Topbedrijf! Geweldige service, had een fiets gehuurd maar kon door een platte telefoon niet de huur beëindigen. Na ruim 8 uur thuisgekomen meteen de klantenservice gebeld. Huur op afstand beëindigd op... Toon meer
Normale fiets gehuurd in Den Haag voor de eerste keer , simpele degelijke fiets met goede verlichting! Na thuiskomst lukte afmelden niet , volgende dag weer gecheckt en toen lukte het wel maar de ti... Toon meer
Eerste gebruik van electrische deelfietsen kende een moeilijke start, ontgrendelen op 1 locatie (Aartselaar) lukte maar niet. Dan maar een andere locatie gebruikt (Schelle) en dat verliep zonder probl... Toon meer
Vanaf zondagmiddag 7 juni staan hier op de Voorstraat west in Dordrecht (een winkel/wandelstraat) op een klein stukje, al 6 oranje reclame fietsen van Donkey bike voor etalages van de winkeliers die d... Toon meer
Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.
Skelbækgade 4, 1717 Copenhagen, Copenhagen, Denemarken
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet alle fietsen zijn even comfortabel maar wel prima. Je kan in de app goed zien waar ze staan.

Antwoord van Donkey Republic
Ik heb een abonnement op maandbasis van 72euro/maand. Fietsen zijn meestal goed op een aantal keren kleine vergrendelproblemen na. Echter worden er zelden fietsen bijgeplaatst in de buurt waar ik woon wilrijk (Jules moretuslei) en werk (rooi berchem) waardoor ik smorgens en savonds vaak ver moet wandelen naar de volgende parkeerplaats (of dat er zelfs geen staan en dit is al vele keren voorgekomen). Voor 72 euro per maand dus absoluut zijn geld niet waard voor woon werkverkeer tenzij ze drukke parkeerplaatsen meer bedienen. Jammer maar volgende maand zal de laatste zijn van het abonnement.

Antwoord van Donkey Republic
Wij hebben geen goede ervaring met de fiets.
De eerste e-fiets kregen we niet ontgrendeld met de app.
We hadden een fietstocht van 10km gepland, met een e-fiets. De elektrische ondersteuning viel regelmatig uit tijdens het fietsen. De laatste kilometers hebben wij zonder ondersteuning moeten verder fietsen, dit was stevig trappen en niet de bedoeling.

Antwoord van Donkey Republic
Gemakkelijk fietsen en snel te nemen

Antwoord van Donkey Republic
Gemakkelijl te ontgrendelen voor een eerste gebruik. De fiets gaat snel genoeg voor in de stad te fietsen. Heel veel afzetlocaties mogelijk. Ik vond wel nergens de fietsbel. Volgende keer nog eens naar zoeken. Ik raad dit zeker aan!

Antwoord van Donkey Republic
Een telefoonhouder voor gps zou handig zijn

Antwoord van Donkey Republic
Fietsen hebben steenharde banden. Niet ideaal voor onze middelmatige fietspaden… :)

Antwoord van Donkey Republic
App is makkelijk te gebruiken, je kan zelfs geld dat je op je saldo zet weer opnemen op je rekening. Het kostte mij €2,20 voor een half uur fietsen. De fiets reedt goed, wel stond het zadel een beetje schuin naar voren waardoor ik niet heel comfortabel zat. Het was gelukkig wel makkelijk om de hoogte van het zadel aantepassen. De klanten service reageerde ook snel.
Over het algemeen heel goed systeem (ik zal het vaker gebruiken, als mijn eigen fiets weer kapot is 😅)

Antwoord van Donkey Republic
Top ! Wel kleine afstellingen noodzakelijk betreft schakelen.
Verder kan je heel Barcelona bereiken met je Google maps.
Elastiekjes op het stuur zetten je mobiel goed vast. 👍
Stan

Antwoord van Donkey Republic
Het was een leuke ervaring om een e-bike te huren en ik heb mij zeker sneller kunnen verplaatsen rondom Antwerpen. Helaas heb ik wel wat moeilijkheden gehad.
Ik moest meermaals van e-bike wisselen omdat sommige niet goed werkten. De ene had problemen met de remmen, de andere gaf een naar geluid wanneer ik begon te trappen. Na de derde keer had ik eindelijk eentje die goed werkte.
De snelheid was goed, maar ik zag dat anderen mij inhaalden met hun e-bikes. Ik vermoed dat Donkey’s een snelheidslimiet heeft? De snelheid kon ik wel makkelijk aanpassen.
De batterij was ook wel laag en toen ik de e-bike op 2 juni had vergrendeld, was de batterij nog steeds hetzelfde op 3 juni ’s middags. Ik had het vermoeden dat de bikes ’s nachts door medewerkers worden opgeladen, maar blijkbaar dus niet.
Ik vind ook dat €10 voor een 24-uurs pass best duur is. Ik weet niet of ik het nog in de toekomst zal gebruiken aangezien e-steps van Lime en Poppy goedkoper zijn en dezelfde snelheid hebben.
Er is wel groeikans voor Donkey, dus ik hoop dat het in de toekomst zal veranderen qua prijzen en dergelijke, maar voor nu kan ik het niet direct aanraden aan anderen.

Antwoord van Donkey Republic
It was so nice and comfortable had a sweet time

Antwoord van Donkey Republic
Wat een slechte app!!! Klopt niks van, heel veel tijd mee verloren

Antwoord van Donkey Republic
Ik probeer al maanden het geld te ontvangen van mijn portemonnee via terugbetaling.
Telkens wanneer ik support contacteer word een geen duidelijke oplossing geboden. Er wordt mij verteld dat het bedrag al betaald is en vervolgens ontvang ik een email met een document dat zegt dat het naar een IBAN nummer is overgeschreven dat helemaal niet van mij is. Ik zou graag gewoon mij geld ontvangen en een compensatie voor het ongemak en de tijd die ik hier al heb ingestoken. Dit zegt erg veel over de professionaliteit van dit bedrijf.