Banner for BOOHOOMAN

BOOHOOMAN Reviews

14.008
TrustScore 2 uit 5

2,2

Klantenservice is verschrikkelijk! Ik probeer te retourneren maar het lukt niet en ik krijg alleen maar van die kansloze chat bots. Niet bestellen want de maten kloppen ook niet en de kwaliteit is nie... Toon meer

Ik lees veel gemixte en vooral slechte recensies. Toch maar geprobeert en het bevalt me zo goed. Ik ga zeker vaker bestellen. 1 dag wachttijd en hele goede kwaliteit

Bestelling van bijna €300 nooit ontvangen (pakketten verkeerd bezorgd). Inmiddels meer dan 13 verschillende medewerkers/bots gesproken in 2 maanden tijd. Ik heb alle verklaringen al getekend en 8... Toon meer

Servicebots en medewerkers zijn onduidelijk. Return process is meer dan MEGA onduidelijk. Men spreekt over dat er geen retour kosten worden gemaakt maar je moet zelf betalen voor de return (anders k... Toon meer

1. Herenmode
  2. ook in
  3. Kledingwinkel
  4. Online marktplaats
  5. Streetwearwinkel

Over BOOHOOMAN

BOOHOOMAN was born in 2013 with one goal: to shake up the menswear game. Built on boldness, confidence and self-expression, we're a global online fashion destination creating trend-led collections for the modern man who isn't afraid to stand out.

At BOOHOOMAN, product is everything. We drop fresh collections every week, from everyday streetwear essentials and signature tracksuits to statement pieces and weekend-ready fits. Inspired by global street style, music, sport and culture, we move at the speed of fashion, delivering the latest looks that help you own your style with confidence.

We're constantly evolving, reacting to what's happening in fashion and looking ahead to what's next. Our fast-moving design teams introduce new styles throughout the season, combining trend-driven design with attention to detail to create collections that feel fresh, relevant and wearable.

Today, BOOHOOMAN delivers men's clothing, footwear and accessories to customers around the world. With accessible fashion, uncompromising style and a commitment to creativity, we continue to redefine modern menswear for a generation that doesn't just follow trends - it sets them. At BOOHOOMAN, playing it safe has never been part of the plan.

Promotion box for BOOHOOMAN

Unmissable Deals

Shop exclusive offers on 1000's of styles. New products dropped daily!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

14K reviews

Alle reviews

(14.008)

1.449 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen bevestiging van order & nog steeds geen oplossing

Items besteld, betaald, geen bevestiging gekregen. Mail gestuurd, geen reactie. Contact via WhatsApp met ordernummer (uit bankafschrijving kunnen halen), reactie: ordernummer niet bekend. Vervolgens emailadres doorgegeven, reactie: emailadres niet bekend (krijg wel elke dag reclame van ze).

MEU106150351

Graag oplossing!

Update. Geld is terug. App verwijdert en koop hier nooit weer!

24 juni 2025

Hello Niels,

Thank you for taking the time to leave a review on your recent experience.

I am sorry to see you have been charged for an order but haven't received confirmation of this.

Using your order number, it does look like the order may have failed to go through on this occasion.

Please reach out to our customer services team using one of the methods in the link below, requesting to speak to an agent, and they will be happy to help get this resolved for you.

Thankyou,

-Lucy

als je een bedrijf hebt en je krijgt…

als je een bedrijf hebt en je krijgt zoveel negatieve reviews dan is er toch echt iets goed fout,als dit mijn bedrijf was zou ik orde op zaken stellen voordat ik failliet zou zijn,maar ik denk zelf dat deze eigenaar hier niet zo zwaar aan tilt mij houdt dit overigens tegen om iets bij jullie te bestellen

25 juni 2025

Hello Willem,

Thank you for this review.

Thankyou,

Retourzending

Mijn zoon heeft kleding besteld en nu moet dit retour heb vezendlabels gekregen maar deze werken niet nog een keer gemaild betaald voor de labels en nog niet goed. Hoe nu verder

5 juni 2025

Hello Ruud,

Thank you for taking the time to leave a review on your recent experience.

