Wij vlogen op 20 augustus 2026 van Düsseldorf naar Corfu en op 2 september weer terug. De heenvlucht vertrok 25 minuten te laat. Op de terugvlucht was het toestel nog niet eens geland in corfu op het... Toon meer
Nou gewoon slecht,stewards zeer onprofessioneel! Bij macdonallds zijn ze nog vriendelijker! Had mijn vlucht omgeboekt van hersklion naar Düsseldorf ,had bussiness class en moest nog 300 euro bij bet... Toon meer
Het verdienmodel van Condor is je last-minute flink laten betalen voor je rugzak. Je kunt 8 of 20 kilo bijboeken, maar daarbij wordt niks over formaat gezegd. Dat volgt pas vlak voor je het vliegtuig... Toon meer
We hadden vertraging vanuit gran canaria naar dusseldorf waarbij we het bericht van de piloot ontvangen dat we vertraging hadden vanwege een aircoprobleem. Dit bleek vervolgens 2 uur te duren. Dat am... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vielen Dank für Ihr Interesse an Condor. Wir würden Sie bitten, direkt mit uns in Kontakt zu treten. Dies ist unter www.condor.com/kontakt möglich. Wir freuen uns über Lob, aber auch über Kritik, die uns hilft besser zu werden.
Duitsland
- www.condor.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vlucht van Rhodos naar Dusseldorf verliep vlekkeloos, behalve dan dat ik mijn geboekte en betaalde stoelen niet had gekregen (9maand voor aanvang reis al betaald en uitgekozen) claim ingediend via de website en binnen 5 dagen al mijn geld terug gehad. Goede service dus!!
Nooit meer Condor
De zitplaatsen zijn enorm klein. Iedereen onder 1,78 kan zitten, de rest kan zijn benen niet kwijt. Veevervoeders bieden hij slachtvee meercruinte. Op een vlucht naar Düsseldorf vanuit Funchal was er een oo Kroatische crew die zowel het Duits als het Engels vrijwel niet machtig zijn. De armleuning naast mij was metvpkakbans vastgezet!
Hi Condor
Hi Condor
Ik had voor de mijn vakantie naar Hurghada zowel op de heen weg en de terug weg business class stoelen rij 5 voor mij en mijn vrouw gereserveerd . Echter bij inchecken op de terugweg vlucht DE69 kon ik alleen maar rij1 kiezen terwijl ik rij 5 had gereveveerd . in Rij 1 kan in mijn benen niet kwijt inder de stoel van van voorganger , en heb de hele vlucht last van mijn heup gehad hierdoor, mede omdat ik een probleem hebt met mijn heup. Ik vind het niet correct dat mijn gereseveerde plek rij 5, niet heb gekregen en mede hierdoor zal ik niet meer met Condor vliegen, er is ook geen overleg geweest. tevens wil ik opmerken dat ik als vee behandeld bent op Dusseldorf op volgens mij C36 met teveel mensen in een hok en geen rang order bij het instappen ondanks geboekte Business class . ( EN ALS JE EEN KLACHT WIL INDIENEN VIA DE WEBSITE WERKT NIET)
beetje bang na alle Reviews
beetje bang na alle Reviews, maar heel goed gevlogen met Condor.
Zowel heen als terug van Kos naar Dusseldorf. Personeel heel vriendelijk alles netjes schoongemaakt, wel iets vertraging vanwege het weer hooguit een half uurtje, netjes geïnformeerd hierover. Tijdens het wachten mochten we nog foto's nemen in de cockpit!
Extra beenruimte geboekt en betaald…
Extra beenruimte geboekt en betaald voor heen en terugvlucht en beide keren niet de gereserveerde stoelen gekregen!!!
Resultaat: erg krappe zit voor iemand van 1,95!!!!!!
Condor lost het op
De vlucht was prima. We hebben tijdens onze vlucht naar Griekenland een armband met steentjes gekocht. Bij thuiskomst bleek er steentje te missen. Inmiddels hebben we het geld teruggestort gekregen. Prima opgelost!
Condor bedankt.
Regelrecht rampenbedrijf
Regelrecht rampenbedrijf. Onduidelijke communicatie over de koffers die je mee mag nemen, bel je met het personeel en zoek je het online op, mag je nog steeds 75 euro per koffer bij betalen. Super fijn, nooit meer condor voor mij. Groet.
Zeer positieve ervaring met Condor!
Zeer positieve ervaring met Condor! Vlucht van Dusseldorf naar Olbia met gloednieuwe Airbus 321 Neo, we hadden met 2 personen een hele rij voor ons alleen, heel ruime zitplaatsen. We hebben met trolley en handbagage gereisd; vanwege de negatieve recensies onze trolley tot max 7,5 kg gevuld maar was niet nodig want geen controle gehad. Vlucht was heel snel en comfortabel en met vriendelijk personeel. Terugvlucht ook heel vlot en comfortabel verlopen, geen controle handbagage, groot toestel Boeing 757 en wederom hadden we het geluk dat we een hele rij voor onszelf hadden 😊 Service en vriendelijkheid waren perfect, wij hebben echt een hele fijne ervaring gehad met Condor en zullen zeker opnieuw boeken!
