Ik heb 2 dagen geleden een pc gekocht bij Computergalaxy en kreeg hem de volgende dag al geleverd. Bij het opstarten maakte de pc een vreemd geluid. Ik heb dit meteen gemeld en werd direct geholpen. S... Toon meer

Mijn neefje Cody had voor zijn verjaardag een mega gave gaming pc gekregen van CG. Helaas maakte de videokaart na uitpakken en installeren lawaai als een stofzuiger. Via internet contact gezocht met c... Toon meer

Na lang wachten (naar mijn idee) gelukkig antwoord gehad. Daarna ging alles wel goed in communicatie. Bravo, houden zo! Pc gisteren afgeleverd gekregen en 1belletje ( wat uiteindelijk niet hoefde, eig... Toon meer

Onlangs PC gekocht maar bij ontvangst bleef deze in standby staan en is het aanzetten mogelijk door het toetsenbord of muis te bewegen. Meerdere malen contact verzocht en in eerste instantie wist me... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Al ruim 10 jaar de desktop en game pc specialist.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,6

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

zeer snelle levering

zeer snelle levering, volgende dag zoals beloofd. fijn contact ook aan telefoon. Computer is helemaal Top !

19 maart 2018

We hadden wat problemen met onze pas…

We hadden wat problemen met onze pas aangeschafte computer via computer galaxy uit Zutphen. Na een belletje en wat foto’s sturen, de computer even langs gebracht. Werd direct geholpen en onder garantie gerepareerd. Top service.

13 maart 2018

Garantie service

Goed geholpen met een probleem onder garantie, geen gedoe, gerepareerd en snel klaar !

18 februari 2018

Goed

De website is het soms lastig samenstellen, daarnaast wel goede producten, ik zou graag wat meer opties zien zoals dat je niet verplicht bent om een HDD in mijn pc te hebben of een dvd lezer.

Bij mijn bestelling was iets mis gegaan met de order, dit is daarintegen netjes opgelost verder prima winkel.

11 januari 2018
Logo Computergalaxy

Antwoord van Computergalaxy

Beste Flying,

Wij zijn blij dat je tevreden bent over onze producten.

Door de drukte is het helaas wel voorgekomen dat sommige orders iets vertraging hadden , neem contact op met ons via de e-mail info@computergalaxy.nl dan kijken wij wat wij voor u kunnen doen.

Met vriendelijke groeten,

ComputerGalaxy

Game pc gekocht bij deze zaak

Game pc gekocht bij deze zaak
3 maanden later terug geweest voor een niet goed werkende netwerkkaart
Gelijk geholpen en gelijk opgelost
Prima vriendelijke service

29 december 2017

Top service

Top service! Ik kwam de winkel en werd gelijk goed ontvangen. Ik wilde graag een pc laten samenstellen en na een paar uur kon ik hem al komen ophalen en hij werkt super.

15 december 2017

Desktop met I5 gekocht met snelle …

Desktop met I5 gekocht met snelle grafische kaart
Goed advies, snel geholpen in de winkel, thuis installeren ging goed totdat ik door mijn eigen fout outlook 2016 niet goed kon installeren.
bellen, ze loggen in op ge computer en helpen je snel met alle instellingen
e.c.t top service , fijn dat ik hier mijn computer hebt gekocht, was hier anders niet uitgekomen. Dat is dus echt de meer waarde van computer Galaxy

Top service

Mvg

Erwin van Duren

17 november 2017

Hele fijne computer winkel

Fijne zaak.... Moederbord bleek defect te zijn maar werd gewoon een nieuwe ingezet zonder problemen.
Snelheid bij de reparatie zou iets sneller mogen

14 oktober 2017

Defecte PC perfect ter plekke gerepareerd

Vandaag bij computer Galaxy langs geweest met mijn defecte PC, die ik 4 jaar geleden bij computer galaxy had aangeschaft. Bij het inpluggen van nieuw geheugen bleek de pc niet meer te werken, waardoor ik besloot om computer galaxy om hulp te vragen. In de winkel namen ze alle tijd om het euvel (kapot moederbord) te analyseren en te komen met een oplossing. Niet het duurste alternatief werd mij aangeboden maar een goede en redelijke oplossing die ter plekke voor mij werd uitgevoerd. Uiterst tevreden met de kwaliteit van service!

19 september 2017

Perfecte service

Had hier een pc besteld voor een hele goedkope prijs en kwam supersnel binnen.
Toen na enige tijd was mn videokaart opeens kapotgegaan, maar na 1 belletje kon ik gelijk langskomen en hebben ze de computer binnen een uur gemaakt.
ik kon gelijk merken dat ze veel waarde hechten aan hun klanten, blijf zo doorgaan!!

Ik beveel iedereen aan om hier een pc te kopen.

31 juli 2017

Snel en vakkundig geholpen

Het was een aangename ervaring bij Computergalaxy. Ik werd snel geholpen en het had meteen effect te hebben. Het probleem was dat ik geen toegang meer had tot mijn externe harde schijf. Gelukkig is dat nu opgelost.

31 juli 2017

Super!!!!!!!

Vertellen je eerlijk wat ze gaan doen geen verassingen achteraf. Beleefd in de communicatie. Prettige manier van ontvangst en afhandeling.

29 juni 2017