Please reach out to our Customer Service Team, using one of the methods in the link below and they will be able to help with this:

Thanks,

Bezorg tijd klopt niet

Ik heb kleren besteld en er staat in de app dat het binnen 13 werkdagen bezorgd word terwijl op de website staat dat het binnen 6 dagen bezorgd moet zijn. Ik weet niet waar dit op slaat en zou graag willen weten of het klopt dat mijn kleren zo laat binnen komen.

18 juni 2025

Hallo Niels,

Dank je wel voor het nemen van de tijd om je recente ervaring te beoordelen. Het spijt me te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. De levertijd kan variëren, afhankelijk van de verzendmethode die je bij de checkout hebt gekozen.

Als je meer vragen hebt over de levering van je bestelling, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam via een van de methoden in de onderstaande link, en zij helpen je graag om dit op te lossen.https://www.boohooman.com/us/customer-service

Zorg goed voor jezelf

Ik wil doorgeven ik ben tevreden

Ik wil doorgeven ik ben tevreden
Echt Super kwaliteit echt snel afgeleverd
Hartelijk bedankt BoohooMAN

18 juni 2025

Hallo Sergey,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een 5* beoordeling te geven!Ik ben erg blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering van je bestelling. Positieve feedback is fijn om te horen, en we waarderen je vriendelijke woorden.

Bedankt en zorg goed voor jezelf,
- Rebecca

Wat een ontzettend slechte ervaring met…

Wat een ontzettend slechte ervaring met BoohooMAN. Ik heb een bestelling geplaatst en meteen gezien dat het afleveradres fout was. Tot mijn verbazing kon ik het adres nergens aanpassen. Ik heb direct contact opgenomen om dit te melden en gevraagd of er een onderzoek kon worden gestart naar mijn pakket.

En nu? Meer dan een week verder en nog steeds géén reactie. Helemaal niets. Geen bevestiging, geen update, geen enkele moeite om te helpen. Het lijkt alsof jullie klantenservice gewoon niet bestaat.

Ik ben mijn pakket kwijt, jullie reageren nergens op, en ik heb geen idee waar ik aan toe ben. Dit is echt schandalig. BoohooMAN, als jullie zo met klanten blijven omgaan, verliezen jullie snel het laatste beetje vertrouwen dat mensen in jullie merk hebben.

26 mei 2025

Hallo Damian,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling achter te laten van uw recente ervaring. Het spijt me te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen over het probleem met uw adres van ons klantenserviceteam.

Ons klantenserviceteam heeft momenteel te maken met een ongewoon hoog volume aan aanvragen, wat betekent dat de responstijden helaas langer zijn dan normaal. Wees er zeker van dat we alles doen wat we kunnen om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw geduld,

Extreem slechte klantenservice

Bestelling geplaatst en betaald en geen bevestiging gekregen (foutje kan gebeuren) daarna geprobeerd customer support te spreken spreek alleen bots die me niet kunnen helpen en kom niet verder en heb mijn geld nog steeds niet terug en niks gehoord over mijn bestelling

9 juni 2025

Hi Kay

Thank you for this review, I'm sorry to hear that you have had an issue with placing an order. We value all feedback and continuously work to improve our products and services.

Our customer services team will respond to all messages as soon as possible and our contact avenues can be found here:

Thanks - Dean

Kleding is niet zoals op de foto's

Kleding is totaal niet als op de foto's, ik had op trustpilot gekeken en dacht dat t wel te vertrouwen was. Ik kreeg de kleding binnen en ik schoot meteen in de lach. Een shirt zag er goed uit op foto's, maar toen ik het binnen kreeg was het slechtere kwaliteit als een shirt van temu. Valt niet te dragen. broeken zien er op de foto's mooi uit, maar in het echie is t echt lelijk.

12 juni 2025

Hallo Wouter

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een ​​review achter te laten over uw recente ervaring met ons merk. We stellen alle feedback op prijs om onze service te verbeteren.

