DefShop Nederland Reviews

1,3

in het verleden meerdere malen besteld nooit geen problemen maar deze keer iets besteld en betaald maar een week later niks gehad en geen updates na verder onderzoek blijkt de webshop een curat... Toon meer

1 paar Vans besteld maat 40. Maat 38 ontvangen. Retour gestuurd. Opnieuw maat 40 besteld en wederom maat 38 toegestuurd gekregen. Retour gestuurd inmiddels 1 jaar verder niets ontvangen. Geen geld ret... Toon meer

Pas op! Oplichters Een bestelling gedaan bij def-shop en maar de helft ontvangen. Daarna 3 items teruggestuurd omdat het niet past, zeggen ze nooit retour te hebben ontvangen. Nu de volle lading moet... Toon meer

Bestelling gedaan & vervolgens compleet geretourneerd netjes verpakt in originele verpakkingen. Betaling via Klarna netjes op pauze gezet, maar dit duurde ruim 1,5 maand voordat er iets aan de bet... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wacht al meer dan 1 maand op…

Wacht al meer dan 1 maand op terugbetaling geretourneerde artikelen. Defshop reageert niet op mijn, in keurig Duits geschreven mailberichten. Telefonisch onbereikbaar. Heb hier een heel slecht gevoel over. Heb bewijs dat geretourneerde artikelen ook zijn aangekomen daar.

21 maart 2025

Schoenen binnen 2 dagen binnen

Schoenen besteld, en waren er 2 dagen later. Zat te twijfelen vanwege slechte reviews hier maar toch gedaan vanwege scherpe prijs. Volgens mij als je gewoon weet welke maat je hebt en ze besteld is het een prima webshop.

12 maart 2025

Wachtende op refund

Reeds een maand aan het wachten op een refund van mijn retour gestuurde artikelen. Gaat over een behoorlijk bedrag! Bellen is niet mogelijk. Al verschillende mails gestuurd - geen reactie. Via Whatsapp of Instagram wederom geen reactie! Customer service experience = 0!

20 maart 2025

geen retourbetaling of contact

Hallo,

De retour verwerking duurt ontzettend lang. Ik wil graag mijn geld terug!
Ik wacht al lange tijd op mijn terugbetaling van mijn geretourneerde bestelling.Hoe is dit mogelijk? klantenservice is niet bereikbaar, niet via mail noch telefonisch.

Bestelnummer
dsnl-1008-2209588

Raymar

3 maart 2025

Def shop is troep

De geleverde jas was niks als wat het op de foto lijkt. Retour gestuurd, ben nu al 6 weken aan het mailen want heb nog steeds mijn geld niet terug. Krijg telkens de mail dat ik contact met klarna moet opnemen, heb niet eens met klarna betaald maar rechtstreeks. Enorm slechte service, hun retour magazijn ligt blijkbaar overhoop. Echt bagger. 10/10 niet aan te bevelen.

19 maart 2025

Tevreden klant.

Ik had kleding besteld bij deze site zonder naar de reviews te hebben gekeken, maar ik kan niet anders zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben. Artikelen kwamen uit Duitsland, dus ik heb een aantal dagen moeten wachten, maar ik vond het nog erg snel en netjes geleverd. Ook de bestelde artikelen waren prima. Maat was goed en de kwaliteit ook. Ik hoefde de artikelen dus niet retour te sturen en ik las dat het daar meestal fout ging. Daar kan ik dus niets over zeggen.

18 maart 2025

Ik raad het niet aan

Ik raad het niet aan. Wij wachten nu al 3 weken op het pakket. Het pakket was onderweg, maar is vanwege schade teruggestuurd naar de winkel. Ik heb meerdere e-mails geschreven, maar kreeg geen specifiek antwoord. gewoon een ander zaaknummer. Ik wacht maximaal 30 dagen na aankoop en doe dan aangifte bij de politie.

23 februari 2025

Beste Deffshops Klantenservice,

Beste Deffshops Klantenservice,

Ik heb onlangs mijn bestelling geretourneerd en heb het retourlabel als bewijs van verzending. Ik was echter verrast om te horen dat mijn retourzending is afgewezen op Klarna. Ik heb het pakket al lang geleden teruggestuurd en alle benodigde retourprocedures gevolgd.

Ik verzoek vriendelijk om opheldering over waarom mijn retourzending is afgewezen. Aangezien ik aan mijn verplichtingen heb voldaan en het artikel correct heb geretourneerd. 47 euro kwijt door die oplichters bestel nooit op deze shop AUB...

15 maart 2025

Geen contact klantenservice en geen geld retour

Meerdere hempjes voor de zomer besteld. Tevreden over de kwaliteit, maar een deel van de bestelling op basis van maat geretourneerd. De bezorgdienst heeft bevestigd dat de retouren begin februari bij DefShop zijn bezorgd (ook te zien in track-and-trace), maar sindsdien nog geen bevestiging ontvangen of correctie voor de betaling. Op alle manier geprobeerd contact op te nemen: op de email komt geen respons, via whatsapp geen respons, telefoon geeft al dagen aan dat de lijn te vol is en je moet mailen of appen...

6 februari 2025

Kreeg t product netjes binnen

Kreeg t product netjes binnen, aardige service en helemaal geen scam. Alleen de e-mail kon miss iets overzichtelijker waardoor het officiëler eruit zag, verder was alles perfect!

