Donkey Republic Reviews

2.071

3,6

Topbedrijf! Geweldige service, had een fiets gehuurd maar kon door een platte telefoon niet de huur beëindigen. Na ruim 8 uur thuisgekomen meteen de klantenservice gebeld. Huur op afstand beëindigd op... Toon meer

Ze maken er een businessmodel van om boetes van 50 EUR te factureren wanneer je de fiets per ongeluk enkele meters naast een drop-offpunt neerzet. Hun uitleg is dan "je hebt een waarschuwing gekregen... Toon meer

Normale fiets gehuurd in Den Haag voor de eerste keer , simpele degelijke fiets met goede verlichting! Na thuiskomst lukte afmelden niet , volgende dag weer gecheckt en toen lukte het wel maar de ti... Toon meer

Er zijn veel locaties om je fiets op te halen en te droppen. De fietsen zijn meestal in orde en als dat niet zo is, krijg je dat te zien in de app of kan je dit zelf melden via de app. Ik vind het za... Toon meer

1. Vervoer

Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.

Gemiddeld

2K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.071)

332 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles goed

Alles goed. Enkel op slot gaan ging stroef. Slot was dicht en giet niet meer open heb dat gecontroleerd. De app vertelde me dat het slot los zat wat dus duidelijk niet klopte...

Na 4x proberen toch eindelijk de rit kunnen afsluiten

20 juli 2023

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor je beoordeling!

Vervelend, dat er wat problemen waren met het slot toen je de rental wilde beëindigen!

Ons support team staat 14 uur per dag voor je klaar, mocht er eventueel ergens iets mislopen!

Rijd vlot en blijft ook bij tegenwind…

Rijd vlot en blijft ook bij tegenwind 25 km/ uur rijden. Gsm houder stevig. Handtasbakje vooraan met snelbinder is perfect.

17 juli 2023

Antwoord van Donkey Republic

Hartelijk dank voor deze review!

Het Donkey Team

Super makkelijk in gebruik

Super makkelijk in gebruik, ik had even een noodsituatie, zag de fietsen staan en binnen enkele minuten was ik alweer onderweg.

17 juni 2023

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor jullie reacties!

gemakkelijk via app

gemakkelijk via app. wordt transparant afgerekend zoals aangegeven, geen verborgen kosten. fietsen zijn in orde. zadel verstelbaar met een handgreep. voordelig tarief

21 juni 2023

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Geen goede eerste ervaring

Eerste fiets geen elektrische ondersteuning (batterij 66km) omgewisseld voor een andere die het wel deed (batterij 68km). Na onze eerste stop (na 10km) gaf ook die geen elektrische ondersteuning meer. De rest van de rit was een hel met die zware fiets en daardoor ook trein gemist.
Donkey Republic heeft me onmiddellijk gecontacteerd, de ritten terugbetaald en 6 gratis ritten gegeven. Hun klantenservice is dus top!

22 juni 2023

Dag Bert,

Echt een heel vervelende ervaring, we begrijpen zeker je frustratie in dit geval. We zullen contact met je opnemen om dit enigszins goed te maken.

We zullen de fietsen in kwestie grondig onderzoeken zodat dit niet weer gebeurt.

Onze oprechte excuses.

Donkey Republic

Oranje superfiets

Super makkelijk en duidelijk systeem om korte verplaatsingen te doen in de stad Gent bvb

13 juni 2023

Dankjewel Catherine!

Good Bike

Good Bike, easy to use

31 mei 2023

Antwoord van Donkey Republic

Thank you very much for your nice feedback!

Het idee is goed…

Het idee is goed, het systeem werkt op zich, maar ik had een niet deugende fiets. Na 16m blokkeerde het voorwiel en viel ik over de fiets op het asfalt. 2 blauwe plekken van 15 cm op mijn been, 1 op mijn pols, 1 op mijn ribben. Schaafwonden op ellebogen en handen, knieën, tand door de lip en buitenkant lip geschaafd.
Contact opgenomen en werd wel goed afgehandeld; geld terug.
Kortom bij deugende fietsen is het een goed systeem.

