Canyon Reviews

49.341

4,5

Prima fiets gekocht, wel wat lastig om een proefrit te plannen bij zowel de vestiging in Eindhoven als in Rotselaar, België. Test fiets in Belgie was niet aanwezig ondanks bevestiging van vestiging Ei... Toon meer

Superproduct! Mijn liefde voor Canyon is ontstaan door een vriend, en inmiddels ben ik zelf groot fan. De prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft moeilijk te evenaren. Ik blijf het bijzond... Toon meer

Goede, mooie spullen. Zeer goede prijs-kwaliteit. Minpuntje: heel veel is niet op voorraad waardoor je niet alles wat je wil in 1x kan bestellen en je daardoor mogelijk verzendkosten betaalt.

Prijs/kwaliteit voor mij de beste fietsen die je momenteel kan kopen. Wij hadden al 2 Canyon Pathlite trekking fietsen en nu is er nog een E-MTB bijgekomen. Ik heb hem in de sale met €500 korting kunn... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.

Uitstekend

49K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(49.341)

5.785 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het is een geweldige fiets snel…

Het is een geweldige fiets snel geleverd en heel goed en veilig ingepakt zodat er geen schade aan de fiets zou komen top team daar bij canyon ze houden jou perfect op de hoogte van levering en houden zich er ook aan zou iedereen aanraden voor hun fiets bij canyon te bestellen top fietsen van hoge kwaliteit en top afwerking top team daar bij canyon bedankt

14 mei 2026

Dag Michael,

Erg bedankt om je tijd te nemen om uitgebreide feedback te geven. We zijn heel blij om te zien dat je tevreden bent over je bestelling bij Canyon.

We wensen je heel veel rijplezier toe!

Schoenen waren te klein

Schoenen waren te klein: goed kunnen ruilen, netjes behandeld door service center in Eindhoven

1 mei 2026

Hallo Sytze,

Leuk om te lezen dat onze collega's in de Canyon Factory Service In Eindhoven je goed hebben kunnen assisteren met de ruiling.

Veel plezier van je nieuwe schoenen!

Goede service!

12 mei 2026

Dag Dries,

Bedankt om je ervaring met ons te delen. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de geboden service.

We wensen je veel rijplezier op je nieuwe Canyon bike!

Kwaliteit is goed

Kwaliteit is goed, service nog beter. Snel antwoord op vragen.

12 mei 2026

Hallo Nico,

Bedankt voor deze mooie feedback. We wensen je veel plezier van je nieuwe fiets.

Jouw Canyon crew

Prijs kwaliteit is nergens anders te…

Prijs kwaliteit is nergens anders te koop.

11 mei 2026

Hey Richard,

Bedankt voor deze feedback. Naast prijs en kwaliteit heb je ook nog eens hele fijne mooie fietsen kunnen aanschaffen!

Veel plezier van je nieuwe Endurace!

New bike day

New bike day, voor m’n dochter en mijzelf. Even het middelpunt en alle aandacht voor ons en onze fietsen. Het ontvangst met koffie, de welkomst tekst op het scherm de booth met beide fietsen, eenvoudige dingen die het compleet en een leuke ervaring maken. De dame die alle tijd neemt om alles uit te leggen, vragen te beantwoorden, de fiets af te stellen, tips te geven. Wat een geweldige service.

10 mei 2026

Hallo Coen,

Bedankt voor deze mooie review, we doen ons best om de rijders centraal te zetten, fijn om te vernemen dat het lukt. We wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe fietsen!

Canyon endurace CFR Di2 modeljaar 2026

Dit is de vijfde Canyon bij ons in de schuur. Mijn nieuwste is nu de endurace CFR Di2 Dura Ace modeljaar 2026 Een hele fijne fiets.

10 mei 2026

Beste Frits,

Wat leuk om te lezen dat de nieuwe Endurace CFR zo goed bevalt, het is ook echt een schitterende machine.

We wensen je veel plezier van je nieuwe Endurace!

Jouw Canyon crew

Prijstechnisch en kwalitatief uitstekende fietsen

Heel erg tevreden over de fietsen van Canyon, kwalitatief goed en prijstechnisch uitstekend. Enige minpunt is dat er weinig maatwerk mogelijk is.

9 mei 2026

Beste GJ,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze fietsen. We snappen dat je meer configuratie mogelijkheden wenst. We hebben sinds kort al enkele fietsen toegevoegd aan de customization lijst. Zo kan je tegenwoordig de Endurace en de Speedmax configureren naar persoonlijke voorkeur.

Veel plezier van jouw nieuwe Canyon

Service beneden alle niveau

Service beneden alle niveau, de garantie bestaat enkel als er niks mis gaat, zodra er een probleem is en je de garantie nodig hebt... Schuiven alles door naar de klant. Ken jammer genoeg meerdere mensen met zelfde probleem. Vooral vervelend dat ik dit pas te weten kwam nadat ik de mijne gekocht had. Te mijden als de pest. De fiets op zich was ok, maar hier een fiets kopen is Russische roulette spelen: hopen dat er niks mis gaat, want anders laten ze je vallen als een baksteen. Dan worden ze meteen meest klantonvriendelijke bedrijf dat je kan bedenken, alles voor hun eigen gebreken bij een ander te leggen. Compleet hopeloos, nooit van mijn leven nog een Canyon, ik fiets meer dan 30 jaar met koersfiets en dit is veruit de slechtste ervaring met om het even welk merk... Duitse kwaliteit, haha, de service doet me aan Duitsland denken ja, maar dan dat van de jaren 30...

