Levering exact conform opgave, keurig verpakt en tot op de stoep geleverd. De houten delen zijn zeer exact op maat gefreesd, waardoor alles perfect in elkaar past. De handleiding is voor iedereen te b... Toon meer
De montage kostte enorm veel moeite, meer dan de helft van de balken was niet zomaar een beetje, maar echt fors kromgetrokken. Daardoor zijn delen van de wanden scheefgetrokken en staan ze niet meer... Toon meer
Product is top. Eindproduct is echt mooi geworden. Pakket is volledig en zeer genereus voorzien van onderdelen. Eventueel een keer een plank verkeerd zagen is op die manier helemaal niet erg. Service... Toon meer
BuitenKampioen is dé online specialist voor je tuinhuis, overkapping en los tuinhout. Andere houten constructies zoals prieëlen, chalets, garages, veranda’s en carports vind je ook bij ons. Bekijk het ruime aanbod direct online. We staan voor hoge kwaliteit, gegarandeerd de laagste prijs en met afstand de beste service. Persoonlijke en snelle service vinden we erg belangrijk. Inmiddels hebben meer dan 10.000 zeer tevreden klanten ons beoordeeld als dé nummer 1. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze productspecialisten door te bellen, mailen, chatten of appen. We vinden het leuk om je verder te helpen!
Middenplein 3a, 7468NA, Enter, Nederland
- 0548 547 914
- mail@buitenkampioen.nl
- www.buitenkampioen.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede kwaliteit hout
Goede kwaliteit hout, prettig contact met de adviseurs en de duidelijke bouwtekening helpt zeker ook.
We hebben een Slim Serie overkapping gekocht en jaren geleden al een BuitenKampioen tuinhuis. Topbedrijf!

Antwoord van BuitenKampioen
Kan je best wat uit maken
Was wel lekker goedkoop. Kleine problemen gehad met het matriaal. Maar na een beste contact met de klantenservice nog een oplossing gevonden.

Antwoord van BuitenKampioen
Je zou verwachten dat je een…
Je zou verwachten dat je een fatsoenlijk bouwpakket zou ontvangen, helaas was het net tetris Overkapping besteld 4x7 meter. Te weinig hout geleverd voor het dakbeschot en voor de wanden.
Daarnaast voor de wanden ook te weinig geleverd en qua afmetingen van de douglas planken was het net tetris.

Betrouwbaar, deskundig en klantgericht
Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij Buitenkampioen!
Tijdens mijn aankoop van een tuinhuisje is de begeleiding – zowel telefonisch als via mailverkeer – echt uitermate goed geweest. Vanaf het eerste contactmoment werd er uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. De offertes waren duidelijk en overzichtelijk, en de begeleiding met goede inhoudelijke kennis over de producten was zeer waardevol om uiteindelijk een weloverwogen en passende beslissing te nemen.
Er werd echt met mij meegedacht, niet alleen bij de keuze van het tuinhuisje, maar ook ten aanzien van het transport en de levering. Dat gaf veel vertrouwen en zorgde ervoor dat het hele proces soepel en prettig verliep.
Niek en Stan, hartelijk bedankt voor de geweldige service! Ik kan een ieder van harte aanbevelen om een aankoop te doen bij Buitenkampioen. Hier staan kwaliteit, kennis en klantvriendelijkheid duidelijk voorop!
Sharief Khadje

Antwoord van BuitenKampioen
Het is een fijn en warm bedrijf waar je…
Het is een fijn en warm bedrijf waar je netjes wordt geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je om samen het juiste product te kiezen. Zeker een aanrader!

Antwoord van BuitenKampioen
Super tevreden van deze webshop
Super tevreden van deze webshop. Degelijk materiaal, prijs kwaliteit = top ! Kan het iedereen aanraden.

Antwoord van BuitenKampioen
Onze ervaring met De Buitenkampioen was…
Onze ervaring met De Buitenkampioen was echt top! Ze hebben bij ons prachtige glaswanden onder de overkapping geplaatst én een nieuwe schutting, en we zijn superblij met het resultaat. Alles werd netjes en compleet geleverd volgens afspraak. De monteur was vriendelijk, werkte zeer nauwkeurig en liet alles strak afgewerkt achter. Ook het contact vooraf en tussendoor
verliep vlot en prettig — we werden goed op de hoogte gehouden. Met andere woorden, een aanrader!

Antwoord van BuitenKampioen
Betrouwbaar, verstand van zaken, goede kwaliteit
Ik heb alleen maar lovende woorden over het team van BuitenKampioen, overzichtelijke site, snelle reacties, een offerte waarin alles duidelijk is omschreven, medewerkers die verstand van zaken hebben en met de klant meedenken in oplossingen. Vanaf het eerste contact tot de oplevering super. Ik raad u aan om met BuitenKampioen uw project te realiseren.
Groeten Jan Lohuis.

