Ze maken er een businessmodel van om boetes van 50 EUR te factureren wanneer je de fiets per ongeluk enkele meters naast een drop-offpunt neerzet. Hun uitleg is dan "je hebt een waarschuwing gekregen... Toon meer
Normale fiets gehuurd in Den Haag voor de eerste keer , simpele degelijke fiets met goede verlichting! Na thuiskomst lukte afmelden niet , volgende dag weer gecheckt en toen lukte het wel maar de ti... Toon meer
Er zijn veel locaties om je fiets op te halen en te droppen. De fietsen zijn meestal in orde en als dat niet zo is, krijg je dat te zien in de app of kan je dit zelf melden via de app. Ik vind het za... Toon meer
Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.
Skelbækgade 4, 1717 Copenhagen, Copenhagen, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Donkey Republic
Normaal heb ik altijd een goede ervaring met donkey. Maar vorige week stortte ik 30 euro en die is niet in mijn portefeuille gekomen.
Na vele mails te sturen heb ik deze 30 euro nog steeds niet terug. De klantenservice reageert wel maar helpen niet met je geld terug te krijgen.

Antwoord van Donkey Republic
Dit bedrijf moet je hebben, swapfiets is er niks bij, ebike to go is er niks bij. Dit zijn de grote spelers. Gewoon huren en niet teveel nadenken, als iets misgaat klantenservice heeft je back

Antwoord van Donkey Republic
Topbedrijf! Geweldige service, had een fiets gehuurd maar kon door een platte telefoon niet de huur beëindigen. Na ruim 8 uur thuisgekomen meteen de klantenservice gebeld. Huur op afstand beëindigd op het uur waarop de fiets is achtergelaten dus geen kosten hoeven betalen voor de overige uren. Mensen, wees zuinig op dit soort bedrijven! Gewoon alles goed geregeld! Dank!

Antwoord van Donkey Republic
Een leuke ervaring! Fietstochtje en sluiten en openen fantastisch via de app

Antwoord van Donkey Republic
Ik heb de ebike uitgeprobeerd en was goed alleen vraag ik mij af hoe wordt opgeladen

Top Fietsen aan goede prijs ! Aub houden zo 👍👍

Antwoord van Donkey Republic
Toffe klantenservice, wel wat moeilijk om direct mee in contact te komen behalve telefonisch. Makkelijk systeem om fietsen te huren. Helaas zijn de fietsen wat overdreven groot… ik kan het me niet voorstellen dat mensen onder de 1,85 makkelijk hun fietsen kunnen gebruiken. Weliswaar zijn veel mensen in Nederland zo lang of langer, maar veel mensen (vooral vrouwen) ook niet. En vrouwen maken toch wel de helft van de bevolking uit.
Via de klantenservice te horen gekregen dat alle fietsen van hetzelfde formaat zijn en dat verstellen een optie was. Dat verstellen hielp niets. Bij zat andere deelfietsdiensten heb je wel fietsen van normaal formaat (dwz nog steeds iets te groot voor mij, maar niet Donkey-groot), dus waarom bij Donkey eigenlijk niet?
De fiets die ik huurde, was ook nog eens defect en het was gevaarlijk hoeveel hij een richting in zwenkte op een drukke weg. Teruggebracht naar een andere (officiële) locatie onder de grond om het formaat van andere fietsen te testen. Geen kleinere fiets gevonden. Bij het vrijgeven van de fiets huurt de app vervolgens uit het niets een andere fiets voor mij. Gelukkig was dat wel makkelijk opgelost, maar er stond wel een niet-gemaakte rit van vele uren in mijn geschiedenis dus ik begrijp wel hoe het kan dat andere mensen onjuiste facturen krijgen. Misschien is een ondergrondse locatie met een minder goed Bluetooth- en internetbereik niet de beste plaats voor zo’n soort dienst.
4 (eigenlijk 3.5) sterren voor het concept en het gemak, maar voor mij was het geen optie. Het lidmaatschap kon gelukkig wel geannuleerd worden. Ik moet helaas bij mijn onhandige huurfietsen van de treinvervoerder blijven.
@Donkey
Bedankt voor de reactie, maar dat is niet nodig want de niet-gemaakte rit was de volgende dag gecorrigeerd, maar wat ik vreemd vond was dat een fiets die ik helemaal niet had uitgekozen opeens op mijn naam werd ontgrendeld. Als ik het niet op tijd had gezien, had ik hem ook niet weer op slot gezet en had in theorie ieder willekeurig persoon de ontgrendelde fiets kunnen pakken zonder dat ik ervan wist. In zo’n geval zou ik volgens Donkey Republic voor de kosten op moeten draaien, zoals het lijkt dat er bij andere reviewers had geval is geweest. Na het op slot zetten van de vergrendelde fiets zag ik dat er alsnog een rit aan mijn rittengeschiedenis werd toegevoegd en pas nadat ik de fout had aangekaart, werd deze rit verwijderd. Niet bepaald handig en vooral oneerlijk, maar gelukkig heeft de klantenservice het voor mij verwijderd en was het daarna weer oké. De conclusie die ik daaruit trek, is dat de app duidelijk nog wel wat verbeteringen kan gebruiken zodat het eerlijker wordt voor de mensen die hun abonnementen wel hebben behouden. ;)

Antwoord van Donkey Republic
Nooit geweten dat er fietsenstalling onder brug bij CS was. Zoek en gij zult vinden.

Antwoord van Donkey Republic
Bij een parkeerplaats met 1500 auto’s 1 fiets die niet te huren is, maar wel in rekening word gebracht, snelle reactie en goeie service

Antwoord van Donkey Republic
Fijne fiets op zeer korte afstand. Makkelijk te ontgrendelen. Ga het zeker vaker gebruiken

Antwoord van Donkey Republic
3 fietsen gehuurd. Fietsen zijn niet in allerbeste staat. Trappen gaat behoorlijk zwaar.
Het betalingsmodel wordt vooraf niet geheel duidelijk uitgelegd. We hebben totaal gemist dat er specifieke locaties zijn waarop je de fiets moet terug brengen.
In de app is niet duidelijk of de fiets die je ophaald op een drop-off locatie staat. En als je moe bent en je afmeld zie je dat ook gemakkelijk over het hoofd. Uiteindelijk in whatsapp contact bereikt dat de boete werd kwijt gescholden. 5 dagen later alsnog een betalingsverzoek (boete) gekregen van 2 euro.

Antwoord van Donkey Republic
Heb een tijdje deze fietsen gebruikt meerdere malen per dag. MENSEN HOU GOED U PORTEFEUILLE INT HET OOG WANT ZE RIPPEN U OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN. BELOFTES KOMEN ZE NIET NA. ECHT DENK TWEE KEER NA VOORALEER JE HIER EEN FIETS HUURT. EN DE MEESTE FIETSEN TREKKEN OP NIKS OF ER IS IETS AAN DE PEDAAL OF JE MOET ZELF KEI HARD TRAPPEN OF DE KETTING LIGT ERAF.

Antwoord van Donkey Republic
First time on a e bike . Just great .
Only remarkni have is it is little noisy the motor .