Update: Ondertussen zijn we een paar weken verder. Twee zaken blijven me bij. Ten eerste dat Canyon heeft geprobeerd om de review te laten verwijderen. Trustpilot heeft de review nagelezen en geen inbreuken vastgesteld, dus ze staat er nog. Ten tweede dat ik met tientallen mensen heb gesproken over de miserie met deze firma en hun lamentabele service en garantie. Het meest opvallende is hoe regelmatig ik antwoord kreeg dat ze ofwel zelf hun eigen Canyon van pure miserie hebben weggedaan (vandaag toevallig nog, de man had ervoor een Aeroad, boeiend gesprek tijdens duurtraining), ofwel iemand kenden die ook zoveel problemen had gehad met Canyon (vriend, broer, ...). Ik begin te begrijpen waarom ze bij Canyon eerder dit jaar een paar honderd mensen hebben moeten ontslaan.

De enige glimlach die ze me nog bezorgen, is dat ze met zo'n service nog de arrogantie hebben om te zeggen dat mijn review beneden alle niveau is. Nogmaals: koop hier niets. Of een fietsbel of zo, maar niets van waarde. Ik zal nog jaren de boodschap blijven verspreiden, een gewaarschuwd mens is er twee waard.

9 mei 2026

Dag Rob,

Bedankt om je gedachten over onze service met ons te delen. We hebben je al op een respectvolle en vriendelijke manier te woord gestaan en een meer dan gepaste oplossing voor uw probleem aangeboden.

De toon van de afsluiting van je review is helaas beneden alle peil. We gaan hier dan ook niet verder op in.

Met vriendelijke groeten,
Jouw Canyon Crew

Goede fiets voor een redelijke prijs

Heel goede fiets voor een redelijke prijs.

8 mei 2026

Beste John,

Leuk om te vernemen dat jouw nieuwe fiets zo goed bevalt!

Heel veel plezier van je nieuwe fiets de komende ritten.

Duidelijke instructies!

Duidelijke instructies via de app en met boekjes bij de levering. Helemaal blij met deze nieuwe machine

8 mei 2026

Beste Robbert,

Leuk om te vernemen dat je met behulp van de verstrekte instructies jouw nieuwe machine hebt kunnen opbouwen!

We wensen je veel plezier van je nieuwe fiets!

Wat een service!!!

Wat een service. Wilde mijn aangekochte fiets van een andere groepset voorzien. Alle hulp bij het maken van de juiste keuzes en vervolgens uitstekkend geholpen bij de montage van de verschillende onderdelen. Heb nu een unieke fiets met dank aan het serviceteam van Canyon Eindhoven. Helemaal TOP!!

1 mei 2026

Beste Bert,

Wat leuk om te vernemen dat je de service zo hebt ervaren! We wensen je heel veel plezier van jouw Unieke Spectral:ON!

Jouw Canyon crew

Geen garantie meer? Toch wel, topservice

Flink schrikken, aan beide zijden van je frame barsten! Garantie is al verlopen… toch contact opgenomen met Canyon. En geweldig dat er toch een vervangend frame is! Hoe gaaf is dat! Meteen onderhoud erbij tijdens de ombouw… dus de fiets weer als nieuw voor elkaar straks

6 mei 2026

Hallo Barry,

Goed om te lezen dat je toch nog contact hebt opgenomen buiten de garantieperiode en fijn dat we je toch goed hebben kunnen helpen.

Veel plezier weer van jouw Inflite!

Zorgeloos fietsen

Heb al eerder een Canyon gehad. Duizenden kilometers fietsplezier. Vandaar een simpele keus om voor de komende duizenden kilometers van zorgeloos fietsen te gaan.

4 mei 2026

Hallo Mark,

Bedankt voor het vertrouwen in nog een Canyon! Dat wordt weer duizenden kilometers genieten!

Veel plezier van je nieuwe fiets!

Fijne fiets Pathlite:ON

Zonder moeilijk doen kon ik wat testritten maken in Amsterdam. Vriendelijke mensen daar die de tijd voor me namen. De fiets was geweldig dus besteld. Je krijgt veel fiets voor je geld. Ben er erg blij mee.

4 mei 2026

Hoi Ingrid,

Slim dat je gebruik hebt gemaakt van onze experience locatie in Amsterdam om de fiets te testen. Leuk om te vernemen dat de nieuwe fiets zo goed bevalt.

We wensen je veel plezier van jouw nieuwe Pathlite:ON!

Fijne fiets de Grizl

Bezorging fiets was prima. Ook het monteren was goed te doen. Video helpt daarbij. Alweer heet wat km getest laatste weken. Fijne fiets de Grizl!!

Wat wel onverwacht een probleem werd is de montage van een bagagerek. Bij Canyon kan je een rek kopen dat max 15 kg kan dragen. Voor mij te licht. De Grizl met Carbon frame heeft geen gaten met schroefdraad waar je een rek op kan bevestigen. Dus was ik gedwongen om een nieuwe steekas te kopen bij Ortlieb waar vervolgens een ortlieb Quick rack op kan worden bevestigd. Hoop onnodig gedoe helaas!

3 mei 2026

Hallo Bart,

Fijn dat het hele traject soepel is verlopen!

We wensen je veel plezier van jouw nieuwe Grizl!

Jouw Canyon crew

Ik heb nou drie canyon fietsen..en ik…

Ik heb nou drie canyon fietsen..en ik ben heel blij met hen.

3 mei 2026

Hallo Michael,

Bedankt voor de tijd die je genomen hebt voor deze feedback en het vertrouwen in wederom een Canyon! We wensen je dan ook veel plezier van jouw nieuwe Ultimate!

Hi Nadine,

Bedankt om je feedback met ons te delen. Fijn om te vernemen dat je onze service weet te waarderen. We wensen je nog veel fietsplezier toe!