Super ervaring
Super ervaring. Zeer vriendelijke mensen. Klantendienst is vrij vlot bereikbaar. Wat een uitzondering is tegenwoordig. Op mails wordt snel geantwoord en levering was top.
Een voorbeeld voor velen.

Antwoord van BuitenKampioen
Vanaf het eerste contact verliep alles soepeltjes. Bij vragen werd ik snel geholpen. Ook was de levering netjes optijd volgens afspraak. Al met al dikke prima!

tuinhuis
product, levertijd, chauffeur bij aflevering en handleiding...... chapeau.
kortom zeer tevreden klant!

Wat een topservice
Wat een topservice! Wij kregen wekelijks een update en de alles is top verlopen. De blokhuk die wij hebben besteld staat prachtig in de tuin en was redelijk makkelijk zelf te bouwen

Zeer prettige partij
Via Buitenkampioen hebben wij een tuinoverkapping gekocht die zij tevens geinstalleerd hebben. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Buitenkampioen heeft altijd met ons meegedacht en zouden we zeker aanraden.

Antwoord van BuitenKampioen
Goede service voor de koop en na de…
Goede service voor de koop en na de levering ook nog zeer behulpzaam. Reageren snel en adequaat.

Antwoord van BuitenKampioen
En de deuren blijven klemmen!! Zal ook wel aan ons liggen.... Bedrijf gekozen op de reviews
Bedrijf gekozen op de reviews. Mijn ervaring is helaas heel negatief. Prijs/kwaliteit, bijna alles is beschadigd.
Bouwtekening, gooi maar in de prullenbak. Heb je niks aan. Afmetingen kloppen niet.
Er zit veel meer werk in dan ze doen geloven.
Helpdesk? Die heeft zelf hulp nodig.

Bedankt Buitenkampioen!
Super tevreden over mijn nieuwe tuinhuis van Buitenkampioen! Er miste een aantal onderdelen bij de eerste levering maar met de goede hulp van de klantenservice had ik met een paar dagen alles compleet. Met de kwaliteit van de blokhut en de goede service van het na leveren kan ik dit bedrijf absoluut aanraden! Bedankt Buitenkampioen!

Fijne ervaring
Buitenkampioen heeft een offerte op maat gemaakt op basis van mijn wensen. Ik wilde een overkapping met glazen schuifwanden en een houten vlonder. De bestelling werd keuring afgeleverd bij mij thuis. Helaas zelf een fout gemaakt bij het op lengte maken van de staanders, maar dankzij meedenken van buitenkampioen kon ik snel weer aan de slag.
De montageinstructies zijn beknopt, maar voor de handige doe het zelver is dat geen probleem. Het geheel bleek echter niet helemaal compleet. Door de glazen schuifwanden was die hoogte bepalend. De steellook zijwanden bleken echter iets lager, waardoor ik zelf iets moest verzinnen om een stukje op te vullen. Maar dat is gelukt. Ook bleken er geen speciale schroeven meegeleverd voor het monteren van de daktrim. Die heb ik daarom zelf besteld. En voor het EPDM heb ik er voor gekozen volledig te verlijmen in plaats van stroken contactlijm.
Tevreden met het eindresultaat, maar door de beknopte handleiding en het toch niet helemaal compleet zijn van de bestelling, net geen 5 sterren.
Ik kan dit bedrijf wel aanraden. Ze reageren snel op mails en ook telefonisch word je goed geholpen.

Heldere communicatie
Heldere communicatie.
Komen afspraken goed na

Antwoord van BuitenKampioen
Tuinhuis Robert ( perfect geleverd)
Na gezocht te hebben naar een waardevol tuinhuis, ben ik op de site. Gekomen van Buitenkampioen.
Daar vond ik onmiddelijk het gepaste tuinhuisje.
Heb het besteld en na een week kreeg ik al bericht met datum van levering.
Alles was correct en netjes verpakt, een montage plan zat er bij.
Het enige wat ik niet had waren de vijzen, waarschijnlijk een vergetelheid van de inpakkers.
Maar op enkele vijzen ga ik niet klagen😁 Alles perfect, proficiat. 🫶

Antwoord van BuitenKampioen
Heel blij met de overkapping
Heel blij met de overkapping en geleverde diensten!
Goed contact per mail en uitstekende bereikbaarheid in de oriëntatiefase. Op mijn verzoek is er iemand op locatie komen kijken en meten, alvorens ik tot aanschaf ben overgegaan. Aansluitend heb ik een overkapping besteld, inclusief montage. De bezorging en montage verliepen nagenoeg vlekkeloos. Er ontbrak PDM voor het dak, maar dat is direct nabezorgd, waardoor de montage geen vertraging heeft opgelopen. We zijn heel tevreden over de aanschaf en montage, maar zeker ook over het resultaat. Een robuuste fraaie overkapping.