Connection Management A/S Reviews 102

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Som en del af min lederuddannelse, har jeg lige afsluttet mit første forløb ‘Ledelse i Praksis’ hos Connection Management. Jeg har valgt at benytte mig af deres 100% online forløb og det har være... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har lige afsluttet "Ledelse i Praksis" igennem Connections Management og er meget tilfreds med forløbet. Jeg synes især undervisningen og sparringen med andre ledere har givet mig mere erfaring... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu været igennem 2 forløb og skal snart på det 3. ved de 2 første er jeg blevet mødt af meget kompetente og engagerede undervisere. tilrettelæggelsen af undervisningen fungere rigtig godt, o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijscentrum

Geschreven door het bedrijf

Hos os Connection Management består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Her hos Connection Management fokuserer vi på UD. Du skal kunne gå ud og bruge det, du har lært, direkte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Træningen er baseret på dine erfaringer og udvider din forståelse af real life-situationer. Desuden kan du udbygge med andre af vores uddannelser. Connection Management har gennem årene uddannet mere end 30.000 medarbejdere. Vi er kendt for at skabe effektive resultater gennem vores syn på uddannelse.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale connection…

Jeg kan varmt anbefale connection management, hvorfor jeg nu også har sendt flere af mine medarbejder på uddannelse hos dem.
Tak for den gode kundesupport, undervisning og fleksibilitet i tilpasning af uddannelse.

Mvh
Christian

17 november 2022

Hej Christian

Stort tak for den varme anbefaling og de 5 flotte stjerner:-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter at have deltaget på flere gode…

Efter at have deltaget på flere gode uddannelser og kurser i ledelse, i mange forskellige rammer vil jeg stadig fremhæve Connection Management for deres veltilrettelagte - og gennemførte uddannelse i, Ledelse i Praksis. Dygtige og nysgerrige lærere. Trygt læringsrum og god vejledning. Alt i alt, et godt sted at lære.

16 november 2022

Hej Christian

Tak for den fine feedback:-)

Personlig udvikling og læring

Jeg har lige afsluttet Ledelse i praksis, det har været et fantastisk forløb, dygtige undervisere med erfaring i det som der undervises i.
Det har været en fabelagtig oplevelse, god sparring med undervisere og andre kursister.

Det har givet lyst til mere. :)

3 november 2022

Hej Ann

Super dejligt at høre at det har været en fabelagtig oplevelse:-)

Stort tak for de 5 stjerner og flot feedback.

Fantastisk læring

Fantastisk læring. Connection Management score helt klart topkaraktere hos mig. MEGET brugbare værktøjer lige til at gøre hverdagen lettere og bedre. Gode undervisere og et fantastisk team bag til at støtte med alt det tekniske så fokus kan ligge på læring.

5 oktober 2022

Hej Thomas

Dejligt at høre og skønt at vi scorer topkarakterer hos dig! De 5 stjerner er bragt videre til hele teamet bag.

Ledelses i praksis

Jeg var skeptisk over online undervisning, men må bare sige det var virkelig godt! Kæmpe ros til undervisere for gøre det til en god oplevelse, der gør man har lyst til endnu mere undervisning gennem connection mangement. Og så super fede værktøjer have fået med sig. Mega godt :)

29 augustus 2022

Antwoord van Connection Management A/S

Mega mange tak for den fine tilbagemelding! Den kæmpe ros er givet direkte videre til vores undervisere:-)

Godt og professionel

Godt og professionel. Man får virkelig ledelseværktøj man kan bruge i sit job. jeg kan kun varm anbefalet det

16 augustus 2022

Hej Annalisa

Stort tak for den varme anbefaling:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt og professionelt team og god…

Godt og professionelt team og god undervisning. Jeg kan godt anbefale Connetion Management.

9 augustus 2022

Hej Sune

Stort tak for anbefalingen og de 5 flotte stjerner:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En varm anbefaling fra mig.

Jeg vil gøre dette kort og godt.
Kan varmt anbefale dette fantastiske firma og de skønne medarbejdere og undervisere.
Tøv endelig ikke med at kontakte dem.

5 augustus 2022

Hej Rikke

Mange tak for den flotte anbefaling:-) Den er sendt videre til hele teamet....

Salg og Salgspsykologi med Connection Management

Har lige afsluttet modul Salg og Salgspsykologi på Erhvervsakademi Århus. Kan kun sige "gør det", og meld dig til hos Connection Management. Her får du hjælp og vejledning af søde og professionelle medarbejdere under hele forløbet.
Min lære Klaus Jorlet får også 5 stjerner! Kæmpe ros til ham for super god undervisning. Lærerigt og absolut noget jeg kan bruge fremadrettet.

