Ik heb 2 dagen geleden een pc gekocht bij Computergalaxy en kreeg hem de volgende dag al geleverd. Bij het opstarten maakte de pc een vreemd geluid. Ik heb dit meteen gemeld en werd direct geholpen. S... Toon meer

Mijn neefje Cody had voor zijn verjaardag een mega gave gaming pc gekregen van CG. Helaas maakte de videokaart na uitpakken en installeren lawaai als een stofzuiger. Via internet contact gezocht met c... Toon meer

Onlangs PC gekocht maar bij ontvangst bleef deze in standby staan en is het aanzetten mogelijk door het toetsenbord of muis te bewegen. Meerdere malen contact verzocht en in eerste instantie wist me... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Al ruim 10 jaar de desktop en game pc specialist.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,6

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super

Ik had een probleem met mijn waterkoeling. Daarvoor belde ik en mocht ik gelijk langskomen. De probleem werd snel gevonden en gemaakt.

Een super goed service.

20 augustus 2020

Superfijn geholpen

De jongen die ons hielp gaf heel fijn en helder uitleg. Hij had alle tijd en aandacht en dacht heel goed met ons mee. Zo hebben we n superaankoop kunnen doen. We zijn helemaal vanuit Amsterdam gekomen met de trein en het was de moeite waard.

3 juli 2020

Super service

Super service
Mijn computer was helaas kapot, niet getreurd, ouderdom.
Wel vervelend was het tijdstip, 3 uur in de middag terwijl je eigenlijk de avond nog iets moet doen!

Na een verloren zoektocht bij de Mediamarkt, waar ik kon kiezen uit welgeteld 3 desktops... maar aan de Google, zo kwam ik uit bij computergalaxy.

Om kwart voor 5 gebeld of ze nog iets voor me konden betekenen, en ja hoor ik kon zo langskomen. Om 5 uur een computer gekozen en, ondanks dat ze dichtgaan om half 6, kon ik kwart voor 6 even terugkomen om hem op te halen.

Veel betere service ga je niet krijgen!

P.S. voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten! Ik had op de website van mediamarkt een mooie gezien (dacht ik) echter was die minder snel dan de computer die ik nu heb en toch 300€ duurder!

15 juni 2020

Na lang wachten (naar mijn idee)…

Na lang wachten (naar mijn idee) gelukkig antwoord gehad. Daarna ging alles wel goed in communicatie. Bravo, houden zo! Pc gisteren afgeleverd gekregen en 1belletje ( wat uiteindelijk niet hoefde, eigen domme fout) zeer goed geholpen. Top! Pc werkt prima! Dank voor superactie op website!

28 mei 2020

Lees dit voordat je hier besteld!

Kortgeleden een PC besteld bij ComputerGalaxy, duurde 7 dagen voordat deze binnen was (Op de website staat voor 3 uur besteld morgen in huis) wat ik overigens niet erg vond, omdat ik snap dat zo'n pc nog in elkaar moet worden gezet en dat kost tijd.

Mijn voorgaande review was erg negatief, omdat er helemaal GEEN communicatie was naar de klant toe. Pas na enorm veel klagen via de mail is hier een oplossing voor bedacht en daar ben ik enigszins tevreden mee, Constantin (de eigenaar) heeft me vervolgens gevraagd de negatieve review te verwijderen en een goede te plaatsen, bij deze mijn nieuwe review, Constantin.

De pc kostte mij ruim 1800 euro, als ik deze zelf in elkaar zou hebben gezet dan zou mij dit rond de 1500 euro hebben gekost. Je betaalt dus vrij veel geld voor ComputerGalaxy om je pc in elkaar te zetten, wat logisch is. Alleen dan verwacht je natuurlijk wel dat ze het goed doen, en dat was helaas NIET helemaal het geval:

Het zit namelijk zo, de case die ik had besteld: Sharkoon TG6, heeft 4 RGB-fans, waarvan ze er 1 zelf hadden gehouden, ZONDER ER IETS OVER TE ZEGGEN OF VERMELDEN! (dit is natuurlijk absoluut not done, want ze houden iets waar je voor hebt betaald zonder het te vermelden) Pas na het vragen waar dit onderdeel nou was, kreeg ik dit onderdeel opgestuurd. Als ik dit niet had gevraagd hadden ze het dus zelf gehouden.

