DefShop Nederland Reviews

1,3

in het verleden meerdere malen besteld nooit geen problemen maar deze keer iets besteld en betaald maar een week later niks gehad en geen updates na verder onderzoek blijkt de webshop een curat... Toon meer

1 paar Vans besteld maat 40. Maat 38 ontvangen. Retour gestuurd. Opnieuw maat 40 besteld en wederom maat 38 toegestuurd gekregen. Retour gestuurd inmiddels 1 jaar verder niets ontvangen. Geen geld ret... Toon meer

Pas op! Oplichters Een bestelling gedaan bij def-shop en maar de helft ontvangen. Daarna 3 items teruggestuurd omdat het niet past, zeggen ze nooit retour te hebben ontvangen. Nu de volle lading moet... Toon meer

Bestelling gedaan & vervolgens compleet geretourneerd netjes verpakt in originele verpakkingen. Betaling via Klarna netjes op pauze gezet, maar dit duurde ruim 1,5 maand voordat er iets aan de bet... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik had de recensies moeten bekijken

Ik had de recensies moeten bekijken. Heb hier ook wat besteld, de broek was echt veels te klein. Heb hem retour gestuurd met de label.
Maar heb nog steeds mijn geld niet terug. Ben bang dat ik mijn geld ook kwijt ben.

17 juli 2025

Ook als vele andrren problemen met…

Ook als vele andrren problemrn met retour, levering door track problemen halverwege de verzending retour terug naar de shop..niets ontvangen.
29zag dat deze daar weer retouaangekomen was.Na veel mail wel reactie als het verwerken duurd even excuus...even al 6weken. maar al bijna
2 mnd nog niets terug gestort maar moest wel klarna betalen.

29 mei 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel! Bestel hier niet! Oplichters zijn het! Je krijgt je geld niet meer terug. 105euro krijg ik nog van ze. Die Duitsers hebben al m'n fahrad gestolen en nu ook mijn geld. Schweinhunden!

15 juli 2025

Retour niet verwerkt

Retour gemeld, ingepakt volgens hun regels en hun pakketlabel gebruikt en verstuurd op 28 mei. Track & trace zegt dat het is aangekomen op 7 juni, maar ze verwerken de retour niet en doen ook geen credit via Klarna. Retour is afgewezen! Reageren nergens op, mail of whatsapp.
Waardeloos!

15 juli 2025

Zelfs een ster is nog teveel voor dit…

Zelfs een ster is nog teveel voor dit …… bedrijf! In april een retour zending gedaan en tot op de dag van vandaag mijn geld niet terug. Meerdere keren contact gehad en er werd mij gezegd dat er iets aan de hand was en dat het goed ging komen. De laatste weken een paar keer contact opgenomen en 0 reacties terug gehad. Ver weg blijven van deze boeven!

14 juli 2025

Ik ben het eens met de vele reacties…

Ik ben het eens met de vele reacties hier. Ik had een zending retour gestuurd 2 maanden geleden maar ze zeiden dat er door een systeemverandering langer kan duren. Maar nu reageren ze helemaal niet meer. Weg 85 euro! Deze webshop moet gesloten worden! Niet bestellen hier tenzij je zeker weet dat je het artikel wilt houden!

10 juli 2025

Nooit meer DevShop na deze ervaring

Ik raad DevShop absoluut niet aan. Na het ontvangen van mijn bestelling heb ik één van de twee shirts conform de retourinstructies teruggestuurd. De retourzending is aantoonbaar aangekomen; ik beschik over de trackinginformatie en een bevestiging van ontvangst van de postdienst. Toch beweert DevShop dat zij de retour niet hebben ontvangen. Tot op heden is de retour niet verwerkt en heb ik mijn geld niet teruggekregen.

Meerdere pogingen tot contact, zowel telefonisch als via mail en WhatsApp, zijn volledig genegeerd. Er wordt simpelweg niet gereageerd. Dit gebrek aan service en verantwoordelijkheid is ronduit onprofessioneel. Het lijkt erop dat ze retouren wel aannemen, maar vervolgens weigeren ze de terugbetaling te verwerken en laten ze de klant met de rekening zitten.

Als consument die zorgvuldig en correct handelt, voel ik mij hierin niet serieus genomen. De communicatie is nihil en de afhandeling uiterst onzorgvuldig. Ik ben normaal terughoudend met negatieve reviews, maar in dit geval wil ik anderen echt waarschuwen.

5 juli 2025

NIET BESTELLEN ZE REAGEREN NERGENS OP…

NIET BESTELLEN ZE REAGEREN NERGENS OP GELD KWIJT NIET BESTELLEN!! ZE ZIJN ONBEREIKBAAR

Probeer te bereiken via mail, Facebook, instagram, telefonisch reageren nergens op wat ik had besteld leek totaal niet op hoe zij adverteren heeft mij 95 euro gekost weg geld
BESTEL HIER NIET!!!