Jammer dat vooral negatieve ervaringen gepost worden en dat wij hierdoor ten onrechte huiverig waren, dat verdient Condor niet en vandaar dat wij graag deze positieve review schrijven!
Tip: wij hadden via Lastminute.com geboekt en zij hebben alles perfect geregeld met inchecken en boarding passes!
Düsseldorf naar Olbia…
Wij hebben van Düsseldorf naar Olbia gevlogen en weer terug en wij hebben het allemaal positief ervaren. Met vriendelijk personeel, goede vliegtuigen, op de terugweg was het wel een nieuwer vliegtuig de Neo die was wel een stukje beter. Overall goede service leuk en aardig personeel. Bedankt Condor!
Veiligheid onbelangrijk?
Zeer slechte vliegtuigmaatschappij
Ik en mijn dochter konden de gordels noet vast maken... Bij het melden zijden ze dat het niet anders was dat er geen andere opties waren.. dus eigelijk totaal onveilig bij zware turbulentie
Positieve ervaring
Heenvlucht (Düsseldorf naar Zakynthos) een vlucht zonder problemen gehad. Ondanks dat 2 koffers zwaarder waren (21,5 en 23,2 kg) waren hoefden we niets bij te betalen. Ook was de handbagage groter dan de aangegeven bakken, ook hier werd niets van gezegd.
Op de terugweg mocht de piloot niet opstijgen vanwege het weer in Düsseldorf. Daar kon Condor dus niets aan doen maar boden wel hun excuses aan en gaven iedereen in het vliegtuig een bekertje water of bubbelwater. Na een half uur kon er toch vertrokken worden.
Ondanks alle negatieve berichten was ik wat huiverig maar alleen maar lof voor Condor!
condor is oplichterij
vlucht vanuit korfu naar dusseldorf.
volgens mijn geeikte kofferweger was het 2 koffers van 20.3 en 20.6 kg
eenmaal op de luchthaven van korfu wegen ze ineens 22.6 en 22.3 kg.
moesten voor 4 kilogram bijbetalen.
dat is 4x15 euro dus 60 euro.
of de koffers daarlaten of betalen.
een klacht hierover kun je nergens indienen en als je via klachtenformulier van hun doet dan krijg je keihard de mail retour.
niet normaal dat je nergens je klacht kan indienen bij condor.
DUS....NOOIT MEER CONDOR
We hebben 4+ uur vertraging gehad & nog steeds geen compensatie
We hebben 4+ uur vertraging gehad, je hebt gewoon recht op een compensatie hiervoor volgens de eu regulatie 261/2004. Hierover hebben wij contact gehad vanaf oktober 2024, we kregen de toezegging in november 2024 en hebben ons geld nog steeds niet ontvangen! Absurd, dat het zo lang moet duren en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd! Zojuist weer een email gestuurd in de hoop dat het nu na 9 maanden eindelijk wordt opgelost!!
Online inchecken lukte niet
Online inchecken lukte niet. Zowel wat betreft de heen- als de terugreis niet. Kregen steeds een foutmelding. Heenweg (air serbia) was geen probleem: werd gewoon bij bali gedaan. Terugweg (condor) moesten we 25€ pp aftikken omdat we niet online Hadden ingecheckt. Mensen achter ons hadden hetzelfde en konden app berichten met Condor laten zien hierover . Men had hier geen oren naar. “Hun verhaal was hun verhaal en ons verhaal was ons verhaal”. Wilden de gelijkenis niet onder ogen zien. Moesten gewoon betalen ondanks herhaaldelijk zeggen dat het online niet mogelijk was!!
Ik ben echt opgelicht door dit bedrijf…
Ik ben echt opgelicht door dit bedrijf niet door slechte service of zo ..maar gewoon besodemieterd. Hier mijn verhaal
Ik zou met mijn zoon en schoonvader een korte vieren in Tenerife. De tickets had ik gezocht en gevonden via googleflights.
Dusseldorf-tenerife zuid en terug
Tijdens inchecken van de koffers kom ik er achter dat ik de roepnaam van me zelf en mijn schoonvader op de tickets had staan .. dus niet de voornamen zoals in het paspoort.. domme domme fout van me zelf en ik wist dat het me geld ging kosten. De dame die je de tickets geeft waar dat je de koffers op de band zet zei tegen me .. ga naar de ticketdesk in dusseldorf en koop daar nieuwe tickets zodat jullie met je minderjarige zoon meekunnen vliegen .. ik ging nieuwe tickets regelen.. ik had het bijna rond 740 euro 2 retour tickets voor mij en mijn schoonvader zelfde vlucht als mijn zoon..
En nu komt de scam van Condor.
