Ik ben belazerd door Booking.com en vervolgens krijg je te maken met een verschrikkelijke klantenservice waar mensen werken niet niet capabel zijn, dan wel niet willen helpen recht te doen. Je belan... Toon meer
Communicatie met booking.com is heel erg slecht, wij hebben een appartement en een transfer besteld, Bij aankomst op het vliegveld had het vliegtuig technische problemen met de trap waardoor de passag... Toon meer
Door een hartstilstand hebben we onze reis naar Praag moeten annuleren. Tijdig geannuleerd, maar alsnog werd het bedrag afgeschreven. Nu... na meerdere chats en telefoontjes en beloftes, en toezeggin... Toon meer
Ik ben jarenlang, sinds haar ontstaan, een klant van booking.com. Net heb ik via Amnesty begrepen dat booking.com huizen verhuurt in illegale nederzettingen in Bezet Palestijns Gebied. Dit is schandal... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.
Herengracht 597, Amsterdam, Nederland
- +31 20 712 5600
- customer.service@booking.com
- www.booking.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Pas op met boeken hier
Pas op met boeken hier. Onze reservering werd vlak voor aankomst geannuleerd zonder duidelijke uitleg. Als klant mag je blijkbaar niet annuleren zonder kosten, maar de accommodatie kan dat zelf wel probleemloos doen.
Zeker voor een verblijf dat lang van tevoren geboekt is, verwacht je betrouwbaarheid. Erg slechte service de klantenservice is niet te bereiken en totaal geen vertrouwen meer.
Booking.krom
Booking 5456278841 pincode 4581.
Bij aankomst vakantiehuis in noord Brazilië bleek 1 airco van de slaapkamer kapot te zijn.S nachts niet geslapen. Telefonisch doorgegeven aan huiseigenaar, de dag erna moesten we thuis blijven voor de reparateur.Die kon het niet oplossen,later bleek pas de volgende dag.2 nachten geen oog dichtgedaan en anderhalve dag verplicht thuisblijven voor de reparatie. De eigenaar gaf aan eventuele declaraties via Booking.com te regelen omdat zij pas na 30 dagen betaald werd via Booking.com. De dag voor vertrek was er geen kraanwater meer en kon niet worden opgelost,dus niet meer douchen,de volgende dag vroegtijdig vertrokken zonder ons te kunnen wassen. Via Booking.com kregen we €25 in de wallet gestort.We voelen ons in deze situatie misbruikt door de huiseigenaar en Booking.com.
Voor mij nooit meer Booking.krom
Nul service
De accommodatie (Villa 87 in Ay, Frankrijk) waar we al jaren komen vraagt mij onze boeking te annuleren, omdat ze niet tevreden zijn met onze beoordeling (een 8 is toch een prima beoordeling, zou je zeggen). Ondanks mijn reactie dat we juist tevreden zijn, wat ook uit die 8 blijkt, weigeren ze ons nog te ontvangen en sturen meerdere keren een annuleringsverzoek. Navraag gedaan bij Booking, die geven aan het met mij eens te zijn en contact met de accommodatie te zullen opnemen. Een dag later laat Booking weten dat de accommodatie niet heeft gereageerd en wordt mij geadviseerd zelf contact op te nemen met de accommodatie. Weinig zinvol aangezien er al meerdere malen contact is geweest. Ik laat Booking weten dat ik verwacht dat ze niet zomaar akkoord gaan met een onterechte eenzijdige annulering op basis van een ‘slechte’ recensie van een 8. Daarop ontvang ik bericht van Booking dat zij de boeking hebben geannuleerd. Nul service dus. Bij deze meerdere goede klanten (namelijk ook mijn medereizigers) kwijt.