24 juni 2025

Koop hier niets

Koop hier niets! Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Een paar jaar geleden was het nog oké om hier te bestellen maar doe het in 2025 niet meer. Ik kreeg na anderhalve maand eindelijk mijn bestelling. Van de vijf items was er 1 correct en ik wacht nu al weer maanden op de terugbetaling. E-Mails reageren ze niet op en het telefoonnummer werkt niet. Waardeloos bedrijf en ik hoop dat ik door deze review op z’n 1 iemand kan weerhouden van bestellen. Wat een $#% bedrijf is dit.

1 juli 2025

Waardeloos

Waardeloos! Retour wordt niet verwerkt terwijl die wel is aangekomen. Niemand reageert meer. Mijn €90 kwijt. Blijkbaar heeft dit waardeloze bedrijf de centen nodig. Hoop dat ze er wat leuks van kopen. NOOIT MEER!

1 juli 2025

Geen geld terug! DIEFSTAL BAN DEFSHOP

Bestelling kwam wel aan maar Retouren handelen ze niet af. Dat is dus weggegooid geld. In het verleden hier vaker besteld en alles werd altijd keurig afgehandeld. Nu reageren ze nergens meer op en retour al 2 maanden geleden ingestuurd. Tot op heden niks. Alleen een mailtje waarin ze vragen om geduld. Maar tot wanneer? Dat weet niemand. Eigenlijk zou zo een shop gesloten moeten worden want dit is diefstal

8 april 2025

Eens maar nooit meer

Retour gestuurd. Is ook netjes bezorgd, bedrijf reageert alleen niet meer(bijna 1 maand geleden al retour bezorgd). Retourkosten worden in rekening gebracht terwijl ze adverteren ophun website met gratis retour. Ben benieuwd naar de verdere afhandeling, maar dit was eens maar nooit meer!

4 juni 2025

Drama

Drama.
Ik kreeg het verkeerde product: een XXL basketbalbroek ipv, een S/M pet.
Er wordt niet gereageerd, vrees mijn geld kwijt te zijn.

22 mei 2025

Betalen niet terug

Als je iets retour stuurt krijgt je je geld niet terug. De eerste twee mails beantwoorden, met een reactie dat het wat langer duurt door een storing. Daarna beantwoorden ze gewoon niks meer en ontvang je ook je geld niet terug

19 april 2025

ERG VERSLECHTERD!!

Wij bestellen hier al jaren met regelmaat artikelen, nooit problemen gehad. Maar helaas sluit ik me nu aan bij vele anderen... 1 bestelling werd in 2 delen geleverd op wisselende dagen.
31 Mei retourzending ingeleverd, keurig ingepakt en de 2 dozen goed aan elkaar vastgemaakt tot 1 doos, omdat je bij de retouraanmelding ook maar 1 label krijgt..
v
Volgens het verzendbewijs hebben ze het ontvangen maar nu 25 Juni nog steeds niet verwerkt!!
Al 3x gemaild, 1x reactie terug dat er een medewerker naar mijn vraag zou kijken en onze vraag een "nummer" kreeg. Op daaropvolgende mails met daarin vermeld dat ik niks meer had vernomen van ze, nooit meer wat op gehoord.
Betaling via KLARNA, staat nu dus op pauze en zij hebben een onderzoek ingesteld, maar ook dat neemt al aardig wat tijd in beslag... Ik vrees door de andere reviews die ik lees dat de retourzending wordt geweigerd en ik best wat geld kwijt ben...

Misschien een tip: ik zie zojuist dat je ook een review kan achterlaten bij de Duitse variant op trustpilot. Daar lijken ze WEL te reageren. Ik hoop daar reactie te krijgen!

25 juni 2025

Geen geld ontvangen voor retour

Ik heb 22 april een bestelling geplaatst en deze retour gestuurd, het is nu 23 juni en heb nog steeds geen bevestiging en dus geen geld ontvangen. Twee keer gemaild naar de klantenservice die zeggen dat ik geduld moet hebben, track and trace zegt ook dat het pakket al geleverd is.

22 april 2025

Wilde dat ik dit eerder las

Wilde dat ik dit eerder las. Bij mij exact het zelfde. Retour gestuurd en al maanden probeer ik via Klarna geld terug te krijgen.

21 juni 2025

Verkeerde bestelling gehad legging mist…

Verkeerde bestelling gehad legging mist en de shirt heeft geen spit ik had 82 betaald voor 3 artikelen en kreeg een shirt van 12 euro en een schoen van 35 op de bon staat alleen de prijs van de schoen en de tshirt staat op de site voor 12 euro en de legging 23 dus dat betekent dat ik voor de shirt bijna 50 euro heb betaald in de mail stond ook niet wat ik heb besteld dus ik kan t ook niet bewijzen zeer slecht dit zal er nooit meer bestellen en zal me omgeving ook waarschuwen

17 juni 2025