Jeg synes det var sindssygt fedt og mange forskellige dyr føler der er noget til alle aldre. Men fordi jeg ikke giver den 5 stjerner er fordi jeg synes at det er lidt for dyrt vi var der kun i 1-2 tim... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flotte akvarier men, man betaler en høj pris for entree, som sådan ok. Hvis det kun var det, man skal så betale for parking oven i, hvad skal det til for? Cafeteriet har priser som en restaurant,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fint besøg med hele familien. Spændende at se hvad der rør sig under vandets overflade. Lidt dårlig skiltet i forhold til skabe til opbevaring af tasker. Vi fandt først ud af senere på dagen at der va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi ankom kl. 17 i forventningen om, at der på dette tidspunkt ville være færre besøgende. Dér tog vi fejl. Enormt højt lydniveau, svært ved at komme til de enkelte akvarier. Lange køer ved isbod. Fedt... Toon meer
Glæd dig til at besøge Nordeuropas største og mest moderne akvarium Kom og få en sjov dag på Den Blå Planet. Bliv betaget af de forunderlige dyr, tab pusten til arkitektur i verdensklasse og bliv klogere på livet under vand. Vores søde personale står altid klar til at hjælpe dig.
Jacob Fortlingsvej 1, 2770, Kastrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Excellent quality aquarium as described in other review BUT here are the bad parts:
Poor management appear to struggle to make this place run and so overcharge on every occation - to the embarresement of the friendly kompetant young staff.
1) Bring food / drink - restaurant/cafe value for money EXTREMELY poor. Dollhouse’s cup size cappuccino is +6€! (good though).
2) Paid parking. Info re (SIGNIFICANT) cost is nowhere obvious to be found. Also, payment is complicated with non of the usual parking apps supported. . very HARD to find. Also, the usual parking apps do not work - dumb!
3) Crowded so try plan around busy times.
4) Lockers cost 10DKK (1.5€) and it steals your money so you have to pay get and pay another 10DKK coin every time opened!? Explained in very small font in poorly lit room inside locker..
4) Mixed gender toilets have very poor ventilation and are busy - prepare for bad small..

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Museums delen af den blå planet er egentlig ganske fin. Der mangler dog et legeområde til de enorme mængder af børn, som bare har brug for en legeplads.
Alt andet halter. Toiletterne bliver ikke rengjort og fyldt op med jævne mellemrum. Så klokken 13 var to toiletter stoppet, der var ingen sæbe og intet at tørre hænder i. Og det var kun det ene toiletrum jeg var i.
Maden er ok, men enormt dyr. 99kr for pasta med tomatsovs til et barn. Næsten 200kr for en enkelt frokostret. Og der er ingen alternativer. Derudover er akustikken helt igennem forfærdeligt, når så mange mennesker skal sidde så tæt.
Så museet er fint, men det er dårligt drevet.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Vi var 2 personer som blev nægtede adgang grunden kapacitet, dog kunne jeg komme ind via mit arbejde hos Topattraktion. Hvilket jeg synes ikke er i orden, at folk fra andre forlystelsespark & zoo kunne få adgang, men alle andre skulle vente til der åbnede et nyt "slot" så man kunne komme ind

Kommer aldrig igen.
Den blå planet har af ukendte årsager valgt at anvende Apcoa som parkerings selskab. Hvis man ser på trustpilot anmeldelser af Apcoa så giver 98% af de næsten 2000 anmeldelser Apcoa 1 stjerne.
Det er en ren turistfælde jegoprettede deres app og betalte da jeg kom hjem ,jeg kan se af app at de har mit kortnummer men de trækker ikke beløbet og giver mig istedet en bøde. Man kan ikke kontakte firmaet som har valgt ikke at have en telefon.
Jeg ser i anden tilbagemelding at i roser dem for at de giver 48 timer til betaling. Brug dog easy park ligesom jeres gæster.
Det er en ommer.
PS lad vær med at svarer uden om

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Den Blå planet er et dejligt sted, men det hjælper ikke når man skal bruge 1 time når man kommer hjem med at tale med kundeservice og udfylde formulere.
Jeg kommer ikke igen med mine børn, ikke fordi Den Blå planet i sig selv er dårlig, men fordi den energi man skal lægge efterfølgende for ikke at få en P-bøde ikke er det værd.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Besøgte stedet i efterårsferien med børn og 2 børnebørn på 4 og 8 år.
En helt igennem god oplevelse såvel mht. akvarier og det subtropiske miljø 🤗
Ros for legeområdet udenfor, hvor de mindste kunne holde pause fra oplevelserne 👍🏻
Fra start til slut mødte vi veloplagte unge medarbejdere, som bidrog til vores 3 dejlige timer…
Restaurant ‘Plankton’ leverede overraskende god mad, og de 3 forskellige retter selskabet indtog, var velsmagende 🙏🏻
Nå ja, prisniveauet er højt, men støtter forhåbentlig en god sag 🐬🐟🐠🇩🇰

