Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er overordentligt tilfreds. Jeg bestilte lysstofrør og startere, men starterne var allerede med lysstofrørene. Så DBS Lys hjalp med at rette ordren, så jeg kun fik hvad jeg havde brug for i stedet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen bare så søde og imødekommende - lagermand såvel som kontorpige! Service er i topklasse, selvom jeg bare skulle have noget småt. Kan kun anbefales. Glæder mig til at handle hos dem igen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der er noget af det bestilte der var i restordre og endnu ikke dukket op og vi ved faktisk ikke hvornår det forventes at vi modtager dette. ved modtagelse af materiale kunne det godt være tydeligt a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service - også selvom noget evt. skal retur fordi man har bestilt noget der ikke fungerer, som jeg selv troede det ville. Hilsen Tanja Larsen

Bedrijfsgegevens

1. Groothandelaar
  2. Lichtconsultant
  3. Lichtaannemer

Geschreven door het bedrijf

DBS lys er leverandør af alt indenfor lyskilder, batterier, armaturer, autopærer, nødbelysning mm. Vi hjælper både med de små opgaver, fx. at udskifte ti lysstofrør til LED rør, samt store lysrenoveringer af lagerhaller, værksteder, butikker, kontorer eller andet. Vi kan også hjælpe med udendørsbelysning, belysning på skoler, bilforhandlere, sportshaller og meget mere. Ring til os på 43 45 35 44, og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du kan læse mere: https://www.dbslys.dk/

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg fik leveret varen på en forkert dag…

Jeg fik leveret varen på en forkert dag i forhold til ordrebekræftelsen. Derfor måtte jeg selv afhente pakken hos Danske Fragtmænd.
Havde jeg ikke haft en bil ville det være forbundet med store problemer, da der ikke er offentlige transportmidler til adressen.
En øv oplevelse.

3 november 2021

Hej Søren,

Jeg beklager meget, at du har oplevet problemer med levering af pakken. Fejlen tager vi 100% på vores kappe, den særlige ønskede leveringdato er desværre blevet overset.

Vi bestræber os altid på at blive bedre, jeg vil derfor nævne dette for de personer der er involveret i pakkeriet.

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Meget hjælpsom, og hurtig levering

27 oktober 2021

Kære kunde,

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at vi kunne hjælpe dig med din opgave, og at du hurtigt modtog varerne :-)

Hej Kunde,

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået den vejledning, du havde brug for :-)
Vi ses forhåbentlig snart igen.

Altid god service

Altid god service, rettidig levering og stort udvalg

24 september 2021

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at høre :-)

Vi håber meget at se dig igen.

Hej Kenneth,

Tusind tak for dine flotte ord, og fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Du ved hvor du kan finde os, en anden gang :-)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Desværre var ikke alle varer med

Desværre var ikke alle varer med , da ordren kom frem. De stod ellers til at være på lager, men de bestilte ting kom frem i løbet af 2 dage.

9 september 2021

Hej Brian,

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde os.

Jeg er ked af, at du ikke har fået besked på, at nogle varer ikke var på lager i bestillingsøjeblikket - det er selvfølgelig vores fejl. Jeg kan heldigvis se at de resterende varer blev sendt få dage efter, og skulle gerne være leveret hos jer.

nemt og ligetil

16 juli 2021

Hej Jan,
Dejligt at du har haft en god oplevelse med DBS lys. Vi ses forhåbentlig snart igen!

Det gik perfekt

Det gik perfekt, hvis så bare jeg havde bestilt det rigtige ;-)

5 juli 2021

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du havde en god oplevelse med os - jeg håber at du har fået fat i de rigtige varer, og er kommet af med de forkerte.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

De mangler en levering til evt

De mangler en levering til evt. pakkeshop, post nord sendte retur fordi jeg ikke var hjemme midt på dagen. Få en leveringmulighed for kunden, mit firma vælger nok et andet sted at handle næste gang med flere valgmuligheder.

11 juni 2021

Hej Jimmi,

Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at blive bedre, og med feedback som din, har vi noget konkret at arbejde med. Med det sagt er det selvfølgelig super ærgerligt, at din pakke blev sendt retur. Vi håber du vil give os en chance en anden gang, måske vi til den tid har fået integreret flere leveringsmetoder.

Hej John,

Mange tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse - skønt at vi har levet op til dine forventninger hvad angår levering. Vi håber at se dig igen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering: bestilte div vare kl 10 og 10:30 var de leveret i Vordingborg :)

9 juni 2021

Hej Kunde,
Tak for din anmeldelse - vi håber at kunne levere lynhurtigt næste gang også.

Mange hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon godt firma og altid flinke og…

Kanon godt firma og altid flinke og hjælpsomt personale

25 mei 2021

Hej Dan,

Tusind tak for de flotte ord. Du ved hvor du kan finde os, hvis du får behov for vores hjælp en anden gang.

Julie

Lees meer over geverifieerde reviews.