Ik heb anderhalve week geleden een bestelling geplaatst op Black Friday. afgelopen zaterdag pas mijn order ontvangen met daarin 2 van de 5 bestelde items. Nou ontbreken er 3 items en hebben ze v... Toon meer
Kleding is perfect! Haal hier nagenoeg al m'n truien en t-shirts. Levering is de ene keer enorm snel en de andere keer enorm langzaam, bijzonder. Nog niet in contact hoeven komen met de klantenservice... Toon meer
Over het algemeen tevreden over Daily paper. Unieke kleding, en daar betaal ik graag wat meer voor, maar de kwailteit van sommige stukken zijn ondermaats voor de prijs (broek die na 1 wasbeurt al... Toon meer
Danzigerbocht 45N, 1013 AM, Amsterdam, Nederland
- +31 020 334 8970
- info@dailypaperclothing.com
- www.dailypaperclothing.com
Heeft 37% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Complexe retourbeleid en op eigen…
Complexe retourbeleid en op eigen kosten terugsturen.
Slechte klantenservice
Meestal tijdens het bestellen echt geen problemen.
Kwaliteit heel goed nooit klachten gehad.
Maar als er 1 keer een probleem komt bij Dailypaper dan is er niemand die naar je luistert. Tot 2 keer toe zijn 2 verschillende bestellingen van mij geannuleerd. De eerste keer was er vanuit de Daily paper Warehouse iets verkeerds gegaan. Gebeld/gemaild dat ik er niet mee eens was. Word er makkelijk gezegd ja mevrouw opnieuw bestellen. De tweede x besteld/betaald ordernummer ontvangen. 3 dagen later krijg ik een bericht dat mijn geld terug gestuurd word. Wederom gebeld en gemaild word er weer makkelijk gezegd ja opnieuw bestellen maar product is niet op voorraad.
Wat een slechte klantenservice medewerkers, niemand die wat kan doen alleen maar blijven zeggen dat het niet anders kan. Er word niet meegedacht met de klant , een excuses zou wel op zijn plaats zijn. Ik wacht sinds vrijdag op een tegemail.
Een cursus hoe om te gaan met klanten zou echt top zijn!

Antwoord van Daily Paper
Zeer teleurstellende klantenservice en niet-geleverd pakket
Beste Daily Paper,
Ik ben diep teleurgesteld en gefrustreerd door de absoluut verschrikkelijke ervaring die ik heb gehad met jullie klantenservice en het niet-geleverde pakket. Ik heb tot nu toe al twee weken lang geprobeerd contact met jullie op te nemen via e-mail en heb nog steeds geen enkele reactie ontvangen.
Het is ongelooflijk hoe jullie zo'n gebrek aan aandacht en zorg kunnen tonen voor jullie klanten. Ik heb het pakket besteld met hoge verwachtingen, maar tot op heden heb ik er helemaal niets van gezien. Het gebrek aan communicatie van jullie kant is ronduit onaanvaardbaar.
Ik begrijp dat er soms vertragingen kunnen optreden bij het bezorgen van pakketten, maar het minste wat jullie kunnen doen is klantgericht handelen en op zijn minst de moeite nemen om mijn e-mails te beantwoorden. Ik heb het gevoel dat ik volledig genegeerd word en dat mijn geld en tijd totaal niet worden gerespecteerd.
Als ik van tevoren had geweten dat ik met zo'n slechte klantenservice te maken zou krijgen, zou ik nooit een bestelling bij jullie hebben geplaatst. Het feit dat ik twee weken heb moeten wachten zonder enige vorm van communicatie is onvergeeflijk.
Ik verwacht onmiddellijke actie van jullie kant om dit probleem op te lossen. Ik wil mijn geld terug of op zijn minst een duidelijke uitleg over waarom mijn pakket niet is geleverd. Jullie moeten begrijpen dat dit soort onprofessioneel gedrag jullie reputatie ernstig schaadt en dat ik zeker niet de enige ontevreden klant zal zijn.
Ik hoop dat jullie deze kwestie serieus nemen en mij zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Anders zal ik genoodzaakt zijn om verdere stappen te ondernemen om mijn geld terug te krijgen en anderen te waarschuwen voor de slechte service die jullie bieden.
Met teleurstelling,
Lorenzo