Booking.com misleidt je met gratis…
Booking.com misleidt je met gratis taxitransfers. In de advertentie wordt dit vermeld, bij daadwerkelijke boeking niet meer zichtbaar. Bij navraag word je een link toegezegd, maar daar kun je op blijven wachten. Het is verder een prima platform maar dit zijn criminele praktijken en worden absoluut niet gewaardeerd
Oplichting klantenservice en alleen maar leugens
Oplichting klantenservice en Booking.com
Dit waardeloze bedrijf blijkbaar traint haar klantenservice om geld te verdienen door het oplichten van hun eigen klanten (zelfs hun vaste genius klanten)
De app van booking verspringt de datum van mijn selectie, ik boekte een hotelovernachting bij Marriot amsterdam schiphol. Blijkbaar verspringt de datum van 16 mei naar 15 mei in de app. Zodra ik de betaling had gedaan 30 seconde erna met de klantenservice in gesprek en aangegeven dat er een fout is. Klantenservice/oplichtservice zegt tegen mij geen probleem meneer ik zie dat ik het voor u kan aanpassen maar in verband met hemelvaart is de reserveringsafdeling van het hotel onbereikbaar. Maar in ons systeem zie ik dat het aangepast kan worden, wel kost het 30 euro meer.
Ik geef aan dat het geen probleem is dat het 30 euro meer kost. mevrouw van de klanten/oplichtservice zegt tegen mij, als je ons morgen even belt dan regelt mijn collega dit voor je.
in die veronderstelling dus niet naar het hotel gegaan op 15 mei en gedacht dat booking het vandaag zou omzetten naar 16 mei. Bel ik de oplicht/klantenservice vandaag op en krijg ik een dame die niks anders zegt dan sorry kan niks doen. Ik geef aan dat haar collega van alles had beloofd en aangegeven, zegt ze onze excuses.
Zoals je ziet kan je er dus niet vanuit gaan dat als je iemand van booking.com spreekt en je een belofte doet dat die ook wordt nagekomen. Ze zijn zelfs zulke oplichters dat ze niet eens mij met een manager of een klachtenafdeling of iemand kunnen doorverbinden, enige wat ze kunnen is aangeven excuses voor het ongemak.
In ieder geval ben ik geen trouwe klant meer van dit waardeloze bedrijf die doelbewust mensen misleid en oplicht. En ik zal niet alleen hier mijn klacht plaatsen maar ook overal waar dit mogelijk is om mensen te waarschuwen.
Ik heb een hotelovernachting geboekt…
Ik heb een hotelovernachting geboekt bij the Fritzhotel Amsterdam. De prijs was inc taxi en overige toeslagen. Bij inchecken alsnog aan het Fritzhotel de citytax moeten betalen. Het schijnt dat Booking.com dit niet over heeft gedragen aan het hotel. Booking.com stuurt me naar het hotel. Het hotel geeft aan dit met Booking.com te moete oplossen. Slechte zaak. Dit riekt naar oplichting.
We hebben op de site geboekt en…
We hebben op de site geboekt en vervolgens krijgen we andere data's van onze vlucht. We kunnen ook de vlucht niet veranderen of cancelen via hun. Ook is onze vlucht niet doorgekomen bij de vliegtuigmaatschappij waardoor we het bij hun niet kunnen cancelen. Hele slechte zaak dit en ook verloren geld.
Niet eens 1 ster waard...
Het is dat ik überhaupt een ster moet geven, maar die verdienen ze niet eens. 3x heb ik een huisje geboekt bij Booking.com en alle 3 de keren is het fout gegaan.
1e keer meer dan €200 bij moeten betalen, en door de accommodatie zelf zeer netjes opgelost, niet eens door Booking.com zelf. 2e keer stond het huisje met het verkeerde tarief geadverteerd door een fout bij Booking.com en is deze door de accommodatie geannuleerd. En 3e keer moest ik bijna €110 bij betalen, en dan zogenaamd onder de noemer "kleine lettertjes" die er niet stonden (want ja na de eerste 2x ben ik screenshots gaan maken)
De klantenservice is ontzettend slecht bereikbaar, en ook kwam de klantenservice de afspraak niet na die er werd gemaakt. Bij Airbnb en Belvilla boek ik ook vaak, en daar gaat het altijd goed en hoef ik niet bij te betalen of een klein tarief voor belasting, dit is echt belachelijk slecht! Dit was de laatste keer dat ik bij Booking.com iets geboekt heb.
