Banner for BOOHOOMAN

BOOHOOMAN Reviews

14.008
TrustScore 2 uit 5

2,2

Klantenservice is verschrikkelijk! Ik probeer te retourneren maar het lukt niet en ik krijg alleen maar van die kansloze chat bots. Niet bestellen want de maten kloppen ook niet en de kwaliteit is nie... Toon meer

Ik lees veel gemixte en vooral slechte recensies. Toch maar geprobeert en het bevalt me zo goed. Ik ga zeker vaker bestellen. 1 dag wachttijd en hele goede kwaliteit

Bestelling van bijna €300 nooit ontvangen (pakketten verkeerd bezorgd). Inmiddels meer dan 13 verschillende medewerkers/bots gesproken in 2 maanden tijd. Ik heb alle verklaringen al getekend en 8... Toon meer

Servicebots en medewerkers zijn onduidelijk. Return process is meer dan MEGA onduidelijk. Men spreekt over dat er geen retour kosten worden gemaakt maar je moet zelf betalen voor de return (anders k... Toon meer

1. Herenmode
  2. ook in
  3. Kledingwinkel
  4. Online marktplaats
  5. Streetwearwinkel

Over BOOHOOMAN

BOOHOOMAN was born in 2013 with one goal: to shake up the menswear game. Built on boldness, confidence and self-expression, we're a global online fashion destination creating trend-led collections for the modern man who isn't afraid to stand out.

At BOOHOOMAN, product is everything. We drop fresh collections every week, from everyday streetwear essentials and signature tracksuits to statement pieces and weekend-ready fits. Inspired by global street style, music, sport and culture, we move at the speed of fashion, delivering the latest looks that help you own your style with confidence.

We're constantly evolving, reacting to what's happening in fashion and looking ahead to what's next. Our fast-moving design teams introduce new styles throughout the season, combining trend-driven design with attention to detail to create collections that feel fresh, relevant and wearable.

Today, BOOHOOMAN delivers men's clothing, footwear and accessories to customers around the world. With accessible fashion, uncompromising style and a commitment to creativity, we continue to redefine modern menswear for a generation that doesn't just follow trends - it sets them. At BOOHOOMAN, playing it safe has never been part of the plan.

Promotion box for BOOHOOMAN

Unmissable Deals

Shop exclusive offers on 1000's of styles. New products dropped daily!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

14K reviews

Alle reviews

(14.008)

1.449 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters!

Mensen, dit zijn oplichters! Niet bestellen!
Heb bij hun een bestelling geplaatst en betaald. Geen bevestiging ontvangen en na verschillende keren mails en berichten gestuurd, geen reactie en geen geld terug. Ordernummer: MEU106192442

9 juli 2025

Hallo Nadjib

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review over je recente ervaring achter te laten.

Ons klantenserviceteam behandelt momenteel een ongewoon groot aantal vragen, waardoor de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

Het spijt me te horen dat je geen orderbevestiging hebt ontvangen.

Ik wil dit graag verder voor je onderzoeken, maar daarvoor heb ik eerst wat meer informatie van je nodig. Zou je kunnen reageren op het bericht dat je van Trustpilot hebt ontvangen met het verzoek om meer informatie? Ik heb je ordernummer en e-mailadres nodig.

Bedankt
-Stacy

Ik heb een shirt besteld geen reactie geen pakket geen geld terug

Ik heb een shirt besteld en was erg verheugd op mijn pakketje. Toen ik er achter kwam dat ik geen bevestigings e-mail had gekregen maar wel al had betaald ging ik maar wachten. Na een week contacteerde ik de klantenservice en ze vroegen voor de gegevens van mijn bestelling ik heb deze gestuurd en heb tot nu nog geen reactie gekregen. Ik heb 1,5 week geleden besteld voor 16 euro
Mijn bestelnummer is: MEU106217198
Deze stond in mijn bankafschriften
Als ik deze code invul bij traceer mijn bestelling staat er dat hij nog niet onderweg is

21 juli 2025

Goedemiddag Joel,

Ik hoop dat het goed met je gaat en het spijt me te horen dat je niet op de hoogte bent van je bestelling.

