in het verleden meerdere malen besteld nooit geen problemen maar deze keer iets besteld en betaald maar een week later niks gehad en geen updates na verder onderzoek blijkt de webshop een curat... Toon meer
1 paar Vans besteld maat 40. Maat 38 ontvangen. Retour gestuurd. Opnieuw maat 40 besteld en wederom maat 38 toegestuurd gekregen. Retour gestuurd inmiddels 1 jaar verder niets ontvangen. Geen geld ret... Toon meer
Pas op! Oplichters Een bestelling gedaan bij def-shop en maar de helft ontvangen. Daarna 3 items teruggestuurd omdat het niet past, zeggen ze nooit retour te hebben ontvangen. Nu de volle lading moet... Toon meer
Bestelling gedaan & vervolgens compleet geretourneerd netjes verpakt in originele verpakkingen. Betaling via Klarna netjes op pauze gezet, maar dit duurde ruim 1,5 maand voordat er iets aan de bet... Toon meer
Zerpenschleuser Ring 30, 13439, Berlin, Duitsland
- info@def-shop.com
- www.def-shop.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeans
Heb 5 broeken besteld .
Binnen 1 week in huis gekregen
Mooie kwaliteit Demien.
Ik las veel negatieve berichten dus had mijn twijfels .
Maar ik ben 100% tevreden .
BESTEL HIER NIET.
BESTEL HIER NIET.
Def-shop is niet meer wat het geweest is. Wat overblijft is een stel oplichters dat niet terugbetaalt aan jou óf aan Klarna) als je je producten retourneert, hoe vaak je er ook achteraan mailt. Ik adviseer Klarna vooral ook meteen te stoppen met het faciliteren van aankopen bij deze webshop, in plaats van de koper verantwoordelijk te houden voor problemen die daar liggen.
Ik heb op 14-04-2025 een bestelling…
Ik heb op 14-04-2025 een bestelling geplaatst en betaald. Helaas is er nog steeds geen informatie over de bestelling, deze is nooit aangekomen. Ik heb het al drie keer geschreven, maar ik krijg steeds hetzelfde antwoord. Dit is schandalig. Waarom mensen op deze manier bedriegen?
Wat een bagger bedrijf.
Wat een bagger bedrijf.
Hier in het verleden zonder problemen kleding gekocht en altijd goed gegaan. Nu krijg ik een levering waarvan een T-shirt en een hoodie ontbreken en een broek die veelste klein is.
Fijn weer 2/3 maanden gaan wachten totdat ik me geld terug heb.
Doe jezelf een plezier en shop gewoon direct in een winkel.
Helaas
Helaas!
Jarenlang best dan geweest van dit bedrijf, maar inmiddels ben ik het zat. Ik schrijf nooit een review maar moet toch maar andere mensen ook waarschuwen.
Nikes besteld 'in de aanbieding'. In de schoenen zelf staat een goedkopere prijs die nu ineens ook te zien is op de website. Het scheelt 40 euro. Contact opgenomen met de klantenservice, want de schoenen zien er daarnaast ook nog eens gebruikt uit. Geen antwoord.
Ziet er online best leuk uit, maar die prijzen kloppen voor geen meter.
Geld niet terug
Slecht bedrijf.
Bij dit bedrijf heb ik schoenen & een jas besteld schoenen te klein en jas te groot, dus heb ze retour gestuurd. Ben nu bijna 2 weken verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug.
Contact opgenomen met de service afdeling en die reageerde wel snel. Ik kreeg te horen dat het druk is en het langer duurt om de order te verwerken. Ze zouden zo snel mogelijk weer contact opnemen, maar na bijna 2 weken heb ik nog niks gehoord. Ik heb zelf ook nog 2x gemaild, maar krijg geen reactie.
Ik kan denk ik fluiten naar mijn centen. Kortom NIKS RETOUR STUREN, WANT JE KRIJG JE GELD NIET TERUG.
Zoals bijn iedereen hier zegt slechte…
Zoals bijn iedereen hier zegt slechte service en ze reageren niet. Ik bestel daar nooit meer iets.
Ik sluit aan in de rij. Geen defshop en geen Klarna meer
Ik sluit aan in de rij. December 2024 artikel retour, defshop stuurt steeds zelfde mail; achterstand met verwerking. Maar ook Klarna stelt zich kwalijk passief op. Ik heb alle benodigde bewijzen Ook 1 ster voor Klarna
Nu toch maar betalen en met rechtsbijstand verder richting defshop.
Kunnen we niet met alle gedupeerden
iets doen...
Ongehoord!!!
Items retour gestuurd
Items retour gestuurd. Na 4 weken nog niet verwerkt.
