Jeg synes det var sindssygt fedt og mange forskellige dyr føler der er noget til alle aldre. Men fordi jeg ikke giver den 5 stjerner er fordi jeg synes at det er lidt for dyrt vi var der kun i 1-2 tim... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flotte akvarier men, man betaler en høj pris for entree, som sådan ok. Hvis det kun var det, man skal så betale for parking oven i, hvad skal det til for? Cafeteriet har priser som en restaurant,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fint besøg med hele familien. Spændende at se hvad der rør sig under vandets overflade. Lidt dårlig skiltet i forhold til skabe til opbevaring af tasker. Vi fandt først ud af senere på dagen at der va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi ankom kl. 17 i forventningen om, at der på dette tidspunkt ville være færre besøgende. Dér tog vi fejl. Enormt højt lydniveau, svært ved at komme til de enkelte akvarier. Lange køer ved isbod. Fedt... Toon meer
Glæd dig til at besøge Nordeuropas største og mest moderne akvarium Kom og få en sjov dag på Den Blå Planet. Bliv betaget af de forunderlige dyr, tab pusten til arkitektur i verdensklasse og bliv klogere på livet under vand. Vores søde personale står altid klar til at hjælpe dig.
Jacob Fortlingsvej 1, 2770, Kastrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har som 2 bedsteforældre købt 2 elektroniske årskort så vi kunne tage barnebarnet med.
De første 2 gange gik fint. Årskortene via appen virkede. Men 3. gang virkede ikke, fordi DER IKKE VAR BILLEDE på. Der var da godt nok en underlig fornemmelse at stå med. Vi måtte hen til skranken og få taget et billede, hvorefter vi fik udleveret et plastikkort!! Det kunne vi så registrere i vores app på telefonen. Men først efter at appen var afinstalleret og installeret den igen...
Der er flere der skriver at der er for mange mennesker. Det kan jeg kun give dem ret i.
Dertil kommer, at 3. gang mistede barnebarnet interressen. Ja, når man har set det et par gange så er der ikke så meget nyt at komme efter.
De 2 årskort bliver ikke fornyet.
Vi har haft årskort i et par år nu. Vi holder meget af, at tage derud mandag aften, så er der god tid, og plads, til at fordybe sig i de mange flotte akvarier.
Jeg synes at det er et fantastisk sted at få viden og se nogle sjove og seje dyr
Jeg havde en rigtig god tur til den blå planet med min biologiklasse. Her fik vi viden omkring fiskene. Ovenikøbet fik vi også lov til at dissekere blæksprutter.
Kan anbefale andre skoler/gymnasium at tage derud, så man kan få praktisk og visuel undervisning.
Den bedste dag, på den blå planet og virkelig god service.. Alle vores spørgsmål blev besvaret af de søde medarbejdere. Virkelig fedt med folk, der brænder for de de laver. Tak for en super god dag.
Jeg og min 4 årige havde super oplevelse i Den blå planet igår! Ja, der manglede lidt sæbe i den ene dispenser på toilettet, og der var lidt vådt på gulvet da vi var på toilettet anden gang, men det kan simpelthen ikke ødelægge oplevelsen for os(det sker også andre steder…) Meget informative skærme ved hvert akvarie, fin rundtur bag kulisserne, super legeplads og “ubåd”. Og der var fyldte spritdispensere over alt! Kan ikke genkende alle de meget negative kommentarer, der var mange flere aktiviteter og audioguide som vi ikke benyttede. Mit barn spurgte så snart vi kom i bilen og hvornår vi skulle derud igen.
Jeg ankom kl. 11 og der var allerede utroligt beskidt alle steder. Beskidte toiletter, ruderne til akvarierne, skrald rundt omkring og madpakke rummet/ picnic rummet var så beskidt og flød med skrald at jeg ikke havde lyst til at spise noget. Den eneste spritautomat jeg kunne finde på matriklen, var tom. Jeg kommer ikke igen.
En meget blandet oplevelse. Positivt var det store regnskovsområde samt de fine beskrivelser der var ved hvert "akvarie". Oplevede også der kom en medarbejder og fortalte om noget vi stod og var i tvivl om, det var en fin oplevelse.
Men det blev simpelthen ødelagt af hvor møgbeskidt der var alle steder. Ikke bare toiletter var uhumske, men glassene ind til akvarierne var nogen steder så møgbeskidte at man ikke engang kunne se ind. De udendørs bævere her var glasset så møgbeskidt at man ingenting kunne se og slet ikke når solen stod på - også hele det udendørsområde omkring disse bævere var fyldt med spind og skidt - mega sjusket.
Mange af dyrene havde alt for lidt plads, det var trist at se.
Prisen for at komme ind er alt for høj i forhold til hvad man får for pengene. Jeg ved I har været ramt af Corona lige som mange andre, men det der er bare ikke godt nok.
Ringe, spild af tid og mange penge.
Hvis man partout skal besøge Den blå planet skal man tage metroen, huske madpakke og høreværn.
Havfrueshowet varer 5 minutter og bekræfter egentlig bare nedenstående dårlige anmeldelser.
1000kr for en dag i den Blå Planet😂🤔. 2 personer med indgang, mad og kaffe. Allerede kl 12 var toiletterne meget ulækre fyldte papiraffalds spande og det flød med papir på gulvet. Ser ikke ud til toiletterne bliver ordnet i løbet af dagen. Maden var halvkold. Det var vanskeligt for små børn at se på Akvarium de fleste steder da de sad for højt oppe. Og deres garderobe “ spiser” den 10kr man kommer i hvilket betyder at man må rende rundt med din pusletaske hvis lille barnet pludselig skal have skiftet ble eller have mad. Med mindre du vil poste ti kroner i flere x. Husk det koster også en god slat at parkere. 0 stjerner får min anbefaling.
