Vi har nu handlet hos Dancamper for anden gang og har købt endnu en Carthago, Vi har altid fået en god og venlig betjening og fantastisk service, har aldrig haft noget at klage over
Bedrijf heeft geantwoord
Vi kunne ikke ønske os en mere venlig og professionel behandling end den, vi har fået hos DanCamper. Det betyder en rigtig god start ind i camperlivet!
Bedrijf heeft geantwoord
Fin fin service hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse . Har efter nogle måneder haft ganske små ting der skulle rettes på den lidt ældre knaus camper vi købte. Hurtig og kompetent blev tingene ord... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det har været en fantastisk oplevelse at besøge DanCamper.. Vi fik en virkelig god information og “rundvisning” af autocamperen. De gjorde alt for at vi kunne få camperen før den tid vi først havde ø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi tilbyder salg, service og udlejning af såvel nye som brugte autocamper.
Vegavej 8, 8700, Horsens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Antwoord van DanCamper Horsens
Vi har ofte været forbi DanCamper blot for at ose og vi er altid blevet godt behandlet. Denne gang fandt vi lige den autocamper med den indretning vi har ledt efter og til en fornuftig byttepris.
Selvom vi var forbi mange gange for at overbevise os selv om at det var den rette for os, var der ingen pres fra DanCamper. Der var god forståelse for vores behov. Vi vil sikkert også i fremtiden kigge ind for en hyggelig snak og få gode råd og inspiration.De er reelle og kompetente og har stor erfaring inden for branchen og autocamperlivet. Vi kan kun anbefale DanCamper til andre.

Antwoord van DanCamper Horsens
Vi oplevede en Helt særlig service og stor indsats i ft. at indfri vores ønsker om at have vores autocamper klar på 3 dage. Samt en villig- og venlighed der også strækker sig udover det sædvanlige.. OGSÅ efter handlen er afsluttet.. Kan helt klar anbefales at forhandle med.

Antwoord van DanCamper Horsens
Fantastisk god service. Dejlige at handle med, tid og ro til at tænke sig om uden at føle sig presset.
God faglig rådgivning.
Godt sted at komme selv fra Bornholm.

Antwoord van DanCamper Horsens
Meget fin behandling. Et firma der varmt kan anbefales. Fin forståelse for vores behov.

Antwoord van DanCamper Horsens
God aflevering havde god tid til at gennemgå alle detaljer på camperen
Følte en god fornemmelse med handlen.

Antwoord van DanCamper Horsens
Så skiftede vi autocamper igen, det blev så den fjerde vi har, og for anden gang købte vi hos Dancamper den blev ikke ny denne gang men meget lækker vogn, en stor tak til Annette og Jens Erik for jeres altid professionelle og venlige måde at være på, selv om vi jo ikke er noviser på autocamperområdet så havde Jens Erik selvfølgelig tid til at fortælle om vores nye vogn, samtidig skal også lyde en stor ros til værkstedet hvor vores tidligere vogn blev serviceret, det skal denne selvfølgelig osse.
En gang Dancamper altid Dancamper
Med autocamperhilsen
Bente og Jørgen

Antwoord van DanCamper Horsens
Kanon kundebetjening, super udlevering af autocamper for leje, virkelig god instruktion af vognen. Udstyr i autocamper var optimal. Nogle få mindre problemer for nybegyndere undervejs, blev løst super blot ved en opringning hjem til firmaet, selv da vi havde låst en nøgle inde, blev det løst ved et opkald (søndag aften).
Vi kan kun varmt anbefale Dancamper, efter 5 ugers fantastisk tur til Nordkap

Antwoord van DanCamper Horsens
Vi er absolut tilfredse med servicen, og så er DanCamper de mest reelle og kompetente på markedet.

Antwoord van DanCamper Horsens
En 100% god oplevelse at handle hos Dancamper. Der har ikke været noget at sætte en finger på. Vi kan kun Anbefales.

Antwoord van DanCamper Horsens
Her har vi et sted, hvor man gør alt for kunderne og man får en personlig betjening gennem hele forløbet af en handel. Jeg kan kun anbefale DanCamper som stedet hvor man trygt kan handle autocampere!
Deres værksted yder også en perfekt service - hvis det skulle blive nødvendigt.
Vi valgte DanCamper af alle camperfirmaer, for fik vi den bedste personlige service.

Antwoord van DanCamper Horsens
Fantastisk service og særdeles venligt personale. Kommer hel sikkert igen når autocamperen engang skal udskiftes.

Antwoord van DanCamper Horsens
Har i hele forløbet været en rigtig god kontakt og en tillid som man som 1. gang køber at autocamper har nydt godt af.
Utrolig behageligt service og en fantastisk gennemgang af vognen, der var sat rigtig god tid af. Kan kun anbefale andre at handle med DanCamper

Antwoord van DanCamper Horsens
Seriøst og har den fornødne tid både ved fremvisning og afhentning.

Antwoord van DanCamper Horsens
Min mand og jeg havde brugt flere dage på at besøge et antal større forhandlere af autocampere i Jylland.
Det sted, hvor vi først kom som "osere" og senere som reelle købere og virkelig fik en flot behandling, var hos Dancamper i Horsens.
Vi var "velkomne" !!!
Der var også superservice via telefonen - efter, at vi kom hjem til Vordingborg med vores nye autocamper, hvor vi havde en masse "dumme" spørgsmål 😊😊😊

Antwoord van DanCamper Horsens
God og ærlig betjening og rigtig god service

Antwoord van DanCamper Horsens
Som altid en god oplevelse at handle med jer. Tak for jeres professionelle og samtidig personlige kundebetjening.

Antwoord van DanCamper Horsens
Virkelig behagelig i købssituationen, ikke noget pres.
God og reel information

Antwoord van DanCamper Horsens
vi var fuld ud tilfreds med handelen og følte os godt behandlet og vil gerne anbefale dan camper til andre

Antwoord van DanCamper Horsens
Så blev det til den 3. handel med DanCamper, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger - altid den bedste service og kvalificeret hjælp - ikke kun hos Birte, Anette og Jens Erik, men også på værkstedet.
Tak for nu - og på gensyn :o)
Hilsen Otto og Sanne