Dekkerautogroep Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Ik was op zoek naar mooie midden klasse occassion en vroeg informatie over Ford Puma met 70000 km op de teller. Renzo v Dekker Aurogroep Zaandam nam echt de tijd voor mij, rustig en eerlijk verhaal ge... Toon meer

Dekker Zaandam.Voor de zoveelste keer een peperdure rekening 2356 euro. Anders zou mijn auto niet goedgekeurd worden werd telefonisch aangegeven. Ik besloot mijnauto op te halen zonder reparaties. Bij... Toon meer

Vanuit Brabant een dagje Volendam. Bij aankomst in Volendam gaf onze bus een te hoog oliepijl aan . Niet verstandig om mee terug naar Brabant te rijden . Dekkerautogroep Volendam was zo vriendelijk om... Toon meer

Laat hier niet je auto repareren. Zeer slechte service en woekerprijzen. Konden bovendien pas in januari volgend jaar repareren en geen vervangende auto beschikbaar voor redelijke prijs. Auto vorig ja... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn ford b max

Heb vandaag mijn occasion Ford B Max opgehaald bij Dekkerautogroep te Beverwijk. Ben zeer tevreden over de service bij dit bedrijf. Had een trekhaak besteld en nu bleek achteraf er al één onder te zitten. Hebben dit netjes aan ons gemeld en het bedrag wat ik eerst moest betalen voor de trekhaak, in mindering gebracht op de factuur. Hoop nog vele kilometers mee te rijden.

25 mei 2018

Vermijden voor occasions.

Locatie: Zwaag/Hoorn.
Jong gebruikte auto afgeleverd zonder APK terwijl dat het wel op de verkoopacte stond. Bij reclameren krijg je geen gehoor van de garage. Tot overmaat van ramp werden punten die gedurende de garantie periode als exemplarisch werden afgedaan, als onacceptabel aangeduid bij de APK keuring met de nodige kosten voor de eigenaar. De monteur liet duidelijk merken ook geschrokken te zijn van de situatie, maar die heeft geen invloed op de sales afdeling. Uiteindelijk de kosten maar voor eigen rekening genomen, omdat de garage geen gehoor wil geven.
Kortom: vermijden voor occasions.

10 februari 2018

Vandaag wezen kijken naar een Ford …

Vandaag wezen kijken naar een Ford Fiesta 1.0 Style 2016 bij Dekkerautogroep te Purmerend. Werden hartelijk ontvangen door een jonge Verkoper genaamd Jos. Na de occasion bekeken en een proefrit gemaakt te hebben werd de koop besloten met een prijs waar wij ons beiden in konden vinden. Niets mis met dit Bedrijf die ik zou aanraden bij koop van een occasion als u geen inruiler hebt. Dus van mij krijgt de verkoper en dit bedrijf een vette 5 sterren beoordeling.

18 december 2017

Expliciet gevraagd of ik gebeld kon …

Expliciet gevraagd of ik gebeld kon worden alvorens reparatie. (Normale gang van zaken zou je denken) In de namiddag een sms bericht dat ik de auto op kon halen. De reparatie was dus al uitgevoerd en behoorlijke kosten voor het vervangen van een relais en een stekkertje v/d heaterblower.
Na al 2 eerdere reparaties in de afgelopen 2 jaar aan mijn climatecontrol ben ik er volledig klaar mee. Jammer dat er tegenwoordig zoveel pakken rondlopen bij Dekker die uiteraard allemaal duur betaald moeten worden. Voor mij de laatste keer! Toedeloe!

4 september 2017

Ernstige Afrader!

