Donkey Republic Reviews

2.071

3,6

Topbedrijf! Geweldige service, had een fiets gehuurd maar kon door een platte telefoon niet de huur beëindigen. Na ruim 8 uur thuisgekomen meteen de klantenservice gebeld. Huur op afstand beëindigd op... Toon meer

Ze maken er een businessmodel van om boetes van 50 EUR te factureren wanneer je de fiets per ongeluk enkele meters naast een drop-offpunt neerzet. Hun uitleg is dan "je hebt een waarschuwing gekregen... Toon meer

Normale fiets gehuurd in Den Haag voor de eerste keer , simpele degelijke fiets met goede verlichting! Na thuiskomst lukte afmelden niet , volgende dag weer gecheckt en toen lukte het wel maar de ti... Toon meer

Er zijn veel locaties om je fiets op te halen en te droppen. De fietsen zijn meestal in orde en als dat niet zo is, krijg je dat te zien in de app of kan je dit zelf melden via de app. Ik vind het za... Toon meer

1. Vervoer

Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.

Gemiddeld

2K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.071)

332 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gebruiksvriendelijke deelfiets

Eerste gebruik van electrische deelfietsen kende een moeilijke start, ontgrendelen op 1 locatie (Aartselaar) lukte maar niet. Dan maar een andere locatie gebruikt (Schelle) en dat verliep zonder problemen. Stevige fietsen die vlot rijden toelaten, handig mandje vooraan. Halverwege het traject van fiets gewisseld om de functie uit te proberen. De app is verder heel intuitief en wisselen ging vlot. Betaling was ook vlot geregeld. Kortom een leuke eerste ervaring.

11 maart 2023

Antwoord van Donkey Republic

Dank u voor uw beoordeling :)

Op 3 verschillende locaties geprobeerd…

Op 3 verschillende locaties geprobeerd een e bike te huren die beschikbaar waren. Telkens na communicatie via de app te lezen gekregen dat de e bikes defect waren. En de raad gekregen via de chat dat je niet kon rekenen op de e bikes!!
Het was een zeer frustrerende ervaring als beginnend ‘donkey’ rijder.

4 maart 2023

Antwoord van Donkey Republic

Zeker frustrerend! Al onze fietsen worden continu onderhouden zodat ze allemaal voldoen aan onze eisen, neem nogmaals contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er mis is gegaan!

Donkey bike ervaring

Na 1 keer een e bike gehuurd, wat perfect was. Zeer aangename rit goede versnellingen en remmen, top.

Gisteren wouw ik eens normale fiets proberen, na paar honderd meter ondervonden dat de remmen wat stroef waren, en vitessen ook stroef. Ik wissel wat verder van fiets, daar kreeg ik zadel bijna niet omhoog en wederom stroeve vitessen.
Wat spijtig want twijfel om abonnement te nemen :/

Wat wel top was, in de app kan je zeer snel de gebreken aangeven en worden ze even uit systeem gehaald.

3 januari 2023

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor uw beoordeling. Als u problemen heeft met uw huur kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via support@donkeyrepublic.com, ons bellen, of een chatbericht sturen.

Easy

Makkelijk en duidelijk, niet zo duur.

27 december 2022

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor je beoordeling!

It was nice

Good price and good Bike

24 december 2022

Antwoord van Donkey Republic

Thank you and Merry Christmas!

Zadel vd fiets was moeilijk te…

Zadel vd fiets was moeilijk te verstellen in hoogte Mare. Fiets Elisabeth zat slot los. Remmen ging zwaar.

13 oktober 2022

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling.

Vervelend om te horen, dat het zadel niet gemakkelijk was om te verstellen en wellicht ook de remmen, die net iets te strak waren afgesteld.

Onze Shepherd (fietsenmakers) lokaal staan altijd klaar voor onze rijders. Wanneer een fiets niet juist is afgesteld, kan dit aangegeven worden in de app en zorgen onze Shepherds dat dit zo snel als mogelijk opgelost wordt, zodat de kwaliteit van de fiets weer is wat het hoort te zijn!

We komen graag met je in contact om je te voorzien van een tegemoetkoming, aangezien de ervaring wellicht niet zo top was zoals wij dat graag willen. Zou je ons een email kunnen sturen op support@donkeyrepublic.com, zodat we je daarmee kunnen helpen? Alvast bedankt :)

Werkt heel vlot

Werkt heel vlot. Ook goed dat je de fietsen niet zomaar overal mag achterlaten. Proper systeem

9 juni 2022

Top om te horen! :)
Bedankt voor de fijne feedback!

Great!

Great! See whole Berlin with my bike!

24 april 2022

Antwoord van Donkey Republic

Thank you so much, Tessa! Hope you will discover many more cities on a Donkey!

Wunderful

Wunderful bike

14 januari 2022

Antwoord van Donkey Republic

Hi Hans! Thanks for sharing your feedback with us, we're glad to hear you had a good time with our Donkeys :)

Very simple for rent

30 december 2021

Antwoord van Donkey Republic

Thank you for the great review Dhr. van Jaarsveld! We are happy you've found the service easy to use. Looking forward to seeing you on the saddle soon :)

Stijlvolle service

Fiets in Berlijn gehuurd voor mij en mijn zoon.
Waarschijnlijk heb ik ons opgegeven via een soort vast abonnement.
Ik kwam er een halfjaar later achter dat per maand 2x €14 werd afgeschreven.

Hierover heb ik bij Donkey R nagevraagd. Ik kreeg alle overtollige betalingen terug.

Dat noem ik stijlvolle service.

30 november 2021

Antwoord van Donkey Republic

Bedankt voor de mooie recensie Henk! We zijn blij dat je onze ondersteuning hebt genoten en hopen dat je een geweldige tijd hebt gehad met de fietsen :) We kijken er naar uit om je weer op het zadel te zien.

Funny

It was a fun experience

21 september 2021

Antwoord van Donkey Republic

Thank you for the great comment Derwin! We are so glad you had fun using our App and bikes :) Looking forward to seeing you on a Donkey again!

Echt een handig systeem

Echt een handig systeem. Hierdoor kan je snel en makkelijk een stad verkennen of naar je afspraak zonder eeuwig te hoeven zoeken naar een parkeerplaats. Snel geïnstalleerd en werkt prima.

17 september 2021

Antwoord van Donkey Republic

Dank je voor de geweldige recensie Joan! We zijn blij dat u het systeem nuttig en handig vindt. We zien er naar uit om je weer op het zadel te zien :)

Geweldige manier om de stad te…

Geweldige manier om de stad te verkennen
Fiets rijd lekker en gebruiksgemak is hoog

22 augustus 2021

Antwoord van Donkey Republic

Dank u voor de geweldige recensie Klant! We zijn blij dat u genoten heeft van de service en de fietsen :) We kijken er naar uit om u weer op het zadel te zien!

Zeer betrouwbare fietsen

Zeer betrouwbare fietsen, veel goedkoper dan deelscooters of wat dan ook.

12 juni 2021

Antwoord van Donkey Republic

Hoi Jonne, dank je voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je weet dat je altijd op onze Donkeys kunt rekenen als je ze nodig hebt :) We hopen je snel weer in het zadel te zien!