Waardeloos bedrijf. Kreeg bericht dat pakje elders geleverd was. Dit terwijl er 2 mensen thuis waren, de bezorger niet op de RING deurbel gefilmd is en ik nota bene een rive pakketbox voor mijn deur... Toon meer

Pakketen wordt neer gegooid voor je deur. Ik woon in een wijk waar dit niet echt handig is. Laatste keer wordt gesuggereerd dat het geleverd is bij de buren, krijgt coördinaten wat irritant. Bij de... Toon meer

De bezorger was te beroerd omhet pakket normaal aan de deur aan te bieden. Hij heeft het pakket in een publiekelijk toegangkelijke ruimte neer gegooid. Iedereen kan hier bij. Het andere bezorg bedrijf... Toon meer

Kunnen adressen blijkbaar niet vinden. Adres kwam ook niet overeen wat ik ingevuld heb bij bestelling leverancier Aangepast maar kreeg melding dat postcode en adres niet overeen kwam. Heel vr... Toon meer

1,3

Zeer slecht

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Gelukkig het pakket ontvangen

Toen ik CIRRO parcel als bezorger zag dacht ik 'wat is dit'? Geen tijds indicatie over wanneer het pakket wordt gezorgd. Dus op Trustpilot gaan kijken en moest even slikken.. met zulke slechte reviews dacht ik al dat mn pakket niet zou aankomen. Daarna ben ik als een soort van hond bij het raam gaan zitten wachten op mijn pakket, zodra de bezorger aankwam gelijk de deur opgetrokken en gelukkig heel ontvangen. 🙏 Snap niet hoe bedrijven hiermee samenwerken

Nooit bezorgd

Nooit bezorgd. Geen enkele service of contact mogelijk. Reageren niet op e-mails. Ook al geeft de track en tracé bezorgd aan, mijn deurcamera heeft vastgelegd dat er nooit een bezorger geweest is.

Super slecht

Super slecht. Zogenaamd klopte de locatie niet. Pakketje werd meegenomen. Er werd gezegd dat ze hem zouden leveren. Echter is dit nogsteeds niet gedaan.

7 augustus 2025

Deel 2 van de bestelling van Shein ontvangen. Er is geen communicatie, de klantenservice is moeilijk bereikbaar, het pakket werd over de schutting gegooid, waardoor de bloemen zijn geknakt en kapot, dit is echt onaanvaardbaar!! Het pakket heeft twee dagen in de regen gelegen omdat we niet wisten dat het over de schutting was gegooid. Het zou zo eenvoudig zijn om zelf je afleverpunt te kunnen kiezen of om het bij de buren af te leveren of een briefje achter te laten met de mededeling waar het pakket is achtergelaten. ZEER TELEURGESTELD!

Baggerzooi

Wat een bagger zooitje zeg, bestel wat bij SHEIN en wordt door hun bezorgd. Geen tijdblok dat je rekening kan houden om thuis te zijn, krijgt alleen een bericht dat ze je pakketje komen bezorgen en dat is het. Als je contact opneemt kan je in het Engels uit gaan leggen wat het probleem is, dit is de laatste keer dat ik wat bestel bij SHEIN.

7 augustus 2025

Een ster verdienen ze niet.

Een ster verdienen ze niet.
Laten pakket achter zonder neerzettoestemming. Geven aan dat het pakket geleverd is.
Bij thuiskomst pakket weg
Fotos van het pakket bewijzen dat ik het ontvangen heb? Waar heb ik mn handtekening gezet? Nergens.
Ik heb niks ontvangen en nu moet ik bewijzen dat die bezorger t zonder toestemming heeft neergeze. Ze trekken mijn bewijs in twijfel. Het is n chinees bedrijf, alles zit in china, je kunt ze amper bereiken.
Ze zorgen maar dat mn pakket opnieuw wordt geleverd. Ik ben zo boos, aangifte doen van deze malefide organisatie lijkt de beste optie.

7 augustus 2025

Helaas heb ik ook zo’n slechte ervaring…

Helaas heb ik ook zo’n slechte ervaring met Cirro… Ze verdienen een 0!
Ik zou niet thuis zijn terwijl ik op het vermelde tijdstip zowat naast de voordeur zat. Het ging al twee keer eerder mis. Daarna zou het ‘handed over’ zijn maar geen van mijn buren heeft iets ontvangen. Noch is het ergens in tuin of bijruimten te vinden.
Klantenservice is nooit bereikbaar. Formulieren invullen wordt niet of niet goed op gereageerd. Wordt overigens ook alleen Engels gesproken.
Als je ziet dat een bedrijf deze leverancier gebruikt, nooit bestellen!
Grootste deel van de kosten van het bestelde teruggekregen maar ook dat bedrijf vertrouw ik niet want ze willen het niet herzenden met een betrouwbare koerier dus er klopt iets niet met deze bedrijven!

6 augustus 2025

Als ik minder dan 1 ster kon geven, had ik het gedaan! Bezorgers geven niet om jouw pakket, dumpen het gewoon in de tuin of voor de deur als je niet thuis bent. Zeer onbetrouwbaar!

