Opgepast: Een nieuwe licentie van Ccleaner Professional Plus is goedkoper dan de bestaande licentie verlengen. Als vaste klant vind ik het totaal ongepast dat je (op vandaag en via de website) meer mo... Toon meer
Was altijd tevreden over Ccleaner, maar sinds men de Driver Updater erbij ingepropt hebben is het achteruit gegaan....Driver Updater zegt "je hebt zoveel verouderde drivers" men klikt het aan om bij... Toon meer
De Klantenservice van Ccleaner heeft - ondanks de soms ongelukkelige AI vertalingen- enorm zijn best gedaan om te helpen met het gebruik van deze tool. Chapeau daarvoor!
We create award-winning software to make your computer faster, more secure and have greater privacy. Whether you're cleaning out files on your system with CCleaner, defragging your hard drive with Defraggler, analyzing your hardware with Speccy, or recovering deleted files with Recuva, we've got you covered. Our software is used and trusted by millions, in all 195 countries and in millions of businesses. In fact, CCleaner alone has been installed more than 2 Billion times onto nearly 25% of all the PCs in the world. We've improved and optimized thousands of lines of code. Our developers aim for the fastest, most compact, bug-free products you can run on your PC.
110 High Holborn, WC1V 6JS, London, Verenigd Koninkrijk
- feedback@ccleaner.com
- www.ccleaner.com
CCleaner 7 Free is hoogst…
CCleaner 7 Free is hoogst onbetrouwbaar. Optie met advies werkt niet. Manuele selektie vernietigt de downloadmap. Geen goede statistieken van genoemen akties. Niet transparant. Kortom men weet niet wat er gebeurt. Veel te veel space wordt vrijgegeven zonder verantwoording. Jammer.

Dit is een boevenclub
Dit is een boevenclub. Je zegt op maar ze blijven afschrijven en het is niet mogelijk om je betaalgegevens te verwijderen. Er is geen mogelijkheid om met ze in contact te komen, een service afdeling is er niet voor particulieren. BESTEL HIER NOOIT IETS

Antwoord van CCleaner
U heeft mij een mail gestuurd waarin ik…
U heeft mij een mail gestuurd waarin ik zie dat er twee actieve licenties op mijn computer zouden staan. En momenteel werk ik met CCleaner 7 volgens mijn instelling.
1è produkt CCleaner Professional-1 user,1 year License key "DSWABK- 8EH5T2-4WUGL2",EXPIRATION 26 Dec 2025
2è produkt CCleaner Professional-1 user,1 year License key" SUNGBQ-LS4UG2-56CH35", EXPIRATION 8Oct 2026 Deze twee zie ik niet in mijn instelling. Is dit normaal?

Antwoord van CCleaner
Zeer slecht heb bewijs dat ik heb…
Zeer slecht heb bewijs dat ik heb betaald voor 3 jaar maar krijg helemaal niets

Lees het hele verhaal. Irritatie CCleaner
Lees het hele verhaal. Enorme irritatie over contact met CCleaner.
Adres niet gevonden
Je bericht is niet bezorgd aan feedback (apenstaartje)ccleaner.com omdat het adres niet kan worden gevonden of geen e-mail kan ontvangen.
Beste mensen,
Ik heb diverse berichten naar CCleaner gestuurd. Het lijken wel Kafka-achtige toestanden en krijg ondanks verzenden het volgende bericht:
dd. 7 november
Hans aan de stegge -, we would love to hear what you thought of your CCleaner support experience
Dear Hans aan de stegge - ,
We have now closed your case as we have resolved your query, or we have not received a reply from you in the past 4 days. If, however, your query isn't yet resolved, or you were not able to reply to us within the 4 days for any reason, please reply to this email and your case will reopen so we can continue assisting you.
Kind Regards,
The CCleaner Team
Het volgende bericht kreeg ik:
Bericht: 5 november:
Beste Kristyna,
Ik heb een legitieme versie gekocht. enz.
Licentie geldig tot 1 januari 2026
Bericht van CCleaner dd. 4 november:
Hello Hans,
Hope you’re doing well.
My name is Kristýna, and I’m on the CCleaner Customer Care Senior Team.
Thank you for your message and for sharing the correspondence meant for CCleaner Support.
I’ve looked into your account, and I can currently see an active CCleaner Professional Plus license that is valid until January 1, 2025.
However, you mentioned a license that should be valid until December 2025. To help us locate that specific license and assist you further, could you please provide the order number associated with that product? This will help us verify and resolve the issue more efficiently.
Thank you for your patience, and I’ll be happy to assist as soon as I have that information.
Best regards,
Aan Support CCleaner medewerkers,
Blijkbaar krijg ik nu wel direct contact met jullie. Hierbij mijn gang van zaken om de licentie weer werkend te krijgen.
Aan support CCleaner dd.8-10-2025
Beste mensen,
Ik kreeg een update van CCleaner. Gevolg hiervan een ander uiterlijk, niet meer CCleaener proffesional, een verloop datum met een andere licentie en tot slot dat de licentie per 12 oktober 2025 verloopt i.p.v. einde december 2025.
Kunnen jullie het een en ander nakijken en corrigeren.
Na enkele vruchteloze pogingen, nieuwe mail.
13-10-2025
Beste mensen,
Ik kreeg van jullie onderstaande bericht met licentiecode. Echter bij activeren geeft CCleaner aan dat ik geen abonnement heb. Graag jullie aandacht voor dit probleem.
Hans
Hierna kon ik niet meer inloggen bij CCleaner en kreeg geen contact meer. Alleen bij iedere poging: de licentiecode is verlopen.
Zie onderstaande reactie. terug gemaild naar de senior van CCleaner maar mail werd niet geaccepteerd.
Daarna kreeg ik mail dat de casus is afgesloten met als reden geen reactie van mij ontvangen.