3 WEKEN NA AANKOOP van een Occasion mag je 2000 EURO EXTRA betalen BOVENOP de TOTALE AANKOOPPRIJS van een andere Occasion die je in de plaats zou willen omdat je niet tevreden bent met je aankoop wegens gebreken daaraan. In mijn geval gaat het om een beginnend synchromesh probleem wat nog maar af en toe optreed. Het is slijtage en het word op den duur erger. Een bak revisie is duur. Na prijsopgaaf kom je uit tussen de 1500 en 2500 euro inclusief montage. Eerdere ervaringen met DekkerAutogroep Alkmaar is dat ze bestaande problemen gewoon ontkennen en men kan voor een groot deel fluiten naar de BOVAG-garantie maar dat is een ander verhaal. Omdat het een beginnend probleem is zal dit voor DekkerAutogroep makkelijk te ontkennen zijn redeneer ik en voor mij niet makkelijk aan te tonen. Het antwoord, zoals helaas in een eerder zaak, zal wel weer zijn: “We hebben het probleem niet kunnen vaststellen meneer” en dus is de zaak daarna voor hen afgedaan. Waarna dan weer met tussenkomst van rechtsbijstand naar een oplossing moet worden gezocht. Waarom stel ik dit? Ik Heb in het verleden precies hetzelfde meegemaakt al ging het om een ander versnellingsbak probleem. Men rijd keurig je benzinetank leeg ter diagnose en zegt daarna dat er niets aan de hand is. In het verleden behaalde resultaten zijn een garantie voor de toekomst in deze. Waarom ga ik dan weer een auto kopen bij dit bedrijf? Ja dat is ook gewoon erg dom. Mijn eerdere ervaringen met DekkerAutogroep laat ik w.b.t. details verder voor wat het is. Pikant is wel dat het om exact dezelfde verkoper gaat die zich nu met de zaak bemoeid en waarbij ik deze aankoop uiteraard NIET heb gedaan. Helaas is zijn collega waar ik de auto kocht met vakantie.
Mijn idee voor een oplossing was vrij simpel. Ik ruil hem in voor een duurdere auto zodat het gedoe met “WEL WAAR, NIET WAAR”, de rechtsbijstandverzekering en eventueel ook de geschillencommissie of zelfs rechtszaak achterwege kan blijven. Moet toch kunnen na nog net geen 3 weken na aankoop maar helaas. Laat staan dat ik korting krijg en een mededeling van bijvoorbeeld “Goh meneer wat vervelend voor u, Tuurlijk kan u een andere auto nemen” nee hoor, ik krijg bovenop de aanschafprijs van mijn auto met daarbij het verschil van de verkoopprijs van de andere wagen die ik wil, van verkoper Piet de D. een extra rekening van 2000 EURO! Kortom ik betaal dan 2000 EURO voor nog geen 3 weken bezit of te wel voor niets! Let wel, ik wilde gewoon de aankoopprijs betalen en dan zelfs zonder enige vorm van korting welke in elk ander geval al gauw 500 tot 1000 euro bedraagt bij onderhandeling maar nee, daar moet nog eens 2000 euro bij! Ik heb zelfs nog aangeboden om van de 6 maanden BOVAG-garantie af te zien maar ook dat leverde geen enkele beweging in de prijs op. Verkoper Piet de D. is niet helemaal goed bij zijn hoofd denk ik inmiddels maar volgens hemzelf is alles vooral “Helder”. De toon die verkoper Piet de D. aanslaat is ronduit schandalig als ik aangeef dat ik het nogal onredelijk vind allemaal. Bij melding van problemen van de vorige auto was het antwoord van hem toen slechts “dan moet u bij de werkplaatsreceptie zijn”. De verkoper is koning bij dit bedrijf en de klant word afgeblaft en op een snauwerige toon toegesproken als de aankoopprijs eenmaal via pin is voldaan. Het antwoord van de heer Piet de D. op mijn naar mijn idee zeer redelijke aanbod was “Nee meneer dat kan niet hoor, na 1 maand! (krap 3 weken in werkelijkheid) Dat gaan we niet doen!” Onbegrijpelijk. Waar die 2000 euro voor is die ik extra zou moeten betalen bovenop de aankoopprijs kon of wilde verkoper Piet de D. niet uitleggen. Ik plaats deze review (met wat aanpassingen) toch weer terug omdat het gedrag van bovenstaande verkoper zo onbeschoft was dat mensen dit moeten kunnen lezen alvorens met dit bedrijf in zee te gaan. Overigens is na een gesprek waarin ik zowat de kamer uitgeschreeuwd werd (vanwege deze review) door de verkoper waarvan ik de auto kocht en waarbij ook met de verkoopleider aanwezig was, de meerderheid van de problemen wel aangepakt. Ja er waren er veel meer.

23 juni 2017

Een nieuwe ford tourneo connect …

Een nieuwe ford tourneo connect gekocht,werd zeer goed geholpen en kreeg nog een goede prijs voor met oude ford connect.
Ook een uitstekende navigatiesysteem ,een 7 inch touch screen i.p.v. een 2 inch screen.
Na een uitvoeringe testrit hebben wij besloten deze auto te kopen, top service!!!

8 mei 2017

Goedkope apk is duurkoop!