Bij het controleren van je bestelnummer blijkt dit niet als actieve bestelling in ons systeem te staan.

Kun je contact opnemen met onze klantenservice via: https://www.boohooman.com/ie/customer-service?srsltid=AfmBOopdQdnScyQ4iaCkscVwAVvAMjkEh9YuR5fEiLyoKZuJTTq42bz9#folder-cs-folder-contact? Vermeld je e-mailadres en huisadres zodat we dit verder voor je kunnen onderzoeken

Zeer slechte service (GEEN DUS!)

BoohooMAN klantenservice is zo goed als onbereikbaar.
Heb eerder hier artikelen gehaald/besteld en nooit problemen gehad. (Tot nu; heb mijn order nog steeds niet gehad, wat mij een flink bedrag heeft gekost heeft).
Nergens word op gereageerd en zal mijn bestelling waarschijnlijk nooit zien.
En bedankt BoohooMAN!

2 augustus 2025

Hallo Nick

Ik wil dit graag verder voor je onderzoeken, maar daarvoor heb ik eerst wat meer informatie van je nodig. Zou je kunnen reageren op het bericht dat je van Trustpilot hebt ontvangen met het verzoek om meer informatie? Ik heb je bestelnummer en e-mailadres nodig.

Bedankt
-Stacy

Slechte service. Oplichters

Er staat op de site dat ze binnen 24 uur reageren op je bericht heb inmiddels al 4x bericht en nog nooit een reactie terug gehad. Had een trui besteld voor 15 euro. Kwam nog verzendkosten bij helemaal prima dus voor 20eu dacht ik leuke trui. Betaling gedaan via Klarna. Kreeg de trui binnen maar was helaas te klein. Dus ik terug gestuurd en kreeg bericht dat me bedrag was aangepast. Of ik nog even 13eu wilde betalen terwijl ik alleen de retour kosten van 5.99 hoef te betalen. Nu gaat het om een klein bedrag maar zo kan ik ook winst maken. Een trui verkopen voor 15 en dan terug gestuurd krijgen en alsnog 13 betalen. Nergens meer op reageren. Bestel hier nooit meer bij.

23 juli 2025

Hoi Dennis

Bedankt voor je review. Het spijt me te horen dat je artikel niet naar behoren paste.
Omdat we een bedrijf zijn dat in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd, bieden we geen gratis retourzendingen aan binnen de EU. Zoals vermeld in het retourbeleid, zijn alle retourzendingen onderworpen aan retourkosten.
Omdat er een bezorgservice voor de bestelling was, worden deze kosten niet terugbetaald. Bij retournering van het artikel blijven de bezorg- en retourkosten openstaan op je Klarna-factuur.

De retourkosten zijn aanzienlijk lager dan de kosten die je zou betalen om een pakket op eigen kosten te versturen. We streven ernaar deze kosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten.

Fijne dag verder!
- Dean

Ik heb vrijdag 25 juli rond 23:50…

Ik heb vrijdag 25 juli rond 23:50 besteld, maar geen bevestigingsmail gehad. Ik heb voor 60 euro kleding besteld. Ik heb via sms de chatbot om hulp gevraagd, die zei eerst dat ik 48 uur moest wachten. Dat heb ik gedaan en heb daarna opnieuw dezelfde vraag gesteld: waar blijft mijn bevestigingsmail? De bot antwoord niet meer. Op een mail ook geen antwoord gehad en als ik ‘track mijn order’ aanklik staat er dat mijn order niet gevonden kan worden. Graag hulp!! Ik wil óf mijn geld terug óf zeker weten dat mijn bestelling onderweg is! Graag zo snel mogelijk hulp! Ordernummer: MEU106226298

Mvg, Jesper

25 juli 2025

Hoi Jesper,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie over je recente ervaring achter te laten.