Hvad bilder i jer ind at tage 1700kr fra en 40cm bamse?? Det kan godt være at der står wwf på, men det godt nok for sygt. Føj for den da!
ADVARSEL - TAG IKKE BILEN TIL DEN BLÅ PLANET!!!! Inden man kører ind på den blå planets p-plads står der på skiltet, at man ikke skal gøre noget i forhold til parkering, da der bliver taget foto af bilens nummerplade. Nu er man så fanget, for alle betalingsautomater er ude af drift og man kan ikke bruge apps, hvis ikke man har registreret parkeringen i forbindelse med at man parkerede!!!! Vi brugte over en time på at komme ud af den forbandede parkeringsplads.
Positivt: Ingen kø til billetkøb online og fysisk køb. Spændende akvarier. Gode skærme ved akvarierne med korte klare beskrivelser. God beliggenhed ved vandet.
Negativt: online billetter blev bippet af ansat der havde mere interesse i at snakke privat med veninde. Hele stedet virker beskidt og ret nusset. Fx er odderne i bassinet umulige at få øje på. Visse akvarier var fyldt med fedtfingre og beskidte. Der var meget varmt og vitterlig dårlig luft (ingen ventilation/Air conditioning på hele stedet?). Virkelig klamme toilletter - “testede” to - det ene havde vand/tis på hele gulvet så jeg gik ikke ind - det andet havde toiletpapir flydende på gulvet og manglede toiletpapir i rulle-holderen. Mange babyer og små børn - som er under/omkring 1 år - og ikke får noget ud af besøget. Nogle events - som fx denne - ku overveje at gøre obs på at babyer og mindre børn ikke anbefales at deltage, da de intet er målrettet dem og det er primært bøvlet for børn, forældre m.fl.. Den dårlige akustik gør intet godt med grædende og skrigende børn.
Kan i øvrigt se at mange får p-bøder af apcoa pga fejl og dårlig info. Afventer om det er tilfældet.
Meget skuffende, akvariet virker slidt, der er utrolig dårlig luft og forfærdeligt meget larm. Der er så mange mennesker at man ikke kan studere fiskende og nyde akvariet.
Kan ikke anbefales.
parkering......ingen info om at bil blev foto ved indkørsel...ved udkørsel virker mit danske dankort ikke skal være visa og det har jeg ikke , hvor står det,,,, inden man køre ind...... ingen steder.....så må bruge min datters kort for at komme ud .det er sku ikke i orden ..bor i Danmark og har et dankort,,,,,men nok for mange folk på stedet........
So our family situation is as following, husband, wife and two sons. One of them turned 3 april 5th and the other is 10m.
Husband and wife have a yearcard which we bought in august 2021 so are son (3y now) stil had free entrance. We came to den blå planet on the 26 of may 2022 and it was busy. No problem we have year passes that were payed for we just have to get something for our son cause he just turned 3… we were told we could buy a ticket for 14:00 o clock.. it was 11:00.. even though we have year passes and our son turned 3 last month! Next time i will defenitly not buy our year card there and will recommend others not to do so either! Dont want to waist any more money there!
Jeg var afsted med familien i går, mandag. Vi havde købt billet online i et timeslot der hed kl. 11... Hvorfor er der så, så mange mennesker at man hverken kan komme frem eller tilbage? det ødelægger en ellers fin oplevelse at der så overfyldt. Det blev heller ikke bedre da vi besøgte caféen, kæmpe kø for at bestille sin mad og ingen ledige borde.. Vi opgav besøget og endte med at gå uden at se over halvdelen af området og så stort er det ikke..
jeg kommer nok ikke tilbage før i løser problemet.
Fint godt personale .
Men parkering ikke så godt syntes jeg , og akvariet lidt kedeligt .
#denblaaplanet
En plakat møder os - far, mor og barn - idag da vi spændte, midt på en hverdag, har taget fri for at give os alle et lille boost i denne udfordrende tid.
"Den Blå Planet er lukningstruet. Derfor sætter vi stor pris på jeres støtte i denne svære tid. Del meget gerne et billede fra jeres besøg, så endnu flere går lyst til at komme herud."
Men gudskelov, corona er for længst overstået så vi kan atter nyde livet (så længe vi har det, nye kriser truer) uden restriktioner.
Men barnets spændte forventninger blev vendt til en slem skuffelse: Total afvisning ved billetsalget - alt udsolgt idag.
Jeg overdriver ikke når jeg siger at det var med et barn med tårene trillende ned ad kinderne. Vi voksne ved jo godt rigtig mange mennesker har det ufatteligt svært i denne tid, så denne lille krusning burde man tage i stiv arm.
Men man glemmer at vore børn ofte ufiltreret får den grumme virkelighed lige i hovedet, via de mange kanaler de bevæger sig på - og har brug for en uforpligtende flugt, en afslappende pause, en glad oplevelse.
Denne elendigt håndterede afvisning var en våd klud, man slet ikke har brug for netop nu.
#hvergæsttæller.... står der dælme på skiltet.
I think NOT!
Det var en meget skuffende oplevelse, der var intet plads og man følte sig meget klemt, der var heller ikke det helt vilde der er mest små fisk osv og et par få store fisk som hajer osv. Ikke en anbefaling.
Lees meer over geverifieerde reviews.