Erg slordig en jammer:

De Sharkoon TG6 RGB Case komt met de optie om de fans op kleur aan te passen via een knop op de case, deze hebben ze NIET geïnstalleerd en de fans zijn dus NIET aan te passen op kleur. Dus enorm slordig werk verricht, bestel hier dus geen computer als je wilt dat alles werkt zoals het hoort.

Vervolgens hebben ze de NXZT M22 liquide cooler aan de achterkant geplaatst en hebben ze dus 1 van de 4 RGB-fans weggehaald zoals eerder vermeld. Dit is enorm jammer, want ze hadden de NXZT makkelijk vooraan kunnen zetten, zodat ik de 4 RGB-fans gewoon in mijn case zou hebben gehad. Dit toont dus amateuristisch werk aan en is absoluut niet professioneel.

Als je dus een pc wilt bouwen en er veel geld voor neerlegt, doe dit dan bij een professionele winkel met mensen die er echt door en door verstand van hebben.

Samenvatting:

Verder doen ze het zeker niet rampzalig slecht, alleen er worden echt te veel foutjes gemaakt die gewoon niet door de beugel kunnen. GEEN Communicatie vanuit ComputerGalaxy naar de klant, pas na veel klagen. Een hoop slordige technische foutjes bij het bouwen van de pc waardoor er dingen zoals RGB dus niet werkt. En 1 fan weggelaten ZONDER het te laten weten!

Hopelijk heeft deze review u geholpen voordat u een aankoop heeft gedaan bij deze winkel. Mijn ervaring is tot conlusie over het algemeen slecht, 2 sterren max.

27 mei 2020

Geachte heer,

Wij zijn een bedrijf die luistert naar de klant en graag de klant tevreden willen en mochten wij een fout maken of als de klant niet tevreden is dan proberen wij het zo netjes mogelijk op te lossen.

Jammer om te lezen dat u verkeerde beeld probeert te schetsen.

Eerste beoordeling heeft u verwijderd , u had deze kunnen laten staan en met een aanpassing over de oplossingen.

Deze ging over dat wij u te laat de mail hadden beantwoord en dat u 1x 16gb geheugen heeft gekregen ipv 2x8GB ( u had zondag nacht om 1 uur een mail gestuurd en zondag ochtend rond 8.30 had u van ons al een antwoord )(het geheugen wat wij gebruiken is 1x 16gb zodat u in de toekomst makkelijker verder kunt uitbreiden doordat u meer geheugen bankjes vrij heeft)

U gaat er van uit dat er geen oplossing komt als u geen beoordeling schrijft , en u heeft het over klagen terwijl wij aan het overleggen waren wat u wilt zodat wij u daarbij kunnen helpen. ( jammer dat wij hier geen foto's kunnen plaatsen van de mail wisseling )

U heeft het over de fan die er niet in zit als u het had gevraagd had ik u het ook kunnen uitleggen .

Het zit zo , u heeft een nzxt M22 Waterkoeler besteld , deze hebben wij aan de achterkant gemonteerd zoals gebruikelijk , daarbij is er een RGB fan er uit gehaald ( wat wij ook naar u hebben opgestuurd zoals u dat ook weet ) Omdat deze er niet ik kan met de waterkoeler er op , u geeft ook aan dat deze beter aan de voorkant geplaatst had kunnen worden , maar als wij dat hadden gedaan , dan moest daar een RGB fan er uit , dus liever aan de achterkant waar je het amper ziet dan aan de voorkant .

Onze oplossing voor uw ontevredenheid.

1. U had 1x 16GB DDR4 gekregen en u heeft aangegeven dat u liever 2x 8GB had gehad .
Wij hebben u aangeboden om het te ruilen voor 2x8GB of tegen een korting van €30 nog 1x 16GB er bij te nemen zodat u alsnog 2 bankjes heeft. U heeft ervoor gekozen om het geheugen van 1x 16GB DDR 4 2666 om te ruilen voor 2 x 16GB DDR4 3600MHz

2. Uw fan die over is gebleven is gewoon naar u opgestuurd.

3. U heeft de computer op de zaterdag besteld en maandag heeft u van ons een mail gehad dat u computer binnen 2 a 3 werkdagen verstuurd zal worden wat ook het geval was.