Waardeloze klantenservice
Shortje besteld bij Def shop. Werd redelijk snel geleverd. Wilde het retourneren, daarvoor dien je echter contact op te nemen met de klantenservice zodat zij een retourlabel kunnen maken en mailen (retourneren zou gratis zijn). Na meerdere keren mailen met Def shop nog steeds geen reactie. En gezien de reacties hier maar beter ook, want retouren worden blijkbaar ook niet uitbetaald. Ik verkoop het wel weer op Vinted. Waardeloze klantenservice.
Na 2 maanden nogsteeds mijn retour nog…
Na 2 maanden nogsteeds mijn retour nog niet verwerkt op Klarna na 2 keer een bevestiging te hebben gekregen van retour ontvangst, contact met Klarna. Is de postbus van def shop vol en zijn alle nummers niet beschikbaar. Op whatsapp krijg ik steeds het standaard rideltje terug met nummers en e-mails die niet werken
Oplichters webshop zijn het!!
Oplichters webshop zijn het!!
Ik had schoenen besteld op defshop site en via klarna achteraf betalen gedaan. Maar omdat de schoenen toch beetje te klein zijn, heb ik het retour terug gestuurd. Op 28 febr terug gestuurd en heb geen enkele bevestiging mogen ontvangen dat ze weer ontvangen hebben. En we zijn nu al in april! En ik moest wel de klarna betaling voldoen. Klarna geeft steeds aan dat je contact moet opnemen bij defshop. Maar als je iedere keer defshop mailt, krijg je iedere keer dezelfde copy paste bericht terug! Product retour en geld ook weg! Wat een schandalig webshop!! Wees gewaarschuwd!! Bestel nooit meer op deze oplichters site!
21 februari retour ontvangen maar nog niets verwerkt
21 februari hebben ze mijn retour ontvangen maar nog steeds niet verwerkt. Er komt steeds bericht dat ik geduld moet hebben.
Trui besteld(betalen via Klarna)
Trui besteld(betalen via Klarna), retour gestuurd via PostNL deze heeft de retour overgedragen aan DHL.de beide bevatten het zelfde trackingnummer en beide geven aan dat de retour aangekomen is bij ontvanger. Def-Shop weigert de retour te bevestigen waardoor er een betaling open blijft in mijn Klarna account. Ik ben een nette consument met harde bewijzen van mijn retour en toch heb je het gevoel dat je weg gezet wordt als bedrieger. Heel getouwtrek dus met Klarna en Def-Shop. Nog even en ik schakel rechtsbijstand in. MIJN ADVIES BESTELD NIKS BIJ DIT SOORT MALAFIDE WEBSHOPS.
Koop hier niet!
Ik heb 3 maart mijn jas retour gedaan, dit is 5 maart aangekomen bij hun magazijn. Ik heb tot op heden mijn geld nog steeds niet terug en krijg alleen maar de reactie "we hebben het heel druk waardoor de retourverwerking vertraging heeft, we vragen je geduld". Dit is echt schandalig, eerste keer en nooit meer dat ik hier iets koop.
Ontzettend teleurstellend
Ontzettend teleurstellend! Wacht nog steeds op mijn terugbetaling. Ik zou goed nadenken om hier iets te kopen. Ik in ieder geval niet meer.
Het liefste zou ik min sterren geven
Het liefste zou ik min sterren geven. Dit ivm dat def-shop.nl niet geretourneerde producten terug betaald.
Ik adviseer mensen die hier iets willen te kopen echt heel goed na te denken of de producten die u wil bestellen echt van def-shop.nl wil. Want retourneren is een hel.
Product besteld wat snel geleverd werd
Product besteld wat snel geleverd werd. Echter veel te klein !!! Retour gestuurd en nu al ruim een maand aan het wachten op mijn bedrag!!!! Wel een mooie belofte dat het er snel aan komt maar verder niets.
Waardeloos onbetrouwbare lui
Geen klantenservice
De afgelopen 5 jaar heb ik kleding gekocht bij DefShop. Laatst problemen gehad met retouren. Laatste retourzending helemaal verdwenen. Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met Defshop, geen antwoord.
PAS OP! Retourproces niet op orde
PAS OP! Deze webshop betaalt niet wanneer je goederen retourneert volgens de procedure. Deze review zal ongetwijfeld beantwoord worden met de melding dat er contact zal zijn om zaken te regelen. Dit is wat ze doen met klanten die een ervaring over hun retourproces delen. Daar geloof ik niets van want, ik heb inmiddels 1,5 maanden later ondanks bevestiging dat mijn goederen retour zijn gekomen bij Defshop nog geen updates of geld gezien. Voor mij is het naast het feit dat ik mijn geld terug wil ook een principekwestie. Het lijkt een legitieme webshop en er zijn ongetwijfeld tevreden klanten, maar bij het retourneren merk je dat er iets schimmigs is aan deze organisatie.
Update: Inmiddels heeft Defshop het volledige retourbedrag teruggestort. Hiermee is het klaar en zal ik niet terugkeren als klant.