Antwoord van CCleaner
Jaren gebruik gemaakt van deze tool met…
Jaren gebruik gemaakt van deze tool met alle tevredenheid. Helaas brengt de laatste versie mij veel vraagtekens. 75% van de functionaliteit en overzichtelijkheid is verdwenen.

CCleaner was wekenlang onbruikbaar
Update review 10-11-2025: het programma werkt nu weer, na een wekenlange onderbreking. Daar ben ik blij mee! Ik blijf het wel vreemd vinden dat de Klantenservice niets van zich heeft laten horen.
6-11-2025
Sinds er onlangs een update is geweest, is CCleaner volslagen onbruikbaar geworden. Het programma blijft hangen op de overzichtspagina, die ook nog eens niet zomaar sluit. Een aantal herinstallaties haalde niets uit. Mijn betaalde abonnement loopt nog tot augustus 2026. Een telefoonnummer is nergens te vinden, terwijl ik dacht dat het op de website van de aanbieder hoort te staan. Mijn e-mail van 25-10-25 naar het enige e-mailadres dat ik kon vinden, heeft geen enkele reactie opgeleverd. Het is nu 6-11. Ik las op o.a. Klacht.nl diverse klachten over hetzelfde probleem.
Uiteraard zal ik als er niets verandert mijn abonnement niet verlengen.
Werkte goed tot betaald abonnement,nu…
Werkte goed tot betaald abonnement,nu pc vastgelopen,denk hulp te krijgen maar ze doen helemaal niets ondanks alle mails wat een baggertent mensen pas op voor je het weet sta je in je hemdje en zij slapen rustig verder en de man vd reparatie zei verwijder dit programma want ik deze week al de zoveelste en de kosten voor reparatie liepen hoog op
nav hun reactie, te schofterig voor woorden 2 weken niets laten horen met stukke pc dus kon niets doen en nergens op reageren en nu zeggen we helpen u,ja idd naar de jachtvelden,dit is geen bedrijf maar bedriegers, mensen weet waar je aan begint wel betalen.geen hulp. en hoge kosten reparatie elders en je zit een tijd zonder pc zo gaat dat en achteraf zeggen we willen je helpen,al mijn verzoeken hebben niet geholpen ,op de slechte review reageren ze pas,ik heb het programma verwijderd van mijn pc zoals aangeraden

ccleaner onbetrouwbaar
na een update werkt ccleaner niet meer,moet iedere keer opnieuw installeren,waardeloos,is onderdeel van avira en dat zegt genoeg,betaalde wel 20 euro voor pro.
Contact is niet mogelijk,kreeg wel een melding dat ik apps anders moest instellen,kom schiet op ga de ramen lappen,heb nu Wise Disk Cleaner,werkt perfect zonder gescharrel en gedonder,graag 20 euro retour.

Kreeg een update
Ik heb een betaalde versie. Kreeg een update: CCleaner 7 uitproberen. Als u CCleaner al gebruikt, wordt de update naar versie 7 voor de meeste apparaten automatisch uitgevoerd. Nog niet bijgewerkt? Download CCleaner 7 nu en geniet van de nieuwe ervaring. Probeer de nieuwe versie uit. Aangeklikt en hij loopt vast. Probeer CCleaner maar eens via de mail te bereiken lukt voor geen meter.Review even aangepast naar 1 * omdat ik niet eens een reactie krijg van CCleaner.
Vervolg na reactie van CCleaner. Net weer geprobeerd om te activeren. Lukt nog steeds niet! Inmiddels het programma van mijn harde schijf verwijderd. Succes ermee.
Na onderstaande standaard reactie van CCleaner nooit meer wat gehoord!
Krijg nu steeds mailtjes of ik wil verlengen 😭

Weg met deze drama site
De hulpsite doet op geen enkele manier wat het moet doen.
Contact is niet mogelijk.
Dus een simpele vraag stellen, levert geen enkele respons op.
Al met al is deze zogenaamde hulpsite een drama.
Kort gezegd: Zoek het uit, wij hebben ons geld binnen!