Antwoord van Daily Paper
Wat een gekut met dit bedrijf
Wat een gekloot man ik ga hier nooit weer bestellen. Eerst geven ze mij een shirt van maat M wat veel te klein was dus heb hem maar aan me zusje gedaan en dan het andere shirt in ook maat m die mega groot was. Hebben jullie daar je bril niet op man. Ik ga het ook niet retourneren want van wat ik van de resencies zie krijg je je geld niet terug. SCHANDALIG ik ga hier niet weer bestellen

Antwoord van Daily Paper
Leuke kleding, maar erg rot met retourneren
Leuke kleding, maar wat een ellende met retournering… de retourpagina werkt niet en dus kan ik geen retour aanmaken. Inmiddels 2x contact proberen te zoeken, waarbij wordt aangegeven dat binnen 2 dagen contact wordt opgenomen, echter nu een week verder, en bij eerste mail 1,5 week verder en nog steeds niets gehoord…

Retourzending en afhandeling
Mijn ouders kochten voor hun kleinzoon een Daily Paper shirt in Roermond waar ze op dat moment op vakantie waren. Omdat hij meerdere shirts heeft van dit merk, hebben ze maat M meegenomen. Helaas was het shirt veel te groot. Na contact met de winkel (wat prima verliep) kregen we het retouradres via de mail opgestuurd en dat heb ik op het retouretiket geschreven. Helaas wilde postnl en dhl het pakket niet aannemen omdat het adres niet zou kloppen. Mijn zoon belde direct weer met de winkel in Roermond. Uiteindelijk is het versturen gelukt, met een andere letter in de postcode. Omdat ik niks meer hoorde of het ontvangen was, checkte ik de track & trace. Toen bleek dat het pakket niet bij het oorspronkelijke adres was afgegeven maar bij een ophaalpunt in de buurt. Ik weer gemaild met de winkel met de vraag of ze het pakket wilde ophalen. “Dat kunnen wij niet”, was het antwoord, “en ik had het moeten versturen naar het adres in de mail.” Maar dat had ik gedaan! In de mail stond alleen een verkeerde postcode aan mij doorgegeven, dat is aangepast door post.nl zodat het überhaupt verzonden kon worden. Het pakket is niet opgehaald door Daily Paper. Zijn zij daar zelf niet verantwoordelijk voor? Op mijn mailtjes daarover is niet meer gereageerd. “Verstuurt u het nog maar een keer.” … Ik weet niet eens of het pakket bij ons terugkomt. Dus geld kwijt én ook het shirt niet in ons bezit.
Anyway, veel gedoe voor een shirt van €55,- (+ €7,95) en onze les (en die van mijn ouders) is om nooit meer iets te kopen voor een ander bij een keten waar je maar op één adres kan retourneren. Zonde!

Antwoord van Daily Paper
Goede kwaliteit en goede aftersales
Al verschillende items besteld. Over het algemeen zeer snelle levering. Kwaliteit is top, shirts blijven lang mooi (ook na vele keren wassen). Helaas 1x een defect shirt ontvangen (zaten gaten in, waarschijnlijk iets misgegaan bij productie). Dit gemeld en werd direct keurig opgelost. Ik blijf hier bestellen!

Prima retourbeleid
Door de vele negatieve reviews was ik een beetje bang om te bestellen en misschien te moeten retourneren, maar dit was achteraf helemaal niet nodig. 29 maart heb ik besteld, dit heb ik op 7 april retour gemeld en opgestuurd. Voorheen was dit gratis, maar nu moest ik €7 betalen. Dit vond ik een beetje jammer. Na 14 dagen kreeg ik netjes mijn geld terug, top!

Prima kwaliteit en levering
Prima kwaliteit en levering. Retourneren ging ook zonder problemen!

Dochter heeft 2 items…
Dochter heeft 2 items geretourneerd,Daily Paper zegt maar 1 item te hebben ontvangen. Na de nodige mails en telefoons hebben ze alles doorgstuurd naar een incassobureau met de nodige interest erbij. Een pure schande dat ze mensen zo in het zak zetten om wat winst te kunnen maken! Dit was de 1ste maar vooral de laatste keer dat we hier iets hebben besteld! Een zeer boze klant!!!