Voor een eenvoudige apk. Twee lampjes vervangen 34 euro extra. Ik had alleen 1 achterleuning eruit gehaald voor het kunnen vastzetten van een rolstoel. Auto werd gelijk afgekeurd afgemeld zei de monteur. Binnnen 10 minuten de leuning er zelf ingezet en de monteur rekent nog even 10 euro voor opnieuw goedgekeurd afmelden. Dus geen extra keuring alleen de afmelding. Bij de rdw staat dat zoiets 4,30 euro kost, maar bij de dekkergroep in Beverwijk moest er toch nog wat centjes bij de klant afgetroggeld worden. Bovendien het keuren, waar bij gebleven kon worden, was verplicht de koffieruimte in en duurde uiteindelijk 1,5 uur. Geen idee, wat zo land duurde, want in de koffieruimte ben ik er niet echt bij. Laatste keer dekkergroep voor mij.

4 april 2017

Geld verdienen boven klantvriendelijkkheid..............klanten zijn dom

Ik heb gechat. Mijn Focus 2013 had een defect aan km/boardcomputerscherm. Gevraagd wat een nieuw LCD scherm kost. Bekend verhaal, u kunt even langs komen. Nee, ik wil weten wat zo'n scherm kost. Even navragen zei de dame. Even gewacht en het antwoord was: Ik heb slecht nieuws, dit gaat u €900,- kosten. (een nieuwe teller unit en....inlezen van alles )Nu ben ik niet afhankelijk van een autodealer, een "gerenommeerde" Ford dealer, ik kan zelf ook wel wat. Op het Focus Forum een bericht achter gelaten en ik kreeg de tip om in het buitenland te zoeken naar een complete unit. Gelukt in Engeland, totale kosten, €125,- incl verzenden, Een 2012 model. Paar eenvoudige handelingen, unit er uit. Unit open gemaakt ( heel eenvoudig ) en besloten om alleen het LCD scherm te wisselen. Unit er weer in en aangesloten met 1 stekker, alles functioneert, zonder inleren etc. KM stand is zoals het hoort, alles werkt zoals nieuw.
Goed meegedacht en goed geluisterd ( dus niet ) geldwolven van zomaar een autobedrijf, in dit geval Dekker Autogroep...
Groetjes uit Lutjebroek van Roeland Welling.

2 januari 2017

Prettig zaken doen

Wij hebben in oktober na een lange speurtocht via diverse dealers uiteindelijk een occasion gekocht bij Dekker Autogroep. Naast een keurig aanbod van occasions, verliep het verkoopproces zeer prettig. We zijn goed geïnformeerd, hebben ruime gelegenheid gekregen voor een proefrit (een uur was geen enkel probleem) en na een prettig onderhandelproces over de prijs een mooie deal gesloten (ook dankzij een keurig inruilvoorstel voor onze oude auto). De auto is keurig afgeleverd, aan al onze wensen/verzoeken is invulling gegeven. Al met al was het prettig zaken doen met Dekker Autogroep Purmerend.

2 november 2016

Waardeloos bedrijf

Vorige week mijn oog laten vallen op een mooie gebruikte auto bij Dekkerautogroep Purmerend. Schriftelijk een offerte ontvangen van de verkoper met inruil van mijn eigen auto en die offerte zag er goed uit. Gevraagd aan de verkoper om de auto een aantal dagen voor mij vast te houden om de auto te kunnen bezichtigen. Een harde toezegging gehad van de verkoper dat de auto voor mij gereserveerd zou worden. Groot was mijn verbazing dat ik afgelopen maandag een mail kreeg van de verkoper met de boodschap: "de auto is verkocht aan iemand anders", wel excuses gehad maar daar kan ik natuurlijk niets mee! Hier een klacht over ingediend bij de directie maar hun strekking is heel simpel: een reservering van een auto door een verkoper telt niet bij Dekkerautogroep. Wie het eerst komt om een koopcontract te tekenen wie het eerst maalt en daar kan de potentiele klant het mee doen. Echt te schandalig voor woorden, dit bedrijf mag zich officieel een Ford dealer noemen! Voor mij geen Dekkerautogroep meer, ik koop liever bij een autobedrijf waar toezeggingen WEL nagekomen worden

21 april 2016

Dit nooit meer

Zeer slechte ervaringen met Dekker in Purmerend. Motor management lampje branden van mijn Galaxy en er werd meteen gezegd dat mijn katalysator kapot was. Kosten € 1.500. Ik heb vervolgens een second opinion gedaan bij Garage de Purmer en hier bleek dat het een onterechte storing was. Alles even laten uitlezen en resetten kosten € 20. Nog gesproken met de eigenaar monteur en als de katalysator kapot zou zijn dan zou er ook verhoogde roetmeeting zijn, dit was niet het geval en ook niet getest door de Ford dealer. Wat een amateurs bij Dekker in Purmerend en wat voel ik met opgelicht.

3 mei 2013