Het spijt me te horen dat u zo denkt over de kwaliteit van de kleding. U kunt de artikelen retourneren en uw geld terugkrijgen als u nog binnen de retourtermijn van 28 dagen valt.

Met vriendelijke groet, Abdullah

Betaling komt niet door, wel geld weg.

Eind mei had ik besteld, ik heb geen bevestingsmail of iets gekregen. Er was een foutmelding bij mijn bestelling, bij contact heb ik na anderhalve week geld gekregen. Dus zodra ik dit geld heb gekregen ben ik opnieuw gaan bestellen omdat ik er vanuit uitging dat het eenmalig was. Nu heb ik vandaag weer besteld, krijg ik wederom een foutmelding. Maar is het geld toch weer van mijn rekening afgeschreven... ongelofelijk Boohooman, willen jullie nu verkopen of niet?

10 juni 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Hallo, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie achter te laten over uw recente ervaring met ons merk. We stellen alle feedback op prijs om ons merk en onze service in de toekomst te verbeteren.

Kunt u contact met ons opnemen met de details van het probleem, zodat we dit kunnen onderzoeken? https://www.boohooman.com/customer-service

Met vriendelijke groet, Millie

Besteld en betaald maar krijg niks

Besteld en betaald via hun app. Geen bevestigingsmail gehad en ook in mijn account de bestelling niet terug kunnen vinden, Contact opgenomen met klantenservice via facebook en die kunnen niks voor me doen zeggen ze. Dus gewoon mijn geld kwijt. Nog nooit zoiets mee gemaakt wat een slechte service en bedrijf. In het verleden hier regelmatig besteld maar nooit meer en raad dit ook zeer af.

22 mei 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Hallo Davy, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten over je recente ervaring met ons merk.

Het spijt me te horen dat je geen orderbevestiging hebt ontvangen en dat de betaling van je rekening is afgeschreven.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via verschillende platforms. Via de onderstaande link vind je onze gegevens:https://www.boohooman.com/customer-service#folder-cs-folder-contact

Meest slechte klantenservice

Problemen met de levering door de schuld van PostNL. Dan doet Boohoo alsof het mijn schuld is? Ik blijf maar heen en weer mailen, maar gezien de reactie (na 1 week) lezen ze de mail totaal niet en ze lossen het niet op. Uiteindelijk wel geld terug gehad, maar verzendkosten niet. Meer een principe kwestie, want mij zijn ze zeker kwijt als klant

5 juni 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Goedemiddag Remi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten over je recente ervaring met ons merk.

Het spijt me dat je je zo voelt. We stellen alle feedback op prijs om ons merk en onze service in de toekomst te verbeteren.

Groetjes - Devon

Contact opnemen is onmogelijk bij boohooMAN

Ik heb op 24 mei 2025, 02:50 een bestelling geplaatst van €59,60 en heb nog niet eens een bevestiging mail ontvangen laat staan een track een tracé code. Dus ik vraag me af waar mijn bestelling blijft.( mijn eerdere bestelling gingen wel gewoon goed)

6 juni 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Goedemiddag, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten over uw recente ervaring met ons merk.

Het spijt me te horen dat u geen bevestigingsmail van uw bestelling heeft ontvangen.

Onze klantenservice is 7 dagen per week via verschillende platforms bereikbaar. Via de onderstaande link vindt u onze gegevens: https://www.boohooman.com/customer-service#folder-cs-folder-contact

Bestellingen komen niet door

Twee keer besteld, beide keren is de bestelling niet doorgekomen maar is het wel van mijn rekening afgeschreven. En dan eeuwig wachten op een reactie omdat ze (tegen de nederlandse wet in) geen telefoonnummer hebben.

30 mei 2025

Hallo

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie over uw recente ervaring achter te laten.

Het spijt me te horen dat twee bestellingen mislukt zijn bij uw aankoop.

Wij zijn een online klantenservice in het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat we niet de mogelijkheid hebben om te bellen of gebeld te worden. Al het contact verloopt via onze online platforms, waar we een volledig overzicht van uw zaak kunnen bijhouden.