Slechte tot geen dienstverlening
De transfer van luchthaven Rome naar hotel was niet georganiseerd. De AI bot wist geen raad met mijn vraag en zo ook niet de dame van de klantenservice. Na een half uur stond ik nog in de wacht. Ik heb zelf terplaatse mijn transfer naar hotel geregeld, zodat onze vakantie in elk geval kon beginnen. Ik kreeg na 4 dagen reactie op mijn mail. Ik kon het bonnetje declareren. Het email adres klopte echter niet helaas. Ik heb de moed opgegeven, de booking.com app verwijderd om nooit meer te boeken via deze organisatie. Geen enkele vorm van klantvriendelijkheid of dienstverlening!
Slechte service
Zeer teleurstellende ervaring. Mijn vlucht werd geannuleerd en ik heb bijna 5 maanden moeten wachten op mijn terugbetaling. De communicatie was traag en onduidelijk, waardoor ik veel stress heb gehad. Ik had veel sneller en professioneler geholpen willen worden. Op basis van mijn ervaring zou ik hier niet snel opnieuw boeken.
Na 20 jaar booking heb ik ze een keer…
Na 20 jaar booking heb ik ze een keer nodig. Maar niemand bereikbaar geen chat geen telefoon niemand die mijn urgente call wil behandelen behalve een waardeloze ai stem die telkens zegt dat mijn pincode onjuist is en me geen mens aan de lijn wil geven. En dan zegt. Ik begrijp je frustratie. NEEE JE BENT AI JE KUNT T NIET BEGRIJPEN. Ik sta hier bij een hotel die mijn boeking anders heeft staan dan ikzelf en word nu gecharged voor extra’s omdat booking het verkeerd doorgeeft. Jammer vroeger werd je snel en persoonlijk geholpen ik stap over naar een andere partij voor mijn vervolg boekingen. Never nooit meer
Reviews kloppen vaak niet
Dag voor aankomst gecanceld
De boeking van een appartement werd één dag voor aankomst door de verhuurder, Limehome geannuleerd.
Booking.com gaf aan dat zij zouden bijdragen aan de extra kosten voor een vervangend appartement. Helaas hebben wij tot op heden niets ontvangen, ondanks deze toezegging.
Meerdere keren contact opgenomen over…
Meerdere keren contact opgenomen over problemen met een geboekt hotel. Zowel met het hotel zelf als met Booking.com.
Geen oplossing gekregen, geen hulp gekregen en Booking.com bleef mij alleen maar doorsturen naar het hotel. Uiteindelijk sta je er als klant helemaal alleen voor.
Wanneer er problemen ontstaan verwacht je ondersteuning van het platform waar je geboekt hebt, maar Booking.com nam geen verantwoordelijkheid en koos vooral de kant van het hotel.
Mijn advies: wees voorzichtig met boeken via Booking.com, vooral in Azië. Er zijn betere alternatieven met klantenservice die klanten wel serieus neemt.
Dat is ontzettend frustrerend
Dat is ontzettend frustrerend. Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf een maanden oude boeking simpelweg stopzet zonder eerst contact op te nemen of een alternatieve betaalwijze te vragen, om het vervolgens af te doen met een laconiek "sorry".
