Har lige afsluttet modul Salg og Salgspsykologi på Erhvervsakademi Århus. Kan kun sige "gør det", og meld dig til hos Connection Management. Her får du hjælp og vejledning af søde og professionelle m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som en del af min lederuddannelse, har jeg lige afsluttet mit første forløb ‘Ledelse i Praksis’ hos Connection Management. Jeg har valgt at benytte mig af deres 100% online forløb og det har være... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har lige afsluttet "Ledelse i Praksis" igennem Connections Management og er meget tilfreds med forløbet. Jeg synes især undervisningen og sparringen med andre ledere har givet mig mere erfaring... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har nu været igennem 2 forløb og skal snart på det 3. ved de 2 første er jeg blevet mødt af meget kompetente og engagerede undervisere. tilrettelæggelsen af undervisningen fungere rigtig godt, o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos os Connection Management består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Her hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og bruge det, du har lært, direkte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Træningen er baseret på dine erfaringer og udvider din forståelse af real life-situationer. Desuden kan du udbygge med andre af vores uddannelser. Connection Management har gennem årene uddannet mere end 30.000 medarbejdere. Vi er kendt for at skabe effektive resultater gennem vores syn på uddannelse.
Frydenlundsvej 30, bygning E, 2950, Vedbæk, Denemarken
Faglige dygtige undervisere der er gode til at fange ens opmærksomhed. Lækre omgivelser der giver ro og tryghed til at lære.

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg har været super glad for et godt og lærerigt uddannelsesforløb. Jeg ser frem til flere gode uddannelser hos Connection Management.

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg tog uddannelsen ´Ledelse i Praksis´ for at få nogle værktøjer jeg kunne bruge til ledelse i dagligdagen. Jeg havde ikke de store forventninger, men blev ekstremt positivt overrasket.
Uddannelsen kørte over Teams, hvilket gjorde, at jeg fik tid til den i en presset hverdag. Lærerne var gode til at kombinere teorier med deres egen praksis erfaring, hvilket gjorde uddannelsen mere spiselig og knap så tør.
De værktøjer, der blev præsenteret kunne man let og enkelt anvende allerede med det samme, hvilket jeg også gjorde under uddannelsen og har gjort mange gange efter.
Jeg kan kun varmt anbefale at tage uddannelsen ´Ledelse i Praksis´, hvis man som jeg står i en situation, hvor man har ledelsesansvar, men ikke har nogen uddannelse i ledelse.
Uddannelsen er ikke for svær og ikke for akademisk krævende, men udbyttet er noget alle ledere kan bruge og værktøjerne er lette at forstå og nemme at implementere i dagligdagen.

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg har netop været igennem mit fjerde fag, Kommunikation i Praksis og har kun super positiv ros til CM teamet. Rigtig god oplevelse med online undervisning, kompetente undervisere og et godt set-up
Tak for turen med LIP, FL, PL og nu KIP, glæder mig til det næste fag 😁👍🏻

Antwoord van Connection Management A/S
Super godt forløb, med masse af nyt læring og bekendskaber

Antwoord van Connection Management A/S
Det BEDSTE udannelses sted !!
Har idag haft endnu en fantastisk kontakt med C.M. igen vedr. ny efteruddannelse.
I er de BEDSTE!!
Stor service - Bred viden - Glæde over jeres produkter - Efterudd. af jeres egne.
GLÆDER mig til næste modul... Tak - Bare 1000 TAK for jer :D

Antwoord van Connection Management A/S
Connection Management sikrer med deres praksis-nære tilgang i undervisningen, at lederuddannelse er en mulighed for alle - uanset tidligere uddannelse eller mangel på samme. Og dette uden at gå på kompromis med det akademiske niveau.

Fantastisk forløb.
Højt engageret medarbejdere og undervisere.
Kan kun anbefale et forløb ved dem.

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg tog et Projektledelseskursus (online) hos Connection Management i januar-februar 2023, og har været meget tilfreds med både undervisningsformen og mit udbytte heraf. Underviserne var gode til at lære fra sig og gøre emnerne forståelige - også, når man ikke sidder med projektledelse til daglig. Tusind tak til jer! :-)

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg har netop afsluttet uddannelsen "Projektledelse".
Det var en super god oplevelse, jeg har fået fyldt værktøjskassen, mødt en masse dygtige medkursister. En tak skal lyde til vores dygtige og kompetente undervisere, især en STOR tak til Brian Viuf.
Jeg kan 100% anbefale, at man sender sine medarbejdere på ledelsesuddannelse hos Connection Management.

Antwoord van Connection Management A/S
Det var et super godt kursus med yderst kompetente undervisere

Antwoord van Connection Management A/S
Det der gjorde min oplevelse med Connection Management god var at fra første uddannelsesdag får man en masse ting man kan gå videre med, og ting man kan implementere med det samme. Så på meget kort tid får man hævet sin horisont med masser af teori og praksis. Især når man også kan få sparring til sin egen ledelsesmetode med kompetente underviser og vejleder. Ser meget frem til at forsætte uddannelsen. Tak for alt, og med ønsket om succes.

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg kan virkelig anbefale Connection Management. Jeg har taget Ledelse i Praksis og Forandringsledelse, og begge gang har jeg fået rigtig meget værkstøj og modeller med som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Underviserne er rigtig dygtige, og hvad der er vigtigt for mig er, at de har erhvervserfaring med sig og kan give masser af eksempler.

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg har lige afsluttet mit sidste fag i rækken i Akadmi uddannelsen Ledelse. Har taget alle fag undtagen et som jeg havde i forvejen inden. De er virkelige gode til at undervise og kan især anbefale online da dette har jeg kun benyttet mig af. Dygtige underviser og god sparring i forbindelse med opgave skrivning og forberedelse til eksamen. Kan klart anbefale at tage alle fagende i denne uddannelse hos dem.

Antwoord van Connection Management A/S
Rigtigt godt online undervisningsforløb, med yderst kompetente undervisere, der forstod at lave en god kobling mellem teori og praktisk erfaring.
Varme anbefalinger til Connection Management herfra.

Antwoord van Connection Management A/S
Har lige afsluttet Ledelse i Praksis og har virkelig intet at udsætte på hverken kurset, faciliteteterne, underviserne eller selve Connection Management. Det har været lærerigt, givtigt og samtidig sjovt og et levende læringsmiljø. Uddannelsen giver dig hands on redskaber til at forstå dig selv som leder, samt skabe en god dagligdag for dine medarbejdere. Stor ros til underviserne for at gøre det sjovt at lære. Er ikke sidste gang jeg tager et kursus hos Connection Management.

Antwoord van Connection Management A/S
Mine varmeste anbefalinger til Connection Management. Jeg har deltaget i ledelse i praktisk online, og det har virkelig været givende, top professionelt og vanvittig god undervisning. Jeg skal helt sikkert med på flere af deres forløb.

Antwoord van Connection Management A/S
Jeg har netop afsluttet Ledelse i Praksis ved Connection Management, som jeg kun kan anbefale. Virkelig gode lærere (I mit tilfælde Troels, Malene og Jesper), flotte faciliteter og tilmed også en god forplejning. Jeg håber ikke at det er sidste gang jeg skal blive klogere hos jer :)

Antwoord van Connection Management A/S
Har deltaget i uddannelsen "Ledelse i Praksis".
Det var en super god oplevelse, med dygtige og kompetente undervisere.
Kan 100% anbefale at tage sin ledelses uddannelse hos Connection Management.

Antwoord van Connection Management A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.