Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen bare så søde og imødekommende - lagermand såvel som kontorpige! Service er i topklasse, selvom jeg bare skulle have noget småt. Kan kun anbefales. Glæder mig til at handle hos dem igen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der er noget af det bestilte der var i restordre og endnu ikke dukket op og vi ved faktisk ikke hvornår det forventes at vi modtager dette. ved modtagelse af materiale kunne det godt være tydeligt a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service - også selvom noget evt. skal retur fordi man har bestilt noget der ikke fungerer, som jeg selv troede det ville. Hilsen Tanja Larsen

Bedrijfsgegevens

1. Groothandelaar
  2. Lichtconsultant
  3. Lichtaannemer

Geschreven door het bedrijf

DBS lys er leverandør af alt indenfor lyskilder, batterier, armaturer, autopærer, nødbelysning mm. Vi hjælper både med de små opgaver, fx. at udskifte ti lysstofrør til LED rør, samt store lysrenoveringer af lagerhaller, værksteder, butikker, kontorer eller andet. Vi kan også hjælpe med udendørsbelysning, belysning på skoler, bilforhandlere, sportshaller og meget mere. Ring til os på 43 45 35 44, og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du kan læse mere: https://www.dbslys.dk/

4,5

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god oplevelse og blev betjent…

En rigtig god oplevelse og blev betjent af særdeles venligt og imødekommende personale

11 maart 2026

Antwoord van DBS lys A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores personale gjorde et positivt indtryk. Vi lægger stor vægt på at være venlige og imødekommende, så det betyder meget, at det bliver bemærket.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Fungere optimal

3 maart 2026

Hej Preben,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at alt fungerer optimalt for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Hej Anne-Lise,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hurtig betjening og god service. Det motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.

Jeg er overordentligt tilfreds

Jeg er overordentligt tilfreds. Jeg bestilte lysstofrør og startere, men starterne var allerede med lysstofrørene. Så DBS Lys hjalp med at rette ordren, så jeg kun fik hvad jeg havde brug for i stedet for bare at pakke og sende det hele. Det er god service.

31 januari 2026

Hej Palle,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds, og at du oplevede vores service som god. Tak fordi du handlede hos os.

Hej Jorgen,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god betjening og hurtig levering. Du er altid velkommen igen.

Hej Bent,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har oplevet vores personale som både venligt og kompetent. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen.

hurtig levering

hurtig levering, nemt at finde produkterne.

28 januari 2026

Hej Jens,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at det var nemt at finde produkterne. Det betyder meget for os.

14 januari 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service flinke mennesker det var en…

God service flinke mennesker det var en helt fornøjelse at komme og hente dem jeg købte fem halogenpære

5 december 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede god service. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen tilbage.

Perfekt aflevering

Jeg blev ringet op, da træet kom, og det blev båret ind i gården og sat på fod. Perfekt :-)

4 december 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at leveringen gik perfekt, og at du blev kontaktet, da træet ankom, så det kunne blive båret ind og sat på fod.

Rigtig glædelig jul – og tak fordi du valgte os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, venligt personale ved udlevering

9 november 2025

Hej Anne Grethe,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og venligt personale ved udlevering. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen hos os igen!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin webshop. Ingen lager status

Fin webshop. De er med i vore SKI aftale, men der er ikke skrevet på deres hjemmeside at varer IKKE er på lager. Derfor kan der ofte gå 5 til 14 dagen inden man modtager varerene. Virkelig ringe...

30 september 2025

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse og for at handle hos os.

Jeg vil gerne beklage, at din sidste ordre tog længere tid end forventet at levere. På vores hjemmeside kan man se lagerstatus direkte på produktsiden, og den pågældende vare står som 'ikke på lager', hvilket også var årsagen til den længere leveringstid.

Vi arbejder løbende på at gøre informationen endnu tydeligere, så ingen er i tvivl om, hvad der er på lager – og hvad der ikke er.

Tak for din feedback og for at bruge vores webshop.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service varen kom hurtigt tak for…

Fin service varen kom hurtigt tak for det

8 november 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service, og at varen kom hurtigt frem.
Tak fordi du valgte os – vi håber at se dig igen.

Hurtig levering.

Super fin hjemmeside.
Hurtig levering.

4 oktober 2025

Hej Robert,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vores hjemmeside og den hurtige levering.
Det betyder meget for os – og vi håber at se dig igen snart.

Hurtigt service

Hurtigt service

22 augustus 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig service hos os.

Hej,

Tusind tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I oplever, at vi leverer det, I beder om. Vi sætter stor pris på jeres feedback og ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

God kundeservice..

8 augustus 2025

Hej Richard,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe med noget fremover.

efter forventning

28 juli 2025

Hej Dan,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt levede op til dine forventninger. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Oulfat

Lees meer over geverifieerde reviews.