Antwoord van Daily Paper
De kwaliteit van de kleding is erg…
De kwaliteit van de kleding is erg slecht. Meerdere truien aangeschaft en zijn allemaal stuk voor stuk kapot gegaan in de wasmachine. Zelfs op koud was, lage toeren, etc. Gaten, scheuren, logo dat ribbelt...

Klantenservice!
Haal hier al m'n truien en t-shirts. Levering is de ene keer snel en de andere keer langzaam. Nog niet in contact hoeven komen met de klantenservice, kan daar geen oordeel over geven. Retournering moet wel gratis gemaakt worden, is tegenwoordig eigenlijk standaard.

Antwoord van Daily Paper
2 weken gewacht en werd gezegd dat het…
2 weken gewacht en werd gezegd dat het er bijna aankwam. Vandaag een bericht dat het er toch niet is

Antwoord van Daily Paper
Nogsteeds mijn pakket niet binnen!
2 weken geleden heb ik een sjaal besteld bij daily paper. Ik heb deze nogsteeds niet ontvangen aangezien het pakketje nog steeds niet is aangemeld bij postnl. ik vind dit een slechte service

Antwoord van Daily Paper
Weet iemand hoe ik make up van mijn jas…
Weet iemand hoe ik make up van mijn jas z’n kraag eraf kan halen? ??????

Verkeerde product
Heb met black friday een hoodie gekocht die inmiddels nergens meer te verkrijgen is. Toen mn pakketje binnen kwam bleek het verkeerde product erin te zitten. Dit vind ik erg vervelend, want wou de hoodie al een tijdje hebben en nu kan ik het nergens meer halen. Contact opgenomen en het enige wat ze voor mij kunnen doen is het geld terug boeken. Erg vervelend. Blijkbaar kan zo een groot bedrijf de drukke periodes niet aan. (2 sterren)
Update:
Na het contact opnemen ben ik super vriendelijke benaderd en is het mooi opgelost. Helaas heb ik de hoodie niet kunnen ontvangen omdat het niet meer op voorraad is.

Geen binnenzak
Warme jas maar voor het geld wat je ervoor moet betalen vind ik teveel voor de kwaliteit.een zeer grote nadeel vind ik dat er geen binnenzak in de jas zit met rits.vind dit wel horen voor een dure jas

Slechte kwaliteit
Ik heb vorige maand hier een longsleeve weg besteld en nadat ik deze hooguit 2 keer heb aangehad laten de letters al los. Slechte kwaliteit dus.

Antwoord van Daily Paper
Opeens niet meer op voorraad
Altijd erg fan geweest van DP, helaas toch vaak overkomen dat wanneer je iets besteld je pas een week later (!!) hoort dat het niet meer op voorraad is??
Als excuus krijg je een mailtje dat dit wel vaker zo gaat tijdens de sale periode, maar ik vind dit geen goed excuus. Regel je zaken, ook tijdens de sale. Als ze het meteen hadden laten weten had je het nog in een andere kleur kunnen bestellen, maar wanneer ze pas na een week (de dag van aankomst van het pakket) laten weten dat het ene product toch niet mee verzonden is, is wel erg zuur. Nu is de sale periode voorbij en kan ik het product wat nu dit uit de collectie is op geen andere manier meer bestellen.
En nu ben ik echt niet de lastigste, maar wanneer ik vaker van dit soort verhalen hoor of meemaak vind ik wel dat het gezegd moet worden.
Erg jammer Daily Paper.

KlantenSERVICE!
Ik heb nog nooit een slechte ervaring met de klantenservice van Daily Paper gehad en ook mijn laatste ervaring was zeer positief. Paar items besteld en bij een van de items (spijkerbroek) viel er een knoop af bij het openen. Retourformulier ingevuld en "beschadiging" gemeld (met foto's) en ben heel vriendelijk, snel en naar tevredenheid geholpen. Met recht klantenSERVICE!