Toen ik bijna wou afrekenen komt er een man van Condor naar me toe .. en roept .niet betalen niet betalen ik boek je om heb ik al gedaan voor je kost je 340 euro en als je op Tenerife bent dan bel je met Condor en zei helpen je om een nieuw retour te krijgen. Ik zeg nog tegen die man besop me niet want als ik op tenerife ben dan heb ik geen keuze meer want mijn zoon die wel de tickets had is
minderjarig .. nou dat was allemaal echt geen probleem Condor zou het wel allemaal regelen.
Dag 2 op Tenerife toch maar even Condor bellen om het te regelen.. toen kwam het verhaal 3 letters type fout was kosteloos bla bla bla .. ik zeg nog dat was allang bekent dat het meer als 3 letters was .. in iedergeval 360 bij lappen voor de retour tickets van mij en schoonvader. Pfffffd ok dan ik wil dat meteen regelen .. en kom er achter dat mijn creditcard in de auto lag .. ik vraag de mevrouw of ik zometeen kan terug bellen en het was geen probleem. 15 min later bel ik terug.. een meneer aan de telefoon.. ik leg de situatie uit hij begint weer over de meer dan 3 letters fout. Ik zeg dat weet ik dn wisten jullie ook .. maar doe maar dat ticket voor 2 ... ok zegt hij dat wordt dan 740 euro ik zeg Waaaaat 15 min geleden nog 340.. nee nee echt 740 hield hij vol... en dan sta je daar ik geloofde de man van Condor op het vliegveld.. de mevrouw aan de telefoon... en later de meneer aan de telefoon.. scammers de zaak besoppen .. in plaats van compassie tonen dat je een fout hebt gemaakt wat ik wist dat me geld gaat kosten trekken ze nog meer geld uit je beurs en laten ze je met een rot opgelicht gevoel achter op je vakantie....NOOIT EN ECHT NOOIT meer Condor ...
Zeer slechte vluchtmaatschappij
Zeer slechte vluchtmaatschappij, je staat alleen maar te wachten en als je een stoel koopt veranderen ze de plek.
Condor scamt je met je handbagage
Condor scamt je met je handbagage. Anders kan ik het niet verwoorden. Nét voor we opstapten zou onze handbagage te groot zijn. Deze is echter perfect binnen de afmetingen en gebruiken we al 10 jaar probleemloos.
Toen we vroegen om ze even op te meten kregen we geen gehoor, maar wees de dame enkel nog naar de pinautomaat.
We waren de laatste om te boarden omdat Condor met slots werkt. Er stond een volle bus reizigers voor onze neus en ook twee politieagenten kwamen al eens neuzen toen wij weerwoord boden.
Dan maar die €75 betalen... 5 minuten later op het vliegtuig natuurlijk geen enkel probleem met onze tas.
Onze klacht kan natuurlijk niet bewezen worden. Echte smeerlapperij dit.
Vermijden deze maatschappij!
Onze vlucht van la Palma naar…
Onze vlucht van la Palma naar Düsseldorf hebben wij als erg prettig ervaren. Erg vriendelijk personeel. We hadden een probleempje met onze stoelen, dit werd erg netjes opgelost en daar zijn we erg tevreden over. Hartelijk bedankt voor de goede service! Wij raden condor zeker aan.
Heenweg naar egypte boeing 757 nog…
Heenweg naar egypte boeing 757 nog nooit zo krap gezeten. En dan frustrerend dat alle lange benen plekken vol geboekt zijn. En als je dan ziet wat er zit, allemaal kleine mensen. Vind dat er is naar lengte gekeken moet worden voor die plekken. Met 194 cm is in de 757 niet normaal te zitten. Terug weg met de airbus neon 320. Dat was prima. Wel jammer dat je alleen met cred kaart of duitse pas kan betalen aan boord. Niet heel klantvriendelijk. Maar verder alles optijd. Verder tsja als je goedkoop wil vliegen moet je eigen ook niet zeiken. Dan moet je met de duurdere vliegen.
Condor melkt de reiziger helemaal uit…
Verdienmodel is simpel. Zo goedkoop mogelijk de tickets aanbieden en dan iedereen die instapt uitmelken! Ga met een grote boog om deze maatschappij heen!!!
Vluchten waren op tijd en nette toestellen, dat moet gezegd, maar heen extra moeten betalen voor bagage die gewoon betaald was, maar op 1 persoon was geboekt van het gezelschap. En ja. Dat mag niet. Geen greintje begrip. Ik 75 euro afgetikt en op de vakantiebestemming gebeld met de klantenservice. Want omboeken in de app lukte niet… Die heeft de koffers omgeboekt, maar vervolgens alle handbagage van de reservering heeft verwijderd! Dankzij een lieve dame bij de incheck voor de terugweg zijn we “stiekem” met onze handbagage aan boord gegaan. Let dus goed op als je toch boekt bij deze maatschappij.