Protector forsikring Danmark Reviews 47

TrustScore 1.5 uit 5

1,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min sag hos Protector Forsikring (PRO-1423926) har nu kørt i over 3 år. Jeg blev alvorligt skadet efter en katastrofeopbremsning i bus 309 (rute 52, 10/12-2022). Jeg har siden gennemgået... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måtte vente over 3 uger før de ville udbetale penge, for en skade deres egen kunde har erkendt er hans fejl, efter en afgørelse om skyld. Ved telefon kontakt bliver man mødt af sure, uprofesionelle o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner. Som modpart, er sagen efter 3 mrd. endnu ikke afsluttet. De besvarer kun de mails de har lyst til og ændrer aftaler. Nægter at udbetale kontanterstatning da de vil have køretøj og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Autoverzekering
  3. Commerciële verzekeringsmaatschappij
  4. Aansprakelijkheidsverzekeringsmaatschappij
  5. Persoonsverzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Protector forsikring er et skandinavisk selskab som er noteret på Oslo børs. Vi har haft en kraftig og lønsom vækst siden starten i 2004. Protector forsikring leverer forsikringer til virksomheder og offentlige kunder og distribuerer produkterne gennem udvalgte forsikringsmæglere.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig har jeg oplevet så dårligt et…

Aldrig har jeg oplevet så dårligt et selskab med rod i deres system lover har ringet flere gange og får aldrig den der har med sagen at gøre og de lover at de ringer tilbage MEN der sker aldrig en skid og flere gange er det jo næsten bare skole børn der tager telefonen

18 augustus 2021

Kære Peter

Det beklager vi meget, og vi vil gerne forsøge at rette op på det. Vil du sende dit telefonnummer samt hvad sagen konkret drejer sig om (og meget gerne et skadesnummer eller policenummer, hvis du har sådan et) til info@protectorforsikring.dk

Så sørger vi for at få kigget på det hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uærligt forsikringsselakab hvor færdselsloven åbenbart ikke gælder for deres kunder!

Jeg har haft en rigtig ubehagelig oplevelse med et busselskab som er forsikret gennem protector forsikring. Jeg kommer kørende ud af en lille landevej, hvor en bus kommer som modkørende og fylder stortset hele vejen og er LANGT ovre i min vejbane.
Bussen har rig mulighed for at kunne trække helt ud til siden, således at de kan blive indenfor deres side af vejbanen. Chaufføren vælger dog ikke at trække særlig langt ud, hvilket tvinger mig hårdt ind i en kantsten som står helt ude i siden af vejen i min vejbane. Chaufføren kører blot videre, hvorfor jeg først efterfølgende får fat i busselskabet, hvor jeg oplyser at mine alufælge på højre side af bilen er blevet slemt beskadiget, og min bil hopper voldsomt efter sammenstødet. Aftaler med busseæskabet at sagen skal meldes til forsikringen, som i dette tilfælde er protector forsikring.

Efter over en måneds venten, får jeg langt om længe en afgørelse fra protector forsikring, som dog ikke vil anerkende mit krav om dækning af den skade som busselskabet har forvoldt på min bil!

Protector forsikring skriver følgende til mig:

Vi har nu modtaget anmeldelse fra vores kunde, som oplyser at de holdt så langt til højre som muligt, og var helt ude ved rabatten. De oplyser samtidig at der er tale om en smal vej.

Da der ikke skete noget sammenstød mellem køretøjerne, ligesom vores kunde holdt så langt til højre på vejen som muligt, kan vi ikke anerkende erstatningsansvar for den manøvre du valgte at foretage, og som førte til at du ramte kantstenen med dit køretøj.

Som det fremgår af ovenstående, mener Protector forsikring åbenbart ikke at færdselsloven gælder for deres klient? Så vidt jeg ved skal en bus også sørge for at holde sig HELT ovre i sin egen vejbane, og kan de ikke dette bør de nok finde sig en anden vej at køre på! Færdselsloven gælder altså også for busser og anden tung trafik! Og dette burde protector forsikring om nogen også at vide.

Jeg mener på ingen måde at Protector kan være bekendt at afvise mit krav, da jeg var tvunget ud i kantstenen for ikke at kollidere med bussen som var betydeligt ovre i min vejbane. Men protector forsikring mener åbenbart ikke at de er forpligtet til at dække skaden fordi det ikke er sket nogen kollision? Så oversat til dansk, ville de kun have dækket skaden hvis jeg havde fastholdt min kurs i MIN side af vejen, og istedet var kollideret med bussen som var fyldt med skolebørn???

Efter modtagelse af deres afgørelse, påklagede jeg straks denne afgørelse og bad sagsbehandleren fra Protector forsikring, om at sagen gives videre til deres klageansvarlige samt at såfremt de fastholdt deres afgørelse agter jeg at inbringe sagen for forsikrings klagenævnet. Nu er der så gået 4 dage, og jeg har endnu ikke modtaget noget svar eller bekræftelse fra protector forsikring, om at min sag er sendt videre til deres klageansvarlige....