Ons klantenserviceteam heeft momenteel veel contact, maar iemand neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Oplichters!

Maten kloppen nie, terugsturen is erg moeilijk en als je uiteindelijk heb teruggestuurd wordt je geld ook niet teruggestort. Oplichters wordt gewaarschuwd!

Ik heb dat hele retour proces gevolgd én nog een bevestiging mail ontvangen van jullie dat jullie de artikelen in goede orde hebben ontvangen en dat mijn restitutie onderweg was. Echter us die NOOIT TERUGGESTORT OMDAT JULLIE OPLICHTERS ZIJN. jaren daar besteld nu nooit meer en ik zal advocaat jullie kant op sturen

2 juni 2025

Hallo Sue

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review achter te laten over je recente ervaring.

Het spijt me te horen dat je ons retourproces lastig vond.

We streven ernaar dit zo eenvoudig mogelijk te maken via onze retourpagina hier.

Om in te loggen heb je alleen je bestelnummer en e-mailadres nodig. Daar kun je de artikelen selecteren die je wilt retourneren en wij sturen je een retourlabel.

Retourneren kan tot 29 dagen duren, omdat we in het Verenigd Koninkrijk gevestigd zijn. Mocht je binnen deze tijd geen retourbevestiging per e-mail ontvangen, dan staat onze klantenservice voor je klaar - https://www.boohooman.com/customer-service

Bedankt
-Stacy

Probleem bestelling maar goed opgelost …

Ik had een probleem met mijn bestelling via de BoohooMAN-app: er was wel geld van mijn rekening afgeschreven, maar ik had geen bevestiging ontvangen en er stond geen bestelling in mijn account.

Gelukkig is het goed opgelost.
Ik heb contact gezocht via WhatsApp en kreeg daar binnen 4 dagen een reactie. Ze hebben het netjes afgehandeld en ik heb mijn geld teruggekregen.

Tip: als je een probleem hebt, stuur ze een bericht via WhatsApp – dat werkte bij mij het snelst.
Al met al tevreden over de afhandeling.

29 mei 2025

Antwoord van BOOHOOMAN

Hoi Branden, ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om deze feedback te geven over je recente ervaring. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de manier waarop je vraag is afgehandeld.

Ik zal je fijne feedback zeker aan het team doorgeven.

Met vriendelijke groet – Lindsay

Geen communicatie voor retourzending

Ik probeer een bestelling retourneren maar dit is niet mogelijk omdat ik een niet betaalde retour label heb gekregen waardoor ik het pakket niet kan terugsturen. Heb al 3 mails gestuurd maar nog geen reactie ontvangen. Daarnaast werkt het retourportaal ook voor geen meter..

29 mei 2025

Hallo

Bedankt voor je review.
Bij het registreren van een retourzending kun je kiezen uit gefrankeerde verzendlabels en de optie 'zelf verzendkosten regelen'. Omdat je voor de laatste optie hebt gekozen, moet je de verzendkosten zelf betalen bij een gekozen afleverpunt van de koerier om het pakket naar het adres op het label te laten verzenden.

Als je de gekozen optie wilt wijzigen, laat het dan weten aan onze klantenservice. Zij kunnen je dan verder adviseren.

Onze klantenservice streeft ernaar om binnen 5 werkdagen op alle berichten te reageren, dus houd rekening met deze tijd voordat je een reactie op je e-mail ontvangt. Zorg er ook voor dat je een van onze contactmethoden gebruikt en we hebben verschillende contactmogelijkheden beschikbaar die je kunt vinden op onze contactpagina:

Het team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Een fijne dag verder - Dean

Geen bestelling plaatsen bij boohooman

Gister avond bestelling geplaatst via de boohooman ap, ik heb wel gewoon een bevestiging dat ik de account heb. Daarna heb ik 3 artikelen besteld die zijn niet zichtbaar in mijn bestellijst. Ook geen bevestiging gekregen in mijn mail! Contant opgezocht word nergens op gereageerd!!!

Ik verzoek iedereen om niet te bestellen!!