Ik heb dit onderzocht en kon deze bestelling niet vinden.

Ik raad je aan contact op te nemen met de klantenservice, zodat zij je verder kunnen adviseren.

Rob

Ik had een bestelling geplaatst voor 54…

Ik had een bestelling geplaatst voor 54 euro maar ik heb geen mail binnengekregen geen bestelling order niks er staat dat ik niks besteld hebt maar ik heb wel moeten betalen? Wat is dit ? Lost dit op graag

26 juli 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Goedemiddag Jeremi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten over je recente ervaring met ons merk.

Het spijt me te horen dat je geen orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Neem contact op met onze klantenservice.

Zij helpen je graag verder.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via verschillende platforms. Via de onderstaande link vind je onze gegevens: https://www.boohoo.com/pages/informational/contact-us

Groetjes - Devon

Nou ik had dus besteld en er is geld…

Nou ik had dus besteld en er is geld van mijn rekening afgehaald maar ik krijg geen mail of order nummer dat vind ik dus super slecht en ik krijg niemand te pakken ook

22 juli 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Goedemiddag Charlaine, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten over je recente ervaring met ons merk.

Het spijt me te horen dat je geen orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Onze klantenservice heeft het momenteel erg druk en werkt er hard aan om al onze klanten zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes - Devon

Meest belachelijke services ooit

Meest belachelijke services ooit.
Heb kleding besteld op 25-6-2025. Eerst zou het de week erop worden geleverd op zaterdag 5-7-2025 vervolgens werkt de tracking van mijn levering niet meer. En ineens wordt mijn pakket niet meer aan de deur geleverd maar gaat het uit et niet naar een post verzamelpunt.
Verhaal kort: We zijn nu een maand verder 25-7-2025 en ik heb mijn GELD nog niet terug.
Dat terwijl ik nooit een pakketje heb ontvangen.

Jullie zijn de meest slechte webwinkel waar ik ooit een bestelling heb geplaatst.

Jullie verdienen in mijn ogen nog niet eens één ster

25 juli 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Goedemiddag Pipo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten over je recente ervaring met ons merk.

Het spijt me echt te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We stellen alle feedback op prijs om ons merk en onze service in de toekomst te verbeteren.

Zorg goed voor jezelf - Devon

Geen klantenservice

BoohooMAN klantenservice is zo goed als onbereikbaar. Ik had problemen met het aanklikken van items tijdens retourproces waardoor ik alleen 1 item kon opgeven. Via de mail en een notitie in het retourpakket aangegeven dat ik 2 items i.p.v. 1 terug stuur. Via mail word niet geantwoord. BoohooMAN heeft nu via Klarna alleen 1 item retour geregistreerd. Ik ben niet van plan om te betalen voor een item die ik heb terug gestuurd.. dus hoe gaan we dit oplossen als klantenservice niet reageerd?

Hallo,

Ons klantenserviceteam verwerkt momenteel een ongewoon groot aantal vragen, waardoor de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

teleurstellend

Vorige week een retour label aangevraagd om terug te sturen via mondial relay. Hebben een QR code gekregen die niet te scannen is daar. Vervolgens staat de retour bij DHL bij 2 verschillende DHL punten geweest DHL express en DHL parcel en kunnen de QR code ook niet scannen. Daar de tip gekregen om naar post NL te gaan ook die kunnen de code niet scannen.
Een mail gestuurd dat het pakket nergens ingeleverd kan worden dit is ondertussen een week geleden en heb nog geen reactie terug ontvangen. Erg slechte service. Retour kan dalijk niet meer terug en ik zit met kleding wat niet goed is. ordernummer: MEU106188967.

Jammer dat er op iedere review gereageerd word behalve op die van mij.

Hoi Jill,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over je recente ervaring. Het spijt me te horen dat je problemen hebt met je retourzending.

Ik heb de retourzending voor je geannuleerd, zodat je de retourzending opnieuw kunt registreren en een nieuwe QR-code kunt ontvangen.