Jeg kan blot konkludere at Protector forsikring, er et uærligt selskab som kun tænker på deres egen bundlinje, og åbenbart ikke mener at færdselsloven gælder for deres kunder!

3 augustus 2021

Kære Mark

Vi forstår din situation og lover at du nok skal høre fra os når vi har kigget på din sag igen. Du kan forvente at høre fra os igen indenfor 3 arbejdsdage.

Kundeservice ?

Vi er skadelidte i en sag, hvor skadevolderen er forsikret hos Protector. Skaden på vores bygning blev anmeldt i februar.

Status i dag:
Skadelidte er dybt frustreret, da vi mangler taksering af skaden og dermed ikke kan udbedre.
Skadevolderen oplever den ringeste kundeservice ever.
Sagsbehandler hos Protector arbejder latterlig langsom, misforstår oplysninger og holder ikke aftaler. Dette fremgår mail korrespondancen mellem skadevolderen og Protector)

Jeg er meget spændt på, hvornår Protector kan eller vil? behandle sagen .

Status 18.06.:
Super hurtigt respons på min anmeldelse. Tak for det. Jeg skrev fluks en mail til jer …men har ikke hørt noget siden. Desværre.

14 juni 2021

Kære Anette,

Det er vi kede af at høre, og vi vil meget gerne kigge på sagen. Vil du ikke ringe på 50605830 (eller sende en mail til skade@protectorforsikring.dk), så vi kan undersøge nærmere hvad udfordringen er og hjælpe sagen godt på vej?

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Protector forsikring ignorerer mig totalt

Hej,
En Movia Bus har påkørt mig kraftigt bagfra, og jeg kom til skade. Jeg har anmeldt skaden til modpartens forsikringsselskab (Protector forsikring Danmark), jeg fik ringet flere gang, fik skrevet flere e-mails og blev lovet at jeg vil blive ringet op flere gang, men der skete intet. Jeg er endda begyndt på fysioterapi, og stadigvæk intet har jeg hørt fra Protector forsikring Danmark. Jeg har spurgt pænt om hvornår vil Protector forsikring Danmark betale mine fysioterapi udgifter, men jeg blev bare ignoreret. Jeg mister snart tålmodigheden og vil snart kontakte en advokat hvis jeg ikke høre fra Protector forsikring Danmark. Det er uacceptabelt at jeg bliver ignoreret mine rettigheder!

2 februari 2021

Kære Nadal.

Det kan godt tage noget tid at behandle en anmeldelse, når uheldet involverer flere parter. Men vi forstår din situation, og vi lover, at vi gør hvad vi kan for at behandle din anmeldelse hurtigst muligt. Hvis du vil have en opdatering, så send en e-mail til skade@protectorforsikring.dk og husk at vedlæg skadenummeret. :-)

alt gik uden problemer

.................

12 januari 2021

Kære Jesper

Tusind tak for de 5 stjerner :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen forsikkring jag vil rekommendere

Vid en olycka skar jag av en sena i mitt lillfinger som förde till operation och fingret står idag ca 25% böjt og kan ikke steckes ut. Dette gör att jag fastnar i ting, slår i, tappar ting och har ikke god rörelse eller finmotorik. I tillägg har jag meget ont i fingret når det är kallt. Sökte om skadeerstattning men den vurderades till under 5%, jag kan dock överklaga och detta skulle kosta 9150 dkr. Ingen forsikkring jag skulle rekommendra någon.

11 januari 2021

Kære Carsten

Vi er meget kede af anmeldelsen, da vi altid begrunder præmiestigninger på saglig vis. Selvom vi hæver præmierne, så plejer sammenhængen mellem vores præmier og vilkår dog at være meget konkurrencedygtig, så vi håber, vi kan gøre det godt igen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er midt i et forløb med en skade (…

Er midt i et forløb med en skade ( indtil vider køre alt fint :-) )

18 december 2020

Kære kunde

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

Prøv alle andre først

I min virksomhed køber jeg forsikringer for mere end 200.000 kr. årligt, og jeg har blandt andet 15 biler, både personbiler hvide plader og kassebiler på gule plader.
Efter at have haft en række dårlige episoder med Protector forsikring, så valgte vi at få nye priser indhentet, og det førte til skift af forsikringsselskab til bedre pris og forbedrede betingelser.
Nu bliver jeg så informeret om, at Protector oplyser til andre selskaber at vi er "SANERET", hvilket i deres sprogbrug betyder, at vi er smidt ud som kunde. Noget man typisk gør ved kunder med særlig høj skadesfrekvens, problemer med betaling osv. Altså en advarsel til andre forsikringsselskaber.
Det er ikke korrekt.
Jeg kan kun advare imod at blive kunde hos Protector. Det er vanskeligt for mig at forestille mig en dårligere service end den de tilbyder.
Prøv alle andre først!
Vh. Adm. direktør Morten Raahede

11 december 2020

Kære Morten

Sagen er desværre mere kompleks, men vi er naturligvis kede af, hvis vi har lavet nogle fodfejl. Vi kigger lige på forløbet igen, og ser om der er noget vi kan gøre bedre fremover.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi oplever hurtige svartider hos…

Vi oplever hurtige svartider hos Protector Forsikring samt hurtig opkrævning af bilskaderne med fyldestgørende dokumentation. Deres skadebehandlere er kompetente og serviceminded.

