Ik heb 2 dagen geleden een pc gekocht bij Computergalaxy en kreeg hem de volgende dag al geleverd. Bij het opstarten maakte de pc een vreemd geluid. Ik heb dit meteen gemeld en werd direct geholpen. S... Toon meer
Mijn neefje Cody had voor zijn verjaardag een mega gave gaming pc gekregen van CG. Helaas maakte de videokaart na uitpakken en installeren lawaai als een stofzuiger. Via internet contact gezocht met c... Toon meer
Na lang wachten (naar mijn idee) gelukkig antwoord gehad. Daarna ging alles wel goed in communicatie. Bravo, houden zo! Pc gisteren afgeleverd gekregen en 1belletje ( wat uiteindelijk niet hoefde, eig... Toon meer
Onlangs PC gekocht maar bij ontvangst bleef deze in standby staan en is het aanzetten mogelijk door het toetsenbord of muis te bewegen. Meerdere malen contact verzocht en in eerste instantie wist me... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Al ruim 10 jaar de desktop en game pc specialist.
Polsbroekpassage 24, 7201CA, Zutphen, Nederland
- 0575-787104
- info@computergalaxy.nl
- www.computergalaxy.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
No nonsens verkoop met een uitstekende service
IN DEZE SHOP ALLES VOOR SCHAPPELIJKE PRIJZEN EN VRIENDELIJK PERSONEEL EN NEN KOMT WAT ER OOK GEBEURT ZIJN AFSPRAKEN NA.
Klasse
Ik had een probleem met mijn nieuwe pc, de usb-poorten werkten niet. Binnen 10 minuten op afstand gerepareerd en keurig en vakkundig te woord gestaan. Aanrader!
Snelle en goede Service
Ik heb op donderdag gebeld en ik kon er gelijk terecht , binnen een half uur was de PC die ik wilde hebben voor me gebouwd.
Het was voor mij Uit en thuis in een uur en ik kon beginnen met het installeren
Computergelaxy dat was TOP
Mijn keuze viel op de AMD Vishera FX-8320 Acht-Core 8x3.5 / 8GB / 1TB / HDMI
Produkt goed. Eerlijk communiceren over levering slecht.
Vrijdag
gebeld met Galaxy met vraag naar leverdatum
Antwoord: grafische kaart komt vandaag binnen en dan wordt de pc vandaag nog verstuurd.
Maandag
Melding per email dat order in behandeling is genomen.
Tevens de melding dat de videokaart nog niet binnen was en de pc per dinsdag 25-8 verstuurd zou worden.
Woensdag
Gebeld met vraag naar levering en track en trace code.
Antwoord. PC is gisteren verstuurd track en trace code verstuur ik u direct.
Geen track en trace code ontvangen.
Donderdag
Eind in de ochtend gebeld met "dhr X" van Galaxy.
Na wat uitzoekwerk krijg ik de de mededeling dat het 2 pakketten waren en ik krijg 1 track en trace code telefonisch door.
Deze direct ingevoerd. Niets te vinden. Galaxy zelf vanuit hun zijde gecontroleerd en niets te vinden.
"Dhr X" van Galaxy gaat mij terugbellen.
Via PostNL kun je inloggen op je eigen account waar je meer informatie kunt halen zoals welke pakketten onderweg zijn naar je, ook zonder track en trace code te zien.
Conclusie er is niets onderweg, de pakketten zijn niet aangeboden of reeds uitgeleverd.
Voordat Galaxy terug belt komt via PostNL via de inlogaccount de melding dat het pakket is aangemeld maar nog niet ontvangen door PostNL en morgen wordt uitgeleverd.
In plaats van teruggebeld ontvang ik s'avonds nadat ook bij PostNL het pakket op "ontvangen" staat een bericht van Galaxy dat het niet vindbaar zijn komt omdat zij het produkt de vorige dag reeds hadden uitgeleverd.
Vrijdag
Het produkt via PostNL keurig geleverd volgens de geplande opgave.
Bij controle van de geleverde hardware blijkt een andere processor ingebouwd dan besteld. Hierover is niets gemeld door Galaxy,
Uit een processor vergelijk blijkt de geleverde processor wel nagenoeg overeen te komen met de bestelde.
Conclusie:
Prijzen zijn ok, anders hadden we niet besteld. Maar als Galaxy iets van de communicatiewijze van PostNL zou overnemen zou dit veel onvrede kunnen weghalen.
Overige conclusies over communiceren mag een ieder zelf maken uit bovenstaand verhaal.
De pc is besteld voor mijn zoon. Ik leer hem altijd liegen is verachtelijk en de waarheid duurt het langst.