19 juli 2022

Hej Tina

Stort tak for din fine feedback! Den varme her på en regnfuld sommerdag:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er lige færdig med kurset ledelse i…

Er lige færdig med kurset ledelse i praksis.
Underviser utrolig inspirerende og undervisningsmateriale let at forstå.
Fik rigtig meget viden, som kan bruges i dagligdagen.
Fik 12

1 juli 2022

Antwoord van Connection Management A/S

Tak for den fine tilbagemelding og de 5 flotte stjerner:-)

Og stort tillykke med den flotte karakter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var på uddannelsen forandrings…

Jeg var på uddannelsen forandrings ledelse, hvor jeg havde Carsten som underviser. Han var utrolig god til at inkludere og gå i dybden med de forskellige teorier. Udover dette var han god til at sætte billeder på de forskellige teorier så de gav mere mening.

14 juni 2022

Hej Christian

Tak for de 5 stjerner og den flotte feedback:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun roser tilovers for…

Jeg har kun roser tilovers for Connection Management!
Jeg oplever det forløb jeg har været på som 100% professionelt. Det er medarbejdere der tager hånd om de spørgsmål man nu har undervejs.
God hjælp med SVU ansøgning.
God kommunikation og vejledning fra start til slut af Michael Trige.
Særdeles professionel og inkluderende undervisning af Peter Glahn.
God 1-til-1 sparring af Bjørn Ravnbøl.

Connection Management kan varmt anbefales.

Mvh
Claus Hassing

21 april 2022

Hej Claus

Vi takker for den flotte ros og den varme anbefaling.

1000 tak:-)

Super godt og professionelt

Super godt og professionelt, kun positivt.

19 april 2022

Hej Jonas

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et trygt og positivt læringsmiljø

Et helt igennem super lærerigt uddannelsesforløb. Jeg havde lærer Peter Glahn og har kun positive ting at sige om hans måde at lære fra sig på, hans faglige viden og ikke mindst hans måde at koble teorier og modeller sammen på i relevans til ens egen virksomheds ledelsesmæssige udfordringer.

Glæder mig allerede til næste uddannelsesforløb hos Connection Management!

10 april 2022

Hej Martin

Tak for de flotte ord:-)

Vi glæder os til at byde dig velkommen endnu engang på næste uddannelsesforløb!

Super god uddannelsesforløb

Super god uddannelsesforløb, jeg personligt har haft stor udbytte af uddannelserne, især i forbindelse med mit arbejde. 5 stjerne til Connection Managment fra mig😉

28 maart 2022

Hej Helena

Tak for den fine feedback og dejligt at høre at du har haft stort udbytte!

Kommunikation i praksis.

Deltog i kurset: Kommunikation i praksis.
Kurset var lærerigt og modellerne jeg blev præsenteret for, viste sig hurtigt nyttige i min dagligdag. Underviserne var dygtige og særligt den sidste underviser var god til at relaterer modeller til hverdags scenarier. En rigtig god oplevelse.

23 maart 2022

Hej Birgitte

Tak for tilbagemeldingen og dejligt at høre at det har været en god oplevelse:-)

Det har været et godt uddannelsesforløb på Connection Management i Vedbæk

Det har været et godt uddannelsesforløb. Teori og praksis viden fra hverdagen blev bragt i godt spil sammen. Underviser var god til at gennemgå pensum og levere varen med vægt på det mest essentielle. Han var god til at lytte og modtage spørgsmål, så svaret blev klart og forståeligt. Han havde på den måde en god fornemmelse af at hans budskab blev modtaget og gav på derfor også et lærerigt uddannelsesforløb.

19 maart 2022

Hej Kjeld

Det er bare rigtig dejligt at høre! Og tak for den fine tilbagemelding:-)

Interessant, relevant og velgennemført

Jeg deltog i "Ledelse i Praksis" som onlineundervisning. Det var et rigtig godt kursusforløb. Meget relevante emner, som mange på tværs af organisationer kan drage nytte af at kende til, hvad enten de til daglig har direkte ledelsesansvar eller ej. Jeg kunne sagtens finde på at tage et onlinekursus igen via Connection-Management og kan anbefale andre at gøre det samme.

17 maart 2022

Hej Thomas
Tak for den flotte anbefaling - vi glæder os til at byde dig velkommen endnu engang:-)

Har netop gennemført Ledelse i Praksis

Har netop gennemført Ledelse i Praksis, med online undervisning. Hele forløbet har være super lærerigt, og meget spændende.

Jeg havde fornøjelsen af at blive undervist af henholdsvis Marko Filipovic og Bjørn Ravnbøl, der begge leverede virkelig god undervisning - dem vil jeg også meget gerne anbefale.

Jeg er helt sikkert klar til at tage næste uddannelse hos Connection Management.

15 maart 2022

Antwoord van Connection Management A/S

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner:-) Glæder os til igen at byde dig velkommen til den næste uddannelse...

Professionelt og relevant hele vejen

Professionelt og relevant hele vejen
Har gennemført Ledelse i praksis med start December 21.
Utrolig god undervisning der har været meget casebaseret, hvor alle undervisere byder ind med utrolig megen viden og erfaring.
Jeg har kun superlativer at byde ind med og jeg kan kun anbefale en uddannelse hos Connection Mannagement.

10 februari 2022

Hej Per

Stort tak for den flotte anbefaling og superlativerne;-)

Den er båret videre til resten af teamet!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.