Betaald maar geen bevestiging

Ik heb kleding besteld met ordernummer: MEU106218943

Ik heb geen bevestiging ontvangen en hij staat in de app ook niet onder mijn bestellingen.

Chatbots zeggen mij niet te kunnen helpen en op de mail krijg ik geen reactie. De andere reviews geven mij weinig vertrouwen.

22 juli 2025

Hoi Jordy,

Ik heb dit voor je nagekeken en ik heb deze bestelling niet kunnen vinden.

Neem contact op met de klantenservice zodat zij je verder kunnen adviseren.

Hoewel we AI gebruiken om onze vragen door te sturen naar de eerstvolgende beschikbare adviseur en om enkele zeer basale vragen te beantwoorden, kun je altijd met een medewerker spreken als je dat wilt. Dit is zo ingesteld dat dit op verzoek mogelijk is.

Pakket #2 niet ontvangen en geen gehoor van klantenservice

Mijn bestelling is in 2 verdeeld. Ik heb maar 1 pakket ontvangen en de 2de pakket niet. Meermaals contact met boohoo via mail en hun website gehad, waarbij ik geen antwoord op krijg! telefoonnummer hebben zij ook niet om te bellen echt waardeloos klantenservice!

Bestelnummer: MEU106163594

Hello J.D,

Thank you for taking the time to leave a review of your recent experience.

I have taken a look and I can confirm our team have responded to you via email, if you could respond to this, they can get this looked into and resolved for you.

-Lucy

Heb mijn pakket nooit ontvangen…

Heb mijn pakket nooit ontvangen meerdere malen gebeld met PostNL die zegt het pakket niet ontvangen te hebben en ik het bij boohooMAN moet zoeken ik heb meerdere mails gestuurd maar niks van terug gehoord.

Bestellingsnummer is: MEU106158980
PostNL tracking code: 3SKDWD000177559

Hallo Hugo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten over je recente ervaring.

Het spijt me te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen.

Ik zie dat de laatste track-and-trace op 30 juni is en dat de bestelling uiterlijk 7 juli bij je bezorgd zou moeten zijn. De koerier en wij onderzoeken dit momenteel en ik verzoek je om dit tot 23 juli te laten gebeuren.

Als je dit dan nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via de onderstaande methoden. Ons team kan dit dan voor je oplossen:

Onze klantenservice verwerkt momenteel een ongewoon groot aantal vragen, waardoor de reactietijden helaas langer zijn dan normaal. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

-Lucy

Waardeloos, post nooit aangekomen!

Ik heb voor het eerst besteld bij BooHooman en NOOIT meer! Mijn pakket is nooit aangekomen ondanks dat er wordt beweerd dat hij is bezorgd. PostNL stuurt me naar BooHooman met het verzoek of zij contact kunnen opnemen met PostNL, maar Boohoo reageert op geen een mail! Meerdere malen geprobeerd te bereiken maar niks! Ik wil het geld terug!

Bestelnummer: MEU106179154
PostNL case nummer: 32827949

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie over uw recente ervaring achter te laten. Het spijt me echt te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Ik heb het nagekeken en we hebben geen e-mails van u ontvangen over het e-mailadres van de bestelling.

Ik heb u een e-mail gestuurd over uw bestelling.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Betaald, maar niks ontvangen

Ik heb voor paar honderd euro aan kleding besteld en afgeschreven van mijn rekening op 3 juli, maar tot op heden nooit een bestelbevestiging gekregen en ik zie ook niks terug in mijn bestelgeschiedenis. Ik heb ook geprobeerd contact op te zoeken maar er wordt niet gereageerd. Deze bestelling heb ik geplaatst omdat ik vakantiekleren nodig heb en nu zit ik in de knoei omdat ik ze niet heb ontvangen

3 juli 2025

Hallo Ridouan,

Het spijt me te horen dat er kosten in rekening zijn gebracht voor een bestelling, maar dat u hiervan geen bevestiging heeft ontvangen, vooral omdat dit voor uw vakantie was.