1 mei 2023

Beste Mireille,

Allereerst, bedankt dat je de moeite genomen hebt om een beoordeling achter te laten.

Erg vervelend daarnaast om te horen, dat er iets gebeurd is tijdens een rit met 1 van onze fietsen. Het onderhoud van onze fietsen is iets dat wij heel erg serieus nemen en natuurlijk hoog in het vaandel hebben. We hebben in elke stad waar wij actief zijn een lokaal team, die elke dag bezig zijn om onze fietsen in goede staat te houden.

Het is lastig om specifiek in te gaan op de betreffende rit, aangezien we geen informatie hebben naast de review, die je hier geschreven hebt. We zouden graag willen kijken of we meer voor je kunnen betekenen om de ervaring meer positief te krijgen.

Zou je wellicht met ons contact op kunnen nemen, zodat we het hier samen over kunnen hebben?

We horen het graag!

Goede fietsen

Goede fietsen. We hebben onze plannen wel moeten aanpassen omdat er op ons vertrekpunt maar 1 fiets beschikbaar was.

7 mei 2023

Hallo Dirk,

Hartelijk dank voor je goede review. We hopen de vloot binnenkort uit te breiden, zodat we meer fietsen beschikbaar hebben en dat onze riders beter kunnen plannen.

Fijn weekend.

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring. Alles werkt goed, fietst heerlijk en veel fietsen beschikbaar. Perfect.

23 april 2023

Antwoord van Donkey Republic

Dankjewel voor je beoordeling!

Goede aanbieder van deelfietsen!

Ik heb Donkey Republic al meerdere keren gebruikt op diverse locaties in Denemarken.

Ik vind de werking van het systeem gebruiksvriendelijk, en bij mij werkten de app en de betalingen zonder enige problemen.

Ik heb een paar keer meegemaakt dat een fiets niet in goede staat was. De app heeft een handige functie waarmee je zonder gedoe kunt wisselen naar een andere fiets in de buurt, echt super!!

De prijzen zijn goed, ze verschillen niet veel van wat je betaalt voor het huren van een fiets bij een fietsenwinkel.

Een kleine suggestie: het zou fijn zijn als je de valuta van je portemonnee kan omwisselen van bijvoorbeeld euro's naar Deense kronen, anders kan je het tegoed dat je in euro's hebt niet gebruiken in Denemarken bijvoorbeeld.

Conclusie: Ik ga Donkey Republic vaker gebruiken en beveel het aan!

16 augustus 2022

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor de mooie boordeling!

Betreft de valuta in jouw portemonnee, bedankt voor deze feedback. We kijken naar deze optie om te zien of dit gemakkelijk is om te implementeren :)

Nogmaals bedankt!

Opgelost

Na gesprek met teammanager probleem meteen opgelost, vriendelijke gast heeft duidelijk de skills om een team te leiden.

30 maart 2023

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor het gesprek Hans! We hopen je snel weer op een Donkey te zien!

Erg gemakkelijke fietsen huur

Erg gemakkelijke fietsen huur, heel fijn dat je fietsen niet naar het beginpunt hoeft te brengen. Daarmee veel flexibeler en beter beschikbaar dan de ov-fiets

26 maart 2023

Antwoord van Donkey Republic

Heel erg bedankt voor de positieve feedback :)

Fietsen staan overal waar ze niet…

Fietsen staan overal waar ze niet moeten staan, er zijn speciale plaatsen en mijn conclusie is dat het NIET werkt

23 maart 2023

Dag Annet,

Bedankt voor het fijne gesprek aan de telefoon zojuist.

Zoals afgesproken zullen we snel langskomen om een goede oplossing te vinden voor de fietsen bij je in de buurt.

Mocht er toch nog overlast zijn dan weet je ons te vinden via de telefoon, mail of chat.

Heel fijn weekend alvast nogmaals.

Mvg,
Donkey Republic