13 maart 2025

Bestel hier niks!!! (Geen service, wel betalen)

Hier moet je echt nooit wat bestellen!!! Ik had 2 broeken besteld en die waren te klein. Op tijd teruggestuurd (binnen 30 dgn) en uiteindelijk kreeg ik bericht dat mijn retour niet volgens de juiste voorwaarden terug was gestuurd. Ik had alles via Klarna besteld. Uiteindelijk moet ik het volledige bedrag nog aan hun betalen en heb ik geprobeerd contact te zoeken met Def Shop. Telefonisch niet te doen, wordt de verbinding verbroken na een bandje. Via whatsapp een bericht gestuurd, geen reactie tot op heden. Gemaild, ook geen reactie tot op heden. Ik zit dus zonder broeken, moet wel betalen en krijg geen reacties van de klantenservice. Al met al kan ik dus geen kant op…

6 maart 2025

Zorg dat je 1000% zeker bent van wat je…

Zorg dat je 1000% zeker bent van wat je besteld. Ik heb een broek besteld die te klein was. Retour aangevraagd, retourlabel ontvangen en teruggestuurd. Dat is nu al bijna twee maanden geleden. Het pakket is volgens de track&trace allang aangekomen. Alleen heb ik nog steeds geen geld terugontvangen

18 januari 2025

Ik heb 6 feb een bestelling gedaan en…

Ik heb 6 feb een bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen. Meerdere e-mails verstuurd kreeg dan te horen dat het niet verstuurd wordt en dat als alles verwerkt is ik mijn geld terug krijgt. Nou je raad het al.. nog steeds niets. Ik wil mijn geld terug defshop.

6 februari 2025

Heel erg slecht

Heel erg slecht. Iets retour gestuurd. Ze doen alsof het 'iets langer duurt' mijn PostNL app zegt dat ze het hebben ontvangen anderhalve maand geleden. Contact kan je niet opnemen, je krijg gewoon in het engels of Duits (afhankelijk van hun bui ofzo) een automatisch bericht dat je moet wachten en dan maken ze Klarna hun probleem ervan. Boos gereageerd dat ik een daadwerkelijk persoon wil spreken maar weer een automatisch bericht. Ik krijg continu hetzelfde 'retour verwerken duurt wat langer' het is nu 10 maart en 4 februari is het ontvangen. Zo debiel langzaam als zij kunnen werken is een vak apart. Soms vraag ik me af of dit soort lui van nature zo dom zijn of dat ze ervoor getraind hebben. Bespaar jezelf kosten, noch moeite. Het is de frustratie niet waard.
Edit. Nog geen 24 uur na dit gepost te hebben krijg ik weer een automatisch antwoord op mijn mail. Weer hetzelfde antwoord precies dezelfde mail, dit keer in het Engels. Het boeit me niet meer dat ze allejezus traag zijn. Maar als ze niet eens een fatsoenlijke klantenservice hebben mag je je toch geen shop noemen. Gewoon niet reageren en je kop in het zand steken is wel heel heel makkelijk. En dan zie ik hier op trustpilot zogenaamd excuses dat het lang duurt. Als je je schuldig had gevoeld had je als normaal denkend persoon fatsoenlijk op de mail gereageerd. Maar als je nog te simpel bent om een mail te typen dan moet je ook maar niet met ongemeende excuses op reviews reageren

10 maart 2025

28 feb een bestelling geplaatst bij…

28 feb een bestelling geplaatst bij Defshop een cargo broek en een muts had goede ervaringen met het bedrijf, helaas begon de ellende met het feit dat ik geen bevestiging mail kreeg van mijn betaling en later bleek het na veel mailen dat de producten niet op voorraad waren! Maar wel gewoon het geld innen! Nu wacht ik al ruim een week op het geld voor de niet gekregen producten.

10 maart 2025

Nooit daar bestellen

Nooit daar bestellen, stuurde me slechte spullen op 2 broeken die totaal niet aan de verwachtingen voldeden.
Retour gestuurd, maar nooit meer wat van hun gehoord, mail, whatsapp etc. Daarna paypal claim ingediend, nu maar afwachten ze hebben paypal ook nog niet terug gemaild. Hopelijk bij geen antwoord krijg ik mijn geld van pauypal terug. Zo'n slechte service niet te geloven voor zo'n groot bedrijf!

14 februari 2025

Retour

Zoals je al bij andere leest: retour verwerkingen duren heel lang. Ze hebben 16 januari mijn retour binnen gekregen en hebben het pas 7 maart verwerkt!!!!!! Voorheen ging het sneller, ook niet al te vlug, maar dit is belachelijk en asociaal. Kortom ik bestel er nooit meer.

7 maart 2025

Weer een klant minder

Paar jaar geleden nóg zeer tevreden over de kwaliteit en prijs verhouding. Dacht leuk bestel toch nog een keer dezelfde cargo maar dan in olijf. Versturen gaat snel. Maar dan haal je een bruine broek uit de verpakking. Niet eens khaki, nee bruin. En de kwaliteit is zeker niet wat de andere broeken nóg wel waren. Neem voor deze prijs maar mijn verlies als ik de huidige reacties lees wat retourneren betreft. Dat is altijd beter dan een klant verliezen en dát doet de DEFshop in deze.

4 maart 2025