Protector forsikring Danmark Reviews 47

TrustScore 1.5 uit 5

1,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min sag hos Protector Forsikring (PRO-1423926) har nu kørt i over 3 år. Jeg blev alvorligt skadet efter en katastrofeopbremsning i bus 309 (rute 52, 10/12-2022). Jeg har siden gennemgået... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vid en olycka skar jag av en sena i mitt lillfinger som förde till operation och fingret står idag ca 25% böjt og kan ikke steckes ut. Dette gör att jag fastnar i ting, slår i, tappar ting och har ik... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måtte vente over 3 uger før de ville udbetale penge, for en skade deres egen kunde har erkendt er hans fejl, efter en afgørelse om skyld. Ved telefon kontakt bliver man mødt af sure, uprofesionelle o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner. Som modpart, er sagen efter 3 mrd. endnu ikke afsluttet. De besvarer kun de mails de har lyst til og ændrer aftaler. Nægter at udbetale kontanterstatning da de vil have køretøj og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Autoverzekering
  3. Commerciële verzekeringsmaatschappij
  4. Aansprakelijkheidsverzekeringsmaatschappij
  5. Persoonsverzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Protector forsikring er et skandinavisk selskab som er noteret på Oslo børs. Vi har haft en kraftig og lønsom vækst siden starten i 2004. Protector forsikring leverer forsikringer til virksomheder og offentlige kunder og distribuerer produkterne gennem udvalgte forsikringsmæglere.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

3 års kamp – stadig afvist trods klare beviser i sag hos Protector Forsikring…

Min sag hos Protector Forsikring (PRO-1423926) har nu kørt i over 3 år.

Jeg blev alvorligt skadet efter en katastrofeopbremsning i bus 309 (rute 52, 10/12-2022). Jeg har siden gennemgået 2 operationer i venstre skulder, og min livskvalitet er fuldstændig ødelagt jeg bliver aldrig mig selv igen.

Jeg har fremlagt vidner og tekniske beviser – alligevel afvises sagen konsekvent. Det eneste “modbevis” er en chauffør, der ikke kan huske hændelsen. Protector har også fejlagtigt gengivet et vidnes udsagn i et telefonreferat, som vidnet efterfølgende afviste.

Jeg fik fjernet en sagsbehandler, men fik senere oplyst, at vedkommende stadig sad i baggrunden og formulerede afgørelser i andres navn. Vognmanden sendte først sagen videre til Protector 3 måneder efter min anmeldelse – dybt uacceptabelt.

Ifølge færdselsloven (§101-102) er busdrift underlagt objektivt ansvar: Skadelidte skal kun bevise, at skaden er sket som følge af køretøjets drift. Chaufførens hukommelse eller manglende ulykkesrapport ændrer intet, når øvrige beviser foreligger – hvilket Protector gentagne gange har ignoreret.

Uigennemsigtig, kritisabel og dybt frustrerende sagsbehandling. Kan på ingen måde anbefales.

NUL stjerner herfra.

8 april 2025

Nu snart 3 måneder uden badeværelse

Jeg har nu stået snart 3 måneder uden et funktionelt badeværelse, fordi Protector (foreningens forsikring) ikke vil acceptere tilbud, som foreningen og boligadministration har forlagt. De vil heller ikke engang bringe egen taksator/vvs ud, så det hele står stillle. Det hele har foregået på mail siden Juli, og jeg kan intet gøre.

Hvornår kan jeg forvente, at I gør noget i sagen???

15 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan desværre ikke give nul stjerner

Kan desværre ikke give nul stjerner, havde det været muligt havde de fået dette. Har en datter med en korsbåndsskade, men tabel og alle tidligere sager i DK henviser til minimum 5% i sådanne sager. Men de har afvist og vi har klaget. Fået både en uvildig vurdering, ekstra udtalelser fra lægen der har lavet operationen i knæet, men afviser stadig uden reel begrundelse. Hvilket også er svært, da en korsbåndsskade vil give problemer senere i livet, uanset at selve operationen er vellykket. Netop derfor mentabel henviser til minimum 5% ved sådanne skader. Kan se her og nu hørt fra andre at denne procedure med bare at afvise er deres normale praksis. Tænk sig at de tager sig betalt for en efterskole forsikre alle deres elever og når de skader så sker som andre forsikringer anderkender så afvises de hos Protector Forsikring uden begrundelse. Vil mene det er noget direkte svineri og især når det her er unge mennesker med menskader der vil følge dem resten af deres liv. Flere på denne efterskole har haft samme oplevelse og skolen vil nu undersøge selskabet og få aftalen rykket til andet selskab. Desværre er de elever der er kommet så alvorligt til skade så det er en forsikringssag fanget, og vi må så kæmpe kampen. Men vil helt kort fraråde alle at blive kunde i dette selskab, hvilket klart største delen af anmeldelserne på trustpilot tydeligt også viser.