Ik wil mijn geld terug of mijn bestelling geleverd!!!

28 mei 2025

Hoi Moreno

Bedankt voor je recensie. Het spijt me te horen dat je problemen hebt ondervonden bij het plaatsen van je bestelling.

Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met elk probleem. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Deze vind je op onze contactpagina:

We streven ernaar om binnen 48-72 uur op alle berichten te reageren en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt - Dean

Geen ordernummer en geld weg

Ik heb een bestelling geplaatst op 22 mei in de ochtend, maar geen ordernummer ontvangen en het geld is wel weg. De klantenservice kan geen order identificeren en mijn geld is dus pleite. Geen kleding én geen geld

22 mei 2025

Hallo Jurjan

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review over je recente ervaring achter te laten.

Het spijt me te horen dat een recente bestelling niet volledig is verwerkt.

Ik wil dit graag verder voor je onderzoeken, maar daarvoor heb ik eerst wat meer informatie van je nodig. Zou je willen reageren op het bericht dat je van Trustpilot hebt ontvangen met het verzoek om meer informatie? Ik heb je e-mailadres en een recent bestelnummer nodig (indien van toepassing).

Bedankt

Zeer slechte service

Zeer slechte service – geen bestelling, geen terugbetaling, geen actie!

Op 30 april heb ik via de BOOHOOMAN app een bestelling geplaatst ter waarde van €110,70. Tot op heden heb ik geen orderbevestiging ontvangen, geen ordernummer, en de bestelling is niet terug te vinden in mijn account.

Ik heb inmiddels met vijf verschillende medewerkers contact gehad via e-mail. Elke keer krijg ik hetzelfde standaardantwoord: ik moet opnieuw dezelfde informatie opsturen (die ik inmiddels al twee keer heb aangeleverd). Ondanks dat er duidelijk geld is afgeschreven van mijn rekening richting BOOHOOMAN, heb ik noch kleding noch een terugbetaling ontvangen.

De communicatie voelt alsof ik van het kastje naar de muur word gestuurd. Geen enkele medewerker neemt echt verantwoordelijkheid of zorgt voor een oplossing. Ik had gehoopt op meer professionaliteit van een merk als BOOHOOMAN.

Bestel hier niet als je waarde hecht aan goede klantenservice of duidelijke communicatie. Hopelijk komt er via deze weg eindelijk beweging in!

30 april 2025

Hallo.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​review over uw recente ervaring achter te laten.

Ik wil dit graag verder voor u onderzoeken, maar daarvoor heb ik eerst wat meer informatie van u nodig. Kunt u reageren op het bericht dat u van Trustpilot hebt ontvangen met het verzoek om meer informatie? Ik heb uw e-mailadres en een recent bestelnummer nodig (indien van toepassing).

-Stacy

Storten niet al het geld terug: slechts €144 van €211 ontvangen, ondanks compleet pakket

Op 19 november deed ik na goede verhalen een aankoop. Vandaag, 23 mei 2025, heb ik nog steeds niet het volledige bedrag terug ontvangen.

Inmiddels zijn er 10+ mails heen en weer geweest. Ze reageren na enkele dagen. Geld wordt dan "teruggestort" binnen 5 of 10 werkdagen. Dat hebben ze inmiddels 5+ keer gezegd, maar het staat nog steeds niet op mijn rekening.

Ik ga nu in gesprek met mijn creditcard maatschappij - en middels deze review hoop ik wat meer urgentie te creëren. Volgende stap is wmb klacht bij de ECC en de Consumenten bond. In ben geduldig genoeg geweest. Hopelijk nemen jullie me nu eindelijk serieus, want dit is echt schandalig.

23 mei 2025

Hallo Mats

Ik heb je bestelling gecontroleerd en kan bevestigen dat er op 19 november € 144,01 is terugbetaald (transactie-ID - 17979674324001687651042).

Ik heb de resterende € 54,00 nu overgemaakt (transactie-ID - 17979675147000084253040). Dit bedrag zal binnen 5 werkdagen in je account zichtbaar zijn.