4.Ik heb u niet gevraagd om uw beoordeling te verwijderen , u heeft aangegeven dat als alles netjes wordt opgelost dat u uw beoordeling gaat aanpassen over hoe we dat opgelost hebben ( toen u aangegeven heeft dat het geheugen bij u binnen is gekomen heb ik u gezegd "denkt u nog aan uw beoordeling ")

5. RGB werkt gewoon, als u ons even belt op 0575-787104 dan leggen wij u uit hoe dat moet.

Als er nog vragen zijn kunt u ze sturen naar info@computergalaxy.nl

Tot slot , wij zijn ook mensen en maken ook wel eens fouten , maar wij willen het altijd graag netjes oplossen , ik denk dat een fout maken menselijk is en maar als je het zonder problemen gaat oplossen dan is dat goed!

Dik tevreden

Vorige week een game pc gekocht voor mijn zoon , mooie prijzen en computers , mijn zoon zet de PlayStation niet meer aan

👌👍🏼

22 mei 2020

GamePC met i9 gekocht.

Ik heb een GamePC i9 gekocht bij Computergalaxy.
Wat een top-service! Telefonisch ben ik vriendelijk te woord gestaan en keurig overleg gevoerd over een vervangend onderdeel (omdat een specifieke M2 schijf niet voorradig was).

Vrijdag heb ik een bestelling gedaan, en ze vroegen of ik de pc op zaterdag op kon halen, ondanks dat er dus een extra schijf en waterkoeling geplaatst moesten worden. Heel netjes!

Verder is het een nette computerwinkel in het mooie Zutphen. Kast was verder netjes ingepakt in een doos, alle benodigdheden zaten er bij.

De volgende computer zal hier ook aangeschaft gaan worden want qua prijs zijn ze zeker niet duur.

27 april 2020

Snelle service en computer boven verwachting

Na lang zoeken deze winkel gevonden. wilde een PC samenstellen op basis van een vast budget en voor mij relevante hardware.Dat is gelukt, mijn pc is boven verwachting goed. werd namelijk gebeld dat de oorspronkelijke hardware die ik wilde en die past binnen mijn Budget niet op voorraad was. Daarvoor is een zeer goede oplossing gekozen die neerkomt op een upgrade en dat is al fijn! Heb nu een AMD ryzen 2600 in plaats van een 2400 en daarbij ook nog eens een losse grafische kaart in plaats van een geïntegreerde in de processor.
Ook de levertijd viel me 100% mee, gezien de bizarre tijd waarin we nu leven met het Coronavirus. Ik zou er ook begrip voor hebben als het allemaal wat langer zou hebben geduurd nu. De pc was vorige week woensdag laat in de middag besteld en zaterdag keurig afgeleverd, de veranderingen in de hardware zijn ook nog eens keurig telefonisch besproken. Ik hoop nog jarenlang plezier te hebben van mijn pc, maar dat gaat vast wel lukken,heb in ieder geval een goed adresje gevonden. Ga zo door en veel gezondheid gewenst voor computergalaxy en haar medewerkers!

20 april 2020

Krachtige PC, niet nagekomen beloftes

Ik heb 13 april bij ComputerGalaxy gekocht. Op de site werd er beloofd vandaag besteld morgen in huis. (Het was tweede paasdag dus ik was al van een dag later uitgegaan), maar geen track and trace. “Meneer door de drukte is de bestelling vertraagd” dan zou ik zeggen beloof het dan niet? Maar de bestelling zou dezelfde dag nog opgestuurd worden en de volgende dag (woensdag) worden verstuurd. Ik heb de hele dag gewacht op de track and trace maar geen track and trace.

Uiteindelijk heb ik donderdag zelfstandig lopen bellen voor een track and trace. Die heb ik dan in een uur gekregen, maar daar stond dat de levering nog niet bekend was bij PostNL, en 2 uur later wel. (Dus dat zal betekenen dat hij donderdag pas op de post is gedaan)

Vrijdag was hij binnen, mijn pc, beeldscherm en toetsenbord+muis was prima ingepakt. We hadden wat moeite met de installatie en 1 belletje later kregen we uiteindelijk toch beeld! (Foutje van onze zijde!). Wat een krachtige pc! Voor lage prijs!

Kortom: Communicatie kan nog wel echt aangewerkt worden. Voor de rest prima pc!

18 april 2020

Geachte heer,

Bedankt voor uw beoordeling.