9 februari 2025

Svindler forsikring

Lange svartider, og afvisninger at at dække indbrud på en byggeplads, til trods for nøgleboks, og andre underentreprenører med andre forsikrings selskaber har fået dækket det tyveri der har fundet sted. Har i sidste omgang ventet en måned på endnu en afvisning, men vi giver ikke op endnu. Hvad har man en forsikring til, hvis den ikke dækker det behov man har, men henviser til paragraffer de aldring har fremlagt tidligere. Vi er noget undrende over den proces vi er igennem. Vil aldrig nogensinde anbefale dem til nogen

30 november 2023

Dybt usaglig sagsbehandling

Dybt usaglig sagsbehandling, som de facto annullerer en godkendelse, som Protector allerede har givet. Som kunde kan man dermed ikke stole på, at den godkendelse der er givet (på skrift) faktisk også er gældende. Sagen kører fortsat og Protector har ikke travlt med at svare, selvom det tydeligt fremgår, at skaden betyder, at mit hjem er ubeboeligt og d.d. har været ubeboeligt i 6 uger. Der er gået 12 dage siden jeg sidst kontaktede Protector og jeg har fortsat intet hørt.
Har aldrig tidligere oplevet så gennemført ringe og usaglig sagsbehandling.

8 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan kan i tillade jer at opsige en…

Hvordan kan i tillade jer at opsige en eksisterende forsikring i et andet Forsikringsselskab, uden at have accept fra mig!!!!
Jeg kan ikke vedhæfte en kvittering, faktura eller ordrebekræftigelse, da jeg ikke har modtaget en sådanne

1 november 2023

Uretfærdig behandling pro/765118

Min søn har været i en trafikulykke han bliver påkørt af en social og sundhedsmedhjælper i 2019 sen har været os AES nu har jeg da endelig kommet en afgørelse en mindre grad på 5%. Vi har taget en advokat på sagen som har kommunikeret med projekter Forsikring . Vi har sendt afgørelsen til projekter Forsikring igennem advokaten. Men de nægter at udbetalt de 5 procent af mine grad. Hvordan kan det være de vil ikke betale en godtgørelse på 48.900 som vi fik fra AES Det er stor sort på hvidt Men de nægter at betale det . Rat uretfærdig behandlet.....

23 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kolde og kyniske, sparker til folk der ligger ned

Hvis man er så uheldig at blive ramt af en arbejdsskade og dette firma er den ansvarliges forsikringselvskab, ja så bliver man taget godt og grundig ved næsen..
Blev selv ramt af en arbejdsskade tilbage i 2017 og har kæmpet en kamp siden, selv om de valgte at udbetale mig for min mengrad, så begyndte de alligevel at brokke sig da det kom til erhvervsevnetab ..
Jeg har vundet alle instanser, men det skider de højt og flot på, for de har et lille es i ærmet når de ser de er ved at tabe, og det er retslægerådet for de ved at gør de brug af dem så vinder de sagen, da retslægerådet er betalt af forsikringsselvskaber.. De er virkelig kolde og kyniske. Den dag jeg fik den arbejdsskade blev mit liv ødelagt, jeg var kun 32 år gammel og idag i en alder af 38 er jeg på vej på førtidspension.. så pas på jer selv derude og håb aldrig i ryger i kløerne på dem, de sparker til folk der ligger ned, selv om de godt ved at skadeslidte faktisk har krav på en erstatning..