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Jeg synes, at det var en fed oplevelse da jeg engang var der for noget tid siden. Men det tropiske rørebasin kunne måske have et lille lav-vandet område i et hjørne, så der mere plads til at røre ved søstjerner.
Hvis i vil have ideér, kan i søge på aquascapes på nettet. Jeg husker ikke datoen for oplevelsen.
Mvh. Sigud

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Akvariet er et udmærket sted, men caféen er langt under standard: optøede, smuldrende chokoladeboller, lunken kaffe og snavsede borde og stole. Det må kunne gøres bedre.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Fantastisk sted, men parker ikke derude!
Desværre har DBP valgt verdens ringeste løsning. APCOA? Alle andre steder kan man bruge Easypark app, men ikke på DBP. Der skal man enten oprette sig i APCOA eller betale med fysisk kort. Prøv at gøre det med 2 meget trætte børn på vej ud (efter en god tur i akvariet).
De fleste steder i landet hvor APCOA er, er Easypark der også.
400kr ekstra kostede den tur, for at APCOA skulle sende en faktura på eboks.
Ærgerligt at et så dejligt sted forvaltes så skidt når det gælder det der ligger udenom. Håber de har en kattelem i aftalen med APCOA, for jeg er ikke den eneste der er træt af det kan jeg se!¨
Og spar mig for standard svar omkring at sende klage til APCOA, de går ikke op i kundetilfredshed. Klagen handler om jeres valg af hvem der forvalter parkering for jer.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Jeg tager tit i den blå planet med mine børnebørn, men det orker jeg ikke mere, grundet parkering derude.. har aldrig haft problemer før, men denne gang gik alt i fisk.
Da vi ankommer og parkerer prøver jeg min easy park app, denne virker ikke her. Går hen på skiftet og ser man skal oprette en app til Apcoa flow, dette bliver gjort med stor besvær ved ikke hvor mange gange jeg skrev adresse, konto oplysninger,navn.. her bliver så oprettet min parkering.
Da vi kommer ud og jeg vil afslutte min parkering, er alt tomt og beder igen om konto oplysninger dette bliver skrevet igen og igen uden at at man kan oprette noget, min tanke er da jeg kører derfra at jeg skriver til parkerings selskabet når jeg kommer hjem , dette er umuligt, ingen e-mail adresser nogen steder ingen telefon numre.
Efter 10 dage modtager jeg i e-boks med både e-mail adresse, og navn og alting. hvor har de fra.
Jeg vil skrive min oplevelse og tænkte de har jo video overvågning så de kan se at man har stået længe og skrevet og skrevet.
Men her kan man skrive 100 bogstaver , det kan jo ikke lade sig gøre at skrive en klage.. så ALLE muligheder for at klage er lige med 0, det kan da ikke være rigtigt, skal lige sige at nu var parkerings afgiften på 400 kr , min første tanke var at det gør de med vilje, jeg blev så sur, at de 100 ord var .tag sagen i retten , så må jeg jo forklare mig der..
Svaret der kom tilbage fra dem var, tak du erkender at du har parkeret ulovligt.. Nu er der en ny så nu er den på 500 kr.. røveri på 1 klasse...
Så derfor blev glæde til at jeg ikke orker det cirkus mere.... nu venter jeg bare på en ret sag , så må retten afgøre om det er rigtigt at man ikke gøre indsigelse.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Totally overrated, it could be done for less the half price

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Selve akvarierne og legepladsen udenfor var ret fine, dog lidt små akvarier til meget store fisk nogle gange. Taget i betragtning at det kræver sit at holde så mange dyr så syntes jeg 209kr pr voksen var okay.
At man også skal betale for parkering var ikke hvad jeg havde forventet, men okay. Deres café plankton tilgengæld.. vi bestilte 2 kyllingeburgere og det var virkelig dårligt, jeg valgte at tage kyllingen ud hvilket efterlod mig med en bolle med chillimayo og en Skive tomat. Pomfritterne var gode dog. Dette var til en pris på 169kr pr tallerken, aldrig igen. Bliver der en næste gang så bliver det helt sikkert med madpakke. Det så ellers lækkert ud på nettet, men snydt.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
We signed up for the fishing tour but the boat captain had the wrong dates so it was cancelled. Very disappointed, but they handled it very well, we got a full refund…which basically gave us free access to the aquarium. But more important…I asked if there was some sort of compensation for the day and Andreas gave me and my son a private behind the scenes tour of the aquarium. What an amazing experience. Thank you again Andreas!!! Blu planet, don’t ever get rid of Andreas! This whole thing was handled well!