8 december 2020

Kære Lidl

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, som er givet videre til skadebehandlerne. Vi vil nu forsøge at gøre os fortjent til den sidste stjerne ;-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse over de en måned før…

Dårlig oplevelse over de en måned før årsskiftet advisere en ubegrundet præmie stigning på 180%

1 december 2020

Kære Anchersen

Vi er meget kede af anmeldelsen, da vi mener det er vigtigt at begrunde præmiestigninger på saglig vis. Begrundelsen angiver vi i vores fornyelsesbrev, som vi håber, I har haft lejlighed til at læse. Hvis I/mægler har nogle spørgsmål til begrundelsen, er I altid velkomne til at kontakte os på 50605830 eller info@protectorforsikring.dk

god og hurtig behandling

har kun oplevet god og hurtig behandling

24 november 2020

Kære Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse. :-)

Fair og hurtig

21 oktober 2020

Hej Berit.

Tusind tak for de fem stjerner :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bliv aldrig kunde ved protector

Bliv aldrig kunde ved protector forsikring
Gør jer selv den tjeneste at tage et hvilket som helst andet forsikrings selskab.

Vi var uheldige at tabe en hjul kapsel på en turistbus på Svendborg Sundbroen hjul kapslen var af plastik. Men det er lykkes kunden at få total skadet hans bil da kapslen skulle være kørt ind i begge forskærme på bilen og herefter op på køler hjelmen og op på taget og så røg hjulkabslen i Svendborg sund.

En hjul kapsel af plastik kan umuligt total skade en bil og mit forsikrings selskab protector giver bare modparten ret og giver kunden en ny bil uden vores samtykke.

Nu har vi betalt selvrisikoen men nu forlanger
Protector også sags omkostninger udover selvrisikoen.
Så idag har vi betalt 2700 kr i sags omkostninger fordi vi ikke er enige med protector forsikring

Så skal i snydes så bliv kunde ved protector forsikring

Mvh

30 april 2020

virkelig dårlig service og behandling

virkelig dårlig service og behandling
Dårlige medarbejder
Den ene siger noget den anden noget andet og lederen får kunden til at fremstår som løgner

14 april 2020

Kære Halima

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Hvis du sender skadenummeret på info@protectorforsikring.dk att: Trustpilot, så følger vi op.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpel hen det dårligste af det…👎🏻🤬

Simpel hen det dårligste af det dårligste
Efter skade stiger forsikring med mere årlig, med mere end skadens omkostninger👎🏻🤬

11 maart 2020

Kære Danny.

Det forstår vi godt kan virke urimeligt. Hvis du sender skade/policenummer på info@protectorforsikring.dk att: Trustpilot, så følger vi gerne op for at se, om der er noget, vi kunne have gjort bedre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De drukner skadelidte i opgaver med at…

De drukner skadelidte i opgaver med at fremsøge tilbud fra flere parter og med at dokumenterer forløb, alder og slitage på genstand m.m. Desuden så har de uanstændige lange svartider på mails, man står tilbage med en rigtig dårlig oplevelse!

24 januari 2020

Kære Rasmus.

Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at behandle skadelidte. Hvis du sender skadenummer på info@protectorforsikring.dk att: Trustpilot, så følger vi gerne op for at se, om der er noget, vi kunne have gjort bedre.

Manglende coulance hos Protector

Vi udlejer vores sommerhus via Danland som bruger Protector som forsikringsselskab i forbindelse med skader som lejer evt. påfører bolig og inventar.
En lejer brød ind i vores aflåste skab og stjal en dunjakke samt beskadigede nogle mindre inventargenstande - vi valgte ikke at politianmelde, men opgjorde vort tab til ca. kr.1800.
Protector krævede herefter en omfattende beskrivelse af hver enkelt genstand med nypris, alder og genanskaffelsespris.
I betragtning af beløbets ringe størrelse opfattede vi dette som manglende coulance og et forsøg på at chikanere forsikringstageren. Vi valgte ikke at forfølge sagen.

22 oktober 2019

Kære Preben

Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at behandle skadelidte. Hvis du sender skade/policenummer på info@protectorforsikring.dk att: Trustpilot, så følger vi gerne op for at se, om der er noget, vi kunne have gjort bedre.

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.