DanCamper Horsens Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nu handlet hos Dancamper for anden gang og har købt endnu en Carthago, Vi har altid fået en god og venlig betjening og fantastisk service, har aldrig haft noget at klage over

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kunne ikke ønske os en mere venlig og professionel behandling end den, vi har fået hos DanCamper. Det betyder en rigtig god start ind i camperlivet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin fin service hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse . Har efter nogle måneder haft ganske små ting der skulle rettes på den lidt ældre knaus camper vi købte. Hurtig og kompetent blev tingene ord... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en fantastisk oplevelse at besøge DanCamper.. Vi fik en virkelig god information og “rundvisning” af autocamperen. De gjorde alt for at vi kunne få camperen før den tid vi først havde ø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Camperdealer

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder salg, service og udlejning af såvel nye som brugte autocamper.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ja så endte vi der igen

Ja så endte vi der igen. Var forbi igen og der var netop kommet en vogn ind som med indretningen vi havde ledt efter. Til en pris vi ikke kunne stå for.
Der var igen tvivl for med den service vi kender og får så er vi glade for at komme der også uden at handle hver gang. Det er altid en fornøjelse bare at kikke forbi for en hyggelig snak og hilse på alle de flinke menesker der er hos Dancamper og få nye ideer og inspiration.

16 juni 2017

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det er altid en fornøjelse at handle med Jer - Vi håber I også må få masser af gode oplevelser i den nye autocamper.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Erik & Anette er behagelige og venlige …

Erik & Anette er behagelige og venlige !
Vi oplevede en tillidsfuld og tryg atmosfære hele vejen i forløbet !
Uanset at det er første gang, som i vores tilfælde, at anskaffe en Camper
eller ej, er det vigtigt at få en professionel behandling,og det fik vi !

Vi vil klart anbefale Dancamper Horsens :-)

Jette & Søren Randrup

16 juni 2017

Antwoord van DanCamper Horsens

Tusind tak for den fine anmeldelse - vi håber i får stor fornøjelse af Jeres lille fine autocamper.

Topkarakter til Dancamper

Vi har for nylig købt vores første autocamper, og efter at have set mange blev det Anette og Jens Erik vi handlede med, hvilket vi er meget tilfredse med. Man føler sig meget velkommen i forretningen og får en god og professionel betjening.
Kan varmt anbefale at handle hos Dancamper.

15 juni 2017

Antwoord van DanCamper Horsens

Tusind Tak for den flotte anmeldelse!
Vi ønsker Jer mange gode oplevelser som autocamperrejsende.

Ros til Dancamper

Vi har fået en rigtig god behandling. Venligt og smilende personale, som er parat til at hjælpe.

15 juni 2017

Antwoord van DanCamper Horsens

Tusind tak for den fine anmeldelse - og rigtig god fornøjelse med Jeres nye autocamper.

God kundebetjening

God service - flinke personer - imødekommende
Har handlet med Dancamper 3 gange, og har været fuldstændig tilfreds med deres kundebetjening.

3 april 2017

Antwoord van DanCamper Horsens

Tak for den flotte anmeldelse!
Vi ønsker Jer rigtig god fornøjelse med den nye autocamper.

autocamperkøb

købte ny autocamper, og solgte den gamle. meget tilfreds. alle aftaler overholdt. kun ros til dancamper.

26 maart 2017

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi håber I får mange dejlige autocamperture sammen.

Perfekt køb af Autocamper

Alt virkede perfekt

26 maart 2017

Antwoord van DanCamper Horsens

Tusind tak for den gode anmeldelse - Vi håber i får stor glæde af autocamperlivet.

køb af brugt camper

Jeg kan varmt anbefale at købe camper hos DanCamper i Horsens.

Alt var som aftalt og ved levering fik jeg en grundig gennemgang af de forskellige funktioner.
Behagelig og kompetent betjening fra start til slut.
God rådgivning omkring behov og ønsker "uden kun at ville sælge" .

24 maart 2017

Antwoord van DanCamper Horsens

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi håbe I bliver glade for skiftet fra campingvogn til autocamper, med de nye muligheder det byder på.

Troværdig og super service

Jeg er ny i camper-livet. Jeg har været en "spørge-jørgen" og Dancamper har tålmodigt besvaret alle mine spørgsmål. Dertil kommer, at de har været en god sparringspartner ift. hvad mit behov i autocamper-livet kunne være.
Det har været en hel igennem god oplevelse og jeg kan på alle måder anbefale Dancamper. Jeg vil fremadrettet få serviceret min camper hos dem.
Pia Søstrøm

22 november 2016

Antwoord van DanCamper Horsens

Mange tak for den fine anmeldelse Pia.
Det glæder os meget, at du nyder din fine autocamper.
Du har da i øvrigt kun stillet relevante spørgsmål - det har været en fornøjelse at handle med dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man føler sig meget velkommen hos det venlige, hjælpsomme og dygtige personale.

Vi har for nylig købt vores første autocamper (Chausson) hos Dancamper. Vi har følt os rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Der har været stor tålmodighed til at besvare vores mange spørgsmål og vi har fået tid til at overveje tingene uden at føle os presset til noget. Vi kan varmt anbefale Dancamper.

1 november 2016

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Ja, I har tjekket mulighederne grundigt af inden I besluttede Jer - men det er jo netop også én af fornøjelserne ved at vælge autocamper.
Vi ønsker jer mange skønne ture sammen i jeres dejlige Chausson.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og dygtig personale.

Har handlet der flere gange og har altid fået god service og de småting der har været er altid blevet rettet til vores fulde tilfredshed.

20 oktober 2016

Antwoord van DanCamper Horsens

Tusind Tak for den fine anmeldelse - og go' fornøjelse med Jeres nye autocamper.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelle, hjælpsomme og venlige folk

Det har hele vejen igennem været en positiv oplevelse for os at købe en autocamper hos Dan Camper Horsens. Vi giver vores bedste anbefalinger - Anna og Per Studsholt, Aalborg

19 oktober 2016

Tak for den fine anmeldelse Anna og Per
Ja, så nåede vi det alligevel til tiden selv om en leverandør var forsinket.
Vi ønsker Jer stor fornøjelse med Jeres første autocamper

Rigtigt god service

Da vi kom en tur til Dancamper for at se på Autocamper , havde de ikke noget som passede til os. Annette havde gået med rundt sammen med os i hallen , og havde hørt hvordan vi ønskede indretning på vores næste vogn skulle være. Så som vi var ved at køre kom Annette ud til os, for at sige de fik en vogn om ca. halv time , som nok lige var noget for os.
Det var den .
Vi synes det har været en god handle, med en rigtig god service .

19 oktober 2016

Antwoord van DanCamper Horsens

Tak for den fine anmeldelse Eri!
Ja, det var da så heldigt at den rigtige autocamper var på vej ind netop den dag I besøgte os :)
Det er ingen sag, når vores kunder ved lige præcis hvilken indretning, de gerne vil have.
Vi ønsker Jer fortsat mange gode ture sammen i Jeres autocamper.

DanCamper Horsens

De viste lige hvad vi ønskede og med hurtig levering og meget hjælpsomme og smilende kan varmt anbefale dem til andre 😃

18 oktober 2016

Antwoord van DanCamper Horsens

Tusind tak for den fine anmeldelse Herdis og Per.
Vi ønsker Jer fortsat mange dejlige autocamperture sammen.

Du kan være hel tryg!

Retskaffenhed, ærlighed, ordenlighed og omhyggelighed. Her kan føle dig tryg igennem hele handlen og også bagefter - jysk købmandskab af ypperste slags!

21 maart 2016