Geen reactie van klantenservice

Ik had een probleem met de betaling. Mijn bankrekening is twee keer gedebiteerd. Ik probeer al twee weken contact op te nemen met de klantenservice via e-mail en WhatsApp, maar helaas krijg ik geen hulp, alleen geautomatiseerde AI-antwoorden.

10 juli 2025

Hallo CJ,

Het spijt me te horen dat je twee keer bent gefactureerd.

Hoewel we AI gebruiken om onze vragen door te sturen naar de eerstvolgende beschikbare adviseur en om enkele zeer basale vragen te beantwoorden, kun je altijd met een medewerker spreken als je dat wilt. Dit is zo ingesteld dat dit op verzoek wordt begrepen.

-Lucy

Bestelling niet ontvangen wel betaald!!! Geen antwoorden op mail wacht al twee maanden!!! Geef me refund en stop met alleen reageren onder de review.

Heb al eerder een review geplaatst met een ster. Ik kreeg als reactie stuur ons een mail. Ik heb twee weken geleden een mail gestuurd, maar mag wederom niks ontvangen.

Ik wil me geld terug van me order. Heb nooit kleding ontvangen!!!

Ordernummer: MEU1XGGRY3MOKHD

Datum van ervaring: 27 mei 2025

Wacht al twee maanden op een reactie van jullie op de mail!! Enige reactie die ik krijg van jullie is onder mij reviews. Dat jullie bezig zijn met het verwerken van mails. Het is niet de bedoeling lijkt me om klanten twee maanden te laten wachten op een reactie/refund van de order… er gaat veel fout bij jullie als jullie zeggen veel mails te hebben dat ik ooit aan de beurt kom. Echter wacht ik al twee maanden!!!

27 mei 2025

Hallo Dylano,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​recensie over je recente ervaring achter te laten.

Ik zie dat ze je op 22 juni hebben geantwoord. Reageer gerust op deze e-mail en ze zullen je bericht graag bekijken.

-Lucy

Mooi maar niet te dragen

Het ziet er allemaal mooi en leuk uit maar het is niet te dragen. Allemaal gemaakt van goedkoop plastic polyester materiaal dus zeker niet te dragen met warm weer.

Hello Shoofd,

Thank you for taking the time to leave a review on your recent experience.

We value all feedback and continuously work to improve our products and services.

geen terugbetaling ontvangen.

Ik heb een bestelling geplaatst van 318,47 EU op 5 mei. contact gehad met de support, ze geven telkens aan mij terug te betalen. inmiddels is het al 2 maanden later nog geen terugbetaling gezien....
los case nummer #22980151 svp op, want dit duurt wel absurd lang.

5 mei 2025

Hello Aimane,

Thank you for taking the time to leave a review on your recent experience.

I am sorry to hear that you haven't received your refund yet.

I have checked with our Team in regards to this for you and they have confirmed a refund of 318,47 EU has been issued on 5th July, this will reach you no later than 10th July.

If you can't see the refund after this time, please do check with your bank and they will be able to help you locate this. It is worth checking against the original transaction also, as refunds can often show here.

Take care and thankyou,

-Lucy

Bestelling zoek, geen contact mogelijk, geld kwijt

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Dacht eindelijk een merk voor lange mannen. Dus een cadeau voor mijn man besteld...

Geen bevestigingsmail ontvangen. In de app is mijn bestelling niet terug te vinden. Via mail en Facebook niet bereikbaar of een waardeloze computer!!

Ik wil heel graag contact met iemand en mijn geld terug!!

Zeer slecht Boohooman!

22 juni 2025

Hello Michelle,

Thank you for taking the time to leave a review on your recent experience.

I am sorry to see you have been charged for an order but haven't received confirmation of this, especially as this was a gift for your husband.

Our customer service team is currently handling an unusually high volume of enquiries, which means response times are unfortunately longer than usual. Please rest assured that we are doing everything we can to get back to everyone as quickly as possible.