Geen service
Wat ik dacht dat een goede organisatie was blijkt dat dus helemaal niet zo te zijn. Bij hun een accommodatie geboekt en heb een factuur nodig en krijg die gewoon niet van hun. De chat geeft aan om met de klantendienst contact te nemen mooie link er bij. Klik de mail aan, super ook een kort verslag er bij en versturen. Guess what. Gaat nioet :(. Geef dit aan opnieuw hetzelfde bericht en ik als een koekie weer mailen en guess what nog niet. Geef dit nogmaals aan en krijg weer hetzelfde linkje en hoe frustrerend dat wel allemaal niet is. Ik zeg de chat dat dit waanzin is. Toch nog een keer gedaan en je weet het al :). Nog steeds niet. Enfin niet doen bij Booking.com
Zolang het goed gaat is het een prima…
Zolang het goed gaat is het een prima platform, maar zodra je de klanten 'service' wil bereiken wordt het een ramp. Gestuurd door AI en daar houdt het mee op. Dat geldt voor de chat en voor de telefoon. Een echt mens om een oplossing te vinden gaat niet gebeuren. Beter weer rechtstreeks bij hotels boeken en dit niet meer gebruiken.
Weigering terugbetaling van oplichting
Ik heb enkele maanden geleden een accommodatie geboekt in Rome voor. De verhuurder stuurde mij echter minder dan 24u op voorhand een bericht in het Italiaans dat hij ons niet kon accommoderen (Dit is bij meer dan 15 andere klanten gebeurd omdat Booking weigerde de accommdoatie offline te halen.
Ik heb in de afgelopen 2 maanden al 9 keer met de klantenservice gebeld, al 3 keer bevestiging gehad dat ik een terugbetaling zou ontvangen, maar steeds verzinnen ze nieuwe redenen (of soms zelfs zonder reden) waarom de terugbetaling niet doorgaat.
Elke keer als ik bel, krijg ik hetzelfde te horen "zo vervelend dat u dit meemaakt, er is iets fout gegaan in ons verwerkingssysteem". Dit is gewoon oplichting en weigeren om hun verantwoordelijkheid te nemen.
Ik dien nu ook officieel klacht in tegen de wanpraktijken van Booking.com.
Ongevraagd extra travel protection toegevoegd, zonder daarom gevraagd te hebben
Bij het boeken van een vlucht werd er op het laatst een travel protection fee bijgeschreven waar ik niet om had gevraagd maar waardoor de prijs van de vlucht plotseling omhoog ging. Nooit eerder meegemaakt bij booking maar kennelijk gaan ze zich nu ook met deze praktijken bezighouden. Hun customer service blijft maar zeggen dat het non refundable is en wanneer ik om een officiele complaint mechanisme vraag, krijg ik geen antwoord meer. Dus dan maar via deze weg!
Een overtocht van Ao Nang naar Phi Phi…
Een overtocht van Ao Nang naar Phi Phi Island in Thailand geboekt via Booking.com, inclusief ophaalservice. We zijn nooit opgehaald en er bleek ook geen veerboot geregeld te zijn. Hierdoor moesten we twee keer een taxi nemen én zelf een nieuwe boot boeken, met hoge extra kosten als gevolg.
Vervolgens meerdere keren contact opgenomen met Booking.com en om een volledige terugbetaling gevraagd, omdat we geen enkele geboekte service hebben ontvangen. Uiteindelijk kregen we slechts 10% terug. Onbegrijpelijk, aangezien we helemaal niets hebben gekregen voor ons geld.
Daarna drie keer een geschil ingediend. Op het eerste geschil kregen we een reactie met het verzoek om opnieuw alle boekingsinformatie aan te leveren via een no-reply e-mailadres, terwijl deze informatie al meerdere keren was doorgegeven en ook in het geschil stond vermeld. Daarna reageerde de klantenservice nergens meer op. Geen reactie op e-mails, geen reactie op nieuwe geschillen en geen enkele oplossing aangeboden.
Zeer slechte klantenservice. Ik heb al mijn hotels en hostels via Booking.com geboekt, maar zodra er iets misgaat, wordt er totaal geen hulp geboden. Voor mij een reden om nooit meer via Booking.com te boeken.