Door de drukte en omdat wij met minder collega's werken ( ivm de afstand op de werkvloer) liepen wij door het Paas weekend inderdaad wat achter . Wij zijn blij om te horen dat uw blij bent met uw bestelling.

Het spijt ons voor de vertraging.

Mochten er nog vragen zijn dan helpen wij u graag.

AMD Ryzen 5 / 2400G

Op 24-8-2019 hier een AMD Ryzen 5 / 2400G desktop besteld.
Factuur Nr: 28975. Bij de bestelling en volgens de bon zou hier een Kingston SSD van 240GB in moeten zitten. Na deze PC zelf te hebben afgeconfigureerd, blijkt de machine de boot volgorde random aan te passen bij de persoon thuis. Meerdere keren thuis nagekeken, BIOS geflashed, laatste drivers/updates. Volgens HDtune geen bad sectors etc. Probleem blijft. Ik maak de kast open: zit er een SSD van Silicon Power in. Dat is NIET wat er volgens de bon in zou zitten! Dozen schuiven kan iedereen, maar dit kan écht niet. Als test heb ik er een 2,5 inch HDD in gezet die ik gecloned heb van de SSD. Dit draait wel zonder het genoemde probleem.Ik zet hiermee de boel bewust op scherp, want ik wil dat dit wordt opgelost. Omdat ik hiermee heel veel tijd heb verspild kan je het voor mij maar op 1 manier goed maken: Ik wil de SP S55 Slim 240GB SSD omruilen voor de Samsung 860 EVO van 250GB die jullie ook in je assortiment hebben. Dit compenseert voor een klein deel hetgeen jullie gedaan hebben en de uren die het mij gekost heeft. Je kan niet doen alsof je een Kingston SSD verkoopt en er dan iets anders inzetten, tenzij je het meld!
Ik hoor het graag van jullie, mijn mail kunnen jullie halen uit de factuur/database.
EDIT: Na tel. overleg heb ik een nieuwe WD SSD opgestuurd gekregen als vervanging van de Silicon Power SSD. Dus netjes opgelost, maar het had gewoon voorkomen kunnen worden. Zonde van de tijd en het geld.
Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard.
Voortaan niet meer dit soort fratsen uithalen mannen.

7 maart 2020

Geachte heer,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het vervelend dat de ssd kapot is gegaan . Het klopt dat we wel eens een andere ssd in doen als de standaard niet op voorraad is zodat we het sneller kunnen leveren. Wij doen er wel altijd een ssd is die minstens even snel of sneller is.

Uiteraard gaan wij nu uw ssd omruilen zodra wij de oude terug hebben.

Wij zien u ssd graag tegemoet zodat u een nieuwe van ons kunt krijgen.

Wij kunnen uw gegeven op basis van uw voornaam niet achterhalen , graag verzoek ik u om dat contact met ons op te nemen via info@computergalaxy.nl

Als er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groeten,

ComputerGalaxy

Redelijk snel geleverd en werkt prima, echter heel slordig afgewerkt.

Redelijk snel geleverd en werkt prima. Echter de afwerking is hele maal niet netjes gedaan. Als je door naar de ventilatierooster kijkt dan is het een weer waar van draden.

12 februari 2020

Geachte heer,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven ernaar om de kabelmanagement zo goed mogelijk te doen. Omdat alle draden via de achterkant van het behuizing lopen worden bij sommige behuizingen de overgebleven draden in een vakje achter de ventilator gestopt . Dat is wat u ziet . Zou u een foto van uw behuizing kunnen sturen naar info@computergalaxy.nl dan kunnen we kijken hoe we dit in de toekomst verder kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

ComputerGalaxy

Ik kan niet anders zeggen dan een TOP winkel.

Ik kan niet anders zeggen dan een geweldige winkel. Ik had in verband met werk met spoed een computer nodig waarbij componenten van mijn oude pc moesten worden overgenomen. Om kwart voort 4 smiddags mijn componenten gebracht, zou om kwart voor 6 klaar zijn maar in verband met mega drukte is dat uitgelopen. De winkel ging om 6 uur dicht maar mijn pc hebben de mannen nog in elkaar gezet, geïnstalleerd, geactiveerd en netjes ingepakt. Top prijs, top kwaliteit en een hele fijne, deskundige service

4 december 2019