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Vi brugte uhørt lang tid på at hente app til parkering og brugte derefter flere timer på at få rettet parkeringen, da det viste sig, at kamera ved udkørsel var itu.
Apcoa står for parkering, og det er også dem Den Blå Planet henviser til, når andre brugere beklager sig.
Jeg synes det er en meget ærgerlig ansvarsfraskrivelse fra DBP, da det er dem man jo besøger og forventer en samlet god oplevelse fra. Med 3 mindre børn, der måtte vente på at vi fik fikset parkering, kører ud og ind flere gange for registrering, og efterfølgende bruge lang tid på at finde ud af, at kamera var itu, gav det alt for meget frustration.
Indenfor var det en rigtig fin oplevelse og vi havde sørget for billetkøb inden. Men det dur ikke at der vælges en så ringe parkeringsudbyder, det må DBP tage ansvar for!

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Ærgerligt, at problemer med parkeringen skal påvirke min oplevelse af Den Blå Planet. Helt uforståeligt, at DBP ikke finder en anden samarbejdspartner til at håndtere parkeringen.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Det er anden gang jeg besøger DBP. Første gang opgav vi, da det var umuligt at parkere, uden at være sikker på at få pålagt en afgift fra parkeringsselskabet.
Belært af dette og advaret om de håbløse parkeringsforhold ankom vi med Metro. Vi ankom en halv time for tidligt og måtte vente i indgangsområdet sammen med en masse andre i samme eller lignende situation.
Personalet er flinkt nok, og så er de virkelig skarpe på alt det man ikke må og kan. Det var en deprimerende oplevelse at være en flue på væggen. Billetterne er billigst hvis man bestiller via nettet. Rigtig mange kan så ikke kommen gennem billetsluserne. Jo, ofte 2 eller 3 i en familie på 4, men sjældent dem alle. Personalet er super søde til at hjælpe, men systemet er for ringe.
Hvordan var der så inde i DBP? Der var da mange fine akvarier og flotte fisk mm. En del ruder drev af kondens.
Igen er der en masse man ikke må. I tropehuset måtte man ikke medbringe klapvogne på stierne. De fleste lukkede øjnene. Ved trapperne foran det store akvarium er der sat Tove op, så man kun kan komne ind/ud to steder. Alle står så i kø og maser sig ud eller ind.
Det overordnede indtryk er at DBP er for lille til at indfri de mange besøgenes forventninger. Der er ikke plads til de besøgene og parkeringen virker på mig som om den er lavet som en bondefanger malkemaskine. Ikke et sted hvor man føler sig velkommen.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Hej jeg fik ødelagt min eftermiddag. For det første fordi vi ikke kunne komme da vi ikke havde bestilt billetter på nettet og skulle vente et par timer før vi kunne komme ind.
For det andet fordi vi ikke kunne finde ud af parkeringsbetalingen. Vi bruger automaten. Og den siger i displayet at vi skal af med 14 kr. vores visa kort bliver ikke accepteret. Jeg prøver flere gange indtil at jeg ser at på automaten står at man ikke skal betale den første halve time. Det er vildt forvirrende at det står 14 kr. Det er vildt uprofessionelt lavetat der ikke står 0 kr i displayet.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Vi havde en hyggelig dag som starten på sommerferien. God mad i caféen og høflig betjening. Spændende formidling om de mange fiskearter. Kan anbefales.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Jeg har købt et årskort sidst år fordi man kan tage en med ind om mandagen. Da jeg besøgt Den Blå Planet i går, fik jeg vide at det kan man ikke længere. Jeg er med på at reglerne kan ændre sig, men er det ikke snyde at sælge årskort på en betingelse og lave den om undervejs? Skal den nye regler ikke gælde ved de kunder som køber årskort når de er klar over at reglen?

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Efter en dejlig dag hos jer, endte vi også i kløerne på Apcao, fik en afgift selv vi havde betalt, klagede over det, men det hjalp ikke en meter.
Skrev til Den Blå Planet, som gik ind i sagen, og det hjalp, nu har vi fået de 400kr. tilbage som afgiften lød på. Så derfor 5 stjerner til jer, og en stor tak.
Mvh. Dorthe og Povl Rasmussen.

Antwoord van Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
Lees meer over geverifieerde reviews.