4 augustus 2025

Wat een waardeloos bedrijf!!!

Wat een waardeloos bedrijf!!!
Geven aan dat er iets afgeleverd is en als bewijs maken ze een foto van je pakket en huisnummer.
Niet aangebeld en nergens voor getekend.
Pakket voor de deur gelegd of weer meegenomen? Wie zal het zeggen.
Ik moet als ontvanger bewijzen dat het niet is afgeleverd.
Camerabeelden, buren of familie vragen. Bewijzen dat ik op dat tijdstip niet thuis was!? En nog meer rare vragen waar ze mee kwamen.
Te gek voor woorden, de omgekeerde wereld!
Toen was het volgens Ciggo ineens in de brievenbus gestopt.
Het past niet eens in de brievenbus 🤔
Nu maar hopen dat de verzender het nogmaals gaat versturen of vergoeden.
En hopelijk gaat men in de toekomst gebruik maken van een andere vervoerder!
Zal wel niet want het gaat alleen maar om de centen!

6 augustus 2025

Gisteren mijn pakketje in de achtertuin…

Gisteren mijn pakketje in de achtertuin gedumpt, heeft de hele middag en avond zeiknat geregend. Een andere x een pakketje bij mijn voordeur neergelegd, ik heb geen voortuin dus iedereen kan het meepakken. Vaak genoeg onwetend waar het pakketje ligt... volgens mij kost temu dit meer geld , dan dat het oplevert.
Ook heeft cirro geen duidelijke tijdsaanduiding wanneer ze komen ..

5 augustus 2025

Ik geef 1 ster omdat ik anders geen…

Ik geef 1 ster omdat ik anders geen review kan schrijven maar ik kan zeggen dat de bezorger die mijn pakket moest bezorgen een dief is en dat zowel SHEIN als CIRRO niets doet / wilt doen. Mensen wees gewaarschuwd als je een pakket vanuit SHEIN besteld waarbij CIRRO degene is die je pakket zal bezorgen. Ik kan aantonen met videobeelden dat de bezorger niet bij mij heeft aangebeld, noch het pakketje rondom mijn huis heeft gezet. De buren hebben ook niets in ontvangst genomen. De bezorger heeft bij het ''afleveren'' een foto gemaakt van mijn pakket in zijn hand, ziet duidelijk dat hij nog in de auto zit. Vervolgens heeft hij een foto van mijn voordeur gemaakt maar op die foto zie je nergens mijn pakket. En omdat hij deze 2 foto's heeft gemaakt zeggen zowel SHEIN als CIRRO dat dit bewijs is dat hij de pakket heeft afgeleverd. Stelletje oplichters zijn het.

30 juli 2025

Bezorger maakt foto van mij

Echt belachelijk. De bezorger maakte een foto van mij en vraagt jaja ja is goed toch??? Dus ik zeg nou nee ben je gek geworden. Hij lacht en loopt weg. De keer ervoor hadden ze t best zware pakket in me nieuwe planten gezet. Alles kapot en geknakt. Echt niet te doen..

6 augustus 2025

Het is gewoon prima geleverd

Het is gewoon prima geleverd. Ik was na alle reviews wel een beetje angstig, maar er is netjes aangebeld door een vriendelijke dame op de dag dat de levering was aangegeven...

Het is dan wel jammer dat er geen tijdsblok wordt aangegeven maar verder helemaal geen problemen ervaren met de bezorging.

Heel erg slecht bedrijf

Heel erg slecht bedrijf. Het boeit ze niet wat er met je pakketje gebeurd. Je kan dat formulier invullen met hoe je wilt dat het geleverd wordt (aan jou persoonlijk, via brievenbus ect.) maar zij houden zich daar niet aan. Ze zeggen dat ze het pakketje persoonlijk aan mij hebben geleverd, terwijl ik op vakantie was. Ik het letterlijk een email van hun gekregen met leuk dat je dit hebt ingevuld maar wij houden ons hier niet aan. Als je pakketje met dit bedrijf verzonden wordt moet je bidden voor je pakketje.

4 augustus 2025

Pakket niet gehad

Gisteren avond kreeg ik een mail dat het pakketje van Temu bij onze buren afgegeven was. Ik zat samen thuis met mijn vriend op de bank de bel is niet afgegaan deze zit in de woonkamer dus die hoor je echt wel.Bezorger had een foto van het pakket met ons huisnummer gemaakt?. En de mail gaf aan dat het bij mijn buren zou liggen? . Heel vreemd.Daar is ook niks afgegeven. Tot op heden heb ik helaas nog geen pakket heb dit gemeld bij Temu.Ik vermoed dat het gewoon achter over wordt gedrukt door de bezorger.Vind dit not done....

Nul communicatie

Nul communicatie, om je dood te ergeren. Het is niet dat de gemiddelde zomaar een dag vrij kan nemen om op een pakket te wachten. Ik snap niet dat miljarden bedrijven hiermee werken.