Antwoord van Computergalaxy
Computer Galaxy komt afspraken goed na, top!
Ik heb onlangs een PC bij Galaxy Computers gekocht en vanaf het eerste contact had ik er een heel goed gevoel bij. Zij komen de gemaakte afspraken goed na. Het is duidelijk een bedrijf waarbij betrouwbaarheid, vakkennis en eerlijkheid naar de klant toe hoog in het vaandel staat. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede computer en betrouwbaar bedrijf zoekt. Kwaliteit-, prijsverhouding is zeer goed.
Super Bedrijf
Super service had wat problemen met mijn grafische kaart hadden ze zonder problemen vervangen
Aanrader!
een top 6 core pc heel blij mee
ik heb nu al een paar dagen de 6 core pc top moederbord erin en super service zowel per telefoon als per mail top bedrijf ga zo door
jan ottens
Fijne computer
Ik ben heel te vrede over deze computer. Ik werk er inmiddels 3 maanden mee nog geen problemen mee gehad . Snelle levering ook al woon je in Belgie. de spellen lopen vloot .
Slechte service
Slechte service. Een tijd geleden bij dit bedrijf een pc besteld voor 15:30 . De pc was er de volgende dag echter niet. Na 5 dagen nog steeds niet! Na dat ik gebeld had begonnen de smoesje dat de pc al verzonden zou zijn. De tweede keer dat ik belde zou die de volgende dag worden verzonden. Ongeloofwaardig dit bedrijf,slechte service.Uiteindelijk de pc wel binnen gekregen. Aan de berichten op het internet te zien ben ik niet de enigste geweest.

Antwoord van Computergalaxy
Waardeloos bedrijf doe hier geen zaken mee
Waardeloos bedrijf komt afspraken niet na. Levert te laat. Levert zeker niet binnen een dag zoals aangegeven op de website. De service van het bedrijf is echt waardeloos telefonisch twee maal een afspraak gemaakt. Het bedrijf is deze nooit nagekomen. Weigert daarnaast het volledige geld bedrag terug te geven.
Reactie op Reactie computergalexy
Wederom spreekt het bedrijf leugens. Na dat ik na 4 dagen had gebeld waar het product bleef kreeg ik te horen dat zou zijn verzonden gister daarna moest het de volgende dag worden verzonden. Het bedrijf heeft mij dus nooit geïnformeerd! Hier begon de ellende met dit bedrijf mee. De computer werkte niet volgens het bedrijf had er een andere kabel bij gemoeten reactie na ongeveer 14 dagen. Vervolgens de pc retour gezonden. Het bedrijf beweerd dat het product beschadigd zou zijn bij teruglevering.Nooit bewijs van gezien meerdere malen om verzocht. Omdat ik toch wel graag mijn geld terug wou na ongeveer 15 dagen toch maar akkoord gegaan met een bedrag van maximaal 50 euro. Belofte na belofte werd niet nagekomen door dit bedrijf. Beloftes over verzending van het product belofte over e-mails die zouden worden verzonden met foto's van de beschadiging, belofte wanneer het geld geretourneerd zou worden 2 maal niet nagekomen. Heeft 30 dagen geduurd voor dat ik mijn geld terug had na de aanschaf van het product. Kortom doe geen zaken met dit bedrijf. Ik raad iedereen dan ook aan om met een vertrouwd bedrijf zaken te doen ook al is het product daar misschien duurder. Het bedrijf weigert overigens om het volledige bedrag terug te storten. Lijkt mij een staaltje van toch nog wat geld willen overhouden van ontevreden klanten.

Antwoord van Computergalaxy
Top service aan de telefoon
Ik had een paar probleempjes en bel coputergalaxy op en ze hadden mij dadelijk geholpen. problemen waren dadelijk opgelost. Dank u computer galaxy ... top!!!!!
volgens de afspraak
ik ben heel tevreden over galaxy , ze hebben een goed product afgeleverd en netjes volgens de afspraak
heel blij met de computer
ik heb een i5 computer besteld bij deze jongens. ze hebben het keurig netjes geleverd en het werkt zoals het hoort.
zoals een winkel moet zijn
ik heb in de winkel een computer besteld en het was druk , ik vroeg of het nog de zelfde dag bezorgd kon worden omdat ik de computer nodig had , en ze kwamen nog 's avonds na sluitingstijd bij mij om mijn nieuwe computer te installeren.
top service
Goed pc met perfecte service
Op dinsdag pc besteld en volgens afspraak de volgende dag in huis.
Bij het instaleren van windows problemen met de usb.
Met één telefoontje werd dit direct online opgelost.
Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Awesome Gaming PC
De dag na bestellen gelijk ontvangen en loopt als een trein.
Ben zeer tevreden en computer galaxy heeft een vaste klant erbij!
voorbeeld voor de computer bedrijven
zeer behulpzaam bedrijf , ook met service aan huis snel aanwezig en snel opgelost.
GEWELDIGE WINKEL MET GEVOEL VOOR DE KLANT...
Ik was op zoek naar een nieuwe pc..en de aanbiedingen die ComputerGalaxy had spraken mij erg aan, ik had deze gevonden via marktplaats, omdat de keuze erg groot was en zeker betaalbaar heb ik besloten om dit bedrijf een e-mail te sturen.
De reactie van dit bedrijf waarin gelijk duidelijk werd dat de klant koning is heeft mij doen besluiten om de volgende dag naar Zutphen te gaan.
Ben in veel winkels geweest maar bij Galaxy computers in Zutphen is de persoonlijke aandacht uitstekend, en op vragen kreeg ik een goed antwoord.
Daarom zal ik ook al mijn vrienden die een andere pc nodig hebben of een notebook zeker deze zaak aan bevelen.
Nogmaals ComputerGalaxy hartelijk bedankt voor het leveren van mijn nieuwe computer...
Ben er heel erg blij mee.
Groeten uit Veenendaal en nogmaals...bedankt helemaal top .....
goed zaak vriendelijk personeel en niet duur
heb 2 jaar geleden een desktop gekocht I7 gekocht na 2 jaar opgeleukt met een kingston SSD wat een wereld van verschil klasse.