Antwoord van CCleaner
Wachten met kopen tot nu oplichterij
Ik wacht nu al een week op mijn license key een oplichter zooitje
Programma werkt wel oké, maar dit kan echt niet

Betaalde funcites lopen vast
Ooit begon ik met de gratis versie, maar inmiddels heb ik al vele jaren een abonnement.
Helaas werken de software update functies al heel lang niet meer. De software update loopt halverwege het proces vast en dan gebeurt er niets meer. Het support team was heel vriendelijk, maar adviseerde om CCleaner opnieuw te installeren. Dat verhielp het probleem éénmalig, maar nu heb ik hetzelfde probleem opnieuw. Ik wil niet continu CCleaner opnieuw installeren omdat het van zichzelf niet goed werkt. Bovendien is de software update een betaalde functie, dus als die niet meer werkt betaal ik voor niks. Ik zal mijn abonnement dus niet vernieuwen.
3 sterren omdat de gratis functies wel werken en oprecht goed zijn. Helaas de betaalde functies dus niet. Het is een abonnement niet waard, als je het programma iedere keer opnieuw moet installeren om problemen te verhelpen.

Antwoord van CCleaner
De gebruik van de CCleaner geeft mij…De CCleaner geeft mij een veilig gevoel!
De gebruik van de CCleaner geeft mij een veilig gevoel, om mijn PC te openen en te gebruiken voor dagelijks informatie! Ik ben 83 jaar als ik de CCleaner open staat er voor mij duidelijk te lezen wat ik moet doen, om mijn PC goed te laten werken, en wat daardoor soms verwijdert moet worden. Voor jonge mensen die met de moderne techniek op gegroeid zijn is dat geen probleem, voor oude mensen wel!!! Dus 5 sterretjes van mij!!!!
Geweldig supportteam
Ik kreeg op mijn vraag snel antwoord van het support team en mijn probleem was snel en naar volle tevredenheid opgelost. Heel fijn en vriendelijk contact.
Geldschrapers, knakenpoetsers
Ik gebruik CCleaner al jaren op mijn Windows laptops. CCleaner, een handig opruim programma voor op de pc.
Maar ja, niets is gratis, dus stoppen de ontwikkelaars van CCleaner het programma vol betaalde onzin. Onder andere driver updates waar Windows en de Laptop fabrikant zelf zorg voor dragen.
Nu inmiddels ook pop-up schermen die hardnekkig en met repeterend karakter blijven opkomen om dit CCleaner product te verkopen. Als irritante verkopers, die aan mijn voordeur hun voet tussen de deur plaatsen. Terwijl ze weten dat ze ongewenst zijn.
Meerwaarde huidig van CCleaner?
Een programma wat irriteert en niet doet wat het moet doen.
Neem een baan, ga elders jullie geld vandaan halen, en laat de consument met rust.
Reden om CCleaner te verwijderen?
Zeker! Je wilt toch ook geen ongewenste lieden aan je deur.
Reactie op CCleaner.
Iets wat door CCleaner ingebakken zit in de software, daar kan ik via een mens/bot en vertaal tool op reageren:
Dear Madam, Sir
CCleaner has programmed their software with various pop up software. The most annoying pop ups are to buy CCleaner. I counted 6 various pop up screens, which 3 of them, were impossible to close or to kill.
Could you give me the date when my problem will be solved?
Thx!
(Btw...i removed the CCleaner software, will reinstall it after all pop ups are removed from the software. Pls keep me informed)

Antwoord van CCleaner
Geen contact mogelijk, wel afschrijvingen
Er worden zomaar bedragen afgeschreven, vervolgens krijg je geen contact meer met hun. Zodra ik een email stuurt krijg ik een standaard email terug dat ze mij niet kunnen vinden. Ook na meerdere pogingen steeds weer het standaard email van CCleaner
Reactie:
Ik heb nu opnieuw weer heel snel bericht gekregen dat ik mijn email moet richten aan de support groep van ccleaner om vervolgens voor de zoveelste keer bericht te krijgen dat ik onvindbaar ben. Ik heb een betaald abonnement, maar voor de betaling ben ik blijkbaar heel goed vindbaar. Wat ontzettend jammer dat ze bij Ccleaner niet de moeite nemen om je email werkelijk te lezen.

Antwoord van CCleaner
Prima programma en het werkt ook…
Prima programma en het werkt ook perfect.
Ik ben al meer dan 20 jaar lid van…
Ik ben al meer dan 20 jaar lid van Ccleaner, en ik zou het erg missen, het hoort gewoon bij mij. Perfect stukje software voor niet al te veel geld.
Niet onder Windows11...
Al enkele jaren gebruik ik CCleaner op meerdere Windows10 machines en zonder problemen. Echter, sinds kort heb ik een laptop met Windows11 en heb iok allerlei problemen met opstart-apps die niet willen werken. Zowel Dropbox als OneDrive werken niet. Meerdere programma's als MSWord en MSExcel werken niet of niet normaal, Adobe Acrobat Reader werkt niet. Een aantal programma's vraagt om Administratorrechten om te kunnen starten.
Meerdere helpdesks gaven aan, dat CCleaner de boosdoener zou kunnen zijn. Vanaf het moment dat ik CCLeaner heb verwijderd werkt de laptop weer normaal