4 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er da det værste forsikring…

Dette er da det værste forsikring selskab der findes og var der 0 stjerner er stadig for mange.
De snyder og bedrager og varetager kun deres kunder og ikke de skadelidte.
Jeg blev påkørt bagfra af en af deres kunder som både kørte for stærkt og var uopmærksom, og de sagde at jeg var skyld i at jeg blev påkørt bagfra
De varetager kun deres egne kunder og har ikke empati for skadelidte,og de prøver at slippe for at betale.
JEG HÅBER AT INGEN FÅR NOGET AT GØRE MED DETTE FIRMA

15 december 2022

Antwoord van Protector forsikring Danmark

Kære Claus, vi kan ikke finde dig i systemet ud fra ovenstående oplysninger, du må gerne kontakte os på skade@protectorforsikring.dk med skadenummer eller registreringsnummer, hvis du stadig har brug for hjælp. Helt generelt kan vi oplyse, at vi altid forsørger at opgøre skader fagligt korrekt og efter en helhedsvurdering. Det har ingen betydning, at du ikke er kunde hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig betjening

God service og hurtig betjening.
Tak for fair og kompetent skadebehandling.

8 november 2022

Antwoord van Protector forsikring Danmark

Tusind tak for de fem stjerner :-)

Falduheld i Meny

I vores familie har vi haft en meget dårlig oplevelse med Protector forsikring. Min mor som er 84 år var så uheldig at falde i en Meny forretning i Vildbjerg i januar 2022. Desværre blev hun af en medarbejder fulgt ud til et område i butikken, som kun er forbeholdt medarbejdere og da hun ikke var advaret, var hun så uheldig at falde ud over en 20cm høj trappe kant og ud på et flisegulv hvor hun brækkede sin hofte, desværre tog hun så stor skade af faldet, at hun efterfølgende også brækkede den anden hofte, så 2022 har siden januar medført store smerter og genoptræning og her i oktober er hun stadig i gang med ekstra fysioterapi, da anden hofteoperation kom så hurtig efter den første operation, at hendes genoptræning har været utilstrækkelig.
Udover store smerter og ekstra smerter med Rosen efter operationen har det også medført udgifter til fysioterapi og ekstra hjælp, som hun selv skal betale, da hun ikke har en ulykkesforsikring mere pga. hendes alder. Det er med stor bekymring at se hvordan ældre bliver behandlet og jeg kan opfordre til, at man aldrig følger med en butiksmedarbejder til et sted man ikke kender.
Protectors indgangsvinket til sagen har været direkte useriøst igennem hele klagen og den klage ansvarlige ved Protector forsikring er direkte fordrejende og nedladende i sin vurdering af sagen. Jeg vil aldrig anbefale forsikringen til nogen og har aldrig set lignede ved danske selskaber pt overvejer familien et civilt sagsanlæg eller et opslag på FB
NB 1 stjerne er for meget!

28 september 2022

0 stjerner.

0 stjerner.
Som modpart, er sagen efter 3 mrd. endnu ikke afsluttet.
De besvarer kun de mails de har lyst til og ændrer aftaler.
Nægter at udbetale kontanterstatning da de vil have køretøj og registeringsattest INDEN udbetaling. Hvorfor mon et???
Det har de ikke lovhjemmel til hvilket er ganske lovstridig. På trods af advokaten er med på sidelinjen overholder de ikke reglerne og gør lige hvad der passer dem i samarbejde med taksatoren.
Hvad mon Finanstilsynet, Datatilsynet, Ombudsmanden mf. siger til det.
Til alle andre, gå med livrem og seler når i har med denne virksomhed at gøre.

Svar: køretøjet ønskes ikke beholdt og synes i skal undersøge reglerne inden i fastsætter jeres egne.

24 maart 2022

Kære Linda

Det er således en helt normal procedure for kontanterstatning ved totalskade. Du kan ikke både få erstatning for køretøjet og beholde køretøjet.

Protector forsikring Danmark

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De skulle have haft o stjerne

De skulle have haft o stjerne . Ude for en ulykke 2020 . Var ved en specialist ;de valgte stort set og se bort fra hvad , hvad han skrev , og brugte egen lægekonsulent . Det værste jeg nogensinde har oplevet . Men graden er dobbelt så høj , i mit egen forsikringsselskab . Vil aldrig nogensinde anbefale dem , tværtimod .

23 maart 2022

Kære Nikolai

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Hvis du og din skadebehandler ikke kommer til enighed, kan du indsende din klage på mail til vores centrale klageorgan: klage@protectorforsikring.dk

Protector forsikring Danmark

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.