Creative Cables Belgique Reviews

4,6

Een deel van de bestelling werd niet geleverd. 3 weken later had ik pas de ontbrekende stukken zonder enig compromis.

Prima shop. Snelle afhandeling van orders en de support reageert ook rap. Mooi assortiment voor als je je eigen lichten in elkaar wilt knutselen.

verlichtingspendel volledig zoals gewenst. Past perfect bij onze hanglamp. Verzending een week via b-post welk vlot en goed verpakt.

Ik heb helaas mijn bestelling moeten annuleren omdat ik de artikelen niet op tijd kon krijgen. Maar alles is correct en snel afhandeld. Dank daarvoor!

1. Lampenwinkel
  2. ook in
  3. Gloeilampleverancier
  4. Lampenfabrikant
  5. Lampenkapleverancier

Over Creative Cables Belgique

Creative Cables Belgique est la référence pour des solutions d’éclairage personnalisables et de qualité. Nous proposons un large choix de câbles textiles colorés, de douilles, de suspensions, d’accessoires et de composants pour créer l’éclairage parfait pour chaque espace.

Chaque produit est conçu pour allier fonctionnalité, esthétique et liberté créative. Idéal pour la maison, le bureau, les espaces commerciaux ou les projets professionnels.

Achetez directement sur www.creative-cables.be et profitez de :

• ✔️ Personnalisation complète
  • ✔️ Matériaux sûrs et certifiés
  • ✔️ Livraison rapide et fiable partout en Belgique
  • ✔️ Service client réactif et compétent

Éclairez vos espaces avec style et originalité.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een deel van de bestelling werd niet…

23 september 2025

Beste Mig,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Top service

Top service, Fleur was heel duidelijk in haar communicatie.

16 juli 2025

Hallo!

Dank je wel voor je aardige woorden!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en communicatie. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet dat je altijd bij ons terecht kunt!

Met vriendelijke groeten,

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering, binnen de 48u vanuit Italië naar hier.

23 juni 2025

Beste klant,

Dank u voor uw positieve review! Fijn dat alles snel en correct geleverd werd!

Perfecte service

Snelle service! Super goede webshop met simulator. Kwaliteits onderdelen. Verzending snel en gedetailleerd!

27 juni 2025

Hallo,

Bedankt voor uw mooie review!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service, de webshop en de kwaliteit van onze onderdelen.
We hopen u snel terug te zien; neem gerust contact met ons op als u ooit hulp nodig heeft.

Beste Koen,

Bedankt! We zijn blij dat alles perfect is verlopen. We waarderen uw steun!

Prima ervaring

Duidelijke website in eigen taal, goede communicatie, snelle verzending, goede verpakking. Zoals een webwinkel moet zijn. Aan te raden.

19 maart 2025

Antwoord van Creative Cables Belgique

"Hallo! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden was over onze producten en service. We zijn blij dat we deel hebben kunnen uitmaken van uw verlichtingservaring. Als u verder advies nodig heeft of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We hopen u snel te zien in onze online winkel!
Een verlichtende groet!"

Correcte service

Snelle, correcte levering. Degelijke en mooie, geleverde producten.

4 februari 2025

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als de producten. Het is goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als je verder nog iets nodig hebt, laat het ons gerust weten. Fijne dag verder!

Creative-Cables Klantenservice

Mooie elementjes om iets nieuws te…

Mooie elementjes om iets nieuws te bouwen .

30 januari 2025

Beste Antoon,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en de levering. Veel succes en plezier met uw nieuwe producten!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Blij met de kwaliteit van de producten.

5 januari 2025

Beste F.,

Bedankt voor uw vrendelijke review! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de levering. We helpen u in de toekomst graag weer!

Top materiaal

Vlotte, correcte levering. Bedankt en prettig einde jaar

17 december 2024

Beste Karen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u ook een prettig 2025!

Creative-Cables Customer Service

Ik wilde een deel van mij bestelde…

Ik wilde een deel van mij bestelde produkten retourneren.
De dubbele stopcontacten die bij de opbouw kabelsysteem horen, van chinese slechte kwaliteit, zijn daar ook gemaakt.
De retour aanvraag is een drama , geen duidelijke instructies betreft vrachtbrief die op de retourpakket geplaatst moet worden . Vreselijk vervelend . Nemen ook de telefoon niet op in Brussel.
Alleen een algemene uitleg verder niets.

10 oktober 2024

Beste Erika,

Hartelijk dank voor uw feedback. Zoals besproken via e-mail hebben we het retourproces aan u uitgelegd en is alles uiteindelijk probleemloos verlopen. We begrijpen en waarderen uw bezorgdheid en opmerkingen, die ons helpen onze service te verbeteren.

Om verwarring te voorkomen, willen we u erop wijzen dat het niet nodig is om contact op te nemen met onze winkel in Brussel, omdat zij onafhankelijk van ons online platform werken. Aangezien uw bestelling en retouraanvraag volledig online zijn verlopen, kan de winkel in Brussel u hier helaas niet verder bij helpen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en voor de gelegenheid om het proces verder toe te lichten.

Creative-Cables

Kwaliteit kon beter

Kwaliteit kon beter , spijtig van de plastieken dopjes en de vijzen hebben we ook vervangen.

6 juni 2024

"Beste Anja,

Dank u wel voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons product. We vinden het jammer dat de kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen uw opmerkingen ten zeerste.

Graag willen we benadrukken dat we ook een optie bieden voor metalen cilindrische trekontlasters. Echter, begrijpen we dat u zelf heeft gekozen voor de plastic conische dopjes. Desondanks nemen we uw feedback ter harte en horen we altijd graag we hoe we onze producten verder kunnen verbeteren om aan de verwachtingen te voldoen.

Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd klaar om te helpen."