekregen via de klantenservice. Via mijn afschriften heb ik een order nummer kunnen vinden: MEU106412278. Deze op de site ingevuld om mijn bestelling te tracken, geeft aan dat hij nog niet is 'dispatched'. Raar verhaal.... Ik zou graag of men geld terug willen of de bestelling toch nog ontvangen.

21 november 2025

Hallo Sef,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een ongebruikelijk hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen alles wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Niet te vertrouwen - geld weg - geen producten ontvangen

Kleren voor 84,29€ besteld op 2 november, geen orderbevestiging gehad, geld wel afgeschreven, geen spullen ontvangen, geen enkele reaktie ontvangen op 3 mails die daarna verstuurd zijn.

Niet te vertrouwen deze site. Bestel zeker niet bij deze site.

Mocht iemand van Boohooman dit lezen, neem dan contact met me op. Ik ga anders aangifte doen wegens oplichting.

Aan de hand van datum en bedrag zijn mijn gegevens wel te achterhalen.

19 november 2025

Hallo Luc,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je kosten in rekening zijn gebracht voor je bestelling, maar dat deze niet is ontvangen. Neem alstublieft contact op met ons klantenserviceteam via een van de methoden in de onderstaande link, en zij helpen je graag om dit op te lossen. https://www.boohooman.com/customer-service

GELD TERUG

Geachte heer/mevrouw,

Bijna een maand geleden heb ik mijn pakket tijdig retour gestuurd. Tot op heden heb ik echter nog geen terugbetaling ontvangen. Ik heb bewijs van aflevering en heb het pakket zelf moeten verzenden, waarvoor ik bovendien extra kosten van €11 heb betaald voor het verzendlabel.

Graag ontvang ik zo snel mogelijk een reactie op mijn e-mail. Het gaat om een terug te betalen bedrag van €47.

Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet Order nummer MEU1SJ80GP174FA

31 oktober 2025

Hallo Klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij hebben tot 14 dagen de tijd om uw retour te verwerken zodra deze is ontvangen en uw terugbetaling naar uw rekening over te maken. Afhankelijk van uw betaalmethode kan het vervolgens tot nog eens 5 dagen duren voordat dit weer als beschikbaar saldo wordt weergegeven. Wij vragen ook om tot 29 dagen vanaf de datum van uw retour te rekenen voor de levering van het pakket aan ons magazijn. Ik kan u verzekeren dat de terugbetaling voor uw retour zal worden verwerkt.

Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een ongewoon hoog aantal vragen, wat helaas betekent dat de reactie tijden langer zijn dan normaal. Wees ervan verzekerd dat we alles doen wat we kunnen om zo snel mogelijk bij iedereen terug te komen.

Klantenservice reageert nergens op

Bestelling gedaan met code MEU106368999 van €64 inclusief €6 verzendkosten. Alles teruggestuurd want 3xl is daar blijkbaar 6xl. Zoon verzoop in de kleding zo groot. Hele pakket zoals in de voorwaarden ge-eist retourgezonden. Dhl vraagt €7 voor de verzending.

Nu kreeg ik een gecorrigeerde terugbetaling, die nog niet eens overeenkomt met de bestelling. Waar blijft de rest van mijn geld? Ik mis nog bijna €13.

En volgens de richtlijnen die op de site van boohooman hoor ik het volledige bedrag van €63,99 terug te ontvangen, want alle labels zaten er aan, is teruggestuurd in de originele verpakking en daarnaast valt Nederland onder de EER. Dus alles hoort terug betaald te worden.
En niet minus de verzendkosten naar en retour. Dan hadden jullie dit in de voorschriften moeten vermelden.

Dit is wat er jullie voorwaarden staat vermeld.

Voor elk land binnen de EER betalen wij je verzendkosten terug als je alle artikelen van de bestelling retourneert en je contract met ons binnen 14 dagen annuleert. Je kunt je contract hier annuleren. Als je besluit een van de artikelen te houden, moet je betalen voor de verzending. Wij betalen geen verzendkosten terug voor landen buiten de EER.

Ik wil mijn resterende geld terug, je hoeft niet met een standaard bericht te reageren, vertel gewoon de waarheid

7 november 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Zoals vermeld in de voorwaarden die u in uw recensie heeft gedeeld, dient u ons schriftelijk te informeren, wat per e-mail kan, over uw wens om het contract te annuleren binnen 14 dagen na levering, zodat de bezorgkosten bij retournering kunnen worden terugbetaald. Ik kan geen correspondentie over deze bestelling vinden, dus de bezorgkosten zijn deze keer een niet-restitueerbare service. De kosten voor retourzendingen zijn niet inbegrepen bij de annulering van het contract en worden in rekening gebracht voor elk retour dat voor de bestelling wordt gedaan. Dit is ook een niet-restitueerbare service. De terugbetaling voor alle artikelen is verwerkt en wij beschouwen dit probleem als opgelost. Wij waarderen uw feedback, vooral wanneer het ons helpt verbeterpunten te identificeren. Het spijt ons dat wij deze keer niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

3 dingen besteld

3 dingen besteld. 2 dingen in een redelijk kloppende maat, maar aan de grote kant.
1 tshirt besteld in de maat L, maar dit was een tent, megagroot. ik denk maat XXL.
retour sturen kost 7 euro.....
niet meer hier bestellen dus.

12 november 2025

Hallo Olga,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je ontevreden was over de maatvoering. We waarderen je feedback, vooral wanneer het ons helpt verbeterpunten te identificeren. Het spijt ons dat we deze keer niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Onbereikbaar

Ik heb eerder gekocht bij dit bedrijf en dat was prima. Maar nu heb ik een grote bestelling gedaan en heb ik geen bevestiging gekregen, staat het niet in mijn ordergeschiedenis maar ben ik wel mijn geld kwijt. En wanneer je contact met deze mensen probeert te zoeken krijg je geen reactie of het excuus dat ze het druk hebben. Maar dat is niet mijn probleem. Ik wil of mijn kleding, of mijn geld.

8 november 2025

Hallo Ike,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je geen bevestigingsmail voor je bestelling hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een uitzonderlijk hoog aantal aanvragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust dat we alles doen wat we kunnen om zo snel mogelijk bij iedereen terug te komen.

- Rebecca

Heb op 30 oktober een bestelling gedaan…

Heb op 30 oktober een bestelling gedaan en betaald, alleen geen orderbevestiging gekregen en er staat ook niks bij 'mijn bestellingen' in de app. Klantenservice heel lastig te bereiken.

5 november 2025

Hallo Luuc,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je geen bevestiging van je bestelling hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een ongewoon hoog aantal aanvragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Opgelicht bestelling gedaan. Geen contact

Ik heb een bestelling gedaan en geen bevestiging gekregen via de mail. Betaling is wel van mijn rekening afgeschreven. Geen producten ontvangen. Klantenservice reageert nergens op krijg geen enkele reactie. Is gewoon een oplichtersbende

Description: LKTKGRTWD7JPKXF32M9QF

Reference: 7180554825577428 MEU106372125

9 oktober 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt me te horen dat een betaling is verwerkt, maar dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een uitzonderlijk groot aantal aanvragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust dat we alles doen wat we kunnen om zo snel mogelijk bij iedereen terug te komen.

- Rebecca

BoohooMAN is echt het slechtste bedrijf…

BoohooMAN is echt het slechtste bedrijf waar ik ooit iets bij besteld heb. Ik heb netjes betaald (Order MEU1AE2DJTWPZMJ) en daarna… helemaal niets. Geen pakket, geen informatie, geen excuses. Alleen maar stilte.

Ik heb meerdere keren contact opgenomen via de app en via mail, maar ze negeren mij gewoon alsof ik niet besta. Zodra ze je geld binnen hebben, lijkt het ze niets meer te interesseren wat er met je bestelling gebeurt.

Het voelt alsof ze hun klanten bewust laten stikken. Ik heb al mijn bewijzen en berichten, en blijf gewoon compleet genegeerd worden. Hoe durf je zo met betalende klanten om te gaan?

Ik vind dit echt schandalig en niet normaal voor een groot bedrijf. Mensen moeten weten wat er hier gebeurt.

BoohooMAN? Meer BoohooSCAM.
Bestel hier niet — voordat jij net als ik zonder pakket en zonder antwoorden achterblijft.

4 november 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Ik zie dat uw bestelling op 6 november in drie pakketten is geleverd. Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een ongewoon groot aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen alles wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden.

- Rebecca

Pakket nooit verstuurd, wel betaald en geen contact met klantenservice mogelijk

Ik heb ruim een week geleden een bestelling geplaatst bij BoohooMAN, maar ik heb nooit een ontvangstbevestiging van mijn bestelling ontvangen. De betaling is wel voltooid, en ik heb een screenshot van de bestelpagina na betaling, inclusief het ordernummer.

Omdat ik niets hoorde over mijn bestelling, heb ik contact opgenomen met de klantenservice van BoohooMAN via WhatsApp (de enige beschikbare optie). Daar kreeg ik eerst een geautomatiseerde reactie van een AI-assistent, die aangaf dat een medewerker mijn zaak zou oppakken. Inmiddels is er een week voorbij en heb ik, ondanks meerdere pogingen om opnieuw contact te leggen, nog steeds geen reactie ontvangen.

Ik ben ontzettend teleurgesteld in deze service. Ik hoop op zijn minst mijn geld terug te krijgen (70 euro), maar uiteraard ontvang ik het liefst gewoon mijn bestelde kleding. Denk dus goed na voordat je hier iets bestelt.

4 november 2025

Hallo Nathan,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten, en het spijt me te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een ongewoon hoog aantal vragen, wat betekent dat de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. Wees gerust, we doen alles wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wellicht oplichting?

Ik heb mijn pakket nog steeds niet binnen. Inmiddels twee weken geleden. Ik denk ook niet dat het gaat komen. De enige mail die ik heb gekregen kan ik niet op reageren.

22 oktober 2025

Hallo Sharon,

Neem contact op met ons klantenserviceteam via een van de methoden in de onderstaande link, zij helpen je graag om dit op te lossen. https://www.boohooman.com/customer-service

Oplichting

Na twee weken nog steeds niks binnen. Heb geen ordernummer of bevestiging gekregen. Al vaak gemaild en sms maar geen reactie. Is dus een grote scam en oplichting. Nu zeggen ze dat ze het druk hebben, maar dat heb niks te maken met dat ik niks binnen heb gehad aan bevestig of pakket.

26 oktober 2025

Hallo Sanne,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review achter te laten. Het spijt me te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen.

Onze klantenservice verwerkt momenteel een ongewoon groot aantal vragen, waardoor de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Goedemorgen!
- Rebecca

kleding is van slechte kwaliteit

kleding is van slechte kwaliteit, maattabel van de site klopt niet. kleding valt veel en veel te groot. klanten service is niet te pakken.

23 oktober 2025

Hallo Klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review achter te laten. Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